184
Lost Planet: Extreme Condition
-
Agent Z #144 hali
nem tudja vki a lost planet boritóját megszerezni nekem?
vagy egy linket ahol fellelhetem.
elöre is köszi -
#143 Nem tudom mellik topikokat szokta még tehföl olvasni, szal ide raktam be. -
#142 Mit keres ez a lost planet fórumban?! -
#141 Nah, ehhez mit szólsz?
-
#140 Működik. Több a hozzászólás, mint a te oldaladon. -
#139 Ok. -
#138 Am coversempire fórummal mi van? -
#137 Ki beszél itt multiról bazd? Mi jó van abba h szétlősz egy japán gyereket, vagy egy amcsit, inkább veszek még 1 joy, oszt haverokkal jáccunk. -
#136 Akkor miről beszélsz ? A multiról ezek szerint fogalmad sincs. -
#135 Raam likvidálása insane fokozatban agyrém. de valóban a Lost Planet is műfaját tekintve semmi több, mint egy tp akció játék. -
#134 Nekem Spyro gammát csináljanak!!! Ő a legnagyobb arc! -
#133 Magyarul. Gamertagom. Nincs. Tod nincs rákötve a netre a box. -
Gabe18 #132 Hát ilyen alapon a GoW-ban a Berserker megölése egy egész rejtvénypályázat.Hogy Raam,Insane fokozati likvidálásáról ne is beszéljek.
Átvezető videók meg persze hogy kellenek,de annak megléte nem változtat azon hogy a Lost planet is "csak" egy akcio játék. -
#131 Magyarul? Gamertaged? Titkos? -
#130 Hát logikai részlet, annál a nagylábú szar bossnál pölö nem volt egészen egyértelmű hogy kell megölni.
Rám igenis nagy hatással vannak az átvezető videók, mi lenne, ha annyi lenne, mission complete, new mission. senkinek nem kéne me nincs történet. -
#129 Bazd, veszel nekem egy olyan wireless szar hozzá, és akko meg is lesz oldva a 30 méter különbség a box+a router között, meg ha jáccani akarnál, akko adhacc egy 12 hónapos gold előfizetést is. -
Gabe18 #128 Logikai részeket??!!
Lehet hogy én valami béta verzióval játszottam...
Az átvezető videók meg mióta befolyásolják a játékmenetet? -
#127 Értem én, hogy kemény srác vagy, de ott gamertagem, vegyél fel a friends listába, van kamerám is, és az ilyen frankó szövegeket elmondhatnád nekem személyesen is. Bele az öregecske pofámba. -
#126 Képzeld el, ez itt nem chat, itt mindenki szólhat mindenkihez, vagy ezt az öregecske agyad még mindig nem akarja felfogni? -
#125 "1. nem neked írtam a kommentet."
-
#124 4. A Lost Planet nem erről szól. Ember, láttad te azokat a kibaszott hosszú átvezetővideókat, meg a logikai részek... -
#123 1. nem neked írtam a kommentet.
2. miután lehülyézed azokat, akik nem képesek végigjátszani, és valaki ezt szóvá meri tenni, még te érzed magad megsértve
3. ha már a nicknevemmel viccelődsz, nem ártana a helyesírásodra legalább fele ekkora figyelmet fordítanod
4. a gears of war eszetlen hentelés. ok. miért a lost planet talán nem erről szól?
-
#122 én csak gameplay-videokat lattam mindkettöböl; design-ra a Lost Planet sokkal jobban tetszik; a GOW-ban jó a "fej mellett rohanó kézikamerás" "effekt"... :-D -
#121 Már épp írni akartam, hogy a God of War nem is primitiv... Ez a két rövidites mindig bekavar! :-D -
#120 A GOW kerlek szepen eszetlen henteles. Nekem azert nem teccik. Semmi taktika semmi izgalom. Mesz elbujsz... pahh.
Ta'jfol te mar tobbet beszelsz errol mint amennyi egeseges lenne. Ennyire nem birod kiheverni azt a dolgot? Ennyire zavar? Nem tudsz tole aludni mi?
