Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez is bizonyítja, hogy nem létezik olyan, mint evolúció
én vagyok a bizonyíték (többek közt)
(bár azért némi indoklást hozzárakhatnátok, de már megszoktam, hogy nem jön)
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
És ne kérjétek hogy ezt rágjam bárkinek is a szájába.
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
(A gyengébbek kedvéért zárójelben elmagyarázom a szelekciót 😊
A kevésbé életképesek hamarabb kihalnak, ezáltal az alkalmasabb tulajdonságokkal rendelkezõk maradnak meg.
Ez a mi esetünkben is igy van: mindenki aki a meghalás mellett van idõvel meghalna, csak azok maradnának akik az élet mellett döntöttek, így a végén csak az élni akarók maradnának(élnének),egy képviselõje sem maradna a masik oldalnak)
Hát így teljesedne be a szelektivitás 😊
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
hát megérte az orákulumnál járni!
sosem mondtam, hogyha lehet, nem változtatok. Azt mondtam, ha már minden jo, hamár minden rosszat kicseréltél jora, akkor min változtatsz?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Én megértelek téged is csak na...nyafogtam egy kicsit mert nekem az olyan gondolkodás furcsa, nehezen feküdne 😊
De azt megvallom hogy azt a hülyeséget sehogyse tudom elfogadni hogy megakarni halni. Ezt csak azért mondják az emberek mert míg úgy ahogy fiatlok abban az illúzióban élnek hogy örökké élnek. Attól hogy nemtudjuk halálunk pontos óráját ez nincs így.
Nem azt akarom mondani hogy egész életedben rettegj hogy megöregszel és egyszer meghalsz, hanem ha nyílik egy lehetõség hogy egy muszájból elfogadott rosszan esetleg változtatni lehessen, miért kell akkor struccpoltikánál maradni.( ==> emiatt igyekszek én témába lenni ezzel kapcsolatban)
Light ezt ne vedd személyesnek 😊 ezt nem especiel neked írom 😊 úgy általában mindenkire
Vagy igy érzi boldognak magát.
Ha megmutathatja, nem egy egyszerü hétköznapi valaki.
Szivesen élnék énis gondtalanul. Ha lenne rá mod.
Miért, neked mi lenne a gondolatod a jolélésröl?
Mondom én hogy nincs képzelõerejük az embereknek, még csak a jólélésrõl se.
megprobálom megint kifejteni, mit akartam, habár lehet megint nem fogom tudni megértetni magam.
Az ember életének értelme a küzdés. A tulélés(evolucios késztetés). Ez adja a célokat, az értelmet az életednek. Ha már nem teheted jobbá/könnyebbé az életed, akkor csak vagy és kész. Semmi több. Nincs küzdés. Versengés a tulélésért. Ha már nincs kihivás az életben, nem lesz küzdöakarat, hogy (halálodig) jobbá tedd az életed. A halál képe, attol valo félelem megmarad, de ha pont azt ütjük ki, akkor szerintem a többi is értelmét veszti. Persze, jobb örök gazdagnak lenni, mint örök csoronak, csak a gondolatmenetet értsd.
A gazdag öregur meg biztos intézi ügyeit, neki is van még sok dolga a földön 😊
És azt úgy értem light, hogy ha már az örök fiatalság is szóba jöhet, akkor kellene egy kis képzelõerõ(fantázia) miket lehetne még megjavítani, kiküszöbölgetni...
Ha örök életre lett tervezve, akkor melyik az a kor, amely idösen ugymond tökéletes?
ne igy fogd fel, htx.
#1079: ezt hogy érted?
talán már volt olyan, hogy elvágtátok az ujjatokat
és hopp... néhány hét után begyógyult!
ez valami csoda lenne?
sõt, olyanról is hallani, hogy valaki meggyógyult a rettegett rákból, ami pedig (elvileg) visszafordíthatatlan
az emberi test örökéletre lett TERVEZVE, csak akkor semmisül meg, ha AKAR
Jaj már elõre tudom kik szelektálódnának ki 😊)))
( a TVt csak mikike kedvéért hoztam föl, de ha jol tudom, te is jártál abban a topikban 😄)
ha használod a TVd, elöbb-utobb tönkremegy. miért? mert használod. A testben is millio folyamat van, termelés, pusztulás. Ha az ember örökké tudna élni, miért kell minden egyes vörösvértestnek meghalnia, és ujratermelödnie? És minden további szervezetnek a testünkben. Minél tovább használod a tested, annál inkább elnyüvödik.
Ez a része a dolgonak bennünk mûködik minden nap.
Az örök élethet a full egészséges élet melett rengeteg természetes folyamatot is le kell állítani, vagy védekezni ellene.
végtelenül
a test soha nem pusztulna el, ha nem mérgeznénk/szennyeznénk/rombolnánk és nem akarnánk meghalni
Az én részemrõl én errõl szeretnék egy pár véleményt olvasni. Szerintetek mekkorára lehetne meghosszabítani egy ember éeletét??
Indiában 10 gyerek/családnál nem tudom mi öregedhet... 😉
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Lehet 2070-ben már nem is fog olyan öregnek számítani a 60-70 év és az átlagéletkor meg 100-on felül lesz.
kb 9 milliárd lesz a csúcspontja 2070-ben
A Föld ennél sokkal többet is elbírna, a probléma nem is ebben van, hanem:
1) Egyenlõtlen eloszlás - Nem mindenki akar Hong Kongi tömegben élni, vagy Tokiói árakat fizetni.
2) Lakosság elöregedése - A több mint 60 évesek aránya akár 35%-ra is felkúszhat.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Most indithatnánk flémet belöle, vagy topikot, de félek bezárnák rasszizmusért...pár hülye forumozo képes beleképzelni, hogy valami világösszeesküvés készülödik, miközben ezen agyalunk.
Csak a megmaradók tudják-e majd kezelni az "örökséget".
Mert akkor nem lesz ám segíly.
Walk the Talk.
És most minden rasszizmustol mentesen, tisztán tájékoztato jelleggel, csak a fehér ember fogy, az fog hamarosan eltünni. Az tuti.