26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
pazo #3772 Szewa , akkor jobbulást neked is....tegnap ment 1 privi!! -
#3771 minden jót :) -
#3770 Jah, nincs meg :-( -
#3769 egyetértek. -
#3768 Nem vagyok én sem ,mostanában valami fényesen.. -
#3767 Én ugyan ,be tudok lépni , de privit nem tok írni, asszem hanyagolni fogom ezt a kibaxott oldalt is.. :-| -
#3766 Sziasztok! -
pazo #3765 sztem tán erre gondolsz : Dino – I Like It 5:35 ’89 extended
teszek fel belöle mintát hamarosan.....
-
#3764 Küldtem mailt. -
#3763 Ismered a MAGIX-AUDIO CLEANING Lab 11-et?
Most ezzel ismerkedek.Nekem még ez is bonyolult.
Én is Szimi véleményével értek egyet. -
#3762 Nem vágom, hogy ezt most mire írtad, bár lehet a több hét felgyülemlett érzelmei törtek ki belőled :-)
Én sajnálom, hogy a magam részéről egyik profi szoftverrel sem rendelkezem, ugyanakkor nem is próbálok meg mahinálni a zenéken azon egyszerű oknál fogva, hogy nem értek hozzá. Azt el tudom dönteni, főleg viszonyítási alappal, hogy egy zene kiteljesedetten szól, vagy csapottan.
Nekem, ha lenne az említett szoftverek közül bármi, akkor sem nyúlnék a szükséges beállításokon kívül máshoz, hogy még jobban csilingeljen, vagy brummogjon egy track.
Az alapelvvel egyetértek! -
#3761 Digital Emotion - Go Go Yellow Screen l 8:29 l 321 AAC -
Trend Boy #3760 Drága barátaim!!!
Mindenkit arra kérek, hogy ha tesztelget, méréseket végezz számitástechnikai környezetben, azt lehetőleg arra alkalmas programokkal tegye, vagy ne tegye. Elég sok olyan jpg filét kaptam, küldenek tagok, amelyeket ki kellett nyomozom, honnan is lettek kiolozva... Sajnálatos tény, de közel 20 éves számitástechnikai pályám során, mind a komersz, és csak alap feladatok elvégzésére, alkalmas programok sokasága terjedt el széles e bolygón, és olyan programok, melyek profeszionális hangvágást, netán méréseket lehet végezni, nem nagyon... Természetesen szakmám és annak szük társadalma csak ilyen programokat használ, és ezeket is lehetőleg a legfölső szinten...
Én úgy gondolom, és ez szerény magán véleményem, amig valaki nem mélyed el olyan alapvető szakönyvekben, és szakirodalomban, melyek még analóg alapokra épitve a szakma alapjait adják, az ne kezdjen bele olyan mérésekbe hasonlitgatásokba, amelyekről fogolma sincs mi fán terem. Elismerem, és nagyon is örülök annak, hogy a fiatal társadalom milyen gyorsan emészti, és szívja magába az új tudományt, de azt kell, hogy mondjam, ez nem az a szakma amelyet egy egyszerű programmal helyetesithető, netán felül írható, netán programok menűinek probálgatásával megtanulható...
Úgy gondolom sok embernek azok az ábrák, számolások, vagy függvények melyek a hang terjedése, vagy keletkeztetése, netán csillapitása, irányitott irányitása, netán kordinálása frekfenciák közé, olyan fogalmak, vagy csak szavak melyeket nem ért, és magában azt mondja, "ki a fenét érdekel ez"... Örülök annak is, hogy egyáltalán vannak "amatörök" amik neki állnak és saját izlés világuknak megfelelően, javitgatnak a saját kis zenéjükön. Azt is pozitív dolognak értékelem, hogy sokan probálkoznak egyszerű komersz programokkal méricskélni, analizálni, de ezt ha lehet csak a maguk számára tegyék, ne tegyék magukat ilyen téren nevetségesé mások elött. Bár az is lehet, csak elöttem, és szakmám elött!!!
