257
  • mateus33
    Hm,itt Db.ben a Főnix csarnokban a küzdőtér szabad volt,oda lehetett menni tombolni,mert az egyik végén volt a színpad. Fura lehet ülőhelyesen:) Amúgy ugyanannyi volt a jegy mindenkinek,aztán lehetett dönteni,h ülőhely vagy a küzdőtér. Tele is volt nagyjából mind2.
  • Taranov
    Valóban van ilyen.
    Az utolsó hangos dal turnén nálam a 2000-es megjelenésu Mire vagy jó? volt talán a legütősebb, de a koncert hangulatába nagyon illő rockos Ideális popsztár is sokkal élvezetesebb volt, mint CD-ről.
    Ehhez persze hozzáadott egy lapáttal az ember hangulata is.

Még egy kérdés:
    Úgy tudom, a Még közelebb turnén minden koncert ülőhelyes.
    Így nem lehet tombolni vagy van azért hely?
  • mateus33
    Hallgatva az albumot előtörtek a koncert képei,s azt állapítottam meg,h a Minden most kezdődik el és az Őszi tájkép sokkal jobb volt abban a változatban ahogy előadta Ákos,és ezt nem a hangulat miatt mondom,hanem majd meglátja aki elmegy a koncertre:)
    Mondjuk inkább az Őszi tájkép volt másabb,a Minden most kezdődik el hasonló mint az albumon,de élőben ultrabrutáljó:) Persze ez a legtöbb számra igaz:D
  • nirdo
    Ez is igaz:-)
  • nirdo
    Nálam 50-50:-D
  • mateus33
    Kinek mi a zenei ízlése,én Omegát nem hallgatok,Ákost annál inkább:)
  • Taranov
    Hát azért ezzel legalább egy valaki nem ért egyet itt, de ezen nem veszünk össze :-)

Ákos egyébként olyan zenét csinál, amit jelenleg más nem.
  • nirdo
    Ez így van. Azt a ''kevesent'' úgy hívják Magyarországon, de az néhány lépéssel Ákos előtt jár, hogy OMEGA.
  • nirdo
    [IMG]http:// Ákos 2[/IMG]
  • Dying Soul
    Külföldi szinten van. Ezt kevesen mondhatják el a popzenében rajta kívül. Szerintem.
  • fradista91
    Ákos - Adj hitet
    Legújabb albumának első videoklipje.
    Igaz a hangminőség gyenge, de ha Media Playerbe háttérben játszod, és leveszed a videó hangját mindjárt más :)
  • fradista91
    Ákost főleg azért szeretem mert nagyon szép zenei elemek vannak a dalaiban, és nem mellékes szövegeinek tartalma sem. Értelmes ember, akire büszkék lehetünk. Ő olyan énekes aki képviselheti Magyarországot zenei oldalról.
  • fradista91
    Nem is gondoltam hogy ennyien szeretik itt Ákost :)
    Nagyon új nekem ez a Zene fórum az ezsgén :D
  • Taranov
    Hát én nagyon elfogult vagyok, szóval nem hiszem, hogy egy Ákos koncertet le tudnék szólni, legfeljebb, ha elmarad, mint ahogy az utóbbi időben a nagyok szoktak. (Szerencsére Ákosra azért a profi szervezés is jellemző többek közt)
    Azért próbálok majd objektíven véleményt nyilvánítani:
  • Taranov
    Így van, így van, negatív kritikát még nem is hallottam róla.
  • mateus33
    Végülis nem volt ez olyan nagy zenekar,már persze attól függ mihez viszonyítjuk:) De abszolút nem volt zavaró,tökéletesen illett minden a képbe,de majd meglátod;)
    Az utolsó hangos dalon nem voltam,pedig biztos jó lehetett. Ez más stílus lesz úgy mindent figyelembe véve,de pont ez a jó benne,hogy így is szuper. Na majd kíváncsi leszek a véleményedre:)
  • adidasboy w810i
    hello szerintem nagyon jo az uj album
  • Taranov
    Igen, 5000-en voltak.
    Már csak az okoz fejfájást, hogy Budapesten is meg lehet-e venni a győri jegyeket, mert a kisalfold.hu-n (ők a koncertszervezők) csak Győr-Moson-Sopron megyei irodákat említenek. Na majd megoldom :-)

Nem volt szokatlan, hogy nagy zenekar játszott, illetve látványra nem volt túl komolyzenei koncertes?

Az utolsó hangos dal turné után érdekes lesz, mert az abszolút rockkoncert volt.
  • mateus33
    Jó neked,irigyellek;)
    Szívesen elmennék még1x:) Itt Db.ben sokan voltak sztem,olyan 4000-5000 körül lehetett a nézőszám.
  • Taranov
    Pénteken megyek Győrbe :-)
  • mateus33
    Tegnap volt az új album bemutatókoncertje Debrecenben. Volt szerencsém jelen lenni,és sokkal jobb volt mint vártam,aki teheti menjen el vmelyik koncertjére. Azt hittem,h a régi slágerekből nem fog játszani,de szerencsére nem így volt,fele-fele arányban voltak az új és a régi dalok. Szuper volt a hangszerelés és,s hát Ákos is hozta magát:)
  • Jeff24
    NM:)
  • Thadius #35
    köszi:)
  • Jeff24
    DE:)
  • Taranov
    Hát begépelni begépelhetném a szövegkönyv alapján, de azért az macerás.
    Majd ha sok időm lesz :)
  • Thadius #32
    valaki nemtud dalszövegeket szerezni? :)
  • skristof
    jó album.
  • hen-tes
    Hnn.. Jó ez. :-)
    Az Adj hitet pedig különösen tetszik a klassz kis ritmusa miatt.
  • Taranov
    Inkább úgy jellemezném szép magyar szóval az Adj hitet címu számot, amiből a klip készült, hogy lightos. Elsőre nekem sem nagyon tetszett, aztán a lemez megjelenéséig (ez volt az egyik demo szám) próbáltam megbarátkozni vele, végülis mire kijött a CD, már tetszett.
    Azon viszont csodálkoztam, hogy a 6-8 kiváló szám közül miért az Adj hitet és a Még közelebb került ki a megjelenés előtt demóként.
  • Dying Soul
    Még nem jutottam el odáig, hogy meghallgassam. Úgy tudom készült egy klipp, elméletileg azt láttam. Az a szám viszont gyenge volt első hallgatásra. Andante I-II nálam is kedvenc.
  • gabber_saviola
    dede -.-
  • gabber_saviola
    értem, akkor mégjobb fej :P
  • Taranov
    Nem tudom milyen drukker, csak azt mondta, hogy a VB-n az olaszoknak drukkolt.
  • gabber_saviola
    remélem nem Catania drukker :P
  • Taranov
    Ákos is szereti az olasz focit :)
  • neevous
    Hát igen először furcsa volt, de Ákos zenéjét ismerve nem igazán a zenére, hanem a szövegre és a mondanivalóra koncentráltam.

off: Te véletlenül egy bizinyos oldalon nem caracciolo néven vagy beregelve?:)

on
  • Dynamic
    Jó hát nyílván az Andante az egyik legjobb, hiszen az egy kvázi válogatás album újrahangszerelve:))
  • Taranov
    Legalább ebben egyetértünk, ha már a Palermo-Roma kérdésben nem :D
  • gabber_saviola
    elsőre is nagyon tetszett? mert nekem fura volt egy kicsit
  • neevous
    Én is meghallgattam és nagyon tetszik.