253
Minden, ami N80!
  • autoszimulator
    arra gondoltam
  • scorpeeon
    35 az ngage qd? PSP meg 40 most :DD 5 ezerért ég és föld különbség.
  • matyi08
    ngage 2 nincs. sima ngage-t lehet venni 20ezerért is. ngage qd vagy mi a második verzió azt meg max 35-ért. úh. nem olyan nagy szám.
  • scorpeeon
    Ömm... Talán NDS-t nem kell venni mellé, de a PSP kb olyan szinten nyomja le, mint a commodere64-et a PlayStation 3... Ahhoz képest, hogy mekkora nagy nulla a PSP-hez képest, iszonyatosan drága. Csak hasonlítsd össze a kijelzőjüket pl. Az ngagenek kb akkora, amennyi a PSP kijelzőjében egy kis bélyegmérető szarság lenne a sarokban. A színeiket hasonlítsd össze... ngage: 4096 (az én 2 éves, akkor kártyásan 25k-ba kerülő Siemens C65-ömnek 65536 színe van), PSP: 16777216. Ez mennyivel is több? Annyival, hogy ha az ngage színeit négyzetre emeled, pontosan megkapod a PSP színeinek a számát. Most beszélhetnék még a WLAN-ról, benne lévő hardverekről de minden tekintetben körülbelül akkora a különbség, mint c64 és PS3 között :) Szóval árban talán helyettesíti a PSP-t, de tudásban ég és föld a különbség. Az ngage egy bukott, drága "játékkonzol".

Hogy ne csak off legyen, erről az N80-ról meg az a véleményem, hogy életemben nem költenék ennyit telefonra összesen, mint amennyibe ez kerül, és a mérete sem semmi. Inkább veszek egy átlagos jó (nem nokia, hanem pl SE) telefont 25k-ért, és veszek mellé egy PDA-t, vagy laptopot, igény szerint. Árban hasonlóan jössz ki, és nem olyan cuccot kapsz ami kicsit PDA és telefon is de igazából egyik sem, mind2nek gyenge, hanem egy rendes PDA-t és egy rendes telefont.
  • autoszimulator
    őőő azért egy psp-vel ne hasonlitsuk össze még az ngage2-t sem, mert azt a színvonalat nem adja vissza szerintem.. meg rég kicsit randa is, hogy megmondjam öszintén..
  • Cvd
    Pont nem jó példa. Újkorában sem volt 70-80ezernél több teljes áron, hol van az a 120-150ezres csúcskategóriához képest? Ráadásul (valamennyire) játékkonzol is, vagyis nem kell mellé venni még 50-70ezerért PSP-t vagy mást, vagyis azt megspórolta az apja. Így meg nemhogy átlagos, hanem kifejezetten jó választás. Feltéve ha a gyerek megelégszik vele.:)
  • zmeor
    jaja nem olcsó telcsi
    de nekem nem kéne mert idiótán néz ki

lewhet hogy az apjáé volt:D
  • Shadow_THH
    I came
  • LeePí17
    múltkor ülök abuszon..hallgatom a mjúzíkot..
    felszáll 1 10éves kiskölök...előveszi a telóját..
    jáccik..leszállás közbe ránéztem a telójára...
    ngage..mondtam h jólmegy apukának..
  • autoszimulator
    jah 115 körül van függetlenül..

n91 jah sztem vmivel többet tud ennél, nekem azzal csak az a gondom hogy nemnaon teccik :D
    legdurvább eltérés, h utobbiban 4 giga emória van, amiaztán nem bővíthető :D hátránya meg a kisebb felbontású kamera, ami mondjuk nem túl jelentős, de ez van :D
  • LeePí17
    osztálytársamnak N91van
    (gondolom ez 1 kicsit butitott verzió..bocs ha tévedek)
    hát mitmondjak..
    szép okos..csak nagyon nehéz.
    140ér vette függetlenül..
    akkor gondolom ez sem kevesebb max 20k-val.
    én mosz megeléxem a 3510 és az Alcatel 565ömmel
  • autoszimulator
    A HWSW tesztjén elég sok pontot kapott a telefon, negatívumként nem sok mindent tudtak kiemelni. Képek tényleg lehetnének szebbek, de elvégre is ez nem egy digitális fényképezőgép.
  • autoszimulator
    Ugy láttam hogy ezen remek telefonnak nincs még külön topikja, pedig megérdemelné... Itt egy kép róla:

Ha valaki ilyen telefonnal rendelkezik, és mondana pár információt, azt is megköszönném, mivel a közeljövőben egy ilyen vásárlását tervezem.
    Aki esetleg nem ismerné, itt egy hasznos link:
    nokia.hu