184
Lost Planet: Extreme Condition
  • Zsoltika 007
    Függő-e lettél?!
  • Sephi
    Jeleznem hogy azok akik nem kepesek 2-3 palyat jaccani vele azok hulyek. Velemenyem szerint minden idok egyik legelvezetesebb jatekaval van dolgunk csak az a baj vele hogy nagyon lassan kezdodik.

Mindenki aki negativumot ir rola az nem ment tul a masodik palyan sem. Aztan meg Istenitik.

Szal legyetek szivesek visszafogni magatokat es agyatok egy eselyt a jateknak.

Jah es ha a Gears Of War kapott 9.6 -ot ez 9.8 kell kapjon mert 1000x szebbb es jobb. Na most lassalak GameSpot.
  • turho
    Online tapasztalat hasonló: 1 órahossza alatt 1 azaz 1 lobbyból nem baxtak ki a Japcsi surmók. Úgy látszik minden testidegen dolgot kivetnek magukból :D amúgy nem valami nagy szám online.
  • turho
    Nah, ezt nem nekem találták ki :) Az első misszió végén, a lávás résznél már a repkedő izékkel is feszt meggyűlt a bajom, aktiváltam a harmadik rádió-cuccost, utána meg egy elég ideges boss kényszerített térdre folyamatosan. Gyalogszerrel hamarabb, de aztán hogy találtam mech-páncélt, azzal is legyakott folyamatosan. Ennyire öregszem? Jah és Easy fokozat..... Amúgy viszont marhaszép lenne, de elment a kedvem kicsit.
  • Seth
    ki, de te honnan netezel? netet kaptál karácsonyra? ^^
  • dinomano
    Mat kijött a full game? :-O
  • Szeszmester
    Sign in to xbox live, jelentkezz be. Nekem is csinálta vmiért, hogy kilpett, de csak meg kellett nyomni a keresztet, bejelentkezni és ment.

Az első boss... Melyik is az? Általában van egy színes pontjuk, amit lőni kell (mint anno a Creature Shock című játékban, elég erős koppintás).

Én normalon küldöm, ma öltem meg kb a 7. bosst, a green eyet. Elég sokat optam vele. Utána a történet kezd egy kicsit nem tetszeni. Be is izzítom, a folytatás azért érdekel :)
  • carterx
    gondolom ettől hard wazze!
  • Sephi
    Ehh latszik hogy meg nem tertem magamhoz :DDD

Szal hardon az elso boss-t hogy oltetek meg , mert hiaba lovom a gyenge pontjat alig sebez... meg az elso negyedet sem birom leverni mert siman megolt:( Es az normalis hogy alig all meg neha a korbegurulastol?
  • Sephi
    Ti az elso boss-t hogy oltetek meg ?:D
  • Sephi
    Engem mar nem enged fel a LIVE-ra.

Aszongya hogy az en uzeremnek ki volt kapcsolva a LIVE szolgaltatas.
    Mit kell csinalni hogy ezt orvosoljam?
  • Szeszmester
    Kipróbáltam onlány, egyenlőre elég vacak.
    Szinte csak japánok vannak, egész meccs alatt visítoznak. És nem köszönnek, pedig én köszöntem, még japánul is, mind1. Qrva annyuk :)
    Alig vannak szobák, kicsi a választék, én meg nem createlek. Lagzik kicsit egyébként. Valahogy nem értem egyébként a játékot, engem állandóan megöltek, a lista végén voltam, 2000 ponttal (10.000 a kezdő), a gyerek, aki vezette 22.000rel, az meg nagyon küldte, ment és irtott. Ha vkinek a hátába kerültem (és közel is voltam), szerencse nélkül akkor sme tudtam legyilkolni. Az alap gépfegyver használhatatlan (legalábbis irányításom alatt nem bizonyult túl hatékonynak). A közelharc használhatatlan. Negyed órás játék alatt 8szor öltem, 21szer haltam.

A többi játékmód vicces lenne, 16an, több csapat és mechekkel meg gyalogosan egymás ellen, de a hostok eddig kivétel nélkül kiléptek, meg taktikát megbeszélni nem tudok a japikkal.

