Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Fight Night 3 - livon sok a jo jatekos ne ijedjel meg hogy kikapsz.
GOW- aze annyira nem nehez... kicsit figyelj oda es tanuld meg.
Dead Rising - en is leakadtam az elso emeleti boss-nal de a bejarattol balra van egy kis bufe ahol sok boros uveg van es azzal fel tudod tolteni az eletedet. Aztan vannak kesek ha elfogyik a ammo.
Lost Planet - ott probajal meg mindig a mech-ben ulni es mindig mozogjal es lodd a sarga helyet a szornyeken mert az a gyenge pontjuk.
Viva Pinata - hat... hazat ugy lehet hogy jon a kis kalapacs feju bacsi es tole kell megrendelni de azt meg nem az elejen kapod.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aztán most jódarabig semmi jelentõs.Majd valamikor március vége-április eleje mikor ujabb érdekesebb cimek jönnek.
Ja még a Crackdown-t sokan várják,de mikor a grafikáját megláttam egybõl lehuztam a képzeletbeli listámról...
nincs is több gémem:)
még mondjuk megvan n3-ez azért tetszik mert olyan mint dmc,csak csapatostúl megy a hent:))
bf2 érdekel még,far cry aszongyák lószar,hát nem is tom mi lehetne még a mai napig bezárólag(autós és sport kivételével:)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Egyebkent a GrannEye utan jon csak az igazi kinlodas...
GreenEye-nal meg Dash-elni amikor jon a jeg tamadasa , amugy meg szepen sorba ki kell lonni a sarga szemeket.
van egy iszonyat rövid és ultra könnyû pálya, aminek a végén egy kurva nehéz boss
kár érte
azért végig tolom
remélem még az elsõ 1/4 évben jönnek ennél jobbak is,mert ami eddig nekem bejött és végig nyomtam az 3 cím:
gow
r6
cod3
Na meg lehetne gyöjtögetni a betüs érméket mint valami hülye platform játékban,na hát az aztán végképp nem érdekel,fõleg igy hogy keresgélés közben emberem kövéfagyna...
mindig már csak az utolsó 1/6 rész élete lenne,azt megfagyok
muhaha
egyébként nekem kicsit olyan érzésem van,mintha az egész a bossokra lett volna kihegyezve,mert a bossok elõtti pályák olyan de olyan kurva rövidek,hogy az már gáz
végül is addig gyaktam az elsõ géppel amig lehet,folyamatosan mozogtam,fõleg próbáltam mindig úgy,hogy a kis hegyecske kettõnk közt legyen,miután kikandikálva gyorsan ráküldtem mindig egy rakétát,kb 1/3 élete volt kikellett szálni,akkor bepattantam a másikba,azzal felugrottam a dombra,ahol gyorsan felpattintottam azsem egy missile launcher-t meg egy másik rakétást,leugrottam, õ pont belendült a "nekem jövõs" támadásba,persze beütötte a kis buksiját a hegyecskébe és ahogy ott aranyosan lebegett a kábulattól rábasztam egy balos és egy jobbos rakétát-kampec
de itt magam is meglepõdtem,hogy jééé sikerült:)
eddig ez volt nekem a legnehezebb boss
eddig nem is figyeltem,tehát a zöld agépé,alatta meg az én termóm
melyikkel mentél?amivel még felugráltál a teteéig vagy amit fent kiástál?mert ami fent van annak van kb 1400
Mert ugye amig a robotban ülsz,a találatokat ugyse abból veszted.Itt meg gyalogossan nem érdemes harcolni ugyse...
Aztán ujramentem a pályán,akkor odaértem 6000-el,ugy már egybõl nyugodtabban lehetett mozogni.
Nekem ilyen 24-es rakétakilövö volt a robotomon,azzal adtam neki,azt a végére ugyis szötlövi,akkor átszálltam az ott fent álldogálo robotba,és ugy sikerült befejezni.
még csak-csak leszedem az életét kb 1/3-ig,de aztán kõkeményen elkezd bombázni és végem mint a botnak
én a 3 pálya vége darázzsal küzdök éppen,hát nem túl könnyû
Jó játék,de a Gears of War leverésétõl azért odébb van szerintem.
Igen rövidek a pályák,és ahogy halottam összessen 11 van belõle.
Viszont változatossak,ötletessek és látványossak a fõellenségek,és a robotok is jók amikbe be lehet szálni.
Normálon nem is könnyû,leginkább a föszörnyek okozhatnak bosszúságot,a mezei gyalogos katonákat tucatjával lehet lemészárolni.
Grafika csodás,lendületes akcio,aki az ilyen TPS-eket szereti,feltétlen ajánlható.
BAD Boys
BAD Boys
BAD Boys
Viszont nagyon nehéz ....szerintem!
Az elsõ pálya végén a fõellenfélnél szerintem is el lehet akadni rendesen...Próbálta valaki lépegetõ nélkül megölni? Csak a kábel és fegyverek használatával?
Csinaljam a screenshotott vagy nem muszaly?
Es aztan jott a Lost Planet.... ami , mint mar nem egyszer mondottam , 100x jobb mint a GOW minden eggyes szemportbol.
Es igen , ez az en velemenyem!
Ha mellozve minden fanatikussagot mennyi ido kb vegigvinni a ket jatekot ? A gow-rol az egyik videoban azt mondtak eleg rovidre sikeredett. A masikrol nincs infom.
szerintem
BAD Boys
Es van miert vergodni mert igazam van :D
BAD Boys
de en is a lost planetra szavaznek. Tegnap szerintem megneztem vagy 10- 10 videot mindket jatekbol.
szerintem