Nokia N80
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked is sima n80 ad van vagy IE? tegnap töltöttem le a szofrware updatert tehát ezzel sztem nincs baj.
Nem azért, de öszevonták az IEt a sima N80al, hogy ne kelljen 2 SWt írni. Legalábbis én így tudom. Szedd le az új software updatert, azt próbáld meg azzal frissíteni. Nekem 5.0719.0.2-t tett rá.
Töltsük le az internetet!
és ha mondjuk átírom és mielõtt mondjuk szervízbe viszem visszaírom és újratelepítem akkor észreveszik?
Meg, de ahhoz át kell írni a Product kódot, ami kapásból garanciavesztéssel jár.
ACER Aspire 5738ZG
én tegnap frissítettem és így most 4.0623.0.42 (2006 09 20)verzió van rajta
de ez csak sima n80... meglehet oldani hogy n80 ie-t tudjak rátenni?
thx!
de ez csak sima n80... meglehet oldani hogy n80 ie-t tudjak rátenni?
thx!
Hello!
Régebben írta hogy IE-t tesz rá a telepító a mobilra ha újratelepítem. Le is formáztam de ugyanúgy csak sima verziót teszi rá! miért van ez?
Régebben írta hogy IE-t tesz rá a telepító a mobilra ha újratelepítem. Le is formáztam de ugyanúgy csak sima verziót teszi rá! miért van ez?
aki szereti a nokiát mindenképpen nézze meg ezt!!!
Nekem is V 4.0707.0.7es szoftver van rajta de eddig nem tapasztalátam ilyet.
Hi!
A sima N80 legújabb soft-ja csak nekem csinálja azt, hogy egy bizonyos idõ után nem hajlandó hívni? Ha újraindítom, akkor fasza megint. Már kétszer újraraktam az NSU-val, de sehun semmi... Ha valaki tud, pls. segítsen!
A sima N80 legújabb soft-ja csak nekem csinálja azt, hogy egy bizonyos idõ után nem hajlandó hívni? Ha újraindítom, akkor fasza megint. Már kétszer újraraktam az NSU-val, de sehun semmi... Ha valaki tud, pls. segítsen!
ACER Aspire 5738ZG
nokiaprogramok.hu
Itt nézz körül, hátha.
És 6600.argonet.hu. Itt szinte biztos, hogy nics ilyen, viszont én innen szereztem a programjaim felét,s zóval ajánlom, ha nem ismered. És ott az N80 topic is látogatottabb.
Itt nézz körül, hátha.
És 6600.argonet.hu. Itt szinte biztos, hogy nics ilyen, viszont én innen szereztem a programjaim felét,s zóval ajánlom, ha nem ismered. És ott az N80 topic is látogatottabb.
Köszi!
1.lehet hogy ma újratelepítem a mobilom
2.Volt más fájlkezelõ is a mobilomon nem csak az eredeti de azzal nem ment mostmár jó...
1.lehet hogy ma újratelepítem a mobilom
2.Volt más fájlkezelõ is a mobilomon nem csak az eredeti de azzal nem ment mostmár jó...
1. A mostani verzió már IEt tesz rá
2. A telefon alap fájlkezelõjével nem lehet. Kell egy külön. #175ben írtem párat.
2. A telefon alap fájlkezelõjével nem lehet. Kell egy külön. #175ben írtem párat.
Köszi
És Lehet hogy N80 IE-t tegyen rá telepítéskor?
2.van már fájl kezelõ progim de azzal hogy kell? mert mindig azt írja hogy Védett objektum nem küldhetõ el! (Pannonos vagyok)
És Lehet hogy N80 IE-t tegyen rá telepítéskor?
2.van már fájl kezelõ progim de azzal hogy kell? mert mindig azt írja hogy Védett objektum nem küldhetõ el! (Pannonos vagyok)
1. Nem lesz.
2. Fájlkezelõ progival. Pl ProfiMail (asszem ez a neve) fájlkezelõje vagy active file, xplore.
2. Fájlkezelõ progival. Pl ProfiMail (asszem ez a neve) fájlkezelõje vagy active file, xplore.
Hello!
Ha újratelepítem a telám szoftverét akkor kártyafüggetlen lesz?
és hogyan lehet jar vagy sis alkalmazást küldeni a mobilról?
thx!
Ha újratelepítem a telám szoftverét akkor kártyafüggetlen lesz?
és hogyan lehet jar vagy sis alkalmazást küldeni a mobilról?
thx!
egy barátom is bevette
regisztrált elküldték neki sms-ben a jelszót és azóta semmi...
kérte hogy én is regisztráljak de már akkor hülyeségnek láttam és az is!
regisztrált elküldték neki sms-ben a jelszót és azóta semmi...
kérte hogy én is regisztráljak de már akkor hülyeségnek láttam és az is!
Hány helyre írod még ezt be? Amúgy ez reklám, amit kapsz, az meg ban lesz.
Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Hi!
