184
Lost Planet: Extreme Condition
-
Hát nem rossz de nem értem miért vannak oda páran. -
Szépen, lassan elfelejtődik ez a topik. Bár van aki szerint 1000-szer jobb, mint a GOW, a live statisztikák nem ezt mutatják. Az első tízben nincs, s szerintem nem is lesz. Grafikailag egy gyönyörű game, de a többségnek egyszerűen nem jött be. -
Ott kell lennie annak is. Nekem a multi demo kb 10 percig volt a gépen. Nagyon tré. -
Én letöltöttem a demot, de az csak multiban enged játszani. A single player-est már nem lehet leszedni? -
te Sephi,a segge ajján azokat a kerek jukakat is kikell lövöldözni,vagy azzal nem mék semmire? -
próbálok baszki,próbálok.
az hányas missió?
ja akkor gratulálok nektek vazze,ti nagyon tudtok. -
Vegulis a lenyeg az az hogy sokat kell ugralni es mozogni. Tanujal meg mozgasbol celozni oszt jovan :D
Egyebkent a kedvenc palyam az volt mikor a harom mechet kellet kiloni meg mielott a bazisba ernek. Meg ma is toltam azt a playat. Eszmeletlen mekkora haboruk vannak ott :D -
Szeretnem jelezni hogy en mar normalon vegig toltam...
A haver meg HARDON tolta vegig...jo az nemnormalis ember :D -
vettem észre,akkor mi a szarnak a topic címe érted,ménem az a címe hogy vegyesbolt ahol minden fos van -
mán szétbax az ideg a 9 missio végén annál a buzi nagy póknál,tudom mit kell csinálni de képtelen vagyok,könnyű fokozaton se.
kíváncsi leszek hogy a nagyszájúak akiknek csak a hard az igazi az mit lép majd erre a dögre,vagy majd kamuzik hogy hardon nyomta,közbe a lofa..t.
3 kis szar robotot kapsz meg pár fegyvert hogy kinyird a dögöt,közbe 20 féle képpen támadnak rád a kicsik is meg a nagy pók,akkorákat lép hogy hiába menekülsz előle,álandóan a fejed fölött van és ha lövöd a (lőnéd) lábát rittig akkor forgolódik mint egy mérgezett egér.
kikell lőni 2-3 lábát és amikor összeesik akkor lőni a fején a narancsszinű szart rakétával,úgyhogy azzal spórolni kell!
ha szerencsédvan és térdre esik a mocsok akkor egy tár rakéta szétkapja.
nekem pont 1 hiányzott hozzá,de felkelt és csak 1 eséjed van rá.
kb 50x kezdtem ujra,1 levél andaxinnal.
valaki nyomja ezt egyáltalán? -
Mostanaba minden egyes topik univerzalis temakoru lett :D -

-
látom ez minden csak nem Lost Planet topic -
COD3 meg mindig itt figyel. Csak megneztem milyen de nem jaccotam vele. -
Már miért hangzana hülyén? Az invitálást köszönöm, de nem élek vele, mint a topik kezdetén említettem volt nekem nem jött be a játék. Maradok a GOW-nál és COD2-3-nál. -
Most tudom hogy hulyen hangzik , de ha akarod akkor beveszlek hozzank , itt altalaban este van elet es toljuk is rendesen. -
Lost Planettel egy "lájvtársam" (copyright by turho) sem játszik már napok óta.
-
Just Cause naon szep de unalmas.
Saints Row meg... nagy GTA koppintas es szep is de valahogy mintha nem lenne ugyanaz es azert az kicsit ront rajta. De en elvagyok vele :D -
:)
néha van ez így télleg
én most sztem leteszem egyenlőre lp-t,green eye-al nem jutok dűlőre,pedig még ma reggel gyorsan meló előtt-mikor máskor:)már csak egy lövés kellett volna neki sztem,de nem figyeltem és végig túrt a pályán:(
-
hát just cause-t még pc-n toltam,de sztem egyhangú,nemtom ez a saints row állítólag a 360-as gta? -
Nekem is szokott lenni ilyen napom.
-
Ehh.
Fight Night 3 - livon sok a jo jatekos ne ijedjel meg hogy kikapsz.
GOW- aze annyira nem nehez... kicsit figyelj oda es tanuld meg.
Dead Rising - en is leakadtam az elso emeleti boss-nal de a bejarattol balra van egy kis bufe ahol sok boros uveg van es azzal fel tudod tolteni az eletedet. Aztan vannak kesek ha elfogyik a ammo.
Lost Planet - ott probajal meg mindig a mech-ben ulni es mindig mozogjal es lodd a sarga helyet a szornyeken mert az a gyenge pontjuk.
