Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztomy69
Nekem Spyro gammát csináljanak!!! Õ a legnagyobb arc!

lckrz.try.hu

sztomy69
Magyarul. Gamertagom. Nincs. Tod nincs rákötve a netre a box.

lckrz.try.hu

Hát ilyen alapon a GoW-ban a Berserker megölése egy egész rejtvénypályázat.Hogy Raam,Insane fokozati likvidálásáról ne is beszéljek.
Átvezetõ videók meg persze hogy kellenek,de annak megléte nem változtat azon hogy a Lost planet is "csak" egy akcio játék.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tejföl
Magyarul? Gamertaged? Titkos?

BAD Boys

sztomy69
Hát logikai részlet, annál a nagylábú szar bossnál pölö nem volt egészen egyértelmû hogy kell megölni.

Rám igenis nagy hatással vannak az átvezetõ videók, mi lenne, ha annyi lenne, mission complete, new mission. senkinek nem kéne me nincs történet.

lckrz.try.hu

sztomy69
Bazd, veszel nekem egy olyan wireless szar hozzá, és akko meg is lesz oldva a 30 méter különbség a box+a router között, meg ha jáccani akarnál, akko adhacc egy 12 hónapos gold elõfizetést is.

lckrz.try.hu

Logikai részeket??!!

Lehet hogy én valami béta verzióval játszottam...

Az átvezetõ videók meg mióta befolyásolják a játékmenetet?

tejföl
Értem én, hogy kemény srác vagy, de ott gamertagem, vegyél fel a friends listába, van kamerám is, és az ilyen frankó szövegeket elmondhatnád nekem személyesen is. Bele az öregecske pofámba.

BAD Boys

sztomy69
Képzeld el, ez itt nem chat, itt mindenki szólhat mindenkihez, vagy ezt az öregecske agyad még mindig nem akarja felfogni?

lckrz.try.hu

tejföl
"1. nem neked írtam a kommentet."

BAD Boys

sztomy69
4. A Lost Planet nem errõl szól. Ember, láttad te azokat a kibaszott hosszú átvezetõvideókat, meg a logikai részek...

lckrz.try.hu

tejföl
1. nem neked írtam a kommentet.
2. miután lehülyézed azokat, akik nem képesek végigjátszani, és valaki ezt szóvá meri tenni, még te érzed magad megsértve
3. ha már a nicknevemmel viccelõdsz, nem ártana a helyesírásodra legalább fele ekkora figyelmet fordítanod
4. a gears of war eszetlen hentelés. ok. miért a lost planet talán nem errõl szól?

BAD Boys

dinomano
én csak gameplay-videokat lattam mindkettöböl; design-ra a Lost Planet sokkal jobban tetszik; a GOW-ban jó a "fej mellett rohanó kézikamerás" "effekt"... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
Már épp írni akartam, hogy a God of War nem is primitiv... Ez a két rövidites mindig bekavar! :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sephi
A GOW kerlek szepen eszetlen henteles. Nekem azert nem teccik. Semmi taktika semmi izgalom. Mesz elbujsz... pahh.

Ta'jfol te mar tobbet beszelsz errol mint amennyi egeseges lenne. Ennyire nem birod kiheverni azt a dolgot? Ennyire zavar? Nem tudsz tole aludni mi?
Fejezd mar be legyszives.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tejföl
Kétmillióhétszázezer vásárlót a GOW esetében.

