A csirkével rokonítható a T-rex

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csirke nem a T-rex leszármazottja, hanem rokonok, van közös õsük. Aztán az egyikük kicsike maradt, és tollas lett, és kukacokat csipeget, a nagyobbik pedig randa nagy pofát növesztett, és elkezdte elfogyasztani a család kisebb tagjait <#hamm>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Mondtam én, hogy veszélyesek a csirkék...

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

Ne is mond, sült csirke lesz az ebéd, már érzem az illatát, csorog a nyálam. Élvezet lesz T-rex combot eszegetni <#finom>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

- Szerinted milyen függvény szerint függ a kráter átmérõje a becsapódó meteortól?
- Figyelembe vetted a becsapódás sebességét, hajlásszögét, meteor összetételét?
- Azzal is foglalkoztál, hogy óceánba, vagy szárazföldre hullik-e?
- Mi alapján húztál egy felsõ határt, ami fölött mindent elpusztít? Mit jelent nálad "minden elpusztulása"? milyen károkat szenved a Föld és az élõvilág? Minek kell történnie, hogy minden ökológiai fülke annyira tönkremenjen, hogy ne tudjon benne életben maradni a rá specializálódott organizmus?

Most csak ennyi kérdés jut eszembe...

St
végülis árulnak dinoszaurusz alakú csibefasírtot is, ami úgy tûnik nincs messze a valóságtól <#vigyor3>
kh,, jópár meteor kráter adatát vetem össze, csak egy pélada:
10-20m átmérõjû meteór 1km átmérõjû krátert vájt....

Csirkéket némileg módosítani kell hogy ismét T-Rexek legyenek. 😊

edios
A csirkék azóta csendben készülnek arra a napra, amikor majd VILÁGURALOMRA törnek (ismét..)!!!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

0Speed0
Õ ott volt és látta is<#idiota>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Mr Csé
T-kodácsaurusz

velocikotkodács

😮

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Most gondoljatok bele. Egy ilyen bazi nagy csirkefej mosolyogna feletek szemben... Az a tekintet! 😄 Mar parazok! 😄DD
sztem szertenézett a neten, oszt megtalálta az egyik bezuhant meteor most is meglévõ kráterének adatai, és amit kiszámoltak ott meteort, azzal a rendszerrel õs is kiszámolta a meteort és a krátert...vagy nem

A türelem rozsdát terem.

és akkor a hatalmas T-Rex rádüvöltött: kot-KODÁÁÁÁCS 😄
azért akkora meglepi biztos nem volt, már jó ideje tudjuk h dínókból a madarak lettek. t-rex rántott mell elég szegényes lenne, mert csak a repképes állatoknak van nagy mellizma, többinek nem annyira😉 inkább combot egyél.
és igen, több km volt az a meteor. utána számoltál? hm kíváncsi lennék hogyan.

Kis-Bob
"Az abiotikus tényezôk két csoportba oszthatók, és elsôsorban a nagyobb kihalások hátterében állhatnak. A földi okok közt említik a vulkáni tevékenységet, a klímaváltozást, a tengerszintváltozást, sôt még a kontinensvándorlást is. A tengerszint süllyedése sok esetben egybeesett a tömeges kihalási események idôpontjával. Sokszor viszont nincs semmilyen összefüggés, emiatt a tengerszintváltozást csak mint alkalmanként jelentôs hatást ismerik el. Földön kívüli hatás lehet egy meteorit becsapódása, vagy a Naprendszer áthaladása a Tejútrendszer egy-egy karján. Utóbbi periódusideje megegyezik a kihalások sokak által feltételezett periódusidejével. A Földön kívüli okok Alvarez és munkatársainak 1980-as cikke nyomán robbantak be a köztudatba. A dinoszauruszok hanyatlásának korából származó kôzetekben szokatlanul nagy mennyiségû iridiumot mutattak ki, és emellett szokatlan szerkezetû kvarcot. Mindkettô ritka a Földön, de gyakori a világegyetem más részeibôl származó kôzetekben. Ez az alapja annak az elméletnek, mely szerint a dinoszauruszok és például sok hajtásos növény kréta végi kihalását egy becsapódó aszteroid okozta. A meteorit átmérôjét 10 kilométeresre becsülik, és feltételezik, hogy a becsapódás után néhány évig sötét, hideg porfelhôben kellett gondoskodni a megélhetésrôl. A krízist viszonylag könnyen átvészelték a páfrányok és az éjszakai életmódot folytató melegvérû állatok, például emlôs ôseink. A rendkívül izgalmas és népszerû elméletet rengeteg adat alátámasztja. Ettôl függetlenül a dinoszauruszok kihalásának magyarázatára szinte divat elméleteket gyártani. Az ôshüllôk tragikus sorsát magyarázzák a modern növényi mérgek megjelenésével, a szemtelen emlôsök tojásevô szokásával, a szén-dioxid szintjének emelkedésével, a hímek fertilitási problémáival, sôt krónikus pajzsmirigyproblémáikkal is."

