Lost Planet

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Help! nincs valami linketek amin megmutatják, hogy hol helyezkednek el a pályákon (easy és normal) fokozaton a betûk?

Elõre is thx.

A lábait lõjjed amíg le nem szakad.
Greeneye kinyírása:
http://youtube.com/watch?v=l3jAkPJlWHk
mik a lost planet min.gépigényei?
Asszem annak a fejét kellett lõni, miután a csápjait meglõtted és legyengült.
Azzal én is sokat szívtam egyébként, de meg lehet csinálni.

honan tom letölteni a lost planetet pc-re vagy ps2-re?
Sziasztok!

Tud valaki a PC-s verzióhoz cheats-et?
Egyszerûen nem tudom azt a szörnyet kinyírni ami a barlangban jön és a csápjait kell hentelni!
Viszont szívesen tovább mennék,csak már unom, hogy vagy 50x kezdem a csápokat lövöldözni.

Köszi, üdv!

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Hát ennek a játéknak ez volt a hibája szerintem.Kis mini pályák,ahol az egyszerü ellenfelek csak energia gyüjtési célra vannak szinte.És lépten nyomon óriási fõellenfelek,akiknél leakadsz amig ki nem tapasztalod hogy mi a módszer ellenük.
Talán kicsit hosszabb kidolgozottabb pályák és kevesebb fõellenfél jobb lett volna.
De a nagytöbbségnek igy is tetszett. (nekem is,csak talán nem annyira)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Röfikapitány
Sikerült utánna rögtön hála az égnek!De már megint valami nagy állat az ellen:) de az elöbb majdnem legyörtem a barlangi cséphadarót:) majd meg lesz ez is!De kicsit gáz hogy 2 percenként torony nagyságú ellenek jönnek!No mindegy.........

Sok okosat nem lehet mondani.Szimplán ügyesség kérdése.Van ott fent még másik robot,ha a tiéd már gyenge szálj át idõben mert gyalog semmi esély.Söt lehetõleg a környékén legyél mikor kiszállsz hogy gyorsan újra beszállhass a másikba.
Meg van ott egy ilyen szikla ami körül lehet mászkálni.Igy némileg takarásban vagy,ezzel lehet ügyeskeni valamit.
Ja meg mikor ide felérsz,akkor legyen még aránylag sok T energiád,mert én itt egyszer ugy jártam hogy ilyen 1000 energiával kezdtem neki a fõellenségnek,hát úgy semmi esély.

Röfikapitány
Hi!Elakadtam egy kissé:)
Hegytetõn járok és egy repkedõ bogár az ellenség én a nagyon ugró robottal nyomulok kb 1 percig amikor is felrobban mert ez a repkedõ állat követõ rakétákat lõ!Hogy kell kinyirnyi?Köcc

Igen úgy csináltam. Közben rájöttem elvileg annyit kellett csinálni hogy minden indításnál ki kellett venni a kártyát és visszarakni. Így már mûködött és mentett is rendesen. Ja és végig is vittem. Állati jó volt. Talán egy kicsit rövid. De szerintem megérte a befektetést.
CSOCSO
mikor ki kell valasztani amentest akkor kivalasztod a kartyadat ugye? amugy tudnod kene folytatni
Sziasztok!
A Lost Planet az elsõ Xbox360-as játékom.
Hogyan lehet menteni? Mert elvileg a pályák végén ment.
Elvittem a harmadik pályáig. Ki is írja hogy 1 és 2. mission unlocked, de amikor újra bekapcsoltam a gépet már nem lehetett a continue-ra vagy küldetésekre menni, csak a new game volt aktív.
Pedig a kártyán ott van a mentés megnéztem.
Elõre is köszi és bocs ha hülyeséggel zaklatlak titeket:)
Attila8805
ÁÁÁ akkor tárgytalan szhittem eredeti.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

sacano1
hali ez egy backup gém amit sok hejröl letölthetsz en nem kereskedem ijesmivel. de vaterán vagy aproneten tuti találsz backupot is és gyárit is.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

CSOCSO
kapsz erte achivmentet
Attila8805
Nem eladó vagy csere esetleg?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

sacano1
na mostt végeztem a gémel pöpec kis játék volt! az érméknek mi az értelme?

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

CSOCSO
negy kis sarga utan leesik a pancel a fejerol es egy rohadt nagy lesz a homlokan....
CSOCSO
??
testerlnx
Nem kell aktiválni különben csak az energia miatt célszerû. Simán a hangárig kell eljutni.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Ez furcsa, ha motorra ülök és beremeg a föld akkor felrobban a motor...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Röfikapitány
Ezt a nagy bogarat vagy gyikót tényleg nem kell megölni!!!!Mennyit szarakodtam vele!Ha kinyirod ugy is jön másik!!!A pontokat kell aktiválni ennyi , utánna jön a robot a rakétarengetegével:)

sacano1
én a 6-odik küldetésnél szivok jön az a nagy csotány ami az elején is kilövö9m az oldalán a sárgákat utánna a fején is van 4 azokat is és nem püsztul meg de nem látok több sága pontot rajta.

