257
  • Taranov
    Én jobban örülnék, ha nem Andante-stílusú lenne, de bízom Ákosban, biztos jó lesz.
  • Sawyer2
    Ja és most éppen Andantét hallgatok.:D az 1ik kedvencem.
  • Sawyer2
    Ákos az egyik interjúban mondta hogy nyáron valószínűleg a marketingel fog foglalkozni mert ősszel már szeretne a jubileumi koncerteken játszani. Én azért még bízom a nyáriban is de ahogy mondod ősszel is jó lesz. És mit gondolsz milyen jellegű lesz? mert ugye Ákos mondta olyan mint még eddig nem volt. Én golndolkodtam már a remixes koncerteken vagy a mega-giga rock bulin. De ahogy öregszik az ember 1re inkább lágyabb dalokat játszik. De szerintem még lesz mega-giga rock buli is csak nem most. Azt nyilatkozta hogy valam iintimebb dolgot szeretne.
  • Taranov
    Én is a koncertet várom, bár a nyári koncerteket jobban szeretem, de hát természetesen ősszel is nagyon szívesen mennék, ha akkor lenne.
  • Sawyer2
    Hosszas előkészítő munka és hónapokig tartó felvételek után elkészült a Vivat Bacchus énekegyüttes önálló albuma, a Boriginal. A lemez az mTon gondozásában jelenik meg, várhatóan még idén februában. A felvétel producere Ákos, ajánlót is írt a kiadványhoz, és az egyik dalban szólót énekel a fiúkkal.

Közben elkezdődtek a Krúdy-hangoskönyv felvételei is. A novellákat Ákos hosszú évekig válogatta és maga olvassa fel saját stúdiójában. A szerkesztésben Szigethy Gábor irodalomtörténész a tanácsadója. Őt felesége és asszisztense, Gábor Júlia is elkísérte, aki Gábor Miklós és Ruttkai Éva leánya, számos könyv szerkesztője, sok tanáccsal szolgált a felvételek során is.

Forrás: www.akos.hu

Végre egy kis jó hír. Én már a 2008as koncerteket várom a legjobban. Ha az új turné nem jönne össze én még 1 Még közelebb Ráadás turnénak is örülnék. De az idei koncert valószínűleg őszre tolódnak mert kiszállt a főtámogató (mol). Hacsak nem valami meglepetés és mondjuk Ákos szülinapján jelentik be a dolgot.:D
  • Taranov
    Nem tudom, lehet, hogy csak nekünk hármunknak van meg a lemez innen az SG-ről.
  • Sawyer2
    Na miért halt ki a topik?
  • chhaya #210
    a régebbi számait jobban szeretem, pl. kihalt minden, méreg, ne fájjon többé... bár nem ismerem az összes számát, asszem csak 2-3 albumnyit, van egy pár kedvencem. :)
  • Taranov
    Osztom a nézeteidet, én is nagyon szeretem ezt a hármat. A szívsebész a kedvenc számom volt egy ideig. (Bár már évek óta nincs kedvenc számom, mert mióta megismertem szinte az összeset, lenne vagy 10 kedvenc, de amikor még csak 1-2 albumom volt Ákostól, talán a Minden nap, a Szívsebész és a Féltelek voltak a kedvenceim.)
  • mateus33
    Jaja, sztem is szuper az a rész benne:)
    Van sok jó szám, de ami mostanában kedvenc az az Idelenn idegen és az Angyali szerető, talán mert ezeket még nem hallottam annyiszor:)
    Viszont van egy "elfeledett" szám, a Szívsebész, ami sztem nagyon jó szám, meghallgattam volna a koncert keretében.
  • Taranov
    Egyébként nagyon jól jön szerintem az Ölelj meg újrában, enélkül egy kicsit kevés lenne a szöveg és sok a refrén.
  • Taranov
    Az a címe, hogy A jóslat. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy mióta játssza Ákos, de az Andantén már benne volt, arra emlékszem, az Új törvényben meg ugye még nem.
  • mateus33
    Én még nem láttam, pedig jó lenne megnézni milyen.
    Amúgy a koncertDVD-n az Ölelj meg újra című számban az a kis 1perces "kitérő" mi? Ahogy látom sokan ismerik, mivel éneklik vele, de én nem vagyok képben sajna.
  • Taranov
    Ki szokta nézni ezt a Swungot? Jó? Az első adás első 1-2 percét láttam, amikor Ákos bemutatta a musort, azon halálra röhögtem magam, fel nem foghattam, hogy miért mondták rá sokan, hogy nem volt humoros. Azóta sajnos nem láttam, mert ninc ilyen csatornám.
  • Taranov
    Na mindegy, nem érdemes rágódni ezen.
    Most be kell érni ezekkel a CD-kkel/DVD-kkel egy ideig, mert messze van még az új lemez és az új turné.
  • mateus33
    Na igen, az én 3000Ft-os "veszteségemhez" képest az a 22000Ft kicsit komolyabb:(
  • Taranov
    Ne is mondd, én is 31500-ért vettem meg az X+I-et és 5490-ért az új DVD-t. A DVD dolog nem bánt, mert nem bírtam volna egy hónapig várni, de a X+I vásárlást nem kellett volna elsietnem tavaly karácsonykor :(
  • mateus33
    Huhh az nem semmi...
    Ez a tripla DVD is olcsóbb mint amennyiért rendeltem. 4500 körül van, nekem meg postaköltséggel volt vagy 7400 körül:D
  • Taranov
    Most a Media Marktban csak 9990 Ft a X+I.
  • Taranov
    Nekem mindig más a kedvencem, ma az Ennyi nem elég és az Idelenn idegen volt a két nyerő, de tegnap, amikor először néztem, talán a Menekülj és a 101-es szoba tetszett legjobban. Hiába régiek ezek a számok, az új hangszerelés mindig feldobja.
    Egyébként Szakost ritkán mutatja a kamera, szegény Samut pedig méginkább.
  • Dantor
    Szerintem a 101-es szoba feldolgozása visz mindent, über, nagyon gyors, pörgős, egy remekmű! :)
    Ismerj fel, ideális popsztár, hűség, új törvény, idelenn idegen, mindenki táncol- számomra ezekért érte meg igazán a dvd. No nem mintha a többi rossz lene, de ezeket imádom :D
  • Taranov
    Én még csak az első DVD-n a Hűségnél tartok (nem tudtam az egész délutánt rászánni), de eddig 100%-os, az intro is nagyon jó lett.
  • mateus33
    Első benyomások?:)