Forrás: http://www.kfki.hu/chemonet/TermVil/tv98/tv9803/kihal.html

Minek számoltál te utána????? Olvass utána, mielõtt hülyeségeket írkálnál!

meleg vérüek voltak az tuti.

azt legalább meg tudják állapítani, hogy hideg vagy meleg vérû volt-e, mert minden évben bebizonyítják hogy az egyik, köv. évben meg hogy a másik...<#ravasz1>

AMD Athlon X2 AM2

Kis-Bob
Ez még egyáltalán nem bizonyított. A combcsontból feltételezik, hogy dögevõ volt, viszont a fogsor alakja az ellenkezõjére utal. Mindenki eldöntheti, hogy melyik verzió mellé áll.

ezt én is gyanítottam, de kellene találni kettõ közti állapotokat is, mert nem hiszem hogy egy ekkora állatból egyik napról a másikra egy ilyen kis ehetõ tollas legyen....

A türelem rozsdát terem.

egyszer néztem egy müsort ott azt mondták hogy a meteor+ vulkán
akkoriban az oxigén szint magasabb volt sokkal. szoval a sok por miatt kisebb fotoszintetizálás kevesebb oxigén levegõ hiányában nemvoltak éltképesek. csak a kisebb emlõsök a többi meg történelem 😄

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Mondjuk nem azért, de ha valaki nézett már élõbe kicsit hosszasabban egy csirke mozgagását, meglepõen láthatta hogy mennyire hasonló a filmekbeli dinókéhoz.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Davidus
lassan klónozhatnák már õket. kipróbálnám a rántott T-rex mellet.

V9ykn8_TZL0

N1ggA
"Ha valaki párhuzamot vonna a felfedezés és a Jurassic Park által felvázolt genetikai vízióval, azt ki kell ábrándítanunk, a protein szekvenciák ugyanis nem tartalmaznak elegendõ információt az õslény genomjáról."

Pedig a cikk olvasása közben végig ezen filóztam, erre... 😄

Spread De Love!

St
hmhmhm, rántott dinoszauruszcomb, nyami
Miért az nem lehet, hogy valahol a nagyon pusztító és az épp hogy pusztító meteor közötti meteor csapódott be? (mondjuk 1000m átmérõjû)

http://csiri.blog.hu

héhé! a T-rex látása még a sasét is lekörözi, hallása tökéletes, szaglása naja, az is

tipikus csúcs ragadozó, a T-rex passzívdögevõ. (mint a farkas, oroszlán)

nem meteor írtota ki a dínókat. utánna számoltam max 500m volt annak a meteornak az átmérõje, ami becsapódot, ha akora lett volna, mint amit mondonak, hogy több kilóméter, akkor mise lenénk. 500m átmérõjû meteór túl kicsi, hogy jelentõs változást okozzon, a metor becsapódás után még 300 000 évig vígan éltek.
hogy mi miatt haltak ki? szerintem normálisnak tûnõ dologgl nem magyarázható. (nem székrekedés)

OliApa
és már tudjuk: dögevõ volt . . .
Jó nagy csirke
csocso14
A T-rex bukása, jó nagy lehetett az a meteor. 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

hát gyerekek, a dinosaurusok királya 15m hosszú, és 6 tonna. Nem a Spino, mert az 18m de piszok gyenge, és nem is a Gigantho mert az kicsit kissebb, hanem a T-rex, elég jóltartotta mágát, míg megnem tudtam, hogy ott van a hátsó udvarban

ha jobban megnézem a képeket,tényleg nagy a hasonlóság😄

← ElőzőOldal 3 / 3