Nokia N80
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor az csak formázás. Bekapcosláskor asszem nyomni kell a csillag+zöld+3 gombokat amikor a Nokia felirat van.
Töltsük le az internetet!
Hali.
Újra lehet telepíteni a telefon rendszerét? Nokia üzletbe mennyibe kerülne? Softwaret nem akarnék frissíteni..
Újra lehet telepíteni a telefon rendszerét? Nokia üzletbe mennyibe kerülne? Softwaret nem akarnék frissíteni..
Miért nem tudok WLAN-hoz csatlakozni? Látja a hálózatot, nyitott, és mégsem csatlakozik, azt írja hogy nem talál hálózatot :S
http://epica.nl
Igen, köszönöm! 😊
Visszatérve #144 hsz.-ra. Tudna Valaki 4-5000Ft környékén szerezni egy vadonat új GYÁRI külsõt(ami tartalmazza az elõlapot,csúszka,és középrészt valamint a hátlapot kompletten)?
Visszatérve #144 hsz.-ra. Tudna Valaki 4-5000Ft környékén szerezni egy vadonat új GYÁRI külsõt(ami tartalmazza az elõlapot,csúszka,és középrészt valamint a hátlapot kompletten)?
Remélem tudtam segíteni 😊
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
huh megnézem pill.
Profilok->amelyiket akarod->testreszabi->Hívó nevének kimpndása: ki
Profilok->amelyiket akarod->testreszabi->Hívó nevének kimpndása: ki
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
igen, nyugi!
Nekem is lötyög😊
Nekem is lötyög😊
Ja, az kell. Esetleg próbálkozz másik USB-n. Vagy szedd le a telefon drivereit a géprõl és tedd õjra azokat is.
Kipróbáltam apukám laptopján és tökéletesen mûködött! azonnal csatlakozott...:S tehát valami a gépemmel lehet.😄 megnyugodtam h nem a tela a rossz😛 Újratelepítem a PC Suite-t hátha jó lesz.
thx!
thx!
igen... Átírtam a Product Code-t és utánna még mûködött (kihúztam, visszadugtam és jó volt). újra akartam rakni a szoftvert, de frissíteni kellett a software updatert ezért kihúztam újra és a frissítés után nem akart mûködni miután bedugtam...:S
Hello!
Valamiért nem akar mûködni az USB:S amikor bedugom rákérdez hogy milyen módban csatlakoztatom (pl: PC Suite...) de miután le OK-ozom nem csatlakozik és nem is jelenik meg a kijelzõn az usb ikon. próbáltam tobb USB-vel is de nem mûködött... mi lehet a baj? kb fél órája még mûködött:S 😛
Thx!
Valamiért nem akar mûködni az USB:S amikor bedugom rákérdez hogy milyen módban csatlakoztatom (pl: PC Suite...) de miután le OK-ozom nem csatlakozik és nem is jelenik meg a kijelzõn az usb ikon. próbáltam tobb USB-vel is de nem mûködött... mi lehet a baj? kb fél órája még mûködött:S 😛
Thx!
A gyári 3300Ft csak hogy addig használhatom-e amég nem veszek másikat? A felfújódást arra értem hogy az aksin egy nagy lapos púp van mind a 2 oldalán. és néha alig lehet rátenni a hátlapot a telára.
felfújódott? az mit jelent?
szerintem mindenképpen újat vegyél, nem tudom érdemes-e utángyártottat venni, azt 2000ért kapni már, lehet a gyáris sem sokkal drágább ...
szerintem mindenképpen újat vegyél, nem tudom érdemes-e utángyártottat venni, azt 2000ért kapni már, lehet a gyáris sem sokkal drágább ...
tulajdonképp a telefonnak semmi. 😄 csak úgy érdekelt (a product code átírása miatt). De az aksi valamiért "felfujódott". mi lehet a baja? :S lehet használni vagy újat vegyek?
Thx!
Thx!
Hello! N80-ban lehet processzort cserélni? pl szervízben? mert hallottam valahol hogy valakinek kicserélték gyorsabbra... lehet ilyet? és ha igen akko kb mennyiért? THX!
Tudtommal nem. Ugyanis modemként csak GPRS módban lehet használni, a WIFI kizárólag a mobilra korlátozódik.
