A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Wind 67
    Szevasztok !

Kard ki kard ...
    Én kérek elnézést

Ne beszéljünk rémuszokba (csak ,hogy mindenki számára egyértelmű legyen) Én voltam

Kérdést intéztem privi módon tanult hangtechnikus barátunkhoz (vagyis ezek szerint nekem nem is annyira)gondoltam egy igen v nem válasszal elintézhető , de hát valszín ego-jába gázoltam több évtizedes szakmai előmenetelének és ebből jó újságíró lévén rögvest cikket varázsolt.. és lefektette szakmailag a hangterjedés elméletét.
    Én még csak 20 éves vagyok , most ismerkedem a zenével ,van kb 10 lemezem és lövésem sincs ezen "profi" programokhoz igy egyszerűen elmagyarázhattad vola a lényeget mint egy 5 éves gyereknek, hogy ide figyelj...stb . No problem egyszerűen legjobb védekezés a támadás alapon leüvöltöd a fejen (de nem haragszom) .
    Személy szerint nem ismerem az általad felsorolt progikat ezek szerint Te igen és profin is kezeled De azért mostmár ha bele ugrottunk a témába (ország világ előtt)csak kíváncsi lennék hogyan lesz ami lesz?
    Illetve hogyan lehet,hogy a 80x évben felvett kazetta gagyi programon feldigizve jobban szól mint 1 hangtechnikus zenéje na istenem.

A kérdésre visszatéve "ha HQ akkor legyen HQ" ,maikor minidiscen keresztül digitalizáltam akkor kaptam ilyen hangképet mindössze erre kérdeztem rá de egyébként szarom le mostmár az egésszet.

Részemről befejezve ennyi volt ennyi is maradt nem kívánok többet foglalkozni az üggyel .

+1x elnézésedet kérem ,hogy vettem a bátorságot és megszólítottalak "Mea Culpa"

"M"

[URL=http://italo.bitmax.hu/sound/Bob%20Salton%20-%20Starknight.ace]Itt a zena amit minap igértem (kazettáról "hangoska" WAV ban)