Lost Planet: Extreme Condition
  • Szeszmester
    Lezúztam a 2. bosst, normal fokozaton.

Elég furesz a játék, főleg a GoW után. Itt folyamatosan fogy a hőmennyiségünk vagy mi, kicsit hülyén van megoldva. Ha sérülsz, ebből a tárból gyógyulsz, viszont ha lenullázod, folyamatosan sérülsz. Ja, a hő folyamatosan csökken, leginkább ellenfelek leöléséért kapsz, meg a waypointok eléréséért. A humán ellenfelek fegyvereit nem lehet elvenni, elég hülyeség, főleg, hogy sok ellen van és kevés lőszer. Meg ez a Betmenes cucc, amivel kilő egy kampót és bárhova fel tud kapaszkodni... Nem tetszik. Sok értelmét nem látom, ha elakadok, nyilván felfele kell nézni, egyébként max bónusz helyeket lehet vele elérni. Mind1.

A harcrendszer (és irányítás) egész jó, főleg a mechekkel élvezetes irtani :) A grafika szintén eszméletlen, de a GoW után nem üt annyira.

A történet eddig érdekesnek tűnik, remélem így is marad, szerintem a Capcom érti a dolgát.

Pályánként 5 bónusz érme van, amit össze lehetne szedni. Az ilyen eldugott cuccokat szeretem gyűjtögetni, de itt ez nem igazán pálya. Ugye, folyamatosan fogy a thermal energy, így nincs idő keresgélésre, csak rusholni kell előre. Viszont ehhez képest terebélyesek a pályák, így ezt a dolgot elég hülyén oldották meg, ha vki össze akarja szedni, egy lista nélkül esélytelen. Easyn meg nem fogom csak ezért végignyomni :)

Egyébként jópofa és szórakoztató a játék, még nem kezd unalmas lenni :) A robbanás effekt a legnagyobb pozitívum, nagyon ott van!! Eddigi legjobb :)

A 8/10-es értékelések szerintem reálisak, egész jó játék, jó lesz elütni az időm, tanulás helyett.