253
Minden, ami N80!
  • laci 700
    megnéztem... sajnos csak 12 hónap... (pont két napja járt le...:P :S)
  • 0ppika
    szerintem 1 év, de nézd meg a gar papírt ...
  • laci 700
    Pannon-nál
  • 0ppika
    attól függ hol vetted ...
  • laci 700
    Hello! N80-ra 1 vagy 2 év garancia van?
    thx!
  • laci 700
    Hello! N80-ban lehet processzort cserélni? pl szervízben? mert hallottam valahol hogy valakinek kicserélték gyorsabbra... lehet ilyet? és ha igen akko kb mennyiért? THX!
  • 0ppika
    Nem lehet valahogy meghekkelni az ébresztőt, hogy ne rezegjen ébresztés közben?
  • KILLER2
    Jobban jársz egy WiFi kártyával a gépbe, annak az antennája is jobb.
  • vki
    Tudtommal nem. Ugyanis modemként csak GPRS módban lehet használni, a WIFI kizárólag a mobilra korlátozódik.
  • Choni
    Nasrácok lenne egy kérdésem, lehet ugy használni az n80-t mint egy hordozható wifi magyarul: rádugnám egy gépre és a mobilon keresztül lenne internet a gépen,ingyé wifin keresztül.A gprses verzió nekem drága:D
  • Skynet723
    Hello!

Át kell irni a product code-ot. És aztán már fel fogja ismerni az uj softot.

Google-ba keress rá... nem nehíz
  • KILLER2
    Nekem 5.0719.0.2 van. Nem tudom mi lehet a baja. Szerintem tedd újra a ftissítőt és a legújabbat szedd le, akár újra is, ha az van meg. Nem tudom mi lehet a baja.
  • laci 700
    Hello!
    Megint próbáltam frissíteni a tela szoftwerét de azt írja hogy nincs új verzió

Ez a 2006 09 20-as verzió ami már elég régi... Azóta már jelent meg frissítés ha jól tudom... De nekem miért nem frissíti? Mi lehet a baj?
    Előre is Köszi!
  • KILLER2
    Az is megoldás.
  • 0ppika
    hmm, ha kaptál ilyet smsben, vagy máshol van szövegben akkor másold, majd illeszed be ...
  • KILLER2
    Sajna nem tudok iylenről, nem tudom hogy lehet ilyeneket írni. 6600.argonet.hu-n kérdezz körbe, ott szeritem tudnak majd segíteni.
  • laci 700
    ott nincs de megtudja jeleníteni is pl sms ben csak írni nem tudja... nincs valami progi ami pl karaktereket ad hozzá?
    thx
  • KILLER2
    Na ezt nem tudom. Ha nincs a *-al megnyitható menüben, akkor szeritnem sehogy.
  • laci 700
    Hello! Hogyan lehet az N80-nál pl a jegyzettömbe vagy sms-be © ® vagy hasonló karaktereket írni?
    előre is köszi!
  • SpiritWalker
    sztem is! nagyon eltalálták! :D
  • laci 700
    Egyet értek!
  • KILLER2
    Asszem N70en lehet néhányat futtatni. Én nagyon birom az N80at. Nagyon fasza. A böngészőjével néha nem vagyok kibélkülve, akárcsak a WiFijének az erősségével, de amúgy nagyon fasza. Meg szeritenm a legszebb N telefon.
  • SpiritWalker
    Köszi! így tényleg müködnek! Az N-gage-ekkel meg hát látom nem fogok játszani egy darabig. Butább telefont kellett volna vegyek. :D
  • KILLER2
    Ngage játékokat tudtommal nem lehetséges elindítani, mivel azok nem symbian 9.1esek. A lejárt tanúsítvány régebbi progiknál lehet. Nem anagy szám, egyszerűen csak visszaállítod a dátumot.
  • SpiritWalker
    Üdv mindenkinek! Két kérdésem lenne: Hogyan lehet Ngage játékokat telepíteni/elindítani n80-on? Egyáltalán lehetséges ez?
    A másik pedig: Vannak olyan symbian cuccok, amiknek a telepítésénél azt írja ki, hogy "Lejárt tanúsítvány!" és nem engedi a telepítést. Mit jelent ez? Hogyan lehet kiküszöbölni? :S
    Ezzel baszkódom már két napja! Vki segítsen! THX :)
  • vki
    Én még március környékén frissítettem, akkor nekem a 4.0707.0.7-et rakta fel, ami szinte megegyezett az akkori IE-vel, pedig nekem is csak sime N80-asom van.

----UPDATE----

Most néztem az angol honlapot, és a magyarhoz tényleg kiadták a frissítést.
  • KILLER2
    Nem tudom.
  • laci 700
    ezt írja ki a software updater:
  • laci 700
    akkor neked hogy hogy újabbat tett rá?:S
  • KILLER2
    Nekem sima N80am van.
  • laci 700
    neked is sima n80 ad van vagy IE? tegnap töltöttem le a szofrware updatert tehát ezzel sztem nincs baj.
  • KILLER2
    Nem azért, de öszevonták az IEt a sima N80al, hogy ne kelljen 2 SWt írni. Legalábbis én így tudom. Szedd le az új software updatert, azt próbáld meg azzal frissíteni. Nekem 5.0719.0.2-t tett rá.
  • laci 700
    és ha mondjuk átírom és mielőtt mondjuk szervízbe viszem visszaírom és újratelepítem akkor észreveszik?
  • vki
    Meg, de ahhoz át kell írni a Product kódot, ami kapásból garanciavesztéssel jár.
  • 0ppika
    ez enyém gyárilag ie, és 4.0632.0.038 van rajta
  • laci 700
    én tegnap frissítettem és így most 4.0623.0.42 (2006 09 20)verzió van rajta
    de ez csak sima n80... meglehet oldani hogy n80 ie-t tudjak rátenni?
    thx!
  • KILLER2
    Milyen verzió van rajta? 5.0719.0.2 a legfrissebb.
  • laci 700
    Hello!
    Régebben írta hogy IE-t tesz rá a telepító a mobilra ha újratelepítem. Le is formáztam de ugyanúgy csak sima verziót teszi rá! miért van ez?
  • kasokaa
    aki szereti a nokiát mindenképpen nézze meg ezt!!!
  • KILLER2
    Formázd le, ha eddig nem tetted volna meg.