253
Minden, ami N80!
-
#173 HEEEEEELP!
Haldoklik a telefon:((
Mikor kinyitom, káb a billentyűzár kapcsolásának vonalában, kikapcsol a kijelző és csak fehéren világít + a felső lapon lévő gombok nem működnek, tehát ha kinyitom akkor a kijelző lapja teljesen meghal... visszacsusztatom ls akkor jó lesz de ha kinyitom ujra szar :S -
#172 kell hozzá egy külön progi... a nevére már nem emlékszem de ITT biztos találsz! -
netcool #171 Sziasztok! N80-ba hogy lehet csengőhangnak videót beállítani??? Mert már próbáltam de csak a hangot játsza le a képet(videót) azt nem :S Segítségeteket előre is köszönöm!!! -
#170 Lötyög? Nekem úgy emlékszem, soha nem lötyögött. -
#169 Én N76 ra, vagy K850i re szívesen elcserélném... pedig szeretem nagyon. -
#168 Nekem ez volt az első és utolsó csúszkás telefonom. Nagyon tetszik, sok mindent tud, jó a kamerája, wifije, hatalmas kijelző, stb.. szóval minden. Rosszként csak a csúszka lötyögését tudom felhozni ami zavar. Most lett rajta cserélve elő - hátlap, csúszka, gombsor. Jó pár ezresembe került. De amint olcsóbb lesz az N82 váltani fogok. :( Pedig nagyon meg kedveltem március óta. -
Kalozoner #167 tud valaki olyan progit amivel ram memóriát tudok felszabadítani? vagy megnézni mik foglalják a helyet? mert a handy taskmannal nem sikerült..köszi -
Kalozoner #166 ez a teló eszméletlen, ilyen okos telefont, mindent lehet, most pont egy eb 2008 progit töltöttem le a mi percre kész infókkal szolgál az eb-ről, állat:D -
#165 nekem alapbol olyan :)) -
Kalozoner #164 van olyan program ami lezárja a billentyűket miután összecsúsztatom a telót, mert kb 4-et próbáltam de egyikse ment jól, nekem nem kell semmi csak zárja le ha összetoltam a teleont... -
Kalozoner #163 mindegy, haverom nokianál dolgozik úgyhogy lezsírozza...azért kösz -
#162 Nem tudom, én nem emlékszem, hogy valaha is lötyögött volna, amíg használtam és most se tudok róla. -
Kalozoner #161 köszi.. még lenne egy kérdésem, ugye a fránya lötyögés, na ugye találtam neten celluxos megoldást be is teszteltem, tök jól is raktam fel, semmi nem látszik, ugye a két sinhez raktam, de jobbra számítottam, valakinek van véleménye erről a sufni tuningról? -
#160 Van egy olyan a beállításokban, hgyo Wlan varázsló. Abban a legegyszerűbb. Ott bekéri a jelszót és beteszi a kapcsolatok közé, így ha érzékeli azt a hozzáférési pontot, akkor ott van a netszolgáltatók között és ott már nem kell újra megadni a jelszót. -
Kalozoner #159 köszi de ma vettem meg pont.. viszont egy kérdésem lenne, ha wifizek itthon, hogy kell beállítani, hogy a wpa kódját ne kelljen mindig megadnom? -
#158 IE verzió nincs, már azonos a másikkal. Én még nem próbáltam rajta skype-ot, de tudtommal jó. A wifi-je nem a legerősebb, de tökéletesen működik.
Ja és nem érdekel esetleg egy 1 éves N80? (gombjai kicsit kopottak, de amúgy tökéletes és karcmentes) -
Kalozoner #157 most veszek ilyen telót, visszaolvastam de megkérdem azért, akkor n80-on is van wifi és kifogástalul működik ugye? és mi a helyzet a skyppal a nem internet edition-os verzióban? -
#156 Nokia N80 szétszedési és összeszerelési videó. :) -
#155 Érdekelne valakit eladó N80? Egy éves, gombjai kicsit kopottak, de amúgy teljesen hibátlan. Gyári tartozékok + 1 GB-s memkártya + kérésre programok. -
#154 Köszönöm. -
#153 Akkor az csak formázás. Bekapcosláskor asszem nyomni kell a csillag+zöld+3 gombokat amikor a Nokia felirat van. -
#152 Hali.
Újra lehet telepíteni a telefon rendszerét? Nokia üzletbe mennyibe kerülne? Softwaret nem akarnék frissíteni.. -
#151 Miért nem tudok WLAN-hoz csatlakozni? Látja a hálózatot, nyitott, és mégsem csatlakozik, azt írja hogy nem talál hálózatot :S -
#150 Igen, köszönöm! :)
Visszatérve #144 hsz.-ra. Tudna Valaki 4-5000Ft környékén szerezni egy vadonat új GYÁRI külsőt(ami tartalmazza az előlapot,csúszka,és középrészt valamint a hátlapot kompletten)? -
#149 Remélem tudtam segíteni :)
-
#148 huh megnézem pill.
Profilok->amelyiket akarod->testreszabi->Hívó nevének kimpndása: ki -
#147 hívő= hívó :) -
#146 Hívásnál felolvassa a hívő fél nevét, hogyan lehet azt kikapcsolni?[nem én állítottam be rajta] -
#145 igen, nyugi!
Nekem is lötyög:) -
#144 Ti ennnyolcvanasotoknak mozog egy kicsit az alja ha alaphelyzetbe van? (igaz ez már 1,5éves) -
#143 Ja, az kell. Esetleg próbálkozz másik USB-n. Vagy szedd le a telefon drivereit a gépről és tedd őjra azokat is. -
#142 Kipróbáltam apukám laptopján és tökéletesen működött! azonnal csatlakozott...:S tehát valami a gépemmel lehet.:D megnyugodtam h nem a tela a rossz:P Újratelepítem a PC Suite-t hátha jó lesz.
thx! -
#141 igen... Átírtam a Product Code-t és utánna még működött (kihúztam, visszadugtam és jó volt). újra akartam rakni a szoftvert, de frissíteni kellett a software updatert ezért kihúztam újra és a frissítés után nem akart működni miután bedugtam...:S -
#140 hmm, próbáltad újraindítás után is? -
#139 Hello!
Valamiért nem akar működni az USB:S amikor bedugom rákérdez hogy milyen módban csatlakoztatom (pl: PC Suite...) de miután le OK-ozom nem csatlakozik és nem is jelenik meg a kijelzőn az usb ikon. próbáltam tobb USB-vel is de nem működött... mi lehet a baj? kb fél órája még működött:S :P
Thx! -
#138 tyű :o
én nem használnám tovább azt az akksit biztos :S -
#137 A gyári 3300Ft csak hogy addig használhatom-e amég nem veszek másikat? A felfújódást arra értem hogy az aksin egy nagy lapos púp van mind a 2 oldalán. és néha alig lehet rátenni a hátlapot a telára. -
#136 felfújódott? az mit jelent?
szerintem mindenképpen újat vegyél, nem tudom érdemes-e utángyártottat venni, azt 2000ért kapni már, lehet a gyáris sem sokkal drágább ... -
#135 tulajdonképp a telefonnak semmi. :D csak úgy érdekelt (a product code átírása miatt). De az aksi valamiért "felfujódott". mi lehet a baja? :S lehet használni vagy újat vegyek?
Thx! -
#134 így szokott lenni :S és mi baja a telefonnak?