Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui: Egyébként a diktatúra nem hülyeség :/
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
felmerült bennem néhány kérdés...
(pl. hogy mi nem számít hit-nek, hiszen ti is csak olyanban hisztek, amit tapasztaltok, objektíven semmit nem lehet bizonyítani
meg, hogy az ember életének hossza, miért nem fér bele az evolúciós kérdésbe, de mind1)
végülis a diktatúrában is szabadság van, csak 1valaki megmondja, hogy mi az amit szabad
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Hitéleti kérdésekkel és spirituális handabandázással viszont nem fogunk foglalkozni, ha én leszek itt a házigazda.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
akkor ez olyan "tudomány"-os topik lesz, ahol csak a házigazda (és elvbarátai) fejthetik ki a véleményüket
nos...
szerintem ez roppant tudományos lesz így
Ha valakinek ellenvetése van, az szóljon most, vagy halgasson örökre <#vigyor3>#vigyor3>
úgy tûnik, az igazság még ilyen kemény (és okos) legényeknek is fájdalmas
Sajnos mivel a beugró kérdésre képtelen voltál normális választ adni, így a "szerintem" szó a te esetedben nem mint "relativizáló" értendõ, hanem mint a "jobban" szó negativizálását szükségszerûen megelõzõ minõséghatározó.
tényleg csak a TV sorozatok maradnak
ott ez nem kell?
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=5372050&i_where=1&i_where_tv=1
nézte valaki?
ez egy gondolatébresztõ tv mûsor lehetne, ha valaki gondolkodna itten
bár igaz, hogy még a nálatok okosabbak sem ismerik pontosan a világegyetemet
...
ne is nézzetek ilyet, csak az Isaurát)
szerintem én jobban értek ehhez a témához (is), mint ti akárcsak a "tudományhoz", de hát mind1...
honnan ismered a gondolkodás szót? láttad valahol? valamelyik TV sorozatban?
Sejtésünk beigazolódott. A legegyszerûbb alapfogalmakkal se vagy tisztában, belezavarodsz ha egy egyszerû végiggondolást igénylõ kérdést feltesznek neked a saját témádban. Figyi: ha tényleg tudsz a "lélekrõl" akkor az nincs a tudatodban, baze???!! Na mindegy..
De nem is ez volt a kérdés hanem, hogy milyen minõségben tapasztalod a "lelket". A lelket, amirõl folyamatosan beszélsz sületlenségeket. Legalább a saját témádban legyél otthon!
Hogyan jössz te az örök testrõl való beszédhez, ha egy fél percre sem tudod végiggondolni, milyen kapcsolatban állhatnak azok a fogalmak, amikkel zsongõrködni próbálsz. Hidd el, a misztikához is szükség van gondolkodásra bármilyen nehéz is az neked. Bölcsességnek hívjátok, nem?
felesleges lenne megerõltetnem magam
gyöngyöt nem szórok a disznók elé
te még azt se bírod felfogni, amit írok
kedves 0sdfd:
nem vagyok tisztánlátó, tehát:
honnan tudjam?
de úgy tudom, hogy a lélek, maga az "egész"
maga a személyiség és a tudat, ennek csak egy kicsiny részlete
Volna egy egyszerû kérdésem hozzád. Ha olyan tisztánlátó vagy a szellemi ügyeket illetõen ahogy állítod akkor nem fog gondot okozni az alábbi kérdés pontos megválaszolása:
Vajon a "lélek" egy képzet, gondolat vagy fogalom a jelenléti tudat számára?
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A probléma abban rejlik, hogy a te igazságodat valószínûleg soha nem bizonyítják be --->az általunk elfogadott normarendszer szerint.
Akkor, ha neked úgy jobban tetszik mi maradnánk a saját kis igazságunknál, ami többé-kevésbé bizonyított (még meg nem cáfolják).
ebben igazad van
részben
azért hozzátenném, hogy az igazság nem teljesen "dimenziófüggõ", a test tényleg "halhatatlan"
akárcsak a lélek
UI: "Én is örökké szeretnék élni, eddig még sikerült..." <#hehe>#hehe>
de elmondom neked, hogy volt olyan idõszak, amikor az "ember" tényleg csak akkor "halt" meg, ha akart
és talán, bármennyire is szellemileg sérült vagy, matuzsálem történetét biztosan hallottad
ha ezekrõl a "csodálatos" gyógyulásokról nem is
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
de azért nesze itt van egy épkézláb válasz a nagyszerû elméletedre:
Soha nem gondoltál arra hogy abból a ~100 millárd emberbõl aki eddig élt, akár csak egy millió is úgy AKARTA volna hogy örökké éljen ?
Egy millió ember még mindig csak 1%, a gyakorlatban legalább 99.9% lenne az aki az öröklétet választaná.
És még evvel a röhejes 1%-os aránnyal is, se híre se hamva se annak az egymilliónak aki örökké élt volna.
Elmondom hogy miért
- a Földön nincs elegendõ nyersanyag ahhoz hogy kitartson egy rakat soha meg nem döglõ lényt
- a biomassza (vagy hogy a francba hívják) állandóan forgásban van, a kidöglött állatok anyagából új élõlények keletkeznek
- minél tovább élnek egy faj egyedei annál lassabb annak a fajnak az evolúciója, ezért egy örökké élõ faj teljesen lemarad az evolúciós versenyben, és a többi faj, lévén fejlettebbek, szépen legyûrik õket
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
(ja igen, kimaradt az elejéröl a "hát igen, nem mindig...."-bocs, igy talán érthetöbb lett volna)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nem az okosabb van elõnyben az evolúcióban, hanem az aki jó sok kölyköt csinál és jó rövid ideig él.
(uccso sort kire érted?)
én csak azon gondolkozom, hogy ha sokmillio társával együtt utra kelt, ö volt a legerösebb/legelönyösebb tulajdonságu. De könyörgöm, milyen lett volna a legszerencsétlenebb??? o_O
Sajnos nem 😞
http://www.youtube.com/watch?v=fAYnc_-ddlw
Persze reménykedhetünk benne hogy soha nem tanul meg baszni =D
én megértelek téged, csak neked bonyolult a sorok között olvasni.( ne vedd magadra) :C
ezért is más az irás meg a személyes érvelés. Pl egy ilyenben mutatkozik meg igazán.