7029
-
#485 Azt ők nem tudhassák érzékelni, viszont a profilban a felhasználó beállításoknál van a "Közös számítógép használat" rovat, oda be kell írnotok egymás nevét. -
halallovag #484 Routerre nincs benne infó???? Mert a külső IP ugyan az viszont a szomszéd is játszik... és egy az IP így...???? -
#483 -
#482 hohoo micsoda Zsákmány! 68 69 66 67 :D -
#481 Követségünk szintje inmár 6os -
#480 igaz -
#479 Igen láttam azért is kérdeztem -
#478 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171192010&no=407]#407[/URL] -
F1re #477 pontosan ! -
#476 Igen, a legszarabb, hogy el van dugva a játékszabályok link. Csak a kezdőoldalról lehet elérni, és csak 1 helyen tettek ki hozzá linket. Máshol még nem láttam. Játékszabályok
".. Te a nálad jóval kisebb felhasználónak ..."
Sehol se látom benne a jóval szót. Én a szabályzatból azt vettem ki, hogyha mondjuk van egy 100 lakosú a falu és egy 101 lakosú b falu, akkor
- a bnek napi 1 órai
- b anak napi 3 órai
nyersanyagot küldhet. (persze helyettesítés, közös géphasználat esetén nem igaz)
-
F1re #475 napi 3 ora anyagot lehet csak kuldeni nem ? ! -
#474 akkor oké -
#473 nemhinném, mert csak lv10ig kell -
#472 Ebből nem lesz gond? Nem lesz az belöle az mint a #454-ből -
#471 jah :D -
halallovag #470 legalább bár én inkább a 3-ra szavazok -
halallovag #469 1k mindenből! -
#468 Szavazást indítok, ki mennyit akar hetente (vsárnaponként) fizetni a guild kasszájába, hogy fejlődjön a követség, és hogy vmi összefogás is legyen a guildban...
én most 1 hetet kérek, hogy kifejlesszem az összes búza, vas stb tárolómat, hogy betudjam fogadni az átutalásokat -
#467 üdv -
F1re #466 Udv ujra :) -
#465 -
#464 derossz megit 2t küldött -
#463 ez nem ide való de a tribalban lehet városfalat csináni?
-
#462 ez nem ide való de a tribalban lehet városfalat csináni?
-
halallovag #461 ?:) -
#460 sokmindent nem értesz még :D -
halallovag #459 Hmm nem bannoltak véletlenül?;) -
#458 várom az ohajsóhajt mit tehetek még a guild érdekében... -
halallovag #457 De FOS ez az elfogott túszokat csak elengedni lehet...:( Mi a sz@rért??? -
halallovag #456 Tudodmit joe? Gyere Tribal Warsozni... ugyan ilyen csak angol, és én ott rohadt jól állok... www.tribalwars.net és ott a world 1-en játszom. -
#455 En sehol sem lattam ezt szabalyzatba leirva, plusz ahogy egyre tobb user lesz nem hiszem hogy oda tudnanak erre figyelni erre a kesobbiekben.
Nekem meg az nem tetszik hogy ez egy ilyen seggnyalo jatek, egyedul semmire nem mehet az ember, midenkepp be kell valami klanba allnia, mar csak azert is hogy ne raboljak ki -.- -
#454 nah, az itteni vészmadarunknak csak igaza volt :)
"
Helló joebacsi,
a felhasználód egy szabály megszegése végett zárolva van. Az egyoldalú nagy mennyiségű nyersanyagszállítás ("tömés") tilos. Te a nálad jóval kisebb felhasználónak maximum 3 órai nyersanyagtermelést szabad küldeni naponta, nagyobb felhasználóknak pedig maximum egy órai nyersanyagtermelést.
Azok a játékosok, akik egy számítógépről játszanak, vagy valaki, aki a helyettesítő szerepét képviseli, azok egyáltalán nem küldhetnek nyersanyagokat egymásnak, és maximum 1:1 arányú kereskedéseket folytathatnak.
Hogy a jövőben ne kelljen még egyszer téged zárolni, olvasd pontosan végig a Játékszabályokat:
» Játékszabályok
Hogy továbbjátszhass, írj egy üzenetet
a Multihunter felhasználónak és tisztázd az esetet.
"
most így hirtelenjében ezt válaszolnám a drágaságnak, és így is gondolom (nem küldtem még el)
:)
"
hali, közös ellenség ellen léptünk fel, aki sorra fosztogatta a környező falvakat...egyikünk a gazdaságra, passzív védelemre gyúrt, másik pedig a katonaságra, és mivel mindkettőnk érdeke volt, hogy minél előbb legyen egy ütőképes sereg, illetve pont egymás mellett voltunk, így evidesnek tűnt, hogy az előbbi támogassa az utóbbit nyersanyagokkal, és fel se merült bennünk, hogy ez szabálytalan (órai termelési megkötéssel nemsok értelme lett volna)...
lehet, hogy visszaélésekre biztosíthat lehetőséget, ha itt a rugalmasabb együttműködés szabálytalannak számít (1 órai termelés nem sokat számít, főleg kezdetben, illetve az összevont támadás hiányában, csak nyersanyagokban lehet összeolvasztani az erőket), akkor köszönöm az eddigi lehetőséget a szórakozásra, de a továbbiakban nem érdekel a játék...
üdv: joebacsi
"
úgyhogy köszi srácok nektek is, de ha nem mondtok valami szívderítőt, akkor én búcsúzom :)
(pedig ez még nem is olyan időelb@szós játék :)) -
#453 elég nagy a pangás :s -
#452 =FFK=, de lehet pont most lesz átnevezve. -
#451 csöndben, sunyiban, békében fejlődgetünk :)
te melyik csapatban is vagy benne? -
#450 Na mijahelyzet SG? :) -
#449 Sztem nagy klánok összecsapásán lehet ennyi... Ne feledd, hogy voltak olyan szerverek, amikor többször annyi ideig futottak, mint eddig a magyar! -
halallovag #448 nemhiszem hogy ennyit lehet etetni... szorozd meg őket legalább 1-el... bár lehet hogy ha nagyon akarja egy nagy klááán esetleg... -
#447 Valószinüleg több játékos eteti őket, sok faluval, nagy klán pl. -
halallovag #446 :)