26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#3892 jobban nézel ki -
pazo #3891 köszöntem, cserélem is rögtön.... -
#3890 -
pazo #3889 dehogy is, komolyból mondtam.... betütipust már nem is mertem említeni.... -
#3888 Szopatsz -
#3887 köszi -
pazo #3886 bocs felgyorsultak az események.....hát ha a Pazo az nem dölt betü lenne -- az nekem nem jön be -- akkor már cserélem is.... -
pazo #3885 Évjárat? Pincészet? Szőlőfaj? -- MARADÉK -- ami volt abból rottyintottam rá a végén.....valami 1000huf / palack ár alatt.....
kapott repi cucc.... -
Trend Boy #3884 ok... -
#3883 na jó lesz?
-
pazo #3882 ELSÖSORBAN SZIMISTYLE - nak :
eurodenszös sztályj :
320 AAC Superfly - Is It Love 5:33 club mix 1994 vinyl itten -
Trend Boy #3881 3 4 van 6 meg nekem nincs... se 5... -
#3880 Hát wazze, szerintem akkor már el is kezdheted, mert másnak nincs meg, ha jól tudom...
-
#3879 Évjárat? Pincészet? Szőlőfaj? Nem ám egyszerűen bor wazze... Adj magadra baxki -
pazo #3878 pedig titkon reméltem, a többi is járt már felém de sajna rossz mp3 --ból wav kompozicio volt.... -
Trend Boy #3877 Este felmegy ha nem látom... -
#3876 -
#3875 -
#3874 ok -
pazo #3873 Mfelx : a hiányzó darabok megvannak neked :
Laserdance – Megamix volume 1 11:20
Laserdance – Megamix volume 2 11:19
Laserdance – Megamix volume 6 7:28
szóval a 3-4-5..... -
pazo #3872 bákker, teljesen meghatodtam.....
viszont ha a Pazo felirat sötétkék lenne, na akkor bexarás......
rá is megyek az egészségedre hörpintve a vörösborra -- amit csak a marhapörkölt miatt bontottam ki..... -
#3871 -
#3870 Lófaxt se -
#3869 Digital Emotion - Dance To The Music l 5:17 l 318 AAC -
#3868 Csináltam Neked unalmamban, sztem ez jobb, mint ami most van..
-
#3867 Nem , de nem rossz. -
pazo #3866 szimi : megy neked is valami.... -
pazo #3865 nem ismerted????? -
#3864 na kiváncsi vok.. -
pazo #3863 La Panthere Rose - The pink Panther Theme 5:14 1982 vinyl / WAV -
#3862 Na mit ? -
#3861 "De zene nélkül mi érek én?"
-
#3860 Szia :) -
pazo #3859 hello..... -
#3858 Sziasztok -
#3857 jöhet... -
pazo #3856 legyütt.....
tolok rá egy ilyet ....wav ha jó.....
La Panthere Rose - The Pink Panther Theme bakelit maxi 1982
(henry mancini - united artists) Pathe Marconi EMI France
-
pazo #3855 köszi ....lassan átmegyünk mindenttudás egyetemmé.....és néha ugy érzem akusztikai mocsárba kerültem... -
#3854 LISA NEMZO-WALKING ON ICE 320 -
Trend Boy #3853 Szépen alakul a dolog, úgyhogy aki akaja, játsza végig a következökben leirtakat, és utána azt hiszem nem lesz kérdés senki számára, hogy a wav-ból keletkezet mp3, avagy az mp3-ból keletkezet wav, netán ebből abba, vagy abból emebe kérdés totál mindegy, hiszen magatokat veritek át amikor mindenféle görbületeknek, és méréseknek hisztek. A továbbiakban adott elérhető progikkal végig játszható a dolog, tehát senki számára, nem lesz a dolog megoldhatatlan illetve kivitelezhetetlen...
Vegyél egy mp3-mat ,amiben biztos vagy, hogy a származása is mp3, és nem te varázsoltad azzá. (Természetesen itt készithesz képeket, vagy meglesheted a frekvencia görbéket, hogy lásd a változást a végén) Ezt egyszerüen kovertáld wav-á, majd hivd be egy editáló programba... Leginkább ismert progi a Sound forge, és itt válaszolok is, nem hazudik a program, mindenki töltse oda be a wav-ot. Egyszerüen (Menü-Process-EQ-Paragrafic...) a Paragrafic EQ-val emelj rá 15 000hz-re kb 3db-elt, alul állitható az oktáv, az meg legyen 1,2. Hajtasd végre a gépeddel, majd az eredményt mentsd el egy másik file név alatt. Itt megint megleshető a frekvencia mérő, látható, változás ott nem nagyon van, viszont hangban valami változást észlelned kell. Most pedig tedd vissza a wav-ot mp3-ba. és legyen a dolog a következő képpen: 320kbit/s, Highest Quality, stereo, No variable bitrate, Frekvencia peddig 44100hz.
Nos ha mindent jól csináltál akkor láthatod a fervencia kijelzödön, vagy analizátoron a lenyeget... Jé lett "fent" is jel rendesen...
Miről is van szó itt valójában ?
Pontositsunk egy picikét: Analóg és a digitális környezet között az alapvető külömbség az átverés. Sajna ez így van, és logikus is. Analógban minden amit tennél teszel a visszájára üt, ütne, mig ezt digitális környezetben, okos számolások elkerülik, eldugják, szemed elől tévesztik. Analóg környezetben igaz nincs teteje a dolognak, hiszen még senki sem mondta ki a végső felső határ frekvenciáját. Digitálisan még én is, peddig komoly erőmüvem van 96khz és 24bit, környezetben tudok tevékenykedni, mégis néha érzem, hogy hohó, itt valami még nem az igazi... Analógban beköthetsz kütyüket és modosíthatod a jelet, de azonnal érzékelheted, milyen irányban rombolsz, netán szükitesz, illetve, növelsz, és ennek valójában mi is a hátránya. Tehát ott a "valósággal" birkózol. Digitálisan, sajna minden a procin és a progin múlik, hiszen semmi más az égesz mint egy nagy számtan példa. Elveszünk hozzá teszünk, itt átt verünk ott át verünk. Profeszionális környezetben nem csak e két dimenzió létezik (16bit-24bit és 44100-96000-182000hz), van ott még vagy négy hasonló paraméter ami maga a file jelegét meghatározza.
Azért itt van még egy példa: Ha van lehetöséged akkor ugyan azokkal a progikkal grabbelj, és koventárj egy mp3 file-t, csúpán külömböző gépeken, környezetben. Ha a két gép teljesitmény elégé eltér, a file mérete is kicsikével kevesebb vagy több lesz... Ki kit is ver akkor át?
No jó, picit segitek: kodólási eljárásban a tévedési ráta alsó küszöbe 15%, tehát ha ez hiányzik az file-ből akkor attól még tökéletesen szól, és te semmit sem veszel észre... Nos a minimális külömbséget külömböző gépeken, ez adja... MP3 vagy haverjai, átverés az egész...
Nos lehetőségeimhez mérten minden vagy eredeti lemezen megveszek, vagy eredetiről másolom, illetve bakelitről digizem. Azokat a zenéimet amiket mp3-ból készitettem külön kezelem, ha ilyen zenét kér valaki, és felteszem, oda is irom majd: eredete Mp3.ból.