253
Minden, ami N80!
-
#133 megnéztem... sajnos csak 12 hónap... (pont két napja járt le...:P :S) -
#132 szerintem 1 év, de nézd meg a gar papírt ... -
#131 Pannon-nál -
#130 attól függ hol vetted ... -
#129 Hello! N80-ra 1 vagy 2 év garancia van?
thx! -
#128 Hello! N80-ban lehet processzort cserélni? pl szervízben? mert hallottam valahol hogy valakinek kicserélték gyorsabbra... lehet ilyet? és ha igen akko kb mennyiért? THX! -
#127 Nem lehet valahogy meghekkelni az ébresztőt, hogy ne rezegjen ébresztés közben? -
#126 Jobban jársz egy WiFi kártyával a gépbe, annak az antennája is jobb. -
#125 Tudtommal nem. Ugyanis modemként csak GPRS módban lehet használni, a WIFI kizárólag a mobilra korlátozódik. -
Choni #124 Nasrácok lenne egy kérdésem, lehet ugy használni az n80-t mint egy hordozható wifi magyarul: rádugnám egy gépre és a mobilon keresztül lenne internet a gépen,ingyé wifin keresztül.A gprses verzió nekem drága:D -
#123 Hello!
Át kell irni a product code-ot. És aztán már fel fogja ismerni az uj softot.
Google-ba keress rá... nem nehíz -
#122 Nekem 5.0719.0.2 van. Nem tudom mi lehet a baja. Szerintem tedd újra a ftissítőt és a legújabbat szedd le, akár újra is, ha az van meg. Nem tudom mi lehet a baja. -
#121 Hello!
Megint próbáltam frissíteni a tela szoftwerét de azt írja hogy nincs új verzió
Ez a 2006 09 20-as verzió ami már elég régi... Azóta már jelent meg frissítés ha jól tudom... De nekem miért nem frissíti? Mi lehet a baj?
Előre is Köszi! -
#120 Az is megoldás. -
#119 hmm, ha kaptál ilyet smsben, vagy máshol van szövegben akkor másold, majd illeszed be ... -
#118 Sajna nem tudok iylenről, nem tudom hogy lehet ilyeneket írni. 6600.argonet.hu-n kérdezz körbe, ott szeritem tudnak majd segíteni. -
#117 ott nincs de megtudja jeleníteni is pl sms ben csak írni nem tudja... nincs valami progi ami pl karaktereket ad hozzá?
thx -
#116 Na ezt nem tudom. Ha nincs a *-al megnyitható menüben, akkor szeritnem sehogy. -
#115 Hello! Hogyan lehet az N80-nál pl a jegyzettömbe vagy sms-be © ® vagy hasonló karaktereket írni?
előre is köszi!
-
SpiritWalker #114 sztem is! nagyon eltalálták! :D -
#113 Egyet értek! -
#112 Asszem N70en lehet néhányat futtatni. Én nagyon birom az N80at. Nagyon fasza. A böngészőjével néha nem vagyok kibélkülve, akárcsak a WiFijének az erősségével, de amúgy nagyon fasza. Meg