7029
  • Picar77
    első és utolso ugyan az 606
  • Kmarha
    Milyen ték? Se egész óra nincsen, se 00-ás végü reag. Vagy te is rossz helyre irtál? :D
  • Picar77
    ték
  • Kmarha
  • Rise Against
    és ezt sikerült véletlen ebbe a topigba írnom, mert ügyes vagyok.
  • Rise Against
    Ennyit az olcsó fos egérről, benyomtam a görgőt és bent maradt xD
  • Rise Against
    a 2. szerveres SG klánban én is benne vagyok -.-
  • Picar77
    :DD
  • Kmarha
    Csak tudnám ki az aki pont a Zidzsi nevet képes használni. Egykoron én ezzel Thrillionoztam, ha valaki onnan lelopta.. hát legszivesebben megölném :S
  • gabo91
    Hát ha gondoljátok csinálhatunk a 2. szerveren sg -s klánt (v. valamilyen klánt)
  • Picar77
    nem az 1 sen sincs már nagyon
  • RaszPuty1N
    server2-n lesz sg-s klán?
  • ruffirant
    kösz
  • gabo91
    most már töröltem a feleslegest, 2. szerveren nyomulgatok csak, bár elején kicsit unalmas

Viszont találtam egy jo emgoldást hogy neunatkozzunk. Van a németeknek egy szervere ami 3x gyorsabb a játékmenet... aki gondolja/ meg tud az probálja ki... (elég nehéz lehet azért németül küldeni, meg a sebesg gyorsitásnak megvan elönye és hátránya is...)
  • Picar77

• ruffirant
    most kezdtem a játékot az elején elég lassan lehet haladni...de amugy egész jó.egy kérdés is :klánokba hogy tudok belépni?
  • ZsZso
    Okos dolog nyílt fórumon szabályszegésed szertekürtölni? Vigyázz, csak 1 rosszakaró kell! Helyedben törölném a duplikált accaim. Hidd el, 4-5 falunál már csak nyűg lesz a hátadon a két acc. Nekem most 4 falum van, és felakasztanám magam, ha lenne mégegy accom, ahol szintén ennyi falum van ...
  • ZsZso
    Olvastam, hogy megy az anyázás, személyeskedés.

Gyógyír: Írtok Multihunternek egy levelet, melybe mellékelitek az ipse levelét.

valahogy így néz ki a levél URLje:
    http://s1.travian.hu/nachrichten.php?id=XXXXXXX

XXXXXXX számot beírod a levélbe, és így hivatkozol rá.

Ilyen játékosokra nincs szüksége szerintem a Traviannak.
  • F1re
    en most az UFek kozul a UF LEGO-ba sztem eleg joh
  • Picar77
    abba már nem sokan vannak :D
    2-vagy 3-an vagytok még?
  • Olcsóvér
    mi a kordid solid sanke?
  • Solid Snake
    Én az sg klánba vagyok.
  • gabo91
    Ti milyen klánban vagytok, vagy nemtudtok egy jo klánt? gabo_91 (2. szerver)
  • uwu
    A klánjáról annyit, hogy háborúba keveredtünk, e azóta már béke van. Elmondtam a vezérüknek mik voltak a srác reakciói, és áldását adta rá hogy szabadon fosztogassam, csak azt nem értem miért nem rugják inkáb ki.
  • Picar77
    egyefene :D
  • Olcsóvér
    ok
    én nem is
    tönkretesszük
    vagy
    belépek a pisisek közé
    és szétbarmolom őt a klánjával együtt
  • uwu
    Most írtam, hogy nincs mit ütni ralta
    Ne bántsátok, mer ha ennyien megtámadjuk magáragyújtja a lakást.
  • uwu
    Pici faluja van, és nincs serege, mert mindet megöltem.
    Minden nap megtámadom, és mindíg ír 1-2 kedves szót. Nem a játékban fenyegetőzik, ő a valóságban szeretne velem verekedni, nagyon sérült a srác. Képzelem mit művelne ha sakkoznánk, és leütném a vezérét, zserintem kettéharapná a táblát az idegtől.
  • Picar77
    100 Equites Caesaris indul szép lassan oda :DD
  • Olcsóvér
    szthiszi hogy ő a jani b+ de nagynak képzeli magát akkor bezzeg nem szokott az ilyenek nagypofája lenni amikor beállítok hozzájuk néhány faltörővel meg tűzkatapultal -26|79
    megéri rá pazarolni?

• Olcsóvér
    semmit nem tettél nekik?
  • uwu
    De van ám még pár ilyen nagyszályú a játékban.
    A másik kedvencem Feldia -25|79, de ő nem ír olyan kitartóan, csak egyszer küldött el a jóanyámba.
  • uwu
    -26|79
  • Olcsóvér
    váá monddd meg a kordinátáit
  • Picar77
    igen kapcsold ki a profilban

a két szerver más tehát ugyanazt az e-mail cimet és nevet is használhatod
  • gabo91
    Hopsz csináltam egy marhaságot. Beállitásoknál van a grafikus csomag rámentem lazán hogy aktivál, és smitse látok tök szar az egész... viszatudom valahogy állitani?
  • gabo91
    Kezdtem egyet a másodikon de nemlett vmi jo, igy regeltem a 1 re is, aztán csinőáltam mégegyet a 2.ra. Most mindegyik elvan rontva...
    de a két legelsö alakulgat talán a legelső ami a 2. szerveren van azt helyretudom hozni. Egyébként lehetséges az, hogy tudok valahogy játszani egy nickel az 1 szerveren és egyel a másodikon? (persze külön emailcimekkel, meg beállitásoknál van hogy ha egygépnél többen jászanak akkor bekell irni a másik nevét, ez menyire müködik) Mert nemszeretnék ugy ébredni hogy törölték mindet. Most tapasztalat végett kell a három aztán majd elég lessz egy is, de nemszeretném hogy töröljék öket.

Amugy szerintem az igen jo hogy ha mondjuk egy ora alatt 20 fát termelsz akkor nem kell 60 percet várnod ara hogy legyen fád, hanem arányosan adja, és igyis egy ora alatt 20 at kapsz csak apránként, mégiscsak reálisabb és jobb.
  • uwu
    Nagyrészét már kitöröltem, de egyébként sem örülne neki a fórum házigazdája szerintem. Egyébként semmi különös nincs benne, csak anyázás, meg buzizás, meg dumálás, hogy játszuk le az utcán, meg gyere ki a hóra, szóval ilyesmi...
  • DarkHorSe
    masold be miket ir ^^
  • Picar77
    oké majd megnézem