BAD Boys

sztomy69
Nekem pölö a gow egyáltalán nem teccet, mindenki azt mondta h millen jó meg gyönyörû, aztán meg ugársz, bújkálsz, lövöldözöl. Ha haverok jönnek õk is inkább Lost Planeteznek, Mint h gowozzanak.

lckrz.try.hu

tejföl
Azt értem én, hogy miért tetszik neki, ez rendjén is van. Csak valahogy nem tudja elfogadni, hogy vannak emberek, akik nem istenítik a játékot, szóval nem mindenkinek jön be. Õ volt az aki kollektíve lehülyézte azokat, akik nem játszották végig. Én azt mondom ízlés dolga kinek mi tetszik. Elvégre, ha egyformák volnánk semmi szükség nem lenne különféle játékokra. Elég volna egy. Az meg, hogy belinkel mindenféle oldalakat arról, hogy az õ kedvenc játéka mennyivel jobb kritikát kapott itt, vagy ott, engem nem érdekel. Mint már jeleztem, a filmek sikerét sem a kritikusok fanyalgása, vagy ajnározása dönti el, hanem a NÉZÕ. Jelen esetben ez vásárlót jelent.

BAD Boys

sztomy69
Nah, haladok ám :D Már a negyedik küldetésen tartok, a harmadik elég rövid volt :(

lckrz.try.hu

Sziasztok!

Hogyan lehet menteni a Lost Planetben?
Sephi
Ja ja :D

GOW-ba soha sem volt olyan hogy beleizadjak , meg nehez fokozatos se. LP-be tobb palyan keresztul normalon is izzadtam. Az az igazi akcio nem a bujdosodas :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Te meg egy orzalmasan unszinpatikus , roszakaratu es okoskodo ember. Ennyi.

CSOCSO
szerintem is uberkiraly a lost planet... GOW nagyon latvanyos meg minden.. de..... Lost planet bekerult a kedvenceim koze... sokkal zsirabb sztori, sokkal zsirabb atvezetok, es nagy nagy robotok.. emiatt lopta be magat a szivembe... imadom a sok sok fasza atvezetot... MGS RULZ!!!!!!!

gondolom ezer tetszett Sephinek is.. o is MGS orult
tejföl
Te elvakult Lost Planet fan vagy. Ennyi.

BAD Boys

Hát ez az hogy teljessen egyénfüggõ.Én egy kicsit többet vártam ettõl,de egyáltalán nem volt rossz.Ettõl rosszabb már nem jönne,asszem azzal mindenki kiegyezne,de nyilván nem igy lesz.

tejföl
De bizony drága barátom, majd' mindenki warezol. A friends listámból legalább 95%. Gamertagem nyilvános, felvehetsz. Megnyugtatlak, vannak eredeti játékaim is : COD2 COD3 GOW GUN, de nem értem, hogy miért tartják magukat különb embernek azok akik nem warezolnak?

BAD Boys

Sephi
Jolvan na.

Nalam a GOW egy vegigjaccas volt a Lost Planet meg Normal Hard es meg mindig nem unom. Nekem jobban teccet es kesz. Korulottem is mindenkinek jobban teccet. Sot nem is hallotam mashol hogy aszontak nem jobb mint a GOW :D

Nagyszerü,eladtak belõle egy csómót (ha jol nézem errõl szól a cikk),ettõl még nem lesz jobb.Legalábbis nekem.
Ez ugyanolyan mint hogy a GoW multijával játszanak a legtöbben,amely része meg szerintem teljessen gyenge.Ettõl még a nagy tömegnek az jött be.

Sephi
Ha nem tudsz angolul akkor kerjel meg valakit hogy forditson neked.
'
Lost Planet

Sephi
Nem mindenki warezol mint te. Ket napja jelenet meg a jatek. A minosegi oldalakon is az en velemenyemet tamasztjak alul de ugy latszik te az SG-en es a GS-en kivul mas oldalt nem latogatsz.

Jah es marha kemeny hozzaszolasaid vannak , buszke lehecc magadra.

Zsoltika 007
Hát nem rossz de nem értem miért vannak oda páran.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

tejföl
Szépen, lassan elfelejtõdik ez a topik. Bár van aki szerint 1000-szer jobb, mint a GOW, a live statisztikák nem ezt mutatják. Az elsõ tízben nincs, s szerintem nem is lesz. Grafikailag egy gyönyörû game, de a többségnek egyszerûen nem jött be.

