7029
-
#445 felejtős, 400+ a népesség, szinte tuti, hogy van neki is felderítője, és akkor úgyis felfedik...f@szom se akar cassus belit adni a második legerősebb klánnak :) -
halallovag #444 Bassz és most jó lett a hiperlink... én ezt már nem értem -
halallovag #443 Hmm ez valami csít lehet... Hogy tudnak ennyit etetni... Képtelenség... -
halallovag #442 Taktikai felderítést kérnék erre a falura:
Garden of Eden (16|-30) -
#441 De jó, csak a imageshack nem enged direkt linket, hozd be a képet külön tabon és ctrl+f5-el frissíts rá. -
halallovag #440 Hmm nem jó a link... -
durvaa xD -
#438 ja es nem Could hanem Coldfire, errol se feledkezz meg! xD -
#437 másik meg, hogy itt nem guildek, vagy mik vannak, ez nem kötsög wow :P -
#436 Csak, ha kirúgnak. :)
Vagyis nincs autómatikus kiesés, de klánokban szokott lenni rá szabály (pl sokáig vörös vagy, akkor kalapkabát). -
#435 ÉS EZZEL KI LEHET ESNI EGY KLÁNBÓL? -
#434 A klánban? Ha igen, húzd rá az egeret és kiírja. De segítek, az utolsó bejelentkezésük ideje.
Kék: Most is online.
Zőld: Utóbbi 1 napban.
Sárga: Utóbbi 3 napban.
Vörös: Utóbbi héten.
Szürke: Egy héten túl. -
#433 mit jelentenek ezek hogy ilyen sárga jelölés meg piros? -
#432 áhh cold az járkál meg csinálgatja, csak kicsit ráérősen :)
meg aztán én se szándékozom túl sok időt elb@szni erre :) -
#431 Amúgy korábban már elkezdtem (itteni FAQnak), de van igény a help.travian.com magyarra fordítására? -
#430 csinalhatnal masik guildet, ha could ugyse jar mar tobbet ide -
#429 Fire: A(z alap) szimulátor semilyen módosítót nem számol, tehát mintha 0-ás várossal, hős nélkül harcolnának.
Ezért kell beleszámolni, pl ha támadsz, akkor komolyabb védő csapatokkal számolj, mint ami ténylegesen várható (erősítheti őket ugye a páncél, vagy a fal). -
#428 így jártunk, cold többet töketlenkedett a kelleténél :)
mind1, végülis hatásosan úgyis csak az egymáshoz közel lévő emberkék tudnak effektíven összejátszani, ahogy én eddig látom... -
F1re #427 arra gondoltam hogy van a az a kovacs haz geci ami gondolom meg valtztatja vamennyire az embereket amit a simulator nem szamol bele nem lehet ? -
#426 Sorry emberek, közben már sokadjára kaptam meghívót egyik klántól és elfogadtam. -
#425 hmm, végülis majdnem beleillesz a félkör koncepcióba, de azért eléggé kinnt vagy :) -
#424 rajottem, tenyleg a mocsok banyaszok eszik meg xD -
#423 Nem, úgytudom alapból nem, viszont tuti, hogy jól számoltad?
Fent ahol jelzi miből mennyid van a legjobb oldali, az áthúzott búza, az mennyi/mennyi? Annak a különbségének egyenlőnek kell lenni a (felhasználható) búzatermeléseddel. (Mert az-az arány a fogyasztás/össztermelés.)
Ha számolgatsz azt is számold bele, hogy van épület (és bánya is), ami többet visz, mint 1-et. -
#422 annyit nem ehetnek,
11et esznek, az epuleteket is beleszamoltam
es 24et termelek
hogy lesz ebbol 2 orankent?
vagy alapbol is eszik valamennyit a falvam? -
#421 lezabálják a melósok a bányába :) -
#420 Ja, én is azt szoktam nézni, ha vmi nem tiszta, vagy pontos adatokat idézek ide. :) -
#419 Pontyosan, minden épületnél a kis áthúzott búza jel mutatja, hogy mennyit vesz le az óránkénti termelésből (mekkora a búzafogyasztása), a búzafarmon kívül majdnem mind1ik épület vesz el, de az igazán sokba kerülő búzából az a katonaság (lényegében az a fizetésük). -
#418 apró popó ... travian és GYIK ...
ha segítségre van szükségetek, és tudtok egy picit angolul lessétek meg a következő oldalt: help.travian.com. Minden kérdésre választ ad. Legszuperebb oldal. -
#417 Segítség, a búzatermelésem állandóan csökken!
