7029
-
#648 Igen és még anyit tennék hozzá az oázisokhoz, hogy csak azokat tudod elfoglalni amik a 7x7 es területen belül vannak. katt a térképre és amit akkor látsz azt tudod elfoglalni. (falud legyen középen) Ja és egy faubol csak 3db- ot lehet foglalni. -
F1re #647 amugy itt vannak kepek meg minden ezek az oazisok amiket irtam
link -
F1re #646 Tipusok:
1.)25% Fa(csak erdő van a képen)
2.)25% Fa + 25% búza (Erdő es búza látható)
3.)25% Agyag (Csak egy agyagbánya látszik a képen)
4.)25% Agyag + 25% Búza (Agyagbánya és búza látható)
5.)25% Vas (Csak hegyek láthatók a képen)
6.)25% Vas + 25% búza (hegyek és búzamezők látszanak)
7.)25% Búza (Csak búza és tó látható a képen)
8.)50% Búza (Egy nagy búzamező látható a képen) -
#645 jó kérdés , nem foglaltam el még gall falut... -
#644 Ha vki rómaikénet elfoglal egy gall falut... akkor tud gall cuccokat is csinálni?
pl csapda... vagy azaz épület egyszerűen elpusztul.. -
#643 oks -
#642 Azé csak sikerült:)
Az zavart meg, hogy csak rablótámadást lehetett indítani nem normálistat..
-
#641 óázisok kb így néznek ki (kis eltérés van azért mindegyik között)
-
PunkZoli #640 és mindegy hogy milyen a föld? azaz van amin rajzocska van... meg ilyenek -
#639 felderiteni kell őket , az ott tanyázo szörnyeket kell kinyirni, és ha ez sikerült akkor a hösöd elfoglalja automatikusan, ha odaküldöd -
#638 Ez logikus, hogy erősebb lesz a katona, de a kérdés hogy mennyivel? Mert lehet ,hogy nem éri meg fejleszteni inkább csináln helyette még egyet..
Egy olyan kérdésem lenne még , hogy kell oázist foglalni?
van hősőm 10-es szintű hősők házám és nem tom oda küldeni az embereimet csak is felderíteni.. -
#637 okés akkor reggel inditom is...
-
#636 ha üres a terület mehet a telepes nyugodtan
a páncélt meg azért érdemes növeslni mert úgy erősebb lesz a katonád
-
#635 Én sem értettem ezt a páncél dolgot, meg a fegyverzetet. Aniyt még hozzákérdeznék én, hogy esetleg megtudnád mondani, hogy menyit növel a szintek fejlesztése? (%-ban növeli vagy hogyvan) seholsem találtam ilyent én se...
És még anyit, hogy most mennék uj falut foglalni, akkor ahova küldöm a telepest oda elötte küldjek katonát, vagy nyugottan lehet küldeni telepest az üres területre?
És gratula, tényleg elég erős vagy... és a klánod is durva...
-
#634 vanank szövijeim:) meg hát ugye a klánom sem kutya:D azt sem kell melegetni
bár sokan tévedésbe vannak miszerint a megítélés kissé furcsa sok emebr nézeteiből visszatudakolva. bár sokszor örülök mikor sikerül az embereknek bebizonyítani hoyg mi nem vagyunk különcök avgy emebrtelenek -
#633 több :DD -
#632 nem nekem:)
s1-en jelenleg 2k támadót tudok felmutatni, deh van akinek 10k ficánkola falujában:D
-
#631 2-3k=2000-3000??? az nadon sok... -
#630 szia attól függ milyen néppel vagy:)
és persze inkább attól hogy védekező avgy támadó mentalitású vagy. az elején biztos ne ezekre pazarolj deh mikorra összejön 2-3k támadó vagy védő avgy bármiylen eygség akor már érdemes nekik dobni páncélt vagy fegyvert:) -
#629 Hi all!
Érdeklődnék egy olyan dologban, hogy érdemes-e fejleszteni az egységeket?
Hogy működik ez a dolog leírásban nem találtam semmit. Lehet hogy én vagyok a lúzer és elnéztem, de megköszönném ha adna vki egy linket vagy vmi kis infót.
Előre is köszi a helpet.
M. -
#628 Használ valaki grafikus csomagot?