Viva Pinata - hat... hazat ugy lehet hogy jon a kis kalapacs feju bacsi es tole kell megrendelni de azt meg nem az elejen kapod. -
Latis666 #82 Jajjj! Én olyan béna vagyok hogy azt a világnak tudnia kell! Megyek Fight night-al a livera. Elvernek. oké megyek Gow-al szóló modban. Nem birom kinyirni a nekifutós szörnyet. ÁÁ. Probálom a Live-ot kinyirnak... Death Rising. Az első föellenfelet sem tudom leszedni az emeletről. Lost planetben ugyanugy az első főellenséghez is alig jutottam el de ott aztán esek kelek. Gondoltam Viva Pinata. Nem tudok házat épiteni. Én még ilyet nem láttam pedig már vagy 10 éve nyomom a game-eket. :( -
Hát szerintem a far cry a multiplayeres demo alapján tényleg elég szar lehet. -
Izlesek es pofonok. Nekem a LP-be az teccik hogy vannak olyan helyszinek amikor annyira nagy a felhajtas hogy gyozzem tulelni :D -
saints row??? just cause??? -
Szerintem a Bf2 nem lett rossz. Én is toltam rengeteget pc-n és ez is nagyon tetszik! -
Gabe18 #77 Na vége lett...igen érdekes módon...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén egy másik robot ellen kell harcolni egy ilyen torony szerü valami körül repkedve.Robotunk ilyen kard szerü valamivel van felszerelve,amivel löni is lehet,meg közelről csapni (vagy mi...ezekben a robotos japán dolgokban nem vagyok otthon) .Na a tornyon voltak ilyen sátga pontok amik forogtak.Ha mindet kilöttem,leállt.De ez ellenfelemre semmilyen hatást se fejtett ki ránézésre.Na akkor legközelebb addig löttem a robotot mig energiája lement.De az üres csik csak nem akart eltünni jelezvén hogy vége,hanem ott repkedett még vigan.Na mondom biztos most kell a sárga izéket kilöni.Neki is állok de látom hogy a T- Enginem már 500 alatt van.Na mondom ennek annyi...Végsö elkeseredésemben még egy rohamra indultam "ráb...ok még egyet legalább erre a köcsögre" alapelvet követve.Odarepülök,nyomom a gommbot mint hülye,ugyis mindegy már.Egyszer csak egy gép aláhull,el is könyveltem hogy eddig tartott a lendületem.Erre kiírja hogy Mission Complette,és jön a befejező animácio... -
Gabe18 #76 Hát nem sok sajnos.A Kameo még aranyos platform.A Batlefield-ről szerintem szedd le a demót,mert a pc verziohoz képest nagyon más.(nem az előnyére...)
Aztán most jódarabig semmi jelentős.Majd valamikor március vége-április eleje mikor ujabb érdekesebb cimek jönnek.
Ja még a Crackdown-t sokan várják,de mikor a grafikáját megláttam egyből lehuztam a képzeletbeli listámról... -
jájjj de jó,már el is megy mingyá a kedvem az egésztől,nemtom lehet láma vok,de ez így annyira nem élvezetes,gow végig fájin volt,cod 3 szintén,dead rising mentési rendszerétől megbasz az ideg,r6 szintén zsír volt
nincs is több gémem:)
még mondjuk megvan n3-ez azért tetszik mert olyan mint dmc,csak csapatostúl megy a hent:))
bf2 érdekel még,far cry aszongyák lószar,hát nem is tom mi lehetne még a mai napig bezárólag(autós és sport kivételével:) -
Nekem 100 fps van!
-
6600 gt 1 gb ram p4 3ghz-en ,hogy megy?
Nem szaggat?
(na jó ez csak vicc volt) :) -
Probaja' mindig a hatanal lenni. Kovesed merre megy amig kinem lotted a ket oldal szemeket. Majd probalj meg elibe kerulni hogy a fejet vegezd kifele.
Egyebkent a GrannEye utan jon csak az igazi kinlodas... -
na majd azt a dashelést kipróbálom
-
Darazsnal szimplan a kozepen kell alni es annak a kis kiemelkedesnek az aranyekaban kell anoverezni...raketakkal le lehet szedni csak jokor kell luni :D
GreenEye-nal meg Dash-elni amikor jon a jeg tamadasa , amugy meg szepen sorba ki kell lonni a sarga szemeket. -
na hát én őszintén szólva ennél jobbat vártam,nem panaszkodom,hiszen télleg jó játék csak kicsit a pályákat jobban átgondolhatták volna
van egy iszonyat rövid és ultra könnyű pálya, aminek a végén egy kurva nehéz boss
kár érte
azért végig tolom
remélem még az első 1/4 évben jönnek ennél jobbak is,mert ami eddig nekem bejött és végig nyomtam az 3 cím:
gow
r6
cod3 -
Gabe18 #68 Hát ez igy van,a pályák szinte értékelhetetlenül rövidek,csak a lépten nyomon feltünő drabális ellenfelek nyomják ki a játékidőt.
Na meg lehetne gyöjtögetni a betüs érméket mint valami hülye platform játékban,na hát az aztán végképp nem érdekel,főleg igy hogy keresgélés közben emberem kövéfagyna... -
hát ja pont emiatt szívok green eye-nál,tök faszán manőverezek,simán elkalapálnám,csak nem tudom olyan gyorsan lőni a termóit,ahogy nekem fogy,így nem tudok időben pótolni
mindig már csak az utolsó 1/6 rész élete lenne,azt megfagyok
muhaha
egyébként nekem kicsit olyan érzésem van,mintha az egész a bossokra lett volna kihegyezve,mert a bossok előtti pályák olyan de olyan kurva rövidek,hogy az már gáz -
Szeszmester #66 1ébként jó játék, nem? Nekem bejött, csak ezt a lehűlést tartom hülyeségnek. -
Szeszmester #65 Lesznek gázosabbak is, ne izgulj :)