CSOCSO
en baszakodtam vele vagy 1 orat mire rajottem hogy mit kell csinalni.. nem kapott be egyszerse.. ezekutan korbejartam mindent es ugysem kapott be.. szal vmit nem jol csinalsz:D amugy robotokkal menj.. van az amelyikkel motorozni is lehet.. nah azzal csapasd
testerlnx
ok, most próbáltam kb 6-ot kapcsoltam át, és utána bekapott :( Még majd körülnézek hányat hagytam ki...

CSOCSO
tudom hogy van neki.. nem akarok hazudni de aszem en ki is nyirtam egyszer.. osztan jott egy masik.. szal hurra.. csak menj es kapcsolgass at mindent es kesz
testerlnx
Az érdekes, mert vannak rajta sárga pontok amiket ki lehet lõni, én is ott szívok, mindig bekap az a szar, és a 8 próbálkozásból kétszer jutottam el addig, hogy kilõttem egy egy pontját. Ha tényleg nem kell kinyírni akkor ez nagy szivatás :)

CSOCSO
amelyika fold alol jon? kurvanagy es harcsaszeru bajszai vannak? sehogy ha jol emlexem egyszeruen csak siess el minden energy pontra es aktivald
A harmadik pályán, hogy kell kifingatni azt a nagy hernyó boss-t.
CSOCSO
igy van.. ott kell loni ahol sargan villog.. a legelso szorny halal gagyi.. elkepzelni sem merem mit fogsz sz*ni a pokosnal vagy pillangosnal.. stb stb stb. kiraly gamez volt!!! most ujranyomom majd a GOW ot.. sztan a lost planetet is ha addig nem jon ki fasza gamez
Van annak hatása csak ha lehet szálj be ott valami robotba aztán annak a fegyverével lõdd.
Amúgy a legtöbb,ha nem az összes szörnyet ott kell löni ahol narancssárgán világit,és fröcsköl belöle az az anyag ha eltalálod.

HUNMarcus
valaki lécci segítsen aki játtszott már vele plzz! <#whatever>

amugy nagyon tetszik a játék csak kinnt ne fujna mindig az a kurva hovihar mert semmit nem látni.

PS3 ID: marcogi zsírkutya

HUNMarcus
helo.
az elején vagyok egy rohadt nagy barlangban egy forgo rohadt nagy szörnyel. hogyan kell kinyírni???? én a fakra végét lövöm de semmi hatása.....

PS3 ID: marcogi zsírkutya

http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=493

www.uberkonzol.hu Játékosok a Játékosokért

torrente
Tegnap végignyomtam az LP-t. Ha valakinek kell, 11e Ft-ért elvihetõ a játék. Tökéletes állapotban van, angol nyelvû, PAL verzió. A 2 napos free GOLD membership is benne van. Privát vagy email: [email protected]

Bendy
Lost planet: http://www.cdcovers.cc/search/xbox360/lost-planet

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Uraim! LP Collectors 2db jött,fóliás,gyönyörû.........:) :)

www.uberkonzol.hu Játékosok a Játékosokért

torrente
Jelentem, 3 nap alatt végignyomtam! Jó volt, szép volt, nehéz volt.

Heuro
google ...
Egyik: itt

hali
nem tudja vki a lost planet boritóját megszerezni nekem?
vagy egy linket ahol fellelhetem.

elöre is köszi
sztomy69
Nem tudom mellik topikokat szokta még tehföl olvasni, szal ide raktam be.

lckrz.try.hu

Zsoltika 007
Mit keres ez a lost planet fórumban?! <#ticking>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

sztomy69
Nah, ehhez mit szólsz?

lckrz.try.hu

tejföl
Mûködik. Több a hozzászólás, mint a te oldaladon.

BAD Boys

Sephi
Ok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sztomy69
Am coversempire fórummal mi van?

lckrz.try.hu

sztomy69
Ki beszél itt multiról bazd? Mi jó van abba h szétlõsz egy japán gyereket, vagy egy amcsit, inkább veszek még 1 joy, oszt haverokkal jáccunk.

lckrz.try.hu

tejföl
Akkor mirõl beszélsz ? A multiról ezek szerint fogalmad sincs.

BAD Boys

tejföl
Raam likvidálása insane fokozatban agyrém. de valóban a Lost Planet is mûfaját tekintve semmi több, mint egy tp akció játék.

BAD Boys

Oldal 1 / 4Következő →