90029
  • ollie
    Alaplap nélkül?
  • Eagle16
    Nekem a 3ghz-es procimmal simán ment, úgyhogy valami a géppel nem okés...
  • MaSzKa
    én mondtam neked olcsó gépbe az AMD a jó

aki gépet akar játékra és 120ef-ból ki is kerüljön annak HD2600XT 24eft és X2 4000+-os 15eFT javaslom Abit AN52 vagy AN-M2 15eFt 2GB Geil Black Dragon 16eft ramokkal és FSP 350 PNR PNF táppal 6500ft
  • MaSzKa
    szerintem meg sehonnan se jön mert elvitték az összeset ami magyarországra jött de lehet jön még más szállítmány is
  • strebacom
    Ha innen rendeled egy hét alatt megvan:GOoooo
  • [HUN]Crassus
    Tud valaki 2900 pro-t ujjat Budapesten?
  • Inquisitor
    Na ezt benéztem jól. :D
  • Inquisitor
    XP, DX9
    Elvileg a demóban nem volt DX10 mivel a bétában még kissé bugos.
  • Borg
    vista vagy xp?
  • Inquisitor
    Ilyen kártya mellé egymagos procival nem csodálom. Én nem próbáltam de elvileg alig lasabb mint a Bioshock.
  • grebber
    Haveromnak 3,4GHZ P4, 1GB ram,2600XT és a kurva Airborne akad neki még lowba is :(
  • Inquisitor
    Nos, nekem minden várakozásom beteljesedett, a "gagyi" HD2600XT jól vitte a Bioshockot, az UT3-at és most itt a Hellgate demo ...
    X2-4200+, 1GB ram, HD2600XT

1280x1024, mindent maxra tettem amit lehetett, Aniso és élsimítás médiumom és csak ritkán szaggat be, főszörnyek közelében, és ha túl sok effekt van egyszerre. Mondjuk én a rndszerram és a Vram mennyiségére fognám, mint a vasra ... vagy lehet a háttérben futo DC++ volt az oka?
  • Evogordon
    De egyébként régebben mikor meglett a kártya felhúztam 850/1800-ra és simán ment le is teszteltem a 3dmark 06-ban most meg valamiért nem akar menni :S
  • Barny
    annyi biztos,hogy a tap eleg hozza.,ertha keves lenne akkor csak a kep menne el.ez biztos
    nekem volt ilyen a regi gefore-mnal 7900gs,300w-os tap mellet
  • Evogordon
    Lenne egy kis problmám:

A 2900xt-met ha felhúzom pl 840/1800-ra (akármelyik programmal) és elindítok egy játékot vagy a 3dmarkok valamelyikét akkor az egész gép megfagy és már csak a reset segíthet... Na most a tápom lehet a kevés akkor csinál ilyet vagy akkor alapból lekapcsolna a gép? A tápom egy 400w-os chieftec. Túlmelegedés nem lehet mert max 83c fokig megy fel a gpu hőmérséklete és a venti 38%-on megy. Néztem teszteket és másoknak még simán megy 890/1950-en is..
  • ollie
    Nem hinném, hogy lassabb a PCIe-s változatnál. És az sem biztos, hogy lesz még AGP-s DX10-es kari ezen kívül.
  • bertino
    csak erősebb lesz
  • uzsidoboz
    csá üdv!!!

egy linket keresek egy 2600xt AGP-s kariról. A sapphire oldalán találtam de testet seholsem h milyen gyors ill mennyivel lassabb mint a pci-e... Sajnos nincs pénzem technologiát váltani maradni kell ezeknél, lesz még szerintetek erősebb DX10-s agps kari?

köszi előre is a segítéget
  • Evogordon
    Én a pro-t ajánlom mert sokkal olcsóbb mint az XT és csak az órajelek vannak lebutítva de szerintem azt fell lehet húzni xt szintre.
  • grebber
    Szinte semmivel se volt nem éri meg a + nemtomhányezret most még egyenlőre.512-es tesztben majdnem hogy összeségében jobb volt mint az 1gb-os.
  • HF
    Üdv mindenki.
    Tervezem egy HD2900 beszerzését, csak azt nem tudom, hogy pro vagy xt legyen. a pro-t már most megtudnám venni, az xt-re még várhatok, viszont nemtudom, hogy a pro crossfire támogatott-e. És néztem a pro-ból van 1gb ramos is, ez mennyivel jobb az 512-esnél?
    Köszi
  • MaSzKa
    ja és vannak olyan játékok amik régebbiek azok akár 20-40%-pt is veszítenek
  • MaSzKa
    fogalman nincs a tomi ugysem mérvadó
    csak érdekességként linkeltem