Szervízben le lehet cseréltetni az elõlapot és a hátlapot? és ha igen akkor mennyiért? mert ma leesett a földre de szerencsére nem magasról így nem lett semmi baja csak kicsit összekarcolódott... ezért akarom majd legyerélni min a hátulját...
thx!
Szervízben le lehet cseréltetni az elõlapot és a hátlapot? és ha igen akkor mennyiért? mert ma leesett a földre de szerencsére nem magasról így nem lett semmi baja csak kicsit összekarcolódott... ezért akarom majd legyerélni min a hátulját...
thx!
Csak USBn leeht, bár a telefonról WiFin lehet, de én eddig mindig USBn csináltam. Idõt, hááát. Nem tudom mkonkrétan megmondani, emrt már nem igazán emlékeszem, de kb olyan 15-20 perc alatt megvan az egész. Inkább az a több idõ, mire letölti a frissítést.
Köszi!
Megkaptam az emailt is!
És ha leformáztam utána csak bedugom az USB-re és elindítom a Nokia PC Suite progival leszedett telepítõt? És az USB jó hozzá? És mennyi idõ alatt teszi fel?
Thx!
Megkaptam az emailt is!
És ha leformáztam utána csak bedugom az USB-re és elindítom a Nokia PC Suite progival leszedett telepítõt? És az USB jó hozzá? És mennyi idõ alatt teszi fel?
Thx!
Bocs, hogy ilyen sokára írok, de itt van, hogy hogyan tudod formázni az N80at:
Nyomd le egyszerre a *+3+zöld billentyûket, amikor a Nokia felirat van bekapcsoláskor. Fontos, hogy a telefon rendesen legyne feltöltve, mert különben asszem tönkre is mehet, ha közben lemerül, valamint a memkártyát sem árt leformázni, mert akkor utána megbolondul a telefon, mert telepíteni próbálja a kártyára egykor feltett programokat.
Sok sikert. És ha frissíted, akkor már írj, hogy melyik a legfrissebb verzió.
Nyomd le egyszerre a *+3+zöld billentyûket, amikor a Nokia felirat van bekapcsoláskor. Fontos, hogy a telefon rendesen legyne feltöltve, mert különben asszem tönkre is mehet, ha közben lemerül, valamint a memkártyát sem árt leformázni, mert akkor utána megbolondul a telefon, mert telepíteni próbálja a kártyára egykor feltett programokat.
Sok sikert. És ha frissíted, akkor már írj, hogy melyik a legfrissebb verzió.
Thx!
1:mostmár müxik a net!
2:Nem tudom hogy hogy kell leformázni.
Átküldenéd ide: [email protected]
thx!
1:mostmár müxik a net!
2:Nem tudom hogy hogy kell leformázni.
Átküldenéd ide: [email protected]
thx!
1. Akkor valami el van cseszve.
2. Nem, de érdemes leformázni. Azt tudod hogy kell? Ha nem szólj, megnézem, mert valahol asszem felírtam.
2. Nem, de érdemes leformázni. Azt tudod hogy kell? Ha nem szólj, megnézem, mert valahol asszem felírtam.
thx!!!
1:nem találtam sehol... és be sem tölti az oldalakat csak félig...
2:ha frissítem akkor letörlõdik minden? és újratelepül az egész? mert ha igen akkor ok😄 és kb mennyi idõ a frissítés?
thx!
1:nem találtam sehol... és be sem tölti az oldalakat csak félig...
2:ha frissítem akkor letörlõdik minden? és újratelepül az egész? mert ha igen akkor ok😄 és kb mennyi idõ a frissítés?
thx!
1. fogalmam sincs, azt se tudom, hogy lehet eltüntetni, de néz körül a beállításokban, hátha
2. érdemes
2. érdemes
hi
ha netezek a mobilon akkor nincs nyíl! régen volt! és most eltünt! hogyan lehet visszaállítani?
és érdemes frissíteni a tela szoftverét a nokia pc suite progival?
thx!
ha netezek a mobilon akkor nincs nyíl! régen volt! és most eltünt! hogyan lehet visszaállítani?
és érdemes frissíteni a tela szoftverét a nokia pc suite progival?
thx!
Csak 9.1es programokat leeht rátenni. Ezeknek általában .sisx a kiterjesztése, de van sok .sis is. 6600.argonet.hu-n találsz ilyeneket.
sziasztok, n80 ügyben irok.már rengeteg irást elolvastam Tõletek is, mégsem tudom, és ez kicsit ciki-tudom, de nem tudom a telóre az általam kiválasztott programok 99%-át rátölteni , mert azt mondja, hogy nem telepithetõ, nem akarja.Pedig a verzió 4.0632.0.38 rm92 n80-1(557.01)
aki veszi a fáradtságot és segit, annak megköszönöm.privibe is jöhet a válasz. [email protected]
aki veszi a fáradtságot és segit, annak megköszönöm.privibe is jöhet a válasz. [email protected]