Mert találtam egy jot, ráadásul magyarra van fordítva, de csak explorel -ben müködik, mozillában átkell irkálni nekei valami fájlokat. (azt nemtudom mit és hogyan)
De ha valakinek kell akkor Itt megtalálja. -
#627 Hát én a kettes szerveren csak bányákat nyomattam, nagoyn jol ment, jobban fejlődtem mint az egyes szerveren ahol azért pár épületet meg rejteghelyet felhuztam. De beléptem egy klánba ahova nemkelett volna azota egy 260népességü napi 4 szer támad totál kifoszt, és a bányáim meg buzafarmjaim álandoan visszaesnek 1 szintet, ugyhogy nemfejlődöm csak vissza. napi 4500 at termelek mindenböl (buzábol 3500 at) ennek a 70% át elviszi, pedig van 2 10es szintü rejteghelyem is... -
#626 No ennyi volt a játék. Nehezen megy az eleje. Nem tudok építeni, katonákat képezni, amig nincs nyersanyagom. Amig nyersanyagot építek, addig sebezhető vagyok. Folyamatos támadás alatt áll a városom, és teljesen kifosztanak, még bányákat sem leszek képes így építeni.
Zsákutca. -
#625 1es szerver :( -
#624 7 szerverre regisztráljatok, azon azért kevesebben vannak (kb csak tízezren vannak) -
#623 Kicsi off:
Tribal Wars -ozik valaki?
(hasonlo a travianhoz csak angol meg szerintem kicsit élvezhetőbb, mivel többet termelsz és talán olcsobak a dolgok, több minden van, kicsit többet lehet vele játszani.
Regisztráljatok! -
#622 mire vagy kiváncsi? -
#621 sziasztok valaki segít első lépésekben ? -
#620 lemehetsz minuszba is csak akkor nem tudsz épitkezni :D -
#619 Hát a buza az ugyvan, hogy van mondjuk egy farmod ami oránként 10 buzát termel, akkor 10 et kapsz oránként a buzákbol. Ám ha van mondjuk egy agyagbányád, vagy valamid ami mondjujk két hely (áthuzott buza, ez olyan mint mondjuk a stratégiaikban a háziko, hogy menyi népeséged lehet) akkor 10-2=8 tehát csak 8 buzát kapsz oránként...
és olyan nincs hogy oránként 0 buzát termelsz, de van mondjuk 500 buzád akkor csinálsz egy katonát, és majd az 500 buzábol lekajálja az oránkénti egyet, a készletböl nemfogyasztanak olyan áthuzott buzát...
probáltam valahogy leirni remélem elég érthető... -
#618 :D
nekem megy normálisan mindkét szerveren fölfelé -
#617 Igen ez rendben. De ha csak búza vackot csinálok ne csökjenjen a mennyiség :D
De hát most ugyis bug támadás van, biztos megjavul. -
#616 a termelt búzából levon annyit ahány ember él a faludban, és a maradék adódik hozzá a többihez -
#615 Az érdekes :D
Pedig annak csak akkor kéne csökkenie ha olyan épületeket csinálsz ami embert is ad -
#614 Érdekes... ahogy bányákat, favágó épületeket építek, a nyersanyag bevétele nő. Viszont minnél több búza vackot csinálok, annál kevesebbet jelez óránként. -
#613 -
#612 csinálj egy höst azán képzeld el hogy az te vagy már is kész a szerepjáték XDD -
#611 hát a Teve klub helyet tökéletesen elég. Pusztán kiváncsi voltam hgoy valami szerepjáték is leledzik e a dologban (tegnap néztem még csak meg, igy egyelőre a lelőanyag kiépítéssel foglalkozom csak). Ex szerepjátékosként érdekelt a dolog, és a travian forumán nem nagyon találtam hasonlót sem.
De ha létezne külsös forum, lehet igy nyárra kicsit jobban belefolytam volna a dologban, azért kérdeztem :P -
#610 én nem tudok róla.
ennyi nem elég? -
#609 :D hja hogy már ez is ték :D
akkor: ték
az első és az utolsó egymás fordítottja :DDD
Egyébbként travianban egyedüli játék az a városfejleszgetés és támadás, vagy van valami forum játék is?