26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• broller

Ez az!! Köszi!

Marhajó kis zene
  • broller
    Nem az.
  • mflex #3810
    Ja az :)
  • Szimistyle
    Digital Emotion - Humanity l 9:31 l 342 AAC
  • mflex #3808
    Hali Dióbá!
    Lakás, egyéb, minden oké már?
  • pazo
    ..lassan nekiállok marha pörküttet fözni....
  • pazo
    na bravo.....ismerem a helyet.....a volt pártiskola most talán müvészeti van mellette.......2 utcával feljebb laktam.....a hunyor felé....
  • Dióka
    MIKE OLDFIELD-CRYSTAL CLEAR (94)

Szimibá!

Lesz az is, bár én kicsit elvakultabban is szeretem a Yello-t, mint csak a Race!:)
    Azt hiszem estefelé folytatom,mert most el kell intéznem egy csajt!
  • Italo carlos
    Sziasztok!!
  • mflex #3803
    Pazo, te biztos ismered a környéket a CORNER söröző előtt, akartam lefordulni-tehát álltam-amikor nézek a tükörbe és látom , hogy jön egy autó nagy sebességgel,mondom ez hülye bazdmeg nem fog tudni megállni, mert jobb oldalt nincs akkora hely , hogy eltudott volna menni, ekkor qrva nagy fékezés és durr bele a nyakam is megrándult egy kicsit...az ütközésre nagysága egyébként mérhető volt azzal (is), hogy a sony autórádió egyszerüen kiugrott a helyéről csak a drótok tartották..

Kiszállok erre a faxikám azt mondja, nem indexeltem -tudom ,hogy indexeltem,de nem lényeg-mondom neki ,ha nem is ment volna az index ön jött belém hátúlról ,mint egy eszement faxkalap és egyértelmű a hibája!
    Ő nem ismeri el(na mondom a qrva anyád magamban), rendőrségnek szólok, direkt nem ismeős hívtam, azt mondja rendőr , hogy ez egyértelmű, próbáljam rábírni, hogy ismerje el, mert ha kikell jönnie, megbasssza még ezért is..
    Hát em ismerte el, rendőrség kijön, faxikám mondja , hogy ő legfeljebb 30-al jött, rendör röhög, majd megbünteti..

A Fiat-on elöszőr csodálkoztam, hogy nem is akkora baj, de aztán jobban megnézve a a hátulján kivűl az egész jobb oldala gyürődőtt...faxa!!!!
  • pazo
    aha, igy már más......
  • pazo
    nálam a lap nem található!!
  • Dióka
    oh bazze elbasztam a linket alább, tehát mégegyszer:

MIKE OLDFIELD-HIBERNACULUM & TUBULAR WORLD (94) (dio megamix-mix 3.34-nél) :)))
  • Dióka
    MIKE OLDFIELD-HIBERNACULUM & TUBULAR WORLD (94) (dio megamix-mix 3.34-nél) :)))
    original wav - 70,6 MB
  • pazo
    mielött hosszas elemzésnek vetitek alá lehet hogy anno 98-99 körül md-re volt rögzitve és onnan került cd-re.....
    akinek nem tetszik az ismeri a delete gombot.....

Dino - I like It 5:35 1989 extended vinyl
    WAV
    AAC 320
  • Szimistyle
    A Yello-ért meg puszi a homlokodra wazze... Imádom.
    A Race album akkorát szól, mint állat!
  • Dióka
    látom zajlik az élet!
    olyan jól szórakozok néha magunkon....
    pro és kontra is tudnék dolgokat mondani a hangmérnöki meg a wav témához is,de nem teszem,viszont mindenkinél van igazság,persze amúgy meg mindig nekem van igazam,punktum....szóval inkább zenéljünk....
    üdv mindenkinek!