ACER Aspire 5738ZG
Nasrácok lenne egy kérdésem, lehet ugy használni az n80-t mint egy hordozható wifi magyarul: rádugnám egy gépre és a mobilon keresztül lenne internet a gépen,ingyé wifin keresztül.A gprses verzió nekem drága😄
Hello!
Át kell irni a product code-ot. És aztán már fel fogja ismerni az uj softot.
Google-ba keress rá... nem nehíz
Át kell irni a product code-ot. És aztán már fel fogja ismerni az uj softot.
Google-ba keress rá... nem nehíz
Nekem 5.0719.0.2 van. Nem tudom mi lehet a baja. Szerintem tedd újra a ftissítõt és a legújabbat szedd le, akár újra is, ha az van meg. Nem tudom mi lehet a baja.
Hello!
Megint próbáltam frissíteni a tela szoftwerét de azt írja hogy nincs új verzió<#confused>#confused>
Ez a 2006 09 20-as verzió ami már elég régi... Azóta már jelent meg frissítés ha jól tudom... De nekem miért nem frissíti? Mi lehet a baj?<#help>#help>
Elõre is Köszi!<#wink>#wink>
Megint próbáltam frissíteni a tela szoftwerét de azt írja hogy nincs új verzió<#confused>#confused>
Ez a 2006 09 20-as verzió ami már elég régi... Azóta már jelent meg frissítés ha jól tudom... De nekem miért nem frissíti? Mi lehet a baj?<#help>#help>
Elõre is Köszi!<#wink>#wink>
hmm, ha kaptál ilyet smsben, vagy máshol van szövegben akkor másold, majd illeszed be ...
Sajna nem tudok iylenrõl, nem tudom hogy lehet ilyeneket írni. 6600.argonet.hu-n kérdezz körbe, ott szeritem tudnak majd segíteni.
ott nincs de megtudja jeleníteni is pl sms ben csak írni nem tudja... nincs valami progi ami pl karaktereket ad hozzá?
thx
thx
Na ezt nem tudom. Ha nincs a *-al megnyitható menüben, akkor szeritnem sehogy.
Hello! Hogyan lehet az N80-nál pl a jegyzettömbe vagy sms-be © ® vagy hasonló karaktereket írni?
elõre is köszi!
elõre is köszi!
sztem is! nagyon eltalálták! 😄
Asszem N70en lehet néhányat futtatni. Én nagyon birom az N80at. Nagyon fasza. A böngészõjével néha nem vagyok kibélkülve, akárcsak a WiFijének az erõsségével, de amúgy nagyon fasza. Meg szeritenm a legszebb N telefon.
Köszi! így tényleg müködnek! Az N-gage-ekkel meg hát látom nem fogok játszani egy darabig. Butább telefont kellett volna vegyek. 😄
Ngage játékokat tudtommal nem lehetséges elindítani, mivel azok nem symbian 9.1esek. A lejárt tanúsítvány régebbi progiknál lehet. Nem anagy szám, egyszerûen csak visszaállítod a dátumot.
Üdv mindenkinek! Két kérdésem lenne: Hogyan lehet Ngage játékokat telepíteni/elindítani n80-on? Egyáltalán lehetséges ez?
A másik pedig: Vannak olyan symbian cuccok, amiknek a telepítésénél azt írja ki, hogy "Lejárt tanúsítvány!" és nem engedi a telepítést. Mit jelent ez? Hogyan lehet kiküszöbölni? :S
Ezzel baszkódom már két napja! Vki segítsen! THX 😊
A másik pedig: Vannak olyan symbian cuccok, amiknek a telepítésénél azt írja ki, hogy "Lejárt tanúsítvány!" és nem engedi a telepítést. Mit jelent ez? Hogyan lehet kiküszöbölni? :S
Ezzel baszkódom már két napja! Vki segítsen! THX 😊
Én még március környékén frissítettem, akkor nekem a 4.0707.0.7-et rakta fel, ami szinte megegyezett az akkori IE-vel, pedig nekem is csak sime N80-asom van.
----UPDATE----
Most néztem az angol honlapot, és a magyarhoz tényleg kiadták a frissítést.
----UPDATE----
Most néztem az angol honlapot, és a magyarhoz tényleg kiadták a frissítést.
ACER Aspire 5738ZG