184
Lost Planet: Extreme Condition
  • ThugEdge
    na sikerült
    végül is addig gyaktam az első géppel amig lehet,folyamatosan mozogtam,főleg próbáltam mindig úgy,hogy a kis hegyecske kettőnk közt legyen,miután kikandikálva gyorsan ráküldtem mindig egy rakétát,kb 1/3 élete volt kikellett szálni,akkor bepattantam a másikba,azzal felugrottam a dombra,ahol gyorsan felpattintottam azsem egy missile launcher-t meg egy másik rakétást,leugrottam, ő pont belendült a "nekem jövős" támadásba,persze beütötte a kis buksiját a hegyecskébe és ahogy ott aranyosan lebegett a kábulattól rábasztam egy balos és egy jobbos rakétát-kampec
    de itt magam is meglepődtem,hogy jééé sikerült:)
    eddig ez volt nekem a legnehezebb boss
  • ThugEdge
    jaa
    eddig nem is figyeltem,tehát a zöld agépé,alatta meg az én termóm
  • Gabe18
    A robotnak sehogy,a robotoknak az a csik energiájuk van,az annyi amennyi.
  • ThugEdge
    normálon,de hogy csináltál a robotnak 6000?
    melyikkel mentél?amivel még felugráltál a teteéig vagy amit fent kiástál?mert ami fent van annak van kb 1400
  • Gabe18
    Ja és ez normálon volt,hát azt nem tudom te milyen szinten viszed.
  • Gabe18
    Hát annyi kell hogy amig harcolsz ne fagyj meg,meg át kell szálni a másik robotba,arra 1-2 találatot be kell kalkulálni.Szerintem olyan 2500-3000 körül elég.
    Mert ugye amig a robotban ülsz,a találatokat ugyse abból veszted.Itt meg gyalogossan nem érdemes harcolni ugyse...
  • ThugEdge
    aha akkor lehet nekem is újra kéne kezdeni a pályát,mert én sem állok túl jól termóval
  • Gabe18
    Hát nem tudom,én ott megszivtam elöször mert mire rájöttem merre kell felmászni (ugrani) a legvégén,addigra nem maradt csak 1000 T-Enginem,aztán ugy az elég lehetetlen volt.
    Aztán ujramentem a pályán,akkor odaértem 6000-el,ugy már egyből nyugodtabban lehetett mozogni.
    Nekem ilyen 24-es rakétakilövö volt a robotomon,azzal adtam neki,azt a végére ugyis szötlövi,akkor átszálltam az ott fent álldogálo robotba,és ugy sikerült befejezni.
  • ThugEdge
    van vmi jó taktika a lódarázs ellen?azon kívül,hogy mikor megáll,hogy lőjön akkor küldök rá rakétát?
    még csak-csak leszedem az életét kb 1/3-ig,de aztán kőkeményen elkezd bombázni és végem mint a botnak
  • ThugEdge
    ugyanez a véleményem
    én a 3 pálya vége darázzsal küzdök éppen,hát nem túl könnyű
  • carterx
    én most kezdem a 9.missiót
    nekem bejön a game
  • Gabe18
    7. pályán vagyok.
    Jó játék,de a Gears of War leverésétől azért odébb van szerintem.
    Igen rövidek a pályák,és ahogy halottam összessen 11 van belőle.
    Viszont változatossak,ötletessek és látványossak a főellenségek,és a robotok is jók amikbe be lehet szálni.
    Normálon nem is könnyű,leginkább a föszörnyek okozhatnak bosszúságot,a mezei gyalogos katonákat tucatjával lehet lemészárolni.
    Grafika csodás,lendületes akcio,aki az ilyen TPS-eket szereti,feltétlen ajánlható.
  • tejföl
    A rajongók sem írnak ide három napja.
  • Sephi
    Jo veled beszelgetni.
  • tejföl
    A live társadalom 90%-a letöltötte már karácsonyra a Lost Planetet. Mégsem nagyon játszanak vele. Nem mindenkinek jött be hidd el! Neked tetszik. OK! De nem vagyunk egyformák. És ez így jó! Amúgy lövésem sincs mi a fene az a nagu GS.
  • Sephi
    Mivel a GOW megjelent officiel es a LP csak press meg jap... talan azert?
  • Sephi
    Eppen ez a baj! Nezd majd meg miv fog muvelni a nagu GS a Lost Planet-al.
  • tejföl
    Még "szerencse", hogy azok akiknek a játék tesztelése a dolguk, ennyire objektívek. De a filmek sikerét sem a kritikusok fanyalgása, vagy ajnározása dönti el, hanem a néző.
  • tejföl
    Nem tudom neked eladni, mivel nem jelent meg Magyarországon. A GoW Hardcore fokozatban sem több, mint tíz óra. A multirésze jóra sikeredett, nekem a coop jött be legjobban. A gyerkőccel toltuk végig. A LP-ről nem tudok ennyit, azt majd megteszi Sephi:) Ám amikor fellépek a live-ra a LP-el elvétve játszanak csak szemben a GoW-val.
  • rorr
    Szerintem csúcs a játék!
    Viszont nagyon nehéz ....szerintem!
    Az első pálya végén a főellenfélnél szerintem is el lehet akadni rendesen...Próbálta valaki lépegető nélkül megölni? Csak a kábel és fegyverek használatával?
  • Sephi
    " De ha ennyire bejött, akkor gondolom megveszed majd eredetiben is:)"