Mindenképpen értékelve a helyzetet, engem nem zavar, hogy ki miyen minőségben, és lehetőségekkel tölt le, vagy fel, hiszen ez mindig személyre szabot, de ha már ott van a zene, és valaki vette a fáradalmat, hogy megossza veletek, akkor tiszteljétek meg annyival, nem fikázátok, vagy baszogatsátok. Töltsd le, ha nem tetszik, nem úgy szól ahogyan szeretnéd, akkor változtasd meg, ha megtudod, vagy töröld le ha nem tetszik...
Én úgy gondolom ennek a fórumnak a zene a mozgató rugója, s nem olyan dolgok amelyek bomlaszák e kicsiny közöséget...
Köszönöm, hogy meghallgatatok, és kérem mindenki éljen itt e szerint...
Ajálott programok profeszionális hangvágásra, szerkesztésre, mérésekre:
Alapszinten:
Soundforge
Cool Edit
WaveLab
Olister Paster
FreQ-Master
(Ezeknek a programoknak, aki ismeri az össze Plugin-je)
Profeszionálisan:
Dromedor Pro
Alone Master Digit
VBB Analog
Smile Waves Profesional
Hi-Q-Tic Level
-
#3759 SOS Band - Just The Way You Like It??? Esetleg? -
#3758 Hali mindenkinek!
Keresek egy zenét (címét nem ismerem) csak sejtem, talán Just The way I Like It lehet. Egy faszi énekli és a nyolcvanas évek vége 90-es évek eleje. Hát ennyi:)
Nem sok info...
-
#3757 Köszi, azért ebben az eurodance vonulatban is van valami varázs... -
#3756 Sziasztok!
Kellemes, szélcsendes hétvégét! :) -
#3755 -
#3754 Jobbulást kívánok én is. -
#3753 Sziasztok! -
#3752 atiapuka
foltettem az inner circle muzsikakat! -
#3751 akkor van program mara... -
#3750 gyogyulj meg Mari! -
pazo #3749 indulok a januári nagybevásárlásra, shopping!!!, majd a lányom megy szülinapi zsurra, hozni - vinni kell!! meg fözni is kellene valami jó kaját, szóval elleszek..... -
#3748 hogy smint pazo? -
pazo #3747 Szewa, meg szia Mari is, jobbulást...... -
#3746 jo regelt mindenkinek!
-
pazo #3745 akkor nyomatnám ezt a vonalat :
DJ Bobo - Let The Dream Come True 5:47 luke's mix
wav, metal kaziról digizve, de jól....... -
#3744 Szisztok! Köszönöm mindenkinek a jó kívánságát!Csak beköszöntem mert csütörtök dél óta majd 40 fokos lázzal nyomtam az ágyat már az este egy kicsit jobban voltam és egész éjjel fent voltam most meg ugy meg vagyok zuhanva szédülök meg tiszta ramaty hát igen már egy kicsit jobban érzem magam azt hiszem meggyogyultam hát tévedtem sajna ,na csá mindenkinek majd jövök milliómindenkinek!!! -
pazo #3743 -
Trend Boy #3742 Szép jó reggelt mindenkinek...
Mr. Freaky anyag tartalma:
Mr. Freaky - All Of My Mind (Extended Version).wav
Mr. Freaky - All Of My Mind (Full Version).wav
1. Rész
2. Rész
-
#3741 Nem tudok aludni baxa meg a jó élet, úgyhogy ez jön most:
Best Of Digital Emotion (1991)
Digital Emotion - Get Up, Action l 5:44 l 335 AAC -
#3740 Jóccakát! -
#3739 feltegyem neked? Én leszedtem -
#3738 már nem -
#3737 Hát akkor most még le tudod nem? -
#3736 Wazze! Két nap múlva törlik a file-t a rapidról? Most akartam leszedni! :-( -
#3735 Sauvage - Do You Want Me (6:23, 320k)
http://www.speedyshare.com/254623659.html -
#3734 Nem tudom. Holnap reagál tuti. -
#3733 Keresem:
Gina Lamour - I'm Gonna Make You Want Me (Extended Version)(6:38) wav-ban (flac-ban is elfogadnám rinya nélkül!)