kicsit töltök fel ma pár wévet, legyen mit tesztelgetni akár füllel,akár hi-end háttérrel....ma nem épp italodiscot, de HQ lesz,azt ígérem....
    Joe Satriani,Mike Oldfield és múltkor szó esett a Yello-ról,ami egyébként egyik nagy kedvencem,mint önálló zenei kategória, így remélem nem fogtok anyázni,ha megosztom eddig titkolt rajongásom 1 kisebb best of Yello Dió csomaggal.

csak azért nem egy hsz-be linkelem egyszerre az egészet,hogy nőjjön a hszek száma és hízzon a MagicMflexHQtm fóruma!Én meg tűnjek úgy,mint aki szorgoskodik picit!

JOE SATRIANI-BAROQUE (93)
  • Wind 67
    Gondolom már ló legel a sírján
  • Wind 67
    Bocsesz , intézem

ne várj nagy durranást tőle , kicsit viharvert
  • mflex #3793
    Úgyis olyan kibaxottul xar napom van ma, hogy legszívesebben ölni tudék!!!! Grrrrrr

Az asszony Fiat-jával járkáltam ma, amikor faxán belémrohant egy köcsög..

• mflex #3792
    Hi Wind!
    Majd ha lesz időd, dobd fel nekem a Tinédzser dal-t, mert én is elfelejtettem ,meg gondolom Te is

THX!
  • mflex #3791
    Aha , ismerem azért kellene wav-ban :)
  • Wind 67
    Szasz Kollega
  • mflex #3789
    Hali!

Mizu Hawer?
  • AlterEgo5561
    Miután mindenki kitojta magát, nézze meg a discoteka 80-at és ámuljon a mostani Maurón, vagy a like anorexiás C C Catch-en...
  • AlterEgo5561
    Jó napot Elvtársak! Mi ez itt? HQ closet?
  • Wind 67
    Pont erre kérdeztem rá hangos barátnál (hogyan lesz 22Khz ből 17k tömörítés nélkül )és ez lett a vége szerintem húzd meg magad Te is cimbi..
  • Wind 67
    Szard le te is Pazo
  • Wind 67
    Szevasztok !

Kard ki kard ...
    Én kérek elnézést

Ne beszéljünk rémuszokba (csak ,hogy mindenki számára egyértelmű legyen) Én voltam

Kérdést intéztem privi módon tanult hangtechnikus barátunkhoz (vagyis ezek szerint nekem nem is annyira)gondoltam egy igen v nem válasszal elintézhető , de hát valszín ego-jába gázoltam több évtizedes szakmai előmenetelének és ebből jó újságíró lévén rögvest cikket varázsolt.. és lefektette szakmailag a hangterjedés elméletét.
    Én még csak 20 éves vagyok , most ismerkedem a zenével ,van kb 10 lemezem és lövésem sincs ezen "profi" programokhoz igy egyszerűen elmagyarázhattad vola a lényeget mint egy 5 éves gyereknek, hogy ide figyelj...stb . No problem egyszerűen legjobb védekezés a támadás alapon leüvöltöd a fejen (de nem haragszom) .
    Személy szerint nem ismerem az általad felsorolt progikat ezek szerint Te igen és profin is kezeled De azért mostmár ha bele ugrottunk a témába (ország világ előtt)csak kíváncsi lennék hogyan lesz ami lesz?
    Illetve hogyan lehet,hogy a 80x évben felvett kazetta gagyi programon feldigizve jobban szól mint 1 hangtechnikus zenéje na istenem.

A kérdésre visszatéve "ha HQ akkor legyen HQ" ,maikor minidiscen keresztül digitalizáltam akkor kaptam ilyen hangképet mindössze erre kérdeztem rá de egyébként szarom le mostmár az egésszet.

Részemről befejezve ennyi volt ennyi is maradt nem kívánok többet foglalkozni az üggyel .

