Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Help! nincs valami linketek amin megmutatják, hogy hol helyezkednek el a pályákon (easy és normal) fokozaton a betûk?
Elõre is thx.
Greeneye kinyírása:
http://youtube.com/watch?v=l3jAkPJlWHk
Azzal én is sokat szívtam egyébként, de meg lehet csinálni.
Tud valaki a PC-s verzióhoz cheats-et?
Egyszerûen nem tudom azt a szörnyet kinyírni ami a barlangban jön és a csápjait kell hentelni!
Viszont szívesen tovább mennék,csak már unom, hogy vagy 50x kezdem a csápokat lövöldözni.
Köszi, üdv!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Talán kicsit hosszabb kidolgozottabb pályák és kevesebb fõellenfél jobb lett volna.
De a nagytöbbségnek igy is tetszett. (nekem is,csak talán nem annyira)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Meg van ott egy ilyen szikla ami körül lehet mászkálni.Igy némileg takarásban vagy,ezzel lehet ügyeskeni valamit.
Ja meg mikor ide felérsz,akkor legyen még aránylag sok T energiád,mert én itt egyszer ugy jártam hogy ilyen 1000 energiával kezdtem neki a fõellenségnek,hát úgy semmi esély.
Hegytetõn járok és egy repkedõ bogár az ellenség én a nagyon ugró robottal nyomulok kb 1 percig amikor is felrobban mert ez a repkedõ állat követõ rakétákat lõ!Hogy kell kinyirnyi?Köcc
A Lost Planet az elsõ Xbox360-as játékom.
Hogyan lehet menteni? Mert elvileg a pályák végén ment.
Elvittem a harmadik pályáig. Ki is írja hogy 1 és 2. mission unlocked, de amikor újra bekapcsoltam a gépet már nem lehetett a continue-ra vagy küldetésekre menni, csak a new game volt aktív.
Pedig a kártyán ott van a mentés megnéztem.
Elõre is köszi és bocs ha hülyeséggel zaklatlak titeket:)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Amúgy a legtöbb,ha nem az összes szörnyet ott kell löni ahol narancssárgán világit,és fröcsköl belöle az az anyag ha eltalálod.
amugy nagyon tetszik a játék csak kinnt ne fujna mindig az a kurva hovihar mert semmit nem látni.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
az elején vagyok egy rohadt nagy barlangban egy forgo rohadt nagy szörnyel. hogyan kell kinyírni???? én a fakra végét lövöm de semmi hatása.....
PS3 ID: marcogi zsírkutya
www.uberkonzol.hu Játékosok a Játékosokért
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
www.uberkonzol.hu Játékosok a Játékosokért
nem tudja vki a lost planet boritóját megszerezni nekem?
vagy egy linket ahol fellelhetem.
elöre is köszi
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lckrz.try.hu
BAD Boys