Belenéztem a 2. lemezbe is komolyabban, van rengeteg dolog ott is:)
    Az alternatív képsávokat nem nagyon nézegettem még, talán 1-2 számnál van értelme, de a legtöbbnél csak effektek mennek. A dobozon az van, h a felvétel a Syma csarnokban és a turné helyszínein készült, szóval nemtom, hogy az Angyali szerető hol lett felvéve, nem ismerős a helyszín.
  • Taranov
    Na most kezdem el nézni :)
  • Taranov
    Sajnos reggel a Media Marktban és a Hungaroton Megastore-ban még nem volt reggel.
  • mateus33
    Hm ez érdekes, mert a videón semmi vágást nem láttam így elsőre, de mégis ott van mint a 3. track. Vagy nemtom h mi a trükk akkor:)
    Amúgy egyelőre még csak ezt az első DVD-t hallgattam, főleg az Angyali szeretőt, az nagyon jó ebben a koncertverzióban:) A többi lemez még ezután jön.
    Ennek az első lemeznek a menüje a Még közelebb albumra hajaz, a dalok listán, a hangbeállításokon meg a feliratozáson kívül nincs is más.
  • Sawyer2
    a syma csarnokban nem jáccották az angyali szeretőt. Krisztiánnak elromlott valami, ezért ki kellett hagyni. De a dvd-n rajta lesz mert a tavaszi repertoár része... erre lennék kíváncsi:D
  • Taranov
    Lehet valami meglepetésre számítani az Angyali szeretőnél? :) Vagy miben különbözik annak a megoldása a többiétől?
  • Sawyer2
    Írnál pár szót róla? pl hogyan oldották meg az Angyali szeretőt? vagy milyen a ké/hang/menü? vagy vmi..XD
  • Taranov
    Én pénteken rohanok a boltba, nem rendeltem elő.
  • mateus33
    Nah nekem ma megjött (a DVD:)
    Emailt küldtek tegnap,h postázták és vagy ma vagy holnap érkezik meg.
    Meg ahogy láttam ma és holnap postázzák, szóval meg kell azt kapnod.
    De még ki se bontottam, most értem haza a postáról:)
  • Sawyer2
    nem mert vidéki vagyok :) de elvileg már volt értesítés. az akos.hu fórumon már mondták többen h pl ma kapják meg. nekem valszeg csak szombaton lesz :(:(
  • mateus33
    Megrendeltétek a DVD-t? Elvileg 3-5 között szállítják ki. Van akit már értesítettek?
  • Taranov
    Fantasztikus volt a koncert, a Ne fájjon többé alatt elkezdett hazaszivárogni a Sláger Rádió törzsközönsége, így egy szuper helyet tudtunk szerezni. Ezúton üzenem a mellettem álló hölgynek, hogy legközelebb ne énekelje olyan hangosan a mellette álló fülébe a dalszövegeket, mert ezekre a koncertekre a látogatók nagy része Ákosért megy, és nem érte.
  • Sawyer2
    De elveszett a topik, kérewm kicsit többet társalogni:D:D

2007. 09. 01. Sláger Rádió, Megaparty tracklista:
    Ragyogtasd fel arcod... (Intro)
    Gépszabadság
    Minden most kezdődik el
    Alig hitted
    Ismerj fel
    Végre
    Adj hitet
    Ne fájjon többé
    Örök április
    Még közelebb
    Majom a ketrecben
    Idelenn idegen
    Lepkegyűjtő
    Új Törvény
    Hűség
    Mindenki táncol
    101es szoba
    Utolsó hangos dal
    Ölelj meg újra
    Ilyenek voltunk
    Ikon
    Adjon Isten..
  • Taranov
    Szombaton, 21:50-kor az m1-en Ákos: Ikon koncert! Aki nem megy a Sláger Rádió Megapartyra, ki ne hagyja!
  • Sawyer2
    Igen ezen én is meglepődtem. Én olyan 7-8k-ra számítottam. De örülök neki. Nekem tetszik hogy így jelenteti meg a régi koncerteket dvd-n. Érdekes lesz ez a Beavatás, bár én a syma koncertet várom, nekem az a legnagyobb eddig a koncertfilmek között. Az extráknak 1 részét már láthattuk, főleg a Még közelebb ajándé dvd-n, de a mérvadó úgyis az extra dalok, és a turné dokumentumfilmje lesz.
  • mateus33
    Most nézem, hogy 5490Ft-ért lehet előrendelni. Azt hittem sokkal többe kerül mivel hogy 3 lemezes. Tök jó:)
  • mateus33
    Köszi szépen, bár eszembe juthatott volna előtte, hogy megnézzem:) Nembaj, vannak még rendes emberek;)
  • Sawyer2
    forrás: www.akos.hu