274
Metroszexuális
-
#34 Nem csak a csajok miatt mondom, mert így érzem magam jól. Borotválni is mondom csak hónalj + az intimszféra:)
És nem eszek cukrot és zsírt se(mivel edzek) de mégse tökéletes az arcom, most azon vok hogy az elgyen:) -
#33 Azért ezt a metroszexualitást kurvára félreértelmezik egyesek. Most nehogymár aki sportol és ad magára (nem egy igénytelen, büdös, rosszul öltözött, ápolatlan f@sz) az már metroszexuális...? Elég lol, hogy aki lusta ahhoz, hogy foglalkozzon magával (mondjuk sportoljon, vagy belenézzen a tükörbe, hogy mégis mi a szart vesz magára), az az ilyen embereket metroszexuálisnak nevezi... :)
A mégnagyobb lol, amikor lebuzizzák ezeket az embereket :))) -
jefferson83 #32 Sztem, ha 50 évvel ezelőtt születtél volna eszedbe sem jutna az ilyesmi :) -
#31 #25 -
#30 azért vagy ilyen mert ezt várják el a mai kiccsajok. én pl leszarom hogy milyennek kéne kinéznem hogy esélyel induljak az ilyen csajoknál cserébe ők is leszarnak engem. viszont így nem kell borotválnom a seggem:p kozmetikushoz meg csak akkor mennék ha fizetnének érte^^ nem kell cukrot meg zsírt zabálni és nem lesz redvás az arc -
#29 Nem azé mondtam, de sokaknak már az is buzis hogy vki vasalja a haját... -
#28 szted azé csinálok ilyeneket mert azt mondták, meg nem csak azé vok ilyen mert most ez a divat, mert jól is érzem így magam. -
#27 4 es metró uj utasai:D -
#26 -
#25 Azert az igenyesseg, higienia nem egyenlo, sot messze van a festett kormoktol, a szortelenitestol, a szolariumtol, stb.:) Azert lehet valaki igenyes, nem kell hogy himringyo legyen;))
De igazabol teljesen mindegy, mindenki azt csinal amit akar, amig beken hagynak, es nem akarjak bebizonyitani hogy az a normalis, es persze nem rendeznek felvonulast hogy elfogadjak oket:)))) Ha meg a csajok miatt csinaljak, az is mindegy, mert ezeknek a "parja" altalaban az a "larva arcu undormany" kategoria:) Igy legalabb mindenki megtalalja a parjat.
Ez most nem kozvetlenul Brolly-nak szolt, hanem inkabb azoknak, akik durvan tulzasba viszik ezeket a divatgyokersegeket! -
#24 jó, énis vasalom a hajam, de csak azé hogy ne álljon össze-vissza:P -
#23 hajamat én is vasaltam,amíg hosszú hajam volt,de nem voltam/vagyok metroszexuális ettől még -
#22 ha aztmondják ugorj a kútba, beugrasz?
és milesz ha majd divat lesz a publikus gay sex?:c
beállsz abba a sorba is vagy előtte még megfontolod? -
#21 Nem szeretnék buzi lenni, meg nem kényszerített senki:) csak ez tetszik, mondhatják rám hogy buzi vagyok ha nem vok az:) -
haxoror #20 Nem buzi,
de akkor is buzis sry -
#19 Nem érzem többnek magam az átlagembernél, naon sokan vannak már így, még itt vidéken is. -
#18 de akkor miért akarsz buzi(s) lenni? bekell állni a sorba, mert kényszerítenek, mi? -
#17 Fúúú... akkor én is metroszexuális vagyok, bár ezt már régebben is megállapítottam.
Csak nem tudom mért baj az, ha egy fiú igényes? Hogyha ragyás a pofám, elmegyek kozmetikushoz. Ha télen hulla fehér vagyok, elmegyek szoliba. Ez inkább igényesség, mint sem buziság. Sőt! Még rózsaszín pólóm is van. Tök gáz... -
#16 hát most mit találjanak ki? a sportos ember típusa már nem divatos, a romantikus lelkű emberkékkel tudnak csevegni a csajok a festett körmökről, stb..
-
#15 De épp ez a lényeg hogy aki metroszexuális az nem buzi:) -
#14 Mármint minek, hogy kozmetikushoz járok, mert a többit gondolom sokan hasonlóan csinálják. -
#13 ..jól érzi magát, ettől több az átlag embernél:D
szerintem a divatbuziság annyival rosszabb az igazinál, hogy utóbbiról nem a dolgozó tehet..:l -
#12 Ez a metroakarmi inkabb csak divat mint hajlam, de attol fuggetlenul eleg buzis;) -
#11 Nem igazán:) szeretek az átlagnál többet törődni a testemmel, mégha fiú vok és HETERO akkor is, amúgy nincs se fülbevalóm se pircingem, bár a hajamat vasalom:) -
#10 ennek az egésznek amúgy mi az értelme? -
#9 bocsáss meg,de nem érzed magad így kicsit "nőiesnek"? -
#8 buzikkal sincs bajom egészen addig amég nem híresztelik magukról hogy azok és a villamoson nyalják egymás bajszát. ha metro vagy vagy homi vagy akármi, a normálistól eltérő akkor NE híreszteld! ilyen egyszerű a dolog ;) -
#7 nem -
#6 a metroszexuális a metróban csinálja? ^^ -
#5 ÁÁÁÁá, geccc, pedig beírtam és nem dobott ki, nah mind1, bocsi, lama vok... -
#4 Jah de viszont szörteleníteni csak a szokásos helyeken szoktam, szal lábamat azé nem borotválnám le, se a mellemet. Bár nem szeretném hogy szőrös legyen, de ezvan... -
#3 Buzi-e vagy? -
FLeK0 #2 van már topicjuk -
#1 Azért nyitottam ennek a "dolognak" témát, mert már ez is lassan olyan divat mint az emo, csak teljesen más. Kíváncsi vok mi a véleményetek ezzel kapcsolatba, vagy hogy van e vki itt aki követi ezt a fajta stílust. Hozzáteszem, én részben metroszexuális vok, de azért nem annyira durván mint egyesek. Ezalatt azt értem hogy nálam beficcen heti 1x kozmetikus, 2x szoli, 3x testedzés, fürdőszobai időm néha 1 óra is tud lenni, meg megrögzött divatmánia is bejátszik.
info