+1x elnézésedet kérem ,hogy vettem a bátorságot és megszólítottalak "Mea Culpa"

"M"

[URL=http://italo.bitmax.hu/sound/Bob%20Salton%20-%20Starknight.ace]Itt a zena amit minap igértem (kazettáról "hangoska" WAV ban)

• pazo
    a soundforge ban a spectrum analizátor gondolom nem hazudik...????

latni a wav - on ha az mp3 volt mert kb 15ezer hertz-nél van egy szakadék a görbén!!!!
    ha nem mp3 volt akkor a 15-20ezres tartományban fut ki a görbe.....

jól gondolom ezt!!??
  • pazo
    ismered netán, csak mert senki nem töltötte még le.....
  • mflex #3781
    jah, azért mondtam, hogy egyéni, bár én úgy voltam vele mindig is , hogy az italokat "korszerűsíteni" bűn, mert nem tudják úgy megcsinálni-legalábbis nekem-, hogy tettszedjen, ergo nincs ötletük, hogy milyen legyen egy jó disco szám és éppen ezért mindig a jól bevált régihez nyúlnak hozzá..

Sok most discoba járó fiatal azt sem tudja, hogy a zenék többsége amiket ők hallgatnak, már rég "lefutott"..

• carterx
    najó,az eredeti mérföldekkel jobb valóban.
    de hátha valakinek ez is jó
  • mflex #3779
    Háááát wazze, nekem ez nem jött be, de ez egyéni vélemény
  • mflex #3778
    nekem jöhetne wav-ban
  • carterx
    Gigi D Agostino - You Spin Me Round

Ezt ismeritek? 320-as !!!
  • mflex #3776
    Megint csak egyetértek
  • Trend Boy #3775
    Valójában tényleg több hét eseményére írtam ezt, de akinek nem inge, ne vagye magára. Igazából az boritotta ki a bilit, hogy feldobáltam pár számot mostanában, és néhány "lakó" priviben le mp3-mazta a wavot... Gondolom letöltötte, egézségére, használja és hallgassa ha szüksége van rá, csak hát ne kötekedjen se velem, se másokkal azon, hogy az biz mp3, amit én wav-ban kilodok fel... Ha ő úgy gondolja, hogy az az, akkor magának tartsa meg ezt a véleményt.
    Itt van pl. Mflex barátunk, akinek elég nagy zene tára van sinty zenékből, múltkor ött is megtalálták badarságokkal, peddig talán mint én, ő is valamikor a 85-95 között kezdte el bevásárolni magát "Laserdance & Koto" féle zenékkel, és azt kell, hogy mondjam, ezek a lemezek igazán nem szólnak valami szépen, ha egy mai lemezhez nézzük a dolgot. A "méricskélő emberek" ezt is frankon megmérhetik bátran, és megállapithatják ez is mp3-ból van... A hiba csak egy, akkor ez a dolog, file formátum nem is létezet...
    Egy szónak is száz a vége, nem téged, vagy azokat akartam e levélel megtalálni, akik építik és szépitik e "Spacesynth, Euro és Italo disco, de csak HQ minőségben!" cimű fórumot, hanem azokat a nagy okosokat, akik minden tapasztalat nélkül elküldenek egy "komersz" programból kiolozott jpg file-t, hogy ezt mérték. A képen se egy értelmes beosztási skála, se semmi, csak egy egyszerü pilanatnyi görbe, amelyet a nero waveeditor is gyármányól a lent középen...

John:
    A progit ismerem, amatör szinten elfogadható, viszont hogy minden igazán megérts, ahoz se ártana picike alapismeretek, de ha már probálkozol vele, már az is nagy előre lépés...

• pazo
    00000339.mp3 05:34 Dino I Like It *extended* 1989 -- bakelit maxi
    DANGER 128!!!

klikk ide!! ha erre gondoltál irj és megy wav ba is akár.....
  • mflex #3773
    Igen köszi , letöltöttem , csak mobilról nyomtam és arról nem lehet válaszolni