274
Metroszexuális
  • Davidus
    mi az a hajvasalás?:D
  • Davidus
  • Adam II
    Erről az egészről nekem az a véleményem ,hogy teljesen fölösleges kategóriákat létrehozni mert ez szétforgácsolja a társadalmat. És ennek a rétegződésnek nagyrészt a média az oka.
    Ritkán nézek TV-t de amikor bekapcsolom csak azt látom ,hogy csak az agymosás dől belőle ha épp nem az esti film megy amit már 20x leadtak. Esküszöm nem ártana cenzúrázni a műsorokat. Elég szomorú ,hogy 13 éves lányok úgy néznek ki mint a prostituáltak mert ezt látják a Balázsban meg nem utolsó sorban a Jetixes rajzfilmekben.

Erről a metroszexuális dologról pedig az a véleményem ,hogy ez megint egy jól hangzó behatárolhatatlan valami mint az emo amin lehet lovagolni.
    Nem lehet eldönteni ki metro ki nem mert ennek semmi értelme.
    Most ha valaki edz és leborotválja a hónalján a szőrt mert neki úgy tetszik akkor ő metro? Ha valaki viszont nem edz mert nem ér rá vagy nincs pénze és csak az arcát borotválja de rendesen mosakszik tehát nem büdös és nem divatos ruhákba öltözik akkor az már igénytelen tapló? És mi van ha valaki edz de nem borotválkozik és nem hord divatos ruhát de vasalja a haját? Akkor ő most metro vagy nem metro?

• vegicsek
    Eddig figyelemmel kísértem a topicot, azthiszem én is beírok.
    A sportolás és az ápolt külső fontos.A rendszeres kozmetikushoz járással nem értek egyet, én nem szeretnék olyan arcot mint a babapopsi.Szolárium.Pénzkidobás.Az már beteges, ha valaki kellemetlenül érzi magát, mert a bőre színe nem éri a kedvelt árnyalatot.A hajvasalás szerintem hülyeség, semmi pénzért nem roncsolnám szét a hajszálaimat.Összeségében én nem létom értelmét annak, hogy órákat töltök el a fürdőszobában, csakhogy úgy nézzek ki mint egy kirakatbábu.
  • gameplusz
    Pesten a menő csajok homikkal lógnak -.-
    A csaj meg itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148597045
  • Adam II
  • CattiBrie
    férfiak megszégyenítője
  • PyRex
    Jaaaajj, ez "Déni bitch" - asszem iwiw-en így hívja magát LOOOOOOOOOL... Ő szvsz nem metro, hanem már a homo kategória, de bocsánat, ha nem. Nem akarok senkit sem megítélni... :)
  • passatgt
    csaj meg ilyennel szóba mer állni, pedig nem rossz
  • haxoror
    Ez nem metroszexuális hanem simán buzi...
  • CattiBrie
    nagyon cuki...
  • JAG1
    Ez igaz, ezek legalább heghatározhatóan idióták, de az a "képződmény" nemtom 'mi.
  • passatgt
    nem googleba kerestem:)
    másik még ezeket is veri...
  • JAG1
    Nekem a googli ezt dobta a szóra:

• passatgt
  • CattiBrie
    :DDD

és kívántad már az uborkát (enni)? :D
  • gameplusz
    Amugymeg sorhasam van, akkor is noies vagyok? :D Vagy akkor mar terhes no szindroma? :D
  • gameplusz
    hat, mivel eleg idetlenul neznek ki nem felallitott hajjal (aka debilnek neznek ki) ezert muszaj. Szemoldokom mi a rakert szednek, koromfestes? Na persze... Van mukormom is :DDDDDDDDDDDD lol
  • Darkon
    Szamomra ez mar a ferfi noi tangat hord kategoria. Kisse abszurd a dolog: "dragam most nem erek ra vasalom a hajam"
  • Brolly
  • PyRex
    Megyek is edzeni... :)))))
  • Brolly
  • Brolly
    A hajvasalásban mi az olyan borzasztó?
  • Jagi
    sztem a körmére a gyerekei nevei vannak ráírva arany lakkon ezüszzel piros keretben
  • Darkon
    Ezt a hajvasalast mar valahogy nem veszi be gyomrom meg Beckham kormot fest na ne elkepzelem amikor oltozoben leveszi a cipojet es nagylabujjan gyonyoruen meg van komponalva egy (rozsaszin alapon+ aranycsillamos koromlakk) kisviragocska. Lehet ezer megy el Robbie Carlos a Realbol?
  • Jagi
    jóhogy mert különben a kutya se kúrna velük xDDD
  • Jagi
    mert írhatna egy könyvet:
    ez a gyórjunk vazze addig míg a csont nem látszik rajtunk"
    aztán
    "hogyan legyünk "egészséges" életmóddal veszélyeztetett terhesek"
    címmel.
  • Brolly
    Joh hát tom, de okosba is meglehet csinálni, gondolom nem mindenki akar atomfizikus lenni:) sztem sokan vannak akik egyetemre járnak és mégis sok időt fordítanak a testükre.
  • Sir Quno Jedi
    Van aki meg csak Réka helyettese lehet, ha az nincs épp ott, hogy tartsa a popsiját, meg a száját...
  • Jagi
    nagy karrier :P bwuháháháhhá xDDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem. Ez hülyeség. Aki agyra gyúr komolyabban, annak nem jut ideje piperkőc nyápicgyerekként a bicepszeit olajozgatni nap mint nap, meg nem lesz ideje és pénze, bándzsidzsámpingozni, meg vadvizievezni, meg amúgy is kinéznék onnan... Csak a hülye Dzsémszbond filmekben játszák magas szőke bombázók a nóbeldíjas atomfizikusokat.
  • haxoror
    Csak ha igazolni tudja hogy edzés közben legalább egyszer már leállt a szíve!
  • Brolly
  • haxoror
    jólvan, értem én de ezt nem tudtam kihagyni sry
  • Brolly
    Nem azt mondtam hogy ebből fogok megélni, de kitudja lehet egyszer majd fogsz látni a scitec reklámplakátján:) nah jó nem, de attól még hogy nem vok kocka, attól még tanulhatok jól...
  • Brolly
    De mondom hogy ez nekem tetszik és jól érzem magam így, lehet hogy azért mert most ez a divat, de akkor is nem úgy csinálom hogy már szar szembesülni megint azzal hogy kedd van és megint szoli és már alig várom hogy leteljen, hanem már alig várom hogy megint mehessek, vmiért naon tetszik, de nem csak ez, hanem hogy pl. kivasaljam a hajam vagy ilyenek. Amúgy ezek mellett szoktam futni,gyúrni néha thai-box és nézek tv-t és gépezek, nekem ezek a hobbiaim és rendszeresen dolgozok, tanulok(nah jó azt annyira nem:) hétvégén kijárok sörözni as haverokkal néha elmegyünk discoba és ennyi az egész. A többi az kiegészítő amivel egy "kicsit" alakítok a kűlsőmön, mértne lehetne, szeretem a változatosságot( de ez nem azt jelenti hogy félév múlva már emo leszek mert megunom ezt a stílust. És rengeteg barátom van, akik közül kevesen csinálnak hasonló dolgokat mint én.
  • Sir Quno Jedi
    VAGY lehetne a norbi samesze!
  • haxoror
    Hát ja, pl egy kocka-ügyvéd házát is izmos-melósok építik
  • Jagi
    igyexem :)
  • Jagi
    vagy tagadja xDDDDDDDDDD