253
Minden, ami N80!
-
#93 Nekem is V 4.0707.0.7es szoftver van rajta de eddig nem tapasztalátam ilyet. -
#92 A visszafele frissítés nem zavarj meg a telót? -
#91 hát tedd vissza azt -
#90 A régivel nekem sem volt :( -
#89 ezek szerint nekem régebbi van, de azzal semmi gond :S -
#88 V 4.0707.0.7
28-03-2007
RM-92
Nokia N80(06) -
#87 hányas szoftver? -
#86 Hi!
A sima N80 legújabb soft-ja csak nekem csinálja azt, hogy egy bizonyos idő után nem hajlandó hívni? Ha újraindítom, akkor fasza megint. Már kétszer újraraktam az NSU-val, de sehun semmi... Ha valaki tud, pls. segítsen! -
#85 Hol? mert én nem találtam symbian 9.1-re
beraknál egy klinket? thx! -
#84 Pedig a nokiaprogramokon van.. -
#83 köszi
ismerem mind a két oldalt de nem talátam sehol... -
#82 nokiaprogramok.hu
Itt nézz körül, hátha.
És 6600.argonet.hu. Itt szinte biztos, hogy nics ilyen, viszont én innen szereztem a programjaim felét,s zóval ajánlom, ha nem ismered. És ott az N80 topic is látogatottabb. -
#81 kár
pedig jó lenne...
na mind1 köszi -
#80 ilyenről én se tudok. -
#79 Hello!
N80 hoz kéne TV távirányítós progi de seholsem találtam.
Valaki adni egyett?
thx! -
#78 Köszi!
1.lehet hogy ma újratelepítem a mobilom
2.Volt más fájlkezelő is a mobilomon nem csak az eredeti de azzal nem ment mostmár jó... -
#77 1. A mostani verzió már IEt tesz rá
2. A telefon alap fájlkezelőjével nem lehet. Kell egy külön. #175ben írtem párat. -
#76 Köszi
És Lehet hogy N80 IE-t tegyen rá telepítéskor?
2.van már fájl kezelő progim de azzal hogy kell? mert mindig azt írja hogy Védett objektum nem küldhető el! (Pannonos vagyok) -
#75 1. Nem lesz.
2. Fájlkezelő progival. Pl ProfiMail (asszem ez a neve) fájlkezelője vagy active file, xplore. -
#74 Hello!
Ha újratelepítem a telám szoftverét akkor kártyafüggetlen lesz?
és hogyan lehet jar vagy sis alkalmazást küldeni a mobilról?
thx! -
#73 egy barátom is bevette
regisztrált elküldték neki sms-ben a jelszót és azóta semmi...
kérte hogy én is regisztráljak de már akkor hülyeségnek láttam és az is! -
#72 Hány helyre írod még ezt be? Amúgy ez reklám, amit kapsz, az meg ban lesz. -
rosta1994 #71 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
#70 Hi!
Szervízben le lehet cseréltetni az előlapot és a hátlapot? és ha igen akkor mennyiért? mert ma leesett a földre de szerencsére nem magasról így nem lett semmi baja csak kicsit összekarcolódott... ezért akarom majd legyerélni min a hátulját...
thx! -
#69 Csak USBn leeht, bár a telefonról WiFin lehet, de én eddig mindig USBn csináltam. Időt, hááát. Nem tudom mkonkrétan megmondani, emrt már nem igazán emlékeszem, de kb olyan 15-20 perc alatt megvan az egész. Inkább az a több idő, mire letölti a frissítést. -
#68 Most olvastam utána... Az USB is jó.
thx -
#67 Köszi!
Megkaptam az emailt is!
És ha leformáztam utána csak bedugom az USB-re és elindítom a Nokia PC Suite progival leszedett telepítőt? És az USB jó hozzá? És mennyi idő alatt teszi fel?
Thx! -
#66 Bocs, hogy ilyen sokára írok, de itt van, hogy hogyan tudod formázni az N80at:
Nyomd le egyszerre a *+3+zöld billentyűket, amikor a Nokia felirat van bekapcsoláskor. Fontos, hogy a telefon rendesen legyne feltöltve, mert különben asszem tönkre is mehet, ha közben lemerül, valamint a memkártyát sem árt leformázni, mert akkor utána megbolondul a telefon, mert telepíteni próbálja a kártyára egykor feltett programokat.
Sok sikert. És ha frissíted, akkor már írj, hogy melyik a legfrissebb verzió. -
#65 Thx!
1:mostmár müxik a net!
2:Nem tudom hogy hogy kell leformázni.
Átküldenéd ide: [email protected]
thx! -
#64 1. Akkor valami el van cseszve.
2. Nem, de érdemes leformázni. Azt tudod hogy kell? Ha nem szólj, megnézem, mert valahol asszem felírtam. -
#63 thx!!!
1:nem találtam sehol... és be sem tölti az oldalakat csak félig...
2:ha frissítem akkor letörlődik minden? és újratelepül az egész? mert ha igen akkor ok:D és kb mennyi idő a frissítés?
thx! -
#62 1. fogalmam sincs, azt se tudom, hogy lehet eltüntetni, de néz körül a beállításokban, hátha
2. érdemes -
#61 hi
ha netezek a mobilon akkor nincs nyíl! régen volt! és most eltünt! hogyan lehet visszaállítani?
és érdemes frissíteni a tela szoftverét a nokia pc suite progival?
thx! -
#60 Csak 9.1es programokat leeht rátenni. Ezeknek általában .sisx a kiterjesztése, de van sok .sis is. 6600.argonet.hu-n találsz ilyeneket. -
redpist #59 sziasztok, n80 ügyben irok.már rengeteg irást elolvastam Tőletek is, mégsem tudom, és ez kicsit ciki-tudom, de nem tudom a telóre az általam kiválasztott programok 99%-át rátölteni , mert azt mondja, hogy nem telepithető, nem akarja.Pedig a verzió 4.0632.0.38 rm92 n80-1(557.01)
aki veszi a fáradtságot és segit, annak megköszönöm.privibe is jöhet a válasz. [email protected] -
#58 6600.arognet.hu
Itt van N80 topik és az nem olyan kihalt. -
#57 Hi pls válaszoljatok!
(miért ilyen kihalt ez a topik?) -
#56 Hi
a cache mappában lévő dolgokat törölhetem?
thx -
#55 hi
java nincs erre a mobilra?(interneten a java-s cuccok)
köszi -
#54 Eztmeghogy? Mert ugy N95ben beépített GPS van, a többihez meg lehet venni BTset. Te mit mvelsz a telefonnal?