257
-
#57 Hm,itt Db.ben a Főnix csarnokban a küzdőtér szabad volt,oda lehetett menni tombolni,mert az egyik végén volt a színpad. Fura lehet ülőhelyesen:) Amúgy ugyanannyi volt a jegy mindenkinek,aztán lehetett dönteni,h ülőhely vagy a küzdőtér. Tele is volt nagyjából mind2. -
#56 Valóban van ilyen.
Az utolsó hangos dal turnén nálam a 2000-es megjelenésu Mire vagy jó? volt talán a legütősebb, de a koncert hangulatába nagyon illő rockos Ideális popsztár is sokkal élvezetesebb volt, mint CD-ről.
Ehhez persze hozzáadott egy lapáttal az ember hangulata is.
Még egy kérdés:
Úgy tudom, a Még közelebb turnén minden koncert ülőhelyes.
Így nem lehet tombolni vagy van azért hely? -
#55 Hallgatva az albumot előtörtek a koncert képei,s azt állapítottam meg,h a Minden most kezdődik el és az Őszi tájkép sokkal jobb volt abban a változatban ahogy előadta Ákos,és ezt nem a hangulat miatt mondom,hanem majd meglátja aki elmegy a koncertre:)
Mondjuk inkább az Őszi tájkép volt másabb,a Minden most kezdődik el hasonló mint az albumon,de élőben ultrabrutáljó:) Persze ez a legtöbb számra igaz:D -
nirdo #54 Ez is igaz:-)
-
nirdo #53 Nálam 50-50:-D -
#52 Kinek mi a zenei ízlése,én Omegát nem hallgatok,Ákost annál inkább:) -
#51 Hát azért ezzel legalább egy valaki nem ért egyet itt, de ezen nem veszünk össze :-)
Ákos egyébként olyan zenét csinál, amit jelenleg más nem. -
nirdo #50 Ez így van. Azt a ''kevesent'' úgy hívják Magyarországon, de az néhány lépéssel Ákos előtt jár, hogy OMEGA. -
nirdo #49 [IMG]http:// Ákos 2[/IMG] -
#48 Külföldi szinten van. Ezt kevesen mondhatják el a popzenében rajta kívül. Szerintem. -
fradista91 #47 Ákos - Adj hitet
Legújabb albumának első videoklipje.
Igaz a hangminőség gyenge, de ha Media Playerbe háttérben játszod, és leveszed a videó hangját mindjárt más :) -
fradista91 #46 Ákost főleg azért szeretem mert nagyon szép zenei elemek vannak a dalaiban, és nem mellékes szövegeinek tartalma sem. Értelmes ember, akire büszkék lehetünk. Ő olyan énekes aki képviselheti Magyarországot zenei oldalról. -
fradista91 #45 Nem is gondoltam hogy ennyien szeretik itt Ákost :)
Nagyon új nekem ez a Zene fórum az ezsgén :D -
#44 Hát én nagyon elfogult vagyok, szóval nem hiszem, hogy egy Ákos koncertet le tudnék szólni, legfeljebb, ha elmarad, mint ahogy az utóbbi időben a nagyok szoktak. (Szerencsére Ákosra azért a profi szervezés is jellemző többek közt)
Azért próbálok majd objektíven véleményt nyilvánítani: -
#43 Így van, így van, negatív kritikát még nem is hallottam róla. -
#42 Végülis nem volt ez olyan nagy zenekar,már persze attól függ mihez viszonyítjuk:) De abszolút nem volt zavaró,tökéletesen illett minden a képbe,de majd meglátod;)
Az utolsó hangos dalon nem voltam,pedig biztos jó lehetett. Ez más stílus lesz úgy mindent figyelembe véve,de pont ez a jó benne,hogy így is szuper. Na majd kíváncsi leszek a véleményedre:) -
adidasboy w810i #41 hello szerintem nagyon jo az uj album -
#40 Igen, 5000-en voltak.
Már csak az okoz fejfájást, hogy Budapesten is meg lehet-e venni a győri jegyeket, mert a kisalfold.hu-n (ők a koncertszervezők) csak Győr-Moson-Sopron megyei irodákat említenek. Na majd megoldom :-)
Nem volt szokatlan, hogy nagy zenekar játszott, illetve látványra nem volt túl komolyzenei koncertes?
Az utolsó hangos dal turné után érdekes lesz, mert az abszolút rockkoncert volt. -
#39 Jó neked,irigyellek;)
Szívesen elmennék még1x:) Itt Db.ben sokan voltak sztem,olyan 4000-5000 körül lehetett a nézőszám. -
#38 Pénteken megyek Győrbe :-) -
#37 Tegnap volt az új album bemutatókoncertje Debrecenben. Volt szerencsém jelen lenni,és sokkal jobb volt mint vártam,aki teheti menjen el vmelyik koncertjére. Azt hittem,h a régi slágerekből nem fog játszani,de szerencsére nem így volt,fele-fele arányban voltak az új és a régi dalok. Szuper volt a hangszerelés és,s hát Ákos is hozta magát:) -
Jeff24 #36 NM:) -
#35 köszi:) -
Jeff24 #34 DE:) -
#33 Hát begépelni begépelhetném a szövegkönyv alapján, de azért az macerás.
Majd ha sok időm lesz :) -
#32 valaki nemtud dalszövegeket szerezni? :) -
skristof #31 jó album. -
#30 Hnn.. Jó ez. :-)
Az Adj hitet pedig különösen tetszik a klassz kis ritmusa miatt. -
#29 Inkább úgy jellemezném szép magyar szóval az Adj hitet címu számot, amiből a klip készült, hogy lightos. Elsőre nekem sem nagyon tetszett, aztán a lemez megjelenéséig (ez volt az egyik demo szám) próbáltam megbarátkozni vele, végülis mire kijött a CD, már tetszett.
Azon viszont csodálkoztam, hogy a 6-8 kiváló szám közül miért az Adj hitet és a Még közelebb került ki a megjelenés előtt demóként. -
#28 Még nem jutottam el odáig, hogy meghallgassam. Úgy tudom készült egy klipp, elméletileg azt láttam. Az a szám viszont gyenge volt első hallgatásra. Andante I-II nálam is kedvenc. -
#27 dede -.- -
#26 értem, akkor mégjobb fej :P -
#25 Nem tudom milyen drukker, csak azt mondta, hogy a VB-n az olaszoknak drukkolt. -
#24 remélem nem Catania drukker :P -
#23 Ákos is szereti az olasz focit :) -
#22 Hát igen először furcsa volt, de Ákos zenéjét ismerve nem igazán a zenére, hanem a szövegre és a mondanivalóra koncentráltam.
off: Te véletlenül egy bizinyos oldalon nem caracciolo néven vagy beregelve?:)
on -
#21 Jó hát nyílván az Andante az egyik legjobb, hiszen az egy kvázi válogatás album újrahangszerelve:)) -
#20 Legalább ebben egyetértünk, ha már a Palermo-Roma kérdésben nem :D -
#19 elsőre is nagyon tetszett? mert nekem fura volt egy kicsit -
#18 Én is meghallgattam és nagyon tetszik.