257
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/posts/2008_02/headline.jpg\")
-
"This video has been removed due to terms of use violation."
áá, nincs meg valakinek felvételen, mp3ban, akárhogy ez a zongorás változat?
sztem a legjobb verzió a 3 közül :) -
Sehol senki? -
adidasboy w810i #95 hát szerintem kedvenc számom nincs mindegyik egyformán nagyon jok lettek szerintem. amugy mizu? -
szerintem kicsit sok a szerintem a mondatodban :D
Az album meg ütősre sikeredett! -
Neked melyik a kedvenc számod? -
adidasboy w810i #92 szerintem nagyon jó az uj album szerintem
nagyon jók lettek az uj számok mert nagyon tetszik
szóval jó hogy uj album meg minden de szerintem nem rossz!
és ti? -
Hát ezzel egyetértek, én ezt az új albumot annyira becsben tartom, hogy letöltött formában, munka, netezés mellett nem is hallgatom, csak és kizárólag nagy odafigyeléssel a gyári DVD DTS hangzásával :-)
Érdemes lenne esetleg beszerezned régebbi cd-ket, hogy megismerd/megkedveld azokat a zenéket is. -
nekem nagyon tetszett, megkedveltem a zenéjét végülis, csak itt mp3-ban hallgatni azért nem az igazi -
És tetszett a koncert?
Nekem az volt a tapasztalatom itt is és az Utolsó Hangos Dalon is, hogy az emberek lightosabbnak gondolták, ezért csalódtak a rockos hangszerelésben. Ezek persze nem az Ákos fanek voltak. -
én igen korábban elhagytam a koncertet, ugyanis az utolsó vonatot el szerettem volna érni
és igaz hogy nem vagyok ákos-fan, de a jegyünk ingyen volt -
Sztem az ilyen emberek nem Ákos szeretete miatt mennek ki,hanem h elmondhassák h ott voltak... -
Teljesen igazad van, az is feldühített (enyhén szólva), hogy az Adjon Isten alatt felálltak és elindultak kifelé.
A moziban is ezt csinálják egyébként.
A győri koncert jobb volt. -
Dant0r #85 Pöstiek.. mit lehet erre mondani?
Szerintem már eleve az is bunkóság, hogy elkezdtek szabályosan elmenni, míg a zenekar a színpadon volt. Sógorom mondta is, hogy ezt még Pákóval sem tenné meg, pedig nem tartja valami nagyra...
De menni kell, nehogy 10percet kelljen a kabátokért sorba állni, nehogy csak 15 perccel később érjen haza a forgalom miatt.. Áh.. nincs ennek a népnek kultúrája, sajnos. -
Ja és a CD-k, amikre még vonatkozott a kérdésed.
Köszi az érdeklődést, megkaptam, 24-e előtt ki sem bontottam :-)
Nagyon igényes szerintem az átfogó szövegkönyv, ami minden albumot egy kötetben tartalmaz. A zenekar tagjai és a dalszerzők is fel vannak tuntetve, így jól lehet követni a változásokat.
Vannak olyan lemezek a régebbiek közül, amiket eddig csak hírből ismertem, de nagyon tetszenek, pl. az Ismerj fel címu válogatáslemez '99-ből.
Aztán van egy gyengébb darab is, a 97-es Újramix, de azért érdekes volt meghallgatni teljesen más stílusban azokat az Ákos számokat, amik nekem az elsők voltak. (Ugyanis a Beavatás volt az első Ákos CD-m) -
Annyira nem volt jó a pesti koncert, mint a győri, talán pont azért, mert ide csak nyerni lehetett a jegyeket, ezért nemcsak a rajongók mentek el.
Talán emlékszel rá, hogy az 1956 előtt volt egy kis szünet, sötétség a színpadon.
Na mondanom sem kell, az emberek egy része ezalatt kiment a nézőtérről.
A másik probléma az volt, hogy nem tudtunk kellően előre menni a "küzdőtéren", mert későn érkeztünk, így ahol mi álltunk, alig-alig tomboltak az emberek, bár azért volt pár jó arc körülöttünk.
Amit még egy kicsit hiányoltam, az az Éjjel a városban klipje által kiváltott reakció. Alig-alig volt valami.
Ákos és a zenekar természetesen kifogástalan volt, többet mutatta a kivetítő a zenakar tagjait, elsősorban Bánfalvi Sanyit, ez pozitívum.
Szóval összességében ez is nagyon jó volt, de a vidéki koncerteket ezután is előnyben fogom részesíteni :-) -
"Én bnőmtől az új albumot kaptam,jobb ajándékot sztem most nem is kaphattam volna:)"
Csatlakozom. :) -
Na milyen volt a pesti koncert?
Meghozta a Jézuska a CDket?:D
Én bnőmtől az új albumot kaptam,jobb ajándékot sztem most nem is kaphattam volna:) -
Közeledik a csütörtök :) -
Nekem meg még társaságot kell szereznem, a jegyekkel már nincs gond. -
Solt #78 Én lennék a legboldogabb, ha el tudnék menni! :S Nagy nehezen megszereztem a jegyeket és utána derült ki, hogy nem tudok elmenni! :( -
Szervusz!
