Ákos - Még közelebb (2006 - 2007)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
Hm,itt Db.ben a Fõnix csarnokban a küzdõtér szabad volt,oda lehetett menni tombolni,mert az egyik végén volt a színpad. Fura lehet ülõhelyesen😊 Amúgy ugyanannyi volt a jegy mindenkinek,aztán lehetett dönteni,h ülõhely vagy a küzdõtér. Tele is volt nagyjából mind2.

Taranov
Valóban van ilyen.
Az utolsó hangos dal turnén nálam a 2000-es megjelenésu Mire vagy jó? volt talán a legütõsebb, de a koncert hangulatába nagyon illõ rockos Ideális popsztár is sokkal élvezetesebb volt, mint CD-rõl.
Ehhez persze hozzáadott egy lapáttal az ember hangulata is.

Még egy kérdés:
Úgy tudom, a Még közelebb turnén minden koncert ülõhelyes.
Így nem lehet tombolni vagy van azért hely?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mateus33
Hallgatva az albumot elõtörtek a koncert képei,s azt állapítottam meg,h a Minden most kezdõdik el és az Õszi tájkép sokkal jobb volt abban a változatban ahogy elõadta Ákos,és ezt nem a hangulat miatt mondom,hanem majd meglátja aki elmegy a koncertre😊
Mondjuk inkább az Õszi tájkép volt másabb,a Minden most kezdõdik el hasonló mint az albumon,de élõben ultrabrutáljó😊 Persze ez a legtöbb számra igaz😄

Ez is igaz:-)
Nálam 50-50:-D
mateus33
Kinek mi a zenei ízlése,én Omegát nem hallgatok,Ákost annál inkább😊

Taranov
Hát azért ezzel legalább egy valaki nem ért egyet itt, de ezen nem veszünk össze :-)

Ákos egyébként olyan zenét csinál, amit jelenleg más nem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ez így van. Azt a ''kevesent'' úgy hívják Magyarországon, de az néhány lépéssel Ákos elõtt jár, hogy OMEGA.
Dying Soul
Külföldi szinten van. Ezt kevesen mondhatják el a popzenében rajta kívül. Szerintem.

Ákos - Adj hitet
Legújabb albumának elsõ videoklipje. <#eljen>
Igaz a hangminõség gyenge, de ha Media Playerbe háttérben játszod, és leveszed a videó hangját mindjárt más 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Ákost fõleg azért szeretem mert nagyon szép zenei elemek vannak a dalaiban, és nem mellékes szövegeinek tartalma sem. Értelmes ember, akire büszkék lehetünk. Õ olyan énekes aki képviselheti Magyarországot zenei oldalról.

Nem is gondoltam hogy ennyien szeretik itt Ákost 😊
Nagyon új nekem ez a Zene fórum az ezsgén 😄

Taranov
Hát én nagyon elfogult vagyok, szóval nem hiszem, hogy egy Ákos koncertet le tudnék szólni, legfeljebb, ha elmarad, mint ahogy az utóbbi idõben a nagyok szoktak. (Szerencsére Ákosra azért a profi szervezés is jellemzõ többek közt)
Azért próbálok majd objektíven véleményt nyilvánítani:

Taranov
Így van, így van, negatív kritikát még nem is hallottam róla.

mateus33
Végülis nem volt ez olyan nagy zenekar,már persze attól függ mihez viszonyítjuk😊 De abszolút nem volt zavaró,tökéletesen illett minden a képbe,de majd meglátod😉
Az utolsó hangos dalon nem voltam,pedig biztos jó lehetett. Ez más stílus lesz úgy mindent figyelembe véve,de pont ez a jó benne,hogy így is szuper. Na majd kíváncsi leszek a véleményedre😊

hello szerintem nagyon jo az uj album
Taranov
Igen, 5000-en voltak.
Már csak az okoz fejfájást, hogy Budapesten is meg lehet-e venni a gyõri jegyeket, mert a kisalfold.hu-n (õk a koncertszervezõk) csak Gyõr-Moson-Sopron megyei irodákat említenek. Na majd megoldom :-)

Nem volt szokatlan, hogy nagy zenekar játszott, illetve látványra nem volt túl komolyzenei koncertes?

Az utolsó hangos dal turné után érdekes lesz, mert az abszolút rockkoncert volt.

mateus33
Jó neked,irigyellek😉
Szívesen elmennék még1x😊 Itt Db.ben sokan voltak sztem,olyan 4000-5000 körül lehetett a nézõszám.

