A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Trend Boy #3775
    Valójában tényleg több hét eseményére írtam ezt, de akinek nem inge, ne vagye magára. Igazából az boritotta ki a bilit, hogy feldobáltam pár számot mostanában, és néhány "lakó" priviben le mp3-mazta a wavot... Gondolom letöltötte, egézségére, használja és hallgassa ha szüksége van rá, csak hát ne kötekedjen se velem, se másokkal azon, hogy az biz mp3, amit én wav-ban kilodok fel... Ha ő úgy gondolja, hogy az az, akkor magának tartsa meg ezt a véleményt.
    Itt van pl. Mflex barátunk, akinek elég nagy zene tára van sinty zenékből, múltkor ött is megtalálták badarságokkal, peddig talán mint én, ő is valamikor a 85-95 között kezdte el bevásárolni magát "Laserdance & Koto" féle zenékkel, és azt kell, hogy mondjam, ezek a lemezek igazán nem szólnak valami szépen, ha egy mai lemezhez nézzük a dolgot. A "méricskélő emberek" ezt is frankon megmérhetik bátran, és megállapithatják ez is mp3-ból van... A hiba csak egy, akkor ez a dolog, file formátum nem is létezet...
    Egy szónak is száz a vége, nem téged, vagy azokat akartam e levélel megtalálni, akik építik és szépitik e "Spacesynth, Euro és Italo disco, de csak HQ minőségben!" cimű fórumot, hanem azokat a nagy okosokat, akik minden tapasztalat nélkül elküldenek egy "komersz" programból kiolozott jpg file-t, hogy ezt mérték. A képen se egy értelmes beosztási skála, se semmi, csak egy egyszerü pilanatnyi görbe, amelyet a nero waveeditor is gyármányól a lent középen...

John:
    A progit ismerem, amatör szinten elfogadható, viszont hogy minden igazán megérts, ahoz se ártana picike alapismeretek, de ha már probálkozol vele, már az is nagy előre lépés...