Csinaljam a screenshotott vagy nem muszaly?
  • Sephi
    Mivel nekem ez a dolgom , volt alkalmam vegig vinni a GOW-ot. Az elejen el voltam ajulva tole de egy ket ora es jopar palya utan naon unalmassa valt a folytonossaga. Vegig vittem egyszer es az boven eleg volt. Aztan jott az online ami naon jora sikeredett.

Es aztan jott a Lost Planet.... ami , mint mar nem egyszer mondottam , 100x jobb mint a GOW minden eggyes szemportbol.

Es igen , ez az en velemenyem!
  • alma2
    Ez egy NEM megyarorszagi alomkep, toled megvennem az eredeti LP-t toredekeert, mert nem neked tetszik. Sephitol a GOW-ot, igy mind a harman jol jarnank :)

Ha mellozve minden fanatikussagot mennyi ido kb vegigvinni a ket jatekot ? A gow-rol az egyik videoban azt mondtak eleg rovidre sikeredett. A masikrol nincs infom.
  • tejföl
    Én meg azokat sem, de ez a te dolgod. Most mit mondjak, hogy ne sértselek meg? Van egy mondás : Csak a ..... biztos az igazában, az okos mindig kételkedik. Engem az sem izgat, ha szentélyt csinálsz otthon a játékodnak. De ha ennyire bejött, akkor gondolom megveszed majd eredetiben is:)
  • Sephi
    En azt hulyeztem le aki kepes volt velemenyt mondani a jatekrol elso palya utan.

Es van miert vergodni mert igazam van :D
  • tejföl
    Nekem jobban tetszik. Ennyi. És én nem hülyéztem le azokat akiknek ez nem jött be. Te vergődöl itt napok óta, hogy mekkora játék az.
  • ThugEdge
    nem tudtok dvd covert a gémhez?
  • Sephi
    Tajfol baratunk meg mindig nem nyilvanitotta ki miert lenne jobb a GOW a LP-nel. Kivancsian varjuk!
  • alma2
    hehehe, en is beszallnek a velemeny nyilvanitasba, de csak videok lattan nem biztos, hogy helytallo amit mondok :)
    de en is a lost planetra szavaznek. Tegnap szerintem megneztem vagy 10- 10 videot mindket jatekbol.

• Sephi
    Aze' a Lost Planetba kicsit tobb dolgot lehet csinalni :D
  • tejföl
    Tedd hozzá, hogy szerinted.
  • Sephi
    Lost Planet jobb mind a GOW. Merfoldekre.
  • alma2
    Hmm only x360. Korbe kell nezni van-e mar kolcsonzo egy hetvegere mondjuk. Vagy aki akar zsebpenzt keresni azzal megoldanam. GOW meg ezert meg mindig nem erzem, hogy be kell ruhaznom a gepre, de a videok alapjan nagyon latvanyosra sikerult.
  • Sephi
  • Zsoltika 007
  • tejföl
    Nagy vagy óhhh! Leborulok mindentudásod láttán! Lost planet a csúcs, mondod, s én hiszek neked guru!
  • Sephi
    Szivesen!
  • tejföl
    "Jeleznem hogy azok akik nem kepesek 2-3 palyat jaccani vele azok hulyek"

Azt eddig is sejtettem, hogy hülye vagyok. Mostmár azt is tudom, miért.
    Hála neked! Köszönöm!
  • turho
    Párbaj?
  • Sephi
    Ahh mint allat. Mar annyire szipen megyek elore... igazabol taktikazni kell es ki kell ismerni az ellenfelet. Vannak olyan jelenetek amikor pl ugy halsz meg hogy asse tudod mi lot meg mert akkora a fust...

Most voltam pl a hegy tetejen es nekem jott egy bazi nagy repulo rovar... es kozben naplemente volt... kell meg ecseteljem...nem tudtam hogy most a grafba gyonyorkodjek vagy a boss tamadasaitol vedekezzek :D