41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• zvaragabor
    Passz. Életemben egyszer használtam a S&D-t ellenőrzésre, végig sem ment a scan, kilőttem, SnD uninstall, nem jött be egyáltalán a program.

Nem tudom hogy a tea timer mellett milyen modulok futnak még állandóan, amik gubancot okozhatnak. Én teljesen kikapcsolnám, csakis ellenőrzésre használnám a spybotot.
  • bmate0007
    szal úgy állítsan be, hogy ne legyen TeaTimer? mert sztem a Terminatornak jobb a védeleme. szerinted?
  • zvaragabor
    Nem. Rezidens védelme csak az egyiknek fusson.
  • bmate0007
    Spyware Terminator + Spybot futhat együtt?
  • bmate0007
    ja, de télleg tudja! nem baj. :)
  • bmate0007
    rookit-irtásra nem használható.csak ezeket tudja:
    a-Squared free
  • zvaragabor
    ráadásul most elcsíptem Avirával egy rootkitet, azt nem ismerte föl.
  • zvaragabor
    Kipróbáltam a free-t, nem tűnik nagyon rossznak, bár nekem csak 2 tracking cookie-t talált, meg egy rakás fals pozitívat.
  • bmate0007
    találtam 1 érdekességet: a-Squared Anti-Malware. állati jó progi. olyan pontosan scannel, mint az AVG Anti-Spyware. természetesen van belőle free változat is. érdemes kipróbálni.
  • bmate0007
    köszönöm
  • zvaragabor
    CounterSpy, SpySweeper, Spyware Doctor, AVG Anti-Spyware. Ezek mind fizetősek, mind fogyasztanak, de ezek a legjobbak. Feltörni mindent fel lehet, kérdés hogy melyiket könnyebben, melyiket nehezebben, illetve hogy melyik törés a stabilabb, és melyik közkézen forgó serial-t veszik észre hamar az update szerverek. Okosság ha kell, szerintem Doomistához fordulj, ő tud biztos ebben segíteni, én nem látogatok crack oldalakat.

Ingyenes...S&D, Terminátor, más rezidens védelemmel rendelkező free antispy nem ugrik be. Egyébként nállam nem is szokott futni állandó jelleggel egy sem, csak néha(1-2 hetente) lefuttatom ami van(ad-aware 2007, avg antispy, terminator)
  • zvaragabor
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1176975805&no=46
  • bmate0007
    aha! de sztem inkább kéne valami megbízhatóbb progi. tudnál valamit ajánlani? (feltételek:ingyenes, vagy olyan aminek fel lehet törni a serial-ját :) , ne spyware terminator.)
  • Apocalipto
    nemtmom mindenesetre maradok a nodnál....
  • spidey91
    Comodo AntiVirus Beta 2.0

ez a kémprogramok ellen is véd? vagy sak a virusok ellen?
  • zvaragabor
    Én így fogalmaznék:
    A Spybot S&D a gépen található fájlokat elemzi bizonyos szoftverek után keresve.
  • bmate0007
    az igaz, hogy a Spybot-S&D nem a gépen találjató fájlokat elemzi, hanem bizonyos szoftvereket keres?
  • bmate0007
    miért? nemtudsz magyarul? :)
  • zvaragabor
    Megnézed, hogy mit engedélyezel, avagy tiltasz. Ha csak úgy a semmi közepéből előugrik valami, akkor alaposan gondold meg, hogy az mi lehet. Ártalmatlan, vagy kártékony. ha újonnan települt program akar kimenni, akkor azon látod, hogy az annak a programnak a folyamata, tehát engedélyezheted. Vadidegen nevű fájlok, folyamatok szintén adhatnak okot aggodalomra.
  • Apocalipto
    Jó de ha engedélyezek olyanokat amit azt se tudom micsoda akkor marha jó lesz....
  • bmate0007
    az nem baj. hogyha megtanulja a szabályaidat, már nem fog kérdezni.
  • Apocalipto
    Hát nemtudom.... nekem a comodo azért nem teccet mert rengeteget kérdezett és az őrületbe kergetett vele :S
  • bmate0007
    Nekem most úgy van összeállítva a számítógép biztonsága, hogy:

Tűzfal: Comodo Firewall Pro

Antispyware: Spyware Terminator

Antivirus: AVG Antivirus Free

(Direkt ingyenes szoftverekből állítottam, össze, mert sztem az ingyenes progik is lehetnek olyan jók, mint a fizetősek.)
  • spidey91
    Nem Trial kéne valaki tud ebben segíteni google hiába..... Privibe esetleg?
  • bmate0007
    Itt:Prevx
    Ez egy trial változat!
  • JoeFromHun
    A PrevX engem is érdekelne... :) Hol is van?
  • bmate0007
    !FIGYELEM! Ez nagyon fontos! A Tenebril SpyCatcher Express 2007-et ne töltse le senki, mert ismeretlen oknál fogva deaktiválja a tűzfalat és az Internetet!
  • bmate0007
    leszedtem, csak nem bírtam telepíteni, mert a Windows Installer nincs megfelelően telepíve. :(
  • aszizoli
    Ha leszedted a tegnapi változatot, akkor a "readme.txt" fájlban, megtalálod a hozzá használható serialt is.
  • bmate0007
    priviben tud valaki serialt küldeni hozzá?
  • kollektor
    shareware) A legújabb védelmi programcsomag a piacon. Vírusok ellen, kémprogramoknál, betöréseknél egyaránt használható. A tálcán megjelenik egy pont, ami zöld, ha tiszta a gépünk, sárga, ha adatokra nem kifejezetten veszélyes beolakodót tartalmaz, piros, ha veszélyes vírus van rajta. "
  • bmate0007
    asszem vírusra és spyware-re is jó
  • lck
    Helló!

David Coulthard ! THX a Prevx-ért !
    Feltettem - nagyon szinpatikus.
    Tud valaki konkrétabbat a hatékonyságáról ? ( vírusra és spyware is jó ? )
    Nekem úgy rémlik hogy régebben hallottam hogy nagyon jó cucc, csak nem lehetett 15 napon túl használni (ingyen).

• zvaragabor
    Én kérek elnézést, ez a time limitation egy évre szól.
  • zvaragabor
    "The program is available for $24.95, but it will be free for our visitors as a time-limited offer."
  • David Coulthard
    Természetesen az Prevx 2.0 akart lenni nem pedig Prvex.:-)

• David Coulthard
    Prvex 2.0 legálisan és ingyenesen csak ma:

Link

• bmate0007
    köszi :)
  • aszizoli
    Az szerintem mindegy, hogy biztonsági szoftverről van szó, vagy más egyébről. Tény, hogy a sok instal - uninstal, nem használ a windowsnak. Egy idő után, hiábavaló lesz a mindenféle regisztri pucolás és lemezkarbantartás, a sok sérült fájl miatt Win reinstal lesz belölle.
    Nálam kb. hat hete megy a Comodo - AVG - Spyware Terminator trió. Eddig bevált (csak el ne kiabáljam).
  • bmate0007
    az mennyire károsítja a rendszert hogyha gyakram cseréljük a biztonsági szoftvereket? és mit gondoltok a Spybot-S&D, AVG Antivirus Free, Comodo Firewall Pro kombinációról? maradhat így?