Fejezd mar be legyszives. -
#119 Kétmillióhétszázezer vásárlót a GOW esetében. -
#118 Nekem pölö a gow egyáltalán nem teccet, mindenki azt mondta h millen jó meg gyönyörű, aztán meg ugársz, bújkálsz, lövöldözöl. Ha haverok jönnek ők is inkább Lost Planeteznek, Mint h gowozzanak. -
#117 Azt értem én, hogy miért tetszik neki, ez rendjén is van. Csak valahogy nem tudja elfogadni, hogy vannak emberek, akik nem istenítik a játékot, szóval nem mindenkinek jön be. Ő volt az aki kollektíve lehülyézte azokat, akik nem játszották végig. Én azt mondom ízlés dolga kinek mi tetszik. Elvégre, ha egyformák volnánk semmi szükség nem lenne különféle játékokra. Elég volna egy. Az meg, hogy belinkel mindenféle oldalakat arról, hogy az ő kedvenc játéka mennyivel jobb kritikát kapott itt, vagy ott, engem nem érdekel. Mint már jeleztem, a filmek sikerét sem a kritikusok fanyalgása, vagy ajnározása dönti el, hanem a NÉZŐ. Jelen esetben ez vásárlót jelent. -
#116 Nah, haladok ám :D Már a negyedik küldetésen tartok, a harmadik elég rövid volt :( -
morni #115 Sziasztok!
Hogyan lehet menteni a Lost Planetben?
-
#114 Ja ja :D
GOW-ba soha sem volt olyan hogy beleizadjak , meg nehez fokozatos se. LP-be tobb palyan keresztul normalon is izzadtam. Az az igazi akcio nem a bujdosodas :D -
#113 Te meg egy orzalmasan unszinpatikus , roszakaratu es okoskodo ember. Ennyi. -
#112 szerintem is uberkiraly a lost planet... GOW nagyon latvanyos meg minden.. de..... Lost planet bekerult a kedvenceim koze... sokkal zsirabb sztori, sokkal zsirabb atvezetok, es nagy nagy robotok.. emiatt lopta be magat a szivembe... imadom a sok sok fasza atvezetot... MGS RULZ!!!!!!!
gondolom ezer tetszett Sephinek is.. o is MGS orult -
#111 Te elvakult Lost Planet fan vagy. Ennyi. -
Gabe18 #110 Hát ez az hogy teljessen egyénfüggő.Én egy kicsit többet vártam ettől,de egyáltalán nem volt rossz.Ettől rosszabb már nem jönne,asszem azzal mindenki kiegyezne,de nyilván nem igy lesz. -
#109 De bizony drága barátom, majd' mindenki warezol. A friends listámból legalább 95%. Gamertagem nyilvános, felvehetsz. Megnyugtatlak, vannak eredeti játékaim is : COD2 COD3 GOW GUN, de nem értem, hogy miért tartják magukat különb embernek azok akik nem warezolnak? -
#108 Jolvan na.
Nalam a GOW egy vegigjaccas volt a Lost Planet meg Normal Hard es meg mindig nem unom. Nekem jobban teccet es kesz. Korulottem is mindenkinek jobban teccet. Sot nem is hallotam mashol hogy aszontak nem jobb mint a GOW :D -
Gabe18 #107 Nagyszerü,eladtak belőle egy csómót (ha jol nézem erről szól a cikk),ettől még nem lesz jobb.Legalábbis nekem.
Ez ugyanolyan mint hogy a GoW multijával játszanak a legtöbben,amely része meg szerintem teljessen gyenge.Ettől még a nagy tömegnek az jött be.
-
#106 Ha nem tudsz angolul akkor kerjel meg valakit hogy forditson neked.
'
Lost Planet -
#105 Nem mindenki warezol mint te. Ket napja jelenet meg a jatek. A minosegi oldalakon is az en velemenyemet tamasztjak alul de ugy latszik te az SG-en es a GS-en kivul mas oldalt nem latogatsz.
Jah es marha kemeny hozzaszolasaid vannak , buszke lehecc magadra.