7029
-
uwu #568 Támadd meg, aztán olvasgassad miket ír vissza. Tiszta idegbeteg folyton verekedni akar, és emellet olyan mocskos szája van, hogy az már szégyen. -
#567 Nem volt szerencsém még látni :D -
uwu #566 Az 1-es szerveren van egy szemtelen nagyszájú kisgyerek, a neve csuty.
Nem ismeri valaki? Pszihiátriai eset a srác, kéne a címe.
El kéne küldeni hozzá egy pszihiátert aki tudna rajta segíteni, 1-2 hónap és normalizálódhat az állapota, ha megfelelő kezelést kap. -
#565 Hy
klánba úgy tudsz belépni hogy épitesz követséget, és kérsz attól a klántol meghivot akihez beakarsz lépni.
Kettes szerveren kezted úgye? (1 már nagyon régota megy kevés ott az esélyed) -
#564 Üdv.
én ma kezdtem el a játékot, egész jó. Klánba hogy lehet belépni, meg szövetséget hogy lehet kötni valakivel? -
#563 ok
-
#562 Az csak azt jelzi hanyadik a jatekos a ranglistan -
#561 Játékos profil
Játékos Somogyi Móni
Részletek: Leírás:
Rang: 5722
Nép: Római
Klán: -
Falvak: 1
Népesség: 86
» Üzenet írása
Falvak:
Név Lakosság Koordináták
Somogyi Móni faluja (Főfalu) 86 (-48|28)
hogy lehet valakinek ekkora a rangja? -
#560 Te hol vagy a játékban?? -
#559 Azt a várost, meg már töröltem, mert nem akartam két accal játszani. Bocs. -
#558 aha az nincs olyan messze (én -7/22 -nél vagyok) -
#557 akkor talán én tudok segíteni
-
#555 Azthittem, hogy majd új acc-al eltűnik a hiba, így regisztráltam mégegy falut, ezt már észak nyugaton,(-33;27)nél -
#554 igen ezt még nem ajánlatos még nem csináltak hozzá jót (magyar nyelven)
amúgy gyorsitás céljábol lenne -
#553 Ahhh... Visszatudtam csináni. Huh megnyugodtam:D -
#552 Na most felraktam véletlenül valami grafikai csomagot, és most nem látok semmit. Ezt még visszalehet csinálni? -
#551 igen na mindegy -
#550 Randomra állítottam az elhelyezkedést. A kordinátáim -6 -42, szerintem Dél Nyugat. -
#549 jaj
azt hittem magyaron vagy :D
észak nyugatot ajánlom ott majd segiteni is tudok (talán) -
#548 Most vettem észre, hogy van magyar is:D Eddig az ngolon játszottam. Akkor mostmár rómaiakkal kezdem a 2.szerveren. -
#547 de új falut kezdhetsz új névvel, most még nem gáz (később az lesz -
#546 Mármint a szerveren már nem tudok gallokból rómait csinálni. -
#545 Mostmár én is őket komálom, de szerintem ezt már nem tudom megváltoztatni. -
#544 ja oké :D
hát én a rómaiakat komálom (egyszerre tudnak kint is meg bent is épitkezni) -
#543 Az egsz játékot ma kezdtem. Először a 4. pályán csináltam rómaiakkal egy falut, de ott még nem nagyontudtam mit kell csinálni, és az eléggé csődállapotban van, mert szinte mindent elköltöttem resource fejlesztésre(főként búza, mert azhittem az nagyon fontos), épület meg alig van a városban. Most nem olyan régen meg a 2. szerveren(a sors keze?:D) kezdtem Gallokkal egy új falut, ami már egész jól halad. Csak a gallok elég lassan építkeznek, meg egyszerre csak egy dolgot lehet építeni. -
#542 adok egy tanácsot felejsd el amit eddig csináltál és kezdj újat a második szerveren pár napja indult és az első játékosnak is 31 embere van
ott még esélyed is lenne
Ha érdekel akkor majd adok linket -
#541 Persze, igy van nemi eselyed a tulelesre :) -
#540 Amúgy szándékosan hozzám hasonló szintű játékosok közé rakott a gép? Mert körülöttem szinte mindenki olyan gyenge és fejletlen még, mint én. -
#539 hát ja
-
#538 :( -
#537 nem jól gondolod 10 szinten a mezőgazdasági épületekre 9 órát is kell várni (pedig a főépület is rendesen ki van épitve) -
#536 Most találtam rá erre a játékra, eddig tetszik. Csak azért az ilyen 30 perces építkezések kicsit unalmasak, bár gondolom ha a főápületet fejlesztem, akkor jelentősen rövidül az idő. -
#535 jó kis logó
-
#534 karbantartási munka
Kérem várjon... -
#533 Maintenance work
please wait
ez mit jelent??????????????? -
#532 gyertek a titanokhoz ! -
#531 szerintem ha játszani akarsz továűbbra is akkor keress másik klánt -
F1re #530 miert ? -
#529 egyedül marattunk
-