257
  • gabber_saviola
    Én csak Bonanza koncerten voltam, Ákoson még nem :(
  • Thadius #16
    én voltam andante-n is meg utolsó hangos dalon is, nagyon jó volt mind a kettő koncert,eszméletlen hangulatot tudnak csinálni :)
  • gabber_saviola
    hát azt nagyon eltalálta :)
  • Thadius #14
    nekem is eddig andante volt a best :)
  • gabber_saviola
    Az új album talán a legjobb, bár eddig az Andante volt nálam a legjobb
  • gabber_saviola
    legjobb, oda vagyok érte. Ákos dö beszt -.-
  • Taranov
    Első meghallgatáskor az Ennyi nem elégre nem figyeltem fel, aztán másodszorra autóban hallgattam, épp nem tudtam teljes mértékben odafigyelni, és amikor meghallottam a refrént, nem hittem a fülemnek.
    Azóta már a szövegeket szóról-szóra is meg tudtam figyelni, és ezzel bebizonyosodott, hogy a dallamos zene nem megy a szöveg rovására.
  • Taranov
    Én még nem döntöttem el, hogy melyikre, egyelőre társaságot próbálok keresni.
  • Dynamic
    Nekem az Egyetlen hívó szó elég és a Még közelebb, amivel még nem tudtam megbarátkozni, de az Ébredj, az Őszi tájkép és a Lepkegyűjtő is bejön.Amúgy is szeretem az érzelmes, lassú zenéket.Az Ennyi nem elég fantasztikusan jó nyitás, a sokak által kedvelt Minden most kezdődik el először nekem "lightosnak" tűnt, de már egy jó ideje nekem is az egyik kedvencem.A Gépszabadság überbrutál, az 1956 is sokak által istenített, tetszik is az egyedi hangzásvilága, de nekem csak "átlagos jó" kategória.
    Mondjuk félek, hogy most a debreceni koncertre nem fogok tudni elmenni(eddig mindig voltam), reménykedem, hogy lesz valami ráadás koncert is.
  • Thadius #8
    azaz a koncertszervezés nekem is folyamatban van :) hétne megyek megveni a jegyeket aa győrire :)
  • NEOreg3
    náksiék jobbak meg a rokk is

[csak viccelt, a rock nem is jobb mint az Ákos]
  • Taranov
    Erre mondta Ákos, hogy csak arról tud írni, ami igazán érdekli, és neki már nem fontos, hogy növelje a rajongótáborát.
  • Taranov
    Én már az első nap rohantam érte, és nem okozott csalódást.
    Nagyon jó album, tényleg van igazság abban, hogy ez egy igazán kiforrott zene Ákostól, ez különösen a dallamokban nyilvánul meg véleményem szerint.
    Az egyetlen negatívum talán az (bár nem szívesen beszélek negatívumokról egy ilyen jó CD esetében), hogy rákerült pár számomra unalmas szám, az Ébredj, az Egyetlen hívó szó elég, és talán a Lepkegyujtő, bár utóbbi nem olyan rossz.

Elsőszámú kedvencem: Ennyi nem elég, Tu a vénán
    A második hullám: Gépszabadság, Mondj igent.

A "koncertszervezés" is folyamatban van egyébként :-)
  • gordon 24
    Jó fej arc, birom. És jó a zene is.. Hajrá Ákos!!
  • Mo.Organ
    hát most írhatnék ide valami jót is de sajnos semmi nem jut eszembe. Csak annyi hogy kiábrándultam a jobboldalról megírt jópár dal után.
  • akyyy
    szóval nyissunk minden albumnak topikot!
  • Thadius #1
    Ákos - Még közelebb

01. Ennyi nem elég
    02. Minden most kezdődik el
    03. Adj hitet
    04. Még közelebb
    05. Őszi tájkép
    06. A lepkegyűjtő
    07. Gépszabadság
    08. 1956
    09. Mondj igent
    10. Ébredj (Szent Márton köpenye)
    11. Tű a vénán
    12. Egyetlen hívó szó elég
    13. Még közelebb (instrumentális)

Megjelenés: 2006. október 20.
    Kiadó: FalconMedia

MÉG KÖZELEBB - TURNÉ 2006:

2006. december 2., szombat: Debrecen, Főnix Csarnok
    2006. december 8., péntek: Győr, Egyetemi Csarnok
    2006. december 14., csütörtök: Szeged, Városi Sportcsarnok
    2006. december 16., szombat: Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ - MINDEN JEGY ELKELT!

Ide várom a véleményeket az albumról,érdekességeket,dalszövegeket. :)