41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#229 Nem is olyan rossz ez a laptop, azt hidtem, hogy gyengébb lesz. Avast maradhat vírusirtónak, mellé mehet akkor a comodo tűzfal(ingyenesek között a legjobb, és számos híres fizetős tűzfalat magamögé teremtett a teszteken. Én is ezt használom. Kémprogramirtónak felteheted a Spyware Terimnatort. Ha viszont belassul a gép, akkor kipróbálhatod a spybotot. -
kollektor #228 megvan a winpatrol plus ? -
madrix #227 Megvan a Notebook -om :D
(LCD: 15,4" WXGA (1280x800) Color Shine
CPU: AMD Turion64 MK38(2.2G,L2 512KB*2)
RAM: 1x1024MB DDR-II (667MHz), max. 2 GB
HDD: 120GB 5400 SATA
ODD: DVD Super.Multi
WLAN: IEEE 802.11a/b/g
WebKam.: 1,3MPixel
BlueTooth: -
TV-Tuner: -
VGA: nVidia GeForce GO6100 integrált.
Chipset: nVidia GeForce GO6100
Kártyaolvasó: 4 az 1-ben SD/MMC/MS/MS PRO
Interfész: 4 x USB, 1 x VGA, 1 x S-Video, 1 x IEEE1394, 1 x modem ÿ(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x mikrofon bemenet, 1 x fejhallgató kimenet, 1 x vonalbemenet, 1 x Express Card
Akkumulátor: 9 cellás, 4800mAh
AC-Adapter: Output: 19 V DC, 90W
Méret/tömeg: 365x269x28-40.5mm / 2,95 kg
Ajándék: hordtáska, USBs optikai egér
Garancia: 2év nemzetközi (1év az akkumulátorra))
Jó kis gép , egyenlöre csak az avast! védi ... -
#226 hmmm...ismerős -
kollektor #225 itt van -
kollektor #224 -
#223 Hát akkor inkább vegyél föl MSN-re és küldök a nod-hoz fix-et,amivel kicsit hosszabb ideig tart a dolog. lásd a #201-esben. vagy pedig rakd fel az Avast! professional-t és serialnak írd be ezt:W3217016R0073S1112-KU8U220X
ha nem jó, akkor itt van még néhány:C5594280R0076S1110-NU2XHPT6
C7160122R0078S1110-VM30JLNC or C8910888R0067S1110-DEM10BKR or C7745653R0063S1110-SXPTF9Y4 or C9043847R0062S1112-D4KEFN5S or C5843247R0060S1112-RC9YVZYD -
#222 azt be lehet állítani, hogy ne kérdezzen rá az ilyesmire: Rendszervédelem és kihúzod a Fájl-kiterjesztést. ClamAV védelem: kihúzod a Fájl-hozzáférés védelmet. -
madrix #221 Ezekhez a progikhoz semmit sem értek , kettöt ismerek , a NOD32-t és vmi Avast!-ot ... De vmi olyan kéne ami szépen megbujik a háttérben és figyel , aztán ha valami baj van akkor jön a piros sziréna .... -
#220 hát amikor majd a terminator majd minden egyes új komponensre rákérdez? :D -
#219 de azt írta, hogy ő nem ért az ilyesmihez. -
#218 *százezres -
#217 Sok? minimális memóriahasználattal bíró védelme lesz, ami ráadásul jó. Annyi az egész, hogy fel kell telepíteni indet, ami nem megerőltető, antivirust tűzfalat telepít, spyware blastert ahogy írtam, drop my right-hoz útmutató, Ad-block plus-hoz csak szűrőlistát kell választani telepítés után a listáből, noscript meg...jó ez tud zavaró lenni, főleg a türelmetlenebbeknek, mert itt engedélyezni kell a látogatott oldalak saját scriptjeit, de ez is olyan mint a tűzfal beállítása, miután végigjárta a legtőbb látogatott oldalt, nem fog annyit szenvedni már vele. :D
Én szvsz a terminátor beépülő antivírusára nem bíznám a gépemet. Valamivel több, mint százezred adatbázissal rendelkezik, míg az ismertebbek mind 6-7százezressel, és még többel. -
#216 ez így viszont szerintem már sok lesz neki :) -
#215 szóval a WinPatrol-t érdemesebb letölteni, mint a BOCleant? és a Plus versön mivel tud többet? -
#214 Hát ha minimális gépigényű védelem kell, akkor egy tűzfal (pl Comodo), egy antivírus (pl AVG Free), Spyware Blaster, DropMyRights (utóbbi kettőt csak egyszer kell beállítanod, és jóformán soha többet nem kell velük foglalkoznod. Annyit csak, hogy a Spyware Blastert kb hetente egyszer manuálisan frissíted), Mozilla Firefox böngésző, hozzá AdBlock Plus, és NoScript kiegészítők. -
#213 Szóval Comodo Firewall Pro, Spybot-Search&Destroy, AVG Antivirus Free, WinPatrol. Ezeknek a kombinációja egész jól véd. De ha egyszerűbben akarod megoldani akkor marad a tűzfal, és csak a Spyware Terminatort teszed fel. Abban van vírusvédelem, igaz nem olyan jó, mint az AVG de mégis csak vírusvédelem. -
madrix #212 Én ezekez hülye vok ... A lényeg h ingyenes legyen és jól védjen :D -
#211 "hanem figyeli a rendszert és hogyha veszélyt talál figyelmeztet"
Mert ez szerinted nem védelem? :)
Pontosan, gyanús viselkedéseket figyel, és riaszt, ha valamit buherál valami a gépen. -
#210 Én olxasmit is hallottam, hogy a WinPatrol nem is igazából véd, hanem figyeli a rendszert és hogyha veszélyt talál figyelmeztet. Ezt máshogy nem nagyon tudtam megfogalmazni. Én nem nagyon használok mívelt szavakat. xD -
#209 Hozzá kell tenni, hogy az avastnak nagyobb a rendszerigénye, nem biztos, hogy sprintelni fog vele a laptop, de ha jól fog menni, akkor csak jó.
