Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átvezetõ videók meg persze hogy kellenek,de annak megléte nem változtat azon hogy a Lost planet is "csak" egy akcio játék.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Rám igenis nagy hatással vannak az átvezetõ videók, mi lenne, ha annyi lenne, mission complete, new mission. senkinek nem kéne me nincs történet.
lckrz.try.hu
lckrz.try.hu
Lehet hogy én valami béta verzióval játszottam...
Az átvezetõ videók meg mióta befolyásolják a játékmenetet?
BAD Boys
lckrz.try.hu
lckrz.try.hu
2. miután lehülyézed azokat, akik nem képesek végigjátszani, és valaki ezt szóvá meri tenni, még te érzed magad megsértve
3. ha már a nicknevemmel viccelõdsz, nem ártana a helyesírásodra legalább fele ekkora figyelmet fordítanod
4. a gears of war eszetlen hentelés. ok. miért a lost planet talán nem errõl szól?
BAD Boys
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ta'jfol te mar tobbet beszelsz errol mint amennyi egeseges lenne. Ennyire nem birod kiheverni azt a dolgot? Ennyire zavar? Nem tudsz tole aludni mi?
Fejezd mar be legyszives.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lckrz.try.hu
BAD Boys
lckrz.try.hu
Hogyan lehet menteni a Lost Planetben?
GOW-ba soha sem volt olyan hogy beleizadjak , meg nehez fokozatos se. LP-be tobb palyan keresztul normalon is izzadtam. Az az igazi akcio nem a bujdosodas :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
gondolom ezer tetszett Sephinek is.. o is MGS orult
BAD Boys
Nalam a GOW egy vegigjaccas volt a Lost Planet meg Normal Hard es meg mindig nem unom. Nekem jobban teccet es kesz. Korulottem is mindenkinek jobban teccet. Sot nem is hallotam mashol hogy aszontak nem jobb mint a GOW :D
Ez ugyanolyan mint hogy a GoW multijával játszanak a legtöbben,amely része meg szerintem teljessen gyenge.Ettõl még a nagy tömegnek az jött be.
Jah es marha kemeny hozzaszolasaid vannak , buszke lehecc magadra.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
BAD Boys
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
gamertag: kenobita
az hányas missió?
ja akkor gratulálok nektek vazze,ti nagyon tudtok.
Egyebkent a kedvenc palyam az volt mikor a harom mechet kellet kiloni meg mielott a bazisba ernek. Meg ma is toltam azt a playat. Eszmeletlen mekkora haboruk vannak ott :D
A haver meg HARDON tolta vegig...jo az nemnormalis ember :D
kíváncsi leszek hogy a nagyszájúak akiknek csak a hard az igazi az mit lép majd erre a dögre,vagy majd kamuzik hogy hardon nyomta,közbe a lofa..t.
3 kis szar robotot kapsz meg pár fegyvert hogy kinyird a dögöt,közbe 20 féle képpen támadnak rád a kicsik is meg a nagy pók,akkorákat lép hogy hiába menekülsz elõle,álandóan a fejed fölött van és ha lövöd a (lõnéd) lábát rittig akkor forgolódik mint egy mérgezett egér.
kikell lõni 2-3 lábát és amikor összeesik akkor lõni a fején a narancsszinû szart rakétával,úgyhogy azzal spórolni kell!
ha szerencsédvan és térdre esik a mocsok akkor egy tár rakéta szétkapja.
nekem pont 1 hiányzott hozzá,de felkelt és csak 1 eséjed van rá.
kb 50x kezdtem ujra,1 levél andaxinnal.
valaki nyomja ezt egyáltalán?
BAD Boys
BAD Boys
Saints Row meg... nagy GTA koppintas es szep is de valahogy mintha nem lenne ugyanaz es azert az kicsit ront rajta. De en elvagyok vele :D
néha van ez így télleg
én most sztem leteszem egyenlõre lp-t,green eye-al nem jutok dûlõre,pedig még ma reggel gyorsan meló elõtt-mikor máskor:)már csak egy lövés kellett volna neki sztem,de nem figyeltem és végig túrt a pályán:(
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!