A termelésnél (pl. 10) a nettó búzatermelés látható, tehát ebből már le van vonva a csapatok és a lakosság (pl. 5) fogyasztása. A bruttó termelésedet jobbra fennt láthatod, pl.: Búzafelhasználás 5/15
itt olvasgass, ha többet szeretnél tudni. -
#416 2 buza jon be orankent amikor 4 mezom is 1es, miapicsaez!? -
#415 Dátum: 2007.03.17. 21:12 Adta: Borg
Cigányozás, köcsögözés, személyeskedés.
Másra igen tudsz mutogatni, csak azt nem veszed észre, hogy itt TE vagy az 1.0.
borg néha be szokott hisztizni, szegény cold meg rosszkor volt rossz helyen biztos (najó, nem teljesen biztos :))
azé remélem cold olvassa a totyikot, aztán ha valamit mondani akar, küldhet nekem privit, én meg beteszem jól... -
halallovag #414 Büntetőpontok
Dátum: 2007.03.17. 21:12 Adta: Borg
Cigányozás, köcsögözés, személyeskedés.
Másra igen tudsz mutogatni, csak azt nem veszed észre, hogy itt TE vagy az 1.0.
Nézzétek meg a profilját! -
#413 annyira nem idióta, erre hivatkozva mondtam endre barátunknak, hogy hát akárhogy is szeretném, sajna nemtudom visszafizetni a katonáit, mer az full szabálytalan...benyelte :D
amúgy én is csak mostanában olvasgattam, köszi ZsZso, hogy szóltál, így tényleg eléggé hülyeség sztem is, mert ezzel nagyon korlátozva van a klánon belüli együttműködés...
ja és egyébként visszaszólt a külügyes arc:
"Rendben van egy mnt-t köthetünk!Ami azt jelenti hogy egymás rablása engedélyezett falromboló és katapult használata nem engedélyezett!
Ha nektek igy megfelel?"
szal kezdjetek el rejtekhelyeket építeni, és gazdaságra gyúrni ezerrel, mert ugye a seregeket is szétzúzhatják, az épületeket viszont nem :) -
#412 mit csiunáltak?
-
F1re #411 nem tom en is most vettem eszre :D -
halallovag #410 LOLXD mit csinált??? -
F1re #409 ColdFire-t bannoltak az sgrol :'( -
halallovag #408 Hmm kösz!
Hát nemtom elég szar szabály amit írtál... Bízom benne hogy nem vaszik észra, hogy mit küldözgetek... Szerintem idióta szabály... -
#407 Sziasztok!
Félelmetes, hogy mennyire be lehet látni a klán belső ügyeibe ezen a fórumon. Biztos okos dolog ez?
Másik észrevételem: vigyázzatok az egyoldalú nyersanyagküldözgetéssel ... szabálysértés lehet a vége:
"§2.1 Megengedett nyersanyag-kereskedelmek
Az egyoldalú nyersanyagkereskedelm tilos. Kisseb játékosok nagyobbaknak maximum naponta egy órai termelésüket küldhetik, a nagyobbak maximum 3 órányi termelést küldhetnek naponta a kissebbeknek. (1 órányi termelés az adott felhasználó összes falujának együttes termelése, a katonaság fogyasztását nem leszámítva) A sokáig tartó vagy rendszeres kereskedések esetére, pl. a követség felépítése, az adósságok törlesztése, sarc, stb ugyanzek a szabályok érvényesek."
Nem, nem vagyok a klán tagja. Nem baszogatásképpen írtam le ezeket, csak óvni akarlak titeket. SG fórum mindig is a szívem csücske volt, ugyan saját klánom van, mégis úgy éreztem le kell írnom a gondolataimat.
További Jó Játékot, Sok Sikert! -
#406 ezt most komolyan kell vennünk? ja és ki a külügyes?