BOClean nem csak spyware-ek ellen véd, hanem mindenféle malware ellen (lásd hivatalos oldalon írottak).
Winpatrol szintén nem csak spyware, hanem malware-ek ellen is véd. Winpatrol lényegében a BoClean ellentetteje, ennek proaktív a védelme, azaz adatbázis nélkül, a rosszindulatúnak vélt program viselkedéséből próbál következtetni annak káros mivoltára(de imádok mívelt szavakat használni xD), míg a BOClean reaktív védelemmel rendelkezik, csak adatbázissal dolgozik, így új, ismeretlen dolgok ellen nem véd. -
#208 Okés.
Tűzfal: Egyértelműen Comodo Firewall Pro
Kémprogram-irtó:Vagy Spyware Terminator vagy Spybot- Search&Destroy
Antivírus:Vagy AVG Antivirus Free vagy Avast! Home Edition
(Kis kiegészítők a kémprogram-védelemhez: Comodo BOClean, WinPatrol. -
madrix #207 Holnap veszem meg életem elsö Notebook-ját És kéne rá egy erős (ingyenes) "védelmi vonal" , ami nem naon lassitja a gépet . Mien progikat ajánlotok -
hadasrichard #206 hogy kell leszedni?:)
-
kollektor #205 klikk
magyarosítást nem tudok -
hadasrichard #204 magyarosítást+carckot keresek counter spy-hoz tudna valaki segíteni?
-
#203 a nod mellé ajánl valaki valamilyen antispyware-t? Comodo BOClean, Spybot, SpywareGuard...ilyenek? -
#202 A próbaverzióbol hátralévő napok száma:... -
#201 mostmár nekem is:D
-
#200 azt tisztázzuk, hogy nincsen olyan, hogy legjobb antivírus. 100%-os vírusirtó nem létezik. És semmivel nem lehet erről megbizonyosodni, és kokrét képet kapni. Sok VirusBulletin díjat kapott a nod, de hidd el a díjak száma egyenes arányban áll a hibák számával. Mindegyiknek vannak hibái. Amit az egyik nem talál meg, azt a másik igen, és ugyan így fordítva. Az más dolog, hogy a nod elég felkapott lett, mert tényleg jó, élmezőnyben fut. Habár mostanában én egyre több olyan esetet hallok, hogy a nod nem talált meg ezt és azt, amit utánna feltettek, az meg egyből leszedte, és elég sok ilyet hallok. Ennek ellenére a nod32 az egyik legszimpatikusabb termék számomra. -
#199 télleg nagyon hajt a Panda -
#198 hmmm...1 érdekesség. kipróbáltam, egész jó.
Panda MalwareRadar -
#197 neked meg kösz, hogy keresgélsz -
#196 igen, de hát nézzünk szembe a tényekkel. a Panda Antivirus 2007 a világ legfejlettebb antivírusa, viszont a Nod32 a leghatékonyabb, és a legjobb. (sajnos :( mert a Pandához jobban vonzódom. húzott már ki veszélyes helyzetekből, amíg a nod le se tojta az egészet, szóval jókis progi(mármint a Panda) -
#195 "Panda 1 siker/ 3 kudarc/ 48 nem indult"
Ezigen panda hozza a formáját. :D -
Apocalipto #194 Hát ha a nod nem vírusvédelem akkor micsoda? sztem mindegyiknek van scannerje, de tök felesleges ez sztem,mer ha vírusfertőzésre gyanakszol akkor hogy nézed meg h télleg van e? de keresgélek hátha.. -
#193 jó duma, de most tényleg! nem tudsz olyat? azért vírusvédelem is kell a gépre v nem? (mondjuk egyesek azt mondják, hogy nem kell feltétlenül) -
Apocalipto #192 nod 32 fixel ingyen van #159 minek az neked? a noddal sem muszáj scannelni -
#191 tudja vki a #159-re a választ? -
#190 hát én se. még akkor se ha ingyen adják. (na jó talán akkor)