30%-a tutti kamu
  • ollie
    Százalékokat mondj, mert nem mindegy, hogy 20 helyett 15, vagy 50 helyett 45 FPS.
  • takraj
    2600XT-m van, vista alatt. Driver egész jó, sebesség terén én eddig azt tudom mondani, hogy az aláírásomban szereplő konfigon szinte minden alig-alig fut lassabban, mint XP-n. (kb 4-5 FPS-ben realizálódik a veszteség)
  • Borg
    Vista alatt használ valaki 2600-as kártyát? Mik a tapasztalatok driver, játékok tekintetében?
  • Inquisitor
    Én már nagyon rég' nem, pedig nagy Asus rajongó voltam :(
  • grebber
    És ebben a tesztben milyen géppel milyen driverekkel tesztelnek mert nemtaláltam meg azt sehol???
  • [HUN]Crassus
    ohh tya
  • ollie
    A szoftverkörítés
  • ollie
    ASUS-ban jobban bízok
  • MaSzKa
    itt link: All Vga test
  • MaSzKa
    bár tomi barátunk kamu, de azért érdekes
  • [HUN]Crassus
    Sapphire HD 2900PRO 512MB PCI
    Sapphire HD2900PRO 512MB FULL VIVO
    nagyon lama kerdes,de mi a 2 kari kozt a kulonbseg??
    koszi
  • LeonSKennedy
    Szia.

Én a múlt héten vettem egy HIS RADEON HD2600XT-s karit(256MB GDDR3)az új gépembe.Igaz nem laptopba hanem asztali PC-be.

Szerintem teljesen korrekt kis kártya.Ahhoz képest hogy nem volt 30 e Ft sem.Igaz nekem nem is kell jobb, lévén nem vagyok élsimítás és full grafika mániás.Inkább még mindíg a tartalmat és a szavatosságot nézem.Elég szépen futnak rajta mind a mai(Lost Planet,Bioshock amit próbáltam) és a régebbi(Generals /Zero Hour az örök kedvencek) játékok is.Még a Moha Airboirne is ami téged érdekelt.

NVIDIA-ben talán a 8600-as sorozattal egyenértékű(árban is kb ott van).

Az meg hogy a jövőben megjelenő játékok közül ,melyik hogyan fog futni ? Hát ki tudja ? A PC pont az a játékplatform amibe nem biztos hogy érdemes jóslatokba bocsátkozni a jövőt,meg a futtathatóságot illetően.Ki tudja hogy 1 év vagy egy fél év múlva mi lesz a gépigény egy komolyabb játékhoz ... Mondjuk HIGH END beállításokkal biztos nem fog futni egy Gears of War vagy a Crysis rajta.Ahhoz már inkább egy 8800-as NVIDIA kéne,nem egy alsó/közép kategóriás kari.;-)

Ahogy én látom ez a kártya egyenlőre bőven jó lesz arra,hogy alapbeállításokkal eljátszogassak 1-2 újabb játékkal.Gondolom még 1 év múlva is.Az új Catalyst driverek meg még javíthatnak is rajta valamicskét és kitolhatják a szavatosságát.

Szóval azt kell mondjam neked hogy kategóriáján és árán belül ez a HD 2600-as kártya remek vétel.Én nem csalódtam benne.Pedig nem is vagyok ATI párti,eddig szinte csak NVIDIÁ-im voltak.:-)
  • simonl #1161
    Sziasztok,

ATI Radeon 2600 HD grafikus kártyáról, "játékosszemmel' mit tudtok mondani?
    Laptop esetében honnan tudom, hogy Pro vagy XT verzió, ha nincs jelezve?
    Minek felel meg az NVidia -ban?
    Futnának rajta a jelenlegi jobb, és a most várhatóan megjelenő játékok? GRAW2, AIRBORNE, CALL of DUTY4, CRYSIS ??

Köszönöm a válaszokat..
  • Borg
    Szerintetek sapphire vagy asus 2600pro-t vegyek?
    Mármint hűtés szempontjából van különbség elvileg. Nyákban talán nincs. Meg +2k persze.
  • Borg
    Teljes gépet cserélek, szal azért ennél jobb lesz a helyzet remélhetően. 3000+ a64-ről váltok core2duo E6300-ra.
  • Eagle16
    Az igaz, de azóta az nvidia is adott már ki újabb drivereket :)
    6600GT után egy 2600 Pro-val szerintem min. 2x gyorsabban fognak menni a játékok. (ha GDDR3-as)
  • Borg
    Több mint 3 hónapos teszt, és most hogy a többi tesztet átnyálaztam, elég egyértelmű, hogy a driverek igen nagyot dobtak a hd kártyák teljesítményén. Sok tesztben az XT már simán veri a 8600gt-t, míg az elején ez nem így nézett ki. Szóval ebben nem csoda ha még elhasal.

Ahogy elnézem nekem teljesen jo lesz a hd2600pro, a 6600gt-m után csak jobb lesz, ilyen dísznek való játékokkal meg úgysem játszok, mint amikkel dx10-el villantanak mostanában.