132
-
assdf #12 Mondjuk nem azért, de ha valaki nézett már élőbe kicsit hosszasabban egy csirke mozgagását, meglepően láthatta hogy mennyire hasonló a filmekbeli dinókéhoz. -
#11 lassan klónozhatnák már őket. kipróbálnám a rántott T-rex mellet. -
#10 "Ha valaki párhuzamot vonna a felfedezés és a Jurassic Park által felvázolt genetikai vízióval, azt ki kell ábrándítanunk, a protein szekvenciák ugyanis nem tartalmaznak elegendő információt az őslény genomjáról."
Pedig a cikk olvasása közben végig ezen filóztam, erre... :D -
#9 hmhmhm, rántott dinoszauruszcomb, nyami -
Pochok #8 Miért az nem lehet, hogy valahol a nagyon pusztító és az épp hogy pusztító meteor közötti meteor csapódott be? (mondjuk 1000m átmérőjű) -
W B #7 héhé! a T-rex látása még a sasét is lekörözi, hallása tökéletes, szaglása naja, az is
tipikus csúcs ragadozó, a T-rex passzívdögevő. (mint a farkas, oroszlán) -
W B #6 nem meteor írtota ki a dínókat. utánna számoltam max 500m volt annak a meteornak az átmérője, ami becsapódot, ha akora lett volna, mint amit mondonak, hogy több kilóméter, akkor mise lenénk. 500m átmérőjű meteór túl kicsi, hogy jelentős változást okozzon, a metor becsapódás után még 300 000 évig vígan éltek.
hogy mi miatt haltak ki? szerintem normálisnak tűnő dologgl nem magyarázható. (nem székrekedés)
-
#5 és már tudjuk: dögevő volt . . . -
Jobrog #4 Jó nagy csirke -
#3 A T-rex bukása, jó nagy lehetett az a meteor. :) -
W B #2 hát gyerekek, a dinosaurusok királya 15m hosszú, és 6 tonna. Nem a Spino, mert az 18m de piszok gyenge, és nem is a Gigantho mert az kicsit kissebb, hanem a T-rex, elég jóltartotta mágát, míg megnem tudtam, hogy ott van a hátsó udvarban -
gyuri12 #1 ha jobban megnézem a képeket,tényleg nagy a hasonlóság:D