A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Pazo, te biztos ismered a környéket a CORNER söröző előtt, akartam lefordulni-tehát álltam-amikor nézek a tükörbe és látom , hogy jön egy autó nagy sebességgel
,mondom ez hülye bazdmeg nem fog tudni megállni, mert jobb oldalt nincs akkora hely , hogy eltudott volna menni, ekkor qrva nagy fékezés és durr bele a nyakam is megrándult egy kicsit...az ütközésre nagysága egyébként mérhető volt azzal (is), hogy a sony autórádió egyszerüen kiugrott a helyéről csak a drótok tartották..
Kiszállok erre a faxikám azt mondja, nem indexeltem -tudom ,hogy indexeltem,de nem lényeg-mondom neki ,ha nem is ment volna az index ön jött belém hátúlról ,mint egy eszement faxkalap és egyértelmű a hibája!
Ő nem ismeri el(na mondom a qrva anyád magamban), rendőrségnek szólok, direkt nem ismeős hívtam, azt mondja rendőr , hogy ez egyértelmű, próbáljam rábírni, hogy ismerje el, mert ha kikell jönnie, megbasssza még ezért is..
Hát em ismerte el, rendőrség kijön, faxikám mondja , hogy ő legfeljebb 30-al jött, rendör röhög, majd megbünteti..
A Fiat-on elöszőr csodálkoztam, hogy nem is akkora baj, de aztán jobban megnézve a a hátulján kivűl az egész jobb oldala gyürődőtt...faxa!!!!