Szerintem inkáb menj el rá! :-)
Én is ott leszek egyébként, nyertem jegyeket. -
Solt #76 Sziasztok! Van két eladó jegyem a pesti koncertre! Akit érdekel jelentkezzen privátban! -
Nem adja vissza az Andantés érzést, a zongorán túl "telt", boldog érzelmekkel teli hangok szólalnak meg, az Andantés meg jéghideg ehhez képest, pont azért jó. -
Huhh nézve ezt a videót libabőrös leszek,mert eszembe jutott a koncert:D Wááá úgy elmennék megint a koncertjére:)) -
A végére eltudnék képzelni egy kis gyorsitást, bár lehet ez csak az én heppem.. nah, de jó ez (Y) -
Sajnos én nem hallom, mert nincs hang ezen a gépen, de a Majom a ketrecben nagy kedvencem.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy milyen zongorakísérettel. -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=j7dbC1-Ue44&mode=related&search=]bár nem új album, de "asztafaszom" :)[/URL] -
A 11 cd 30k, szóval aránylag végülis nem irreális az ára.
A másik dolog, hogy pont a régi cd-k hiányoznak a gyujteményemből, és azokat már nehéz megvenni.
Pl. a '97-es Újramixre nagyon kíváncsi vagyok, de csak karácsonykor bontom fel :D
A Még közelebb koncertlemezt (esetleg koncert DVD-t) én is nagyon várom, elsősorban a 101-es szoba, a Csak te vagy és az Éjjel a városban miatt, mert ezeknek a hangszerelését teljesen megváltoztatta Ákos. -
30k? Uhh az nem semmi:D
Remélem lesz majd vmi koncertlemez is:) -
Az ákos.hu-n azt írták, hogy szombat éjféltől lehet újra nyerni jegyeket a dec. 21-i koncertre a MOL-ban, azért is fogok indulni, aztán ha nem jön össze, akkor majd tavasszal megyek újra, mert egy koncert nem volt elég :-)
Megrendeltem a X+I-et is hirtelen felindulásból, bár mostmár kicsit bánom, mert azért régen adtam ki audio cd-kre 30k-t :-/ -
Hasonlóan mint Győrben:) Sokan fütyültek,sokan meg csak néztek döbbenten. Nem semmi hatása volt:) Szóval elég jó kis koncert volt,nem felejtem el hamar:D -
És Debrecenben a közönség hogy reagált? -
Én csak lestem döbbenten,hirtelen azt is elfelejtettem h koncerten vagyok:) Az biztos,h a legsokkolóbb része ez volt. -
Leadták. Nekem személyszerint felállt a szőr a hátamon.
Volt, aki csak döbbenten állt, sokan Ákost tapsolták, egy-két ember beordított, hogy "Gyurcsány takarodj!" (és ez nem politika, ez élménybeszámoló :-), és a legtöbben fütyültek.
Talán ez volt a legütősebb része a koncertnek. -
Látom akkor nálad is megvolt a kellő hatás:)
Az Éjjel a városban alatt ott is leadták azt a durva "klippet"? -
Jópofa volt meghallgatni eredetiben a Csak te vagy, Éjjel a városban, 101-es szoba címu számokat, a koncerten egy kicsit más volt rockosan. Mondanom sem kell, hogy a koncerten jobban tetszett :-) -
Nem is próbálok rá szavakat találni, egy biztos: életem legjobb koncertje volt.
A hangulat fantasztikus, a hangszerelés abszolút rockos, még talán keményebb volt Az utolsó hangos dalnál is.
Amiket kiemelnék, amik a legnagyobb hatással voltak rám sorrendben: Éjjel a városban, 101-es szoba, Ikon, Új törvény, Mondj igent.
Tuti, hogy elmegyek a budapesti koncertre is, ha lesz tavasszal. A szegedire is csak azért nem, mert nem akarom hamar megunni :-) -
Na majd várjuk a beszámolót:) -
Már nem bírok aludni, annyira várom a pénteki koncertet :-)
Az Ideális popsztár nekem is nagy kedvencem. -
Dant0r #58 Sziasztok Ákos-fanok^^
Jómagam is ott voltam szombat este a debreceni koncerten, és már alig várom, hogy az elhangzott dalokból megjelenjen a koncert-dvd..
A "csak te vagy" nagyon megfogott, most hallottam először, azóta már elővettem régi Ákos cd-ket és megtaláltam rajta, gyönyörű aláfestése van.
Pörgösebb oldalról pedig az "ismerj fel", "mindenki táncol" és "ideális popsztár" áthangszerelése és új dallamokkal fűszerezése egyszerűen ISTENI volt, olyan jó kedvem lett tőlük:)
No meg az Éjjel a városban... Na, azt látni kellett, nem hallani. És ahogy utána leadt a "tű a vénán"-t.. Komoly, csillagos ötös, le a kalappal