Taranov
Pénteken megyek Gyõrbe :-)

mateus33
Tegnap volt az új album bemutatókoncertje Debrecenben. Volt szerencsém jelen lenni,és sokkal jobb volt mint vártam,aki teheti menjen el vmelyik koncertjére. Azt hittem,h a régi slágerekbõl nem fog játszani,de szerencsére nem így volt,fele-fele arányban voltak az új és a régi dalok. Szuper volt a hangszerelés és,s hát Ákos is hozta magát😊

NM😊

Thadius
köszi😊

sk8 4 fun

Taranov
Hát begépelni begépelhetném a szövegkönyv alapján, de azért az macerás.
Majd ha sok idõm lesz 😊

Thadius
valaki nemtud dalszövegeket szerezni? 😊

sk8 4 fun

jó album.

football without ultras is nothing

hen-tes
Hnn.. Jó ez. :-)
Az Adj hitet pedig különösen tetszik a klassz kis ritmusa miatt.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Taranov
Inkább úgy jellemezném szép magyar szóval az Adj hitet címu számot, amibõl a klip készült, hogy lightos. Elsõre nekem sem nagyon tetszett, aztán a lemez megjelenéséig (ez volt az egyik demo szám) próbáltam megbarátkozni vele, végülis mire kijött a CD, már tetszett.
Azon viszont csodálkoztam, hogy a 6-8 kiváló szám közül miért az Adj hitet és a Még közelebb került ki a megjelenés elõtt demóként.

Dying Soul
Még nem jutottam el odáig, hogy meghallgassam. Úgy tudom készült egy klipp, elméletileg azt láttam. Az a szám viszont gyenge volt elsõ hallgatásra. Andante I-II nálam is kedvenc.

gabber_saviola
dede -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
értem, akkor mégjobb fej 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Nem tudom milyen drukker, csak azt mondta, hogy a VB-n az olaszoknak drukkolt.

gabber_saviola
remélem nem Catania drukker 😛

Taranov
Ákos is szereti az olasz focit 😊

neevous
Hát igen elõször furcsa volt, de Ákos zenéjét ismerve nem igazán a zenére, hanem a szövegre és a mondanivalóra koncentráltam.

off: Te véletlenül egy bizinyos oldalon nem caracciolo néven vagy beregelve?😊

on

Dynamic
Jó hát nyílván az Andante az egyik legjobb, hiszen az egy kvázi válogatás album újrahangszerelve😊)
Taranov
Legalább ebben egyetértünk, ha már a Palermo-Roma kérdésben nem 😄

gabber_saviola
elsõre is nagyon tetszett? mert nekem fura volt egy kicsit

neevous
Én is meghallgattam és nagyon tetszik.

gabber_saviola
Én csak Bonanza koncerten voltam, Ákoson még nem 😞

Thadius
én voltam andante-n is meg utolsó hangos dalon is, nagyon jó volt mind a kettõ koncert,eszméletlen hangulatot tudnak csinálni 😊

sk8 4 fun

gabber_saviola
hát azt nagyon eltalálta 😊

Thadius
nekem is eddig andante volt a best 😊

sk8 4 fun

gabber_saviola
Az új album talán a legjobb, bár eddig az Andante volt nálam a legjobb

gabber_saviola
legjobb, oda vagyok érte. Ákos dö beszt -.-

Taranov
Elsõ meghallgatáskor az Ennyi nem elégre nem figyeltem fel, aztán másodszorra autóban hallgattam, épp nem tudtam teljes mértékben odafigyelni, és amikor meghallottam a refrént, nem hittem a fülemnek.
Azóta már a szövegeket szóról-szóra is meg tudtam figyelni, és ezzel bebizonyosodott, hogy a dallamos zene nem megy a szöveg rovására.

Taranov
Én még nem döntöttem el, hogy melyikre, egyelõre társaságot próbálok keresni.

Dynamic
Nekem az Egyetlen hívó szó elég és a Még közelebb, amivel még nem tudtam megbarátkozni, de az Ébredj, az Õszi tájkép és a Lepkegyûjtõ is bejön.Amúgy is szeretem az érzelmes, lassú zenéket.Az Ennyi nem elég fantasztikusan jó nyitás, a sokak által kedvelt Minden most kezdõdik el elõször nekem "lightosnak" tûnt, de már egy jó ideje nekem is az egyik kedvencem.A Gépszabadság überbrutál, az 1956 is sokak által istenített, tetszik is az egyedi hangzásvilága, de nekem csak "átlagos jó" kategória.
Mondjuk félek, hogy most a debreceni koncertre nem fogok tudni elmenni(eddig mindig voltam), reménykedem, hogy lesz valami ráadás koncert is.
Thadius
azaz a koncertszervezés nekem is folyamatban van 😊 hétne megyek megveni a jegyeket aa gyõrire 😊

sk8 4 fun