Egyenlőre maradok a single résznél.
  • Szeszmester
    Na végre.
    A taktika:
    Az egyik lábát ki kell lőni (a tövénél), utána a "tiszta" oldalról támadni a fejét, ami mellé megy, az a másik láb tövét lövi. Amikor visszanő a lába, akkor a gyengébbet megint el kell lőni és ezt kell folytatni. Dupla gépágyúval megoldható.
  • Szeszmester
    Elakadtam kb 5. bossnál :)
    A földből jön ki egy nagy féreg, 4-es szintű jéglehelettel.
    Mit kéne vele csinálni? Mindig lemerül a hőmérsékletem (2600ról) aztán bukós.
  • Szeszmester
    Igen, vannak olyan töltő cuccok, azokat neveztem waypointnak.
    Szerintem kicsit el van rontva ez a megfagyás, normalon nem túl nagy kihívás (most gyűrtem le a 4. bosst), hardon viszont az első pálya feléig nem jutottam.

Multiban még nem néztem, biztos jó móka :)
  • Gabe18
    Hát az már a demóból is kijött hogy ezzel a "megfagyással" alapossan el lehet szurni a dolgot.Ha tul lassan fogy nincs értelme,ha túl gyorsan akkor meg játszhatatlanná válhat.
    A demo 2 pályán még elég jól volt megoldva,nem tudom a full ezzel hogy áll.
    De mintha a demóban lettek volna ilyen valamik,amit ha működésbe hoztál,akkor az feltöltötte a "hőenergiád".Vagy már lehet keverem...
  • Szeszmester
    Lezúztam a 2. bosst, normal fokozaton.

Elég furesz a játék, főleg a GoW után. Itt folyamatosan fogy a hőmennyiségünk vagy mi, kicsit hülyén van megoldva. Ha sérülsz, ebből a tárból gyógyulsz, viszont ha lenullázod, folyamatosan sérülsz. Ja, a hő folyamatosan csökken, leginkább ellenfelek leöléséért kapsz, meg a waypointok eléréséért. A humán ellenfelek fegyvereit nem lehet elvenni, elég hülyeség, főleg, hogy sok ellen van és kevés lőszer. Meg ez a Betmenes cucc, amivel kilő egy kampót és bárhova fel tud kapaszkodni... Nem tetszik. Sok értelmét nem látom, ha elakadok, nyilván felfele kell nézni, egyébként max bónusz helyeket lehet vele elérni. Mind1.

A harcrendszer (és irányítás) egész jó, főleg a mechekkel élvezetes irtani :) A grafika szintén eszméletlen, de a GoW után nem üt annyira.

A történet eddig érdekesnek tűnik, remélem így is marad, szerintem a Capcom érti a dolgát.

Pályánként 5 bónusz érme van, amit össze lehetne szedni. Az ilyen eldugott cuccokat szeretem gyűjtögetni, de itt ez nem igazán pálya. Ugye, folyamatosan fogy a thermal energy, így nincs idő keresgélésre, csak rusholni kell előre. Viszont ehhez képest terebélyesek a pályák, így ezt a dolgot elég hülyén oldották meg, ha vki össze akarja szedni, egy lista nélkül esélytelen. Easyn meg nem fogom csak ezért végignyomni :)

Egyébként jópofa és szórakoztató a játék, még nem kezd unalmas lenni :) A robbanás effekt a legnagyobb pozitívum, nagyon ott van!! Eddigi legjobb :)

A 8/10-es értékelések szerintem reálisak, egész jó játék, jó lesz elütni az időm, tanulás helyett.
  • Gabe18
    Ismertető iromány.
  • Szeszmester
    thx
  • Sephi
    KEPEK
  • Sephi
    Lost Planet

Xbox360 jatek.

Kibaxott jo.

Majd irom a velemenyemet :D
  • PJack
    WTF???

• Pigo
    Ez mijez????
  • Szeszmester
    Most próbálom a játékot, eddig tetszik, de már újra kellett kezdenem normal fokozaton, a hard tányleg nehéz :) Folyamatosan csökken a faszi hőmérséklete, ha eltévedek, hardon egyből halál. Ide írhatjuk, h ki mire jutott :)