BAD Boys

Zsoltika 007
Ott kell lennie annak is. Nekem a multi demo kb 10 percig volt a gépen. Nagyon tré.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

cenobite
Én letöltöttem a demot, de az csak multiban enged játszani. A single player-est már nem lehet leszedni?

gamertag: kenobita

carterx
te Sephi,a segge ajján azokat a kerek jukakat is kikell lövöldözni,vagy azzal nem mék semmire?

carterx
próbálok baszki,próbálok.
az hányas missió?
ja akkor gratulálok nektek vazze,ti nagyon tudtok.

Sephi
Vegulis a lenyeg az az hogy sokat kell ugralni es mozogni. Tanujal meg mozgasbol celozni oszt jovan :D

Egyebkent a kedvenc palyam az volt mikor a harom mechet kellet kiloni meg mielott a bazisba ernek. Meg ma is toltam azt a playat. Eszmeletlen mekkora haboruk vannak ott :D

Sephi
Szeretnem jelezni hogy en mar normalon vegig toltam...
A haver meg HARDON tolta vegig...jo az nemnormalis ember :D

carterx
vettem észre,akkor mi a szarnak a topic címe érted,ménem az a címe hogy vegyesbolt ahol minden fos van

carterx
mán szétbax az ideg a 9 missio végén annál a buzi nagy póknál,tudom mit kell csinálni de képtelen vagyok,könnyû fokozaton se.
kíváncsi leszek hogy a nagyszájúak akiknek csak a hard az igazi az mit lép majd erre a dögre,vagy majd kamuzik hogy hardon nyomta,közbe a lofa..t.
3 kis szar robotot kapsz meg pár fegyvert hogy kinyird a dögöt,közbe 20 féle képpen támadnak rád a kicsik is meg a nagy pók,akkorákat lép hogy hiába menekülsz elõle,álandóan a fejed fölött van és ha lövöd a (lõnéd) lábát rittig akkor forgolódik mint egy mérgezett egér.
kikell lõni 2-3 lábát és amikor összeesik akkor lõni a fején a narancsszinû szart rakétával,úgyhogy azzal spórolni kell!
ha szerencsédvan és térdre esik a mocsok akkor egy tár rakéta szétkapja.
nekem pont 1 hiányzott hozzá,de felkelt és csak 1 eséjed van rá.
kb 50x kezdtem ujra,1 levél andaxinnal.

valaki nyomja ezt egyáltalán?

Sephi
Mostanaba minden egyes topik univerzalis temakoru lett :D

carterx
<#mf1><#mf2><#gun><#violent><#boxer>

carterx
látom ez minden csak nem Lost Planet topic

Sephi
COD3 meg mindig itt figyel. Csak megneztem milyen de nem jaccotam vele.

tejföl
Már miért hangzana hülyén? Az invitálást köszönöm, de nem élek vele, mint a topik kezdetén említettem volt nekem nem jött be a játék. Maradok a GOW-nál és COD2-3-nál.

BAD Boys

Sephi
Most tudom hogy hulyen hangzik , de ha akarod akkor beveszlek hozzank , itt altalaban este van elet es toljuk is rendesen.

tejföl
Lost Planettel egy "lájvtársam" (copyright by turho) sem játszik már napok óta. <#wow3>

BAD Boys

Sephi
Just Cause naon szep de unalmas.
Saints Row meg... nagy GTA koppintas es szep is de valahogy mintha nem lenne ugyanaz es azert az kicsit ront rajta. De en elvagyok vele :D

ThugEdge
:)
néha van ez így télleg
én most sztem leteszem egyenlõre lp-t,green eye-al nem jutok dûlõre,pedig még ma reggel gyorsan meló elõtt-mikor máskor:)már csak egy lövés kellett volna neki sztem,de nem figyeltem és végig túrt a pályán:(

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
hát just cause-t még pc-n toltam,de sztem egyhangú,nemtom ez a saints row állítólag a 360-as gta?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!