253
Minden, ami N80!
  • ChuckyHUN
    HEEEEEELP!
    Haldoklik a telefon:((
    Mikor kinyitom, káb a billentyűzár kapcsolásának vonalában, kikapcsol a kijelző és csak fehéren világít + a felső lapon lévő gombok nem működnek, tehát ha kinyitom akkor a kijelző lapja teljesen meghal... visszacsusztatom ls akkor jó lesz de ha kinyitom ujra szar :S
  • laci 700
    kell hozzá egy külön progi... a nevére már nem emlékszem de ITT biztos találsz!
  • netcool
    Sziasztok! N80-ba hogy lehet csengőhangnak videót beállítani??? Mert már próbáltam de csak a hangot játsza le a képet(videót) azt nem :S Segítségeteket előre is köszönöm!!!
  • KILLER2
    Lötyög? Nekem úgy emlékszem, soha nem lötyögött.
  • ChuckyHUN
    Én N76 ra, vagy K850i re szívesen elcserélném... pedig szeretem nagyon.
  • Magnumrolcsi
    Nekem ez volt az első és utolsó csúszkás telefonom. Nagyon tetszik, sok mindent tud, jó a kamerája, wifije, hatalmas kijelző, stb.. szóval minden. Rosszként csak a csúszka lötyögését tudom felhozni ami zavar. Most lett rajta cserélve elő - hátlap, csúszka, gombsor. Jó pár ezresembe került. De amint olcsóbb lesz az N82 váltani fogok. :( Pedig nagyon meg kedveltem március óta.
  • Kalozoner
    tud valaki olyan progit amivel ram memóriát tudok felszabadítani? vagy megnézni mik foglalják a helyet? mert a handy taskmannal nem sikerült..köszi
  • Kalozoner
    ez a teló eszméletlen, ilyen okos telefont, mindent lehet, most pont egy eb 2008 progit töltöttem le a mi percre kész infókkal szolgál az eb-ről, állat:D
  • ChuckyHUN
    nekem alapbol olyan :))
  • Kalozoner
    van olyan program ami lezárja a billentyűket miután összecsúsztatom a telót, mert kb 4-et próbáltam de egyikse ment jól, nekem nem kell semmi csak zárja le ha összetoltam a teleont...
  • Kalozoner
    mindegy, haverom nokianál dolgozik úgyhogy lezsírozza...azért kösz
  • KILLER2
    Nem tudom, én nem emlékszem, hogy valaha is lötyögött volna, amíg használtam és most se tudok róla.
  • Kalozoner
    köszi.. még lenne egy kérdésem, ugye a fránya lötyögés, na ugye találtam neten celluxos megoldást be is teszteltem, tök jól is raktam fel, semmi nem látszik, ugye a két sinhez raktam, de jobbra számítottam, valakinek van véleménye erről a sufni tuningról?
  • KILLER2
    Van egy olyan a beállításokban, hgyo Wlan varázsló. Abban a legegyszerűbb. Ott bekéri a jelszót és beteszi a kapcsolatok közé, így ha érzékeli azt a hozzáférési pontot, akkor ott van a netszolgáltatók között és ott már nem kell újra megadni a jelszót.
  • Kalozoner
    köszi de ma vettem meg pont.. viszont egy kérdésem lenne, ha wifizek itthon, hogy kell beállítani, hogy a wpa kódját ne kelljen mindig megadnom?
  • KILLER2
    IE verzió nincs, már azonos a másikkal. Én még nem próbáltam rajta skype-ot, de tudtommal jó. A wifi-je nem a legerősebb, de tökéletesen működik.
    Ja és nem érdekel esetleg egy 1 éves N80? (gombjai kicsit kopottak, de amúgy tökéletes és karcmentes)
  • Kalozoner
    most veszek ilyen telót, visszaolvastam de megkérdem azért, akkor n80-on is van wifi és kifogástalul működik ugye? és mi a helyzet a skyppal a nem internet edition-os verzióban?
  • Magnumrolcsi
    Nokia N80 szétszedési és összeszerelési videó. :)
  • KILLER2
    Érdekelne valakit eladó N80? Egy éves, gombjai kicsit kopottak, de amúgy teljesen hibátlan. Gyári tartozékok + 1 GB-s memkártya + kérésre programok.
  • Magnumrolcsi
    Köszönöm.
  • KILLER2
    Akkor az csak formázás. Bekapcosláskor asszem nyomni kell a csillag+zöld+3 gombokat amikor a Nokia felirat van.
  • Magnumrolcsi
    Hali.

Újra lehet telepíteni a telefon rendszerét? Nokia üzletbe mennyibe kerülne? Softwaret nem akarnék frissíteni..
  • 0ppika
    Miért nem tudok WLAN-hoz csatlakozni? Látja a hálózatot, nyitott, és mégsem csatlakozik, azt írja hogy nem talál hálózatot :S
  • Magnumrolcsi
    Igen, köszönöm! :)

Visszatérve #144 hsz.-ra. Tudna Valaki 4-5000Ft környékén szerezni egy vadonat új GYÁRI külsőt(ami tartalmazza az előlapot,csúszka,és középrészt valamint a hátlapot kompletten)?
  • ChuckyHUN
    Remélem tudtam segíteni :)
  • ChuckyHUN
    huh megnézem pill.
    Profilok->amelyiket akarod->testreszabi->Hívó nevének kimpndása: ki
  • Magnumrolcsi
    hívő= hívó :)
  • Magnumrolcsi
    Hívásnál felolvassa a hívő fél nevét, hogyan lehet azt kikapcsolni?[nem én állítottam be rajta]
  • ChuckyHUN
    igen, nyugi!
    Nekem is lötyög:)
  • Magnumrolcsi
    Ti ennnyolcvanasotoknak mozog egy kicsit az alja ha alaphelyzetbe van? (igaz ez már 1,5éves)
  • KILLER2
    Ja, az kell. Esetleg próbálkozz másik USB-n. Vagy szedd le a telefon drivereit a gépről és tedd őjra azokat is.
  • laci 700
    Kipróbáltam apukám laptopján és tökéletesen működött! azonnal csatlakozott...:S tehát valami a gépemmel lehet.:D megnyugodtam h nem a tela a rossz:P Újratelepítem a PC Suite-t hátha jó lesz.
    thx!
  • laci 700
    igen... Átírtam a Product Code-t és utánna még működött (kihúztam, visszadugtam és jó volt). újra akartam rakni a szoftvert, de frissíteni kellett a software updatert ezért kihúztam újra és a frissítés után nem akart működni miután bedugtam...:S
  • 0ppika
    hmm, próbáltad újraindítás után is?
  • laci 700
    Hello!
    Valamiért nem akar működni az USB:S amikor bedugom rákérdez hogy milyen módban csatlakoztatom (pl: PC Suite...) de miután le OK-ozom nem csatlakozik és nem is jelenik meg a kijelzőn az usb ikon. próbáltam tobb USB-vel is de nem működött... mi lehet a baj? kb fél órája még működött:S :P
    Thx!
  • 0ppika
    tyű :o
    én nem használnám tovább azt az akksit biztos :S
  • laci 700
    A gyári 3300Ft csak hogy addig használhatom-e amég nem veszek másikat? A felfújódást arra értem hogy az aksin egy nagy lapos púp van mind a 2 oldalán. és néha alig lehet rátenni a hátlapot a telára.
  • 0ppika
    felfújódott? az mit jelent?
    szerintem mindenképpen újat vegyél, nem tudom érdemes-e utángyártottat venni, azt 2000ért kapni már, lehet a gyáris sem sokkal drágább ...
  • laci 700
    tulajdonképp a telefonnak semmi. :D csak úgy érdekelt (a product code átírása miatt). De az aksi valamiért "felfujódott". mi lehet a baja? :S lehet használni vagy újat vegyek?
    Thx!
  • 0ppika
    így szokott lenni :S és mi baja a telefonnak?