7029
-
#527 hy -
#526 Én meg megálltam, hogy visszavonjam a falu törlését, szóval már töröltem a falum...
Minek nézek egyáltalán ide be? :P
Na bye all! :)
Del Fav... -
#525 De kihaltatok emberek a klán háromnegyede már inaktiv :( -
#524 de uuutalom az ufet -
#523 örülj neki :D -
#522 en meg beszaltam egy kozepes klanba, es elek mint hal a vizben ^^ -
#521 hátha nem fog rolam leszálni én is megnyomom :D -
#520 Engem 2 top10-ben lévő játékos támad folyamatosan.
Amúgy most untam meg a játékot, épp másik tabban azon erőlködök, hogy megnyomjam a felhasználó törlése gombot. :P -
#519 szép kis cuccot vitt el:D -
#516 Jól megszivtam egyik gyerek 480 katonával támadgat itt engem még védekezni se tudok ennyi ellen :D
ezt beszoptam
EFK klánnak fellehetne ajánlani egy szövetséget hátha elfogadják aztán leszálna rólam -
halallovag #515 OK... ha kell segítség csak szóljatok... -
#514 mg van bocsáltva
-
halallovag #513 hmm nem vagy azt???XD ... sorry... nah mind1 ha kell segíthetek mindenkinekXD... csak szóljatok... -
#512 miert vagyok inaktiv? :o -
halallovag #511 Sorry hogy kiléptem:( cold inaktív...
Mi van Camelot-al? -
#510 Camelot bú de ideges vagyok rá -
#509 Ja, én most a KoH & APVSZ-ben vagyok. ^_^ -
#508 beleptem FTPbe, akartok veluk szovetseget kotni? ^^ -
#507 0 egység, amúgy védelemnek testőrség páncélzatát fejleszgetem, meg támadásnak a nehézlovasság fegyverzetét.
Aztán majd egyben akarok legyártani annyit, amennyit csak tudok. :P
+340 / óra
+340 / óra
+340 / óra
+223 / óra -
halallovag #506 20 phalanx +1 hős +10 hősök háza... -
#505 22 közepes lovas -
F1re #504 na ki hogy al 1segek meg orai ellatasban ? -
halallovag #503 jah... -
#502 devinek annyi -
#501 jahxD
-
halallovag #500 Joe-val ha legközelebbárutszállítunk, akkor majd kirabol engemXD -
halallovag #499 De csak mert ha nem pipálom be akkor nem enged reggelni....... -
#498 ja télleg
XD -
#497 Amikor regisztrálsz bepipálod, hogy elfogadod a játékszabályzatot és a license jogokat. -
#496 szerintetek mot hogy? csak annyit lehet küldeni amennyit termelsz egy óra alatt? ki olvasssa a szabályzatot? :P
-
halallovag #495 Nem mintha érdekeltek volna a szabályok, csakhát -
halallovag #494 Ok köszi... -
F1re #493 hmm mielott rosszul tudnatok nyugotan jatszhatnak 1 netrol ketten attol nem lessz ugyan az az ip koliba sa ugyan az minden 1es gepnek a netre meno ip-je meg nyugdhatsz -
#492 Én meg üdvözlöm az -SG-seket és a Kazooniont, őő saját magam nevében! :P -
#491 De faragatlan vagyok ... helyesbítem az előző hozzászólásom.
Hadd üdvözöljek minden kedves -SG- klántagot, immáron az -SG- szövetséges klánjának, a Kazoonion klántagjainak nevében!
Bocsi, de még mindig nincs vipacom :) -
#490 üdvözlök minden Kazoonion klántagot -
#489 -
#488 Had üdvözöljek minden -SG- klántagot, immáron az -SG- szövetséges klánjának, a Kazoonion vezéreként is :) -
#487 Egy IPről is lehet tolni 500an (lásd koliban nem járhatsz végig minden egyes szobát: "hello, te játszassz a Traviannal? Jó, akkor írjuk már be egymást! :)
A lényeg, hogy külön gépről játszatok.
(Honnan tudják, hogy külön gépről nyomjátok? Sehonnan! Azaz félig-meddig ... a válasz a sütikben (cookie) rejlik.) -
#486 Újra freelancer vagyok, =FFK= megszűnik valószinüleg (én már kiléptem)... Vmi olyasmi volt, hogy az UF R@ID-ben összebalhéztak vkik vkivel, kiszállt, beállt az FFK-ba és ezért az UF R@ID úgy döntött, hogy az FFK vezető játékosait legyalulja. Egy párezer fős támadás tegnap ment le, a vezér seregét lenyomták és az egyik faluját tönkrevágták. Jó helyre álltam be, pont egy háborúskodó klánba. :S Ja igen, amúgy előtte MNTbe volt a 2 klán...
Nem lenne rossz, ha lehetne ilyesmit látni kívülről, nem kellenek számszerű eredmények, de annyit, hogy pl rendszeresen mennek csapatok X-ből Y-hoz támadni. Így pl rá lehetne lesni, hogy egy háborúskodó klánba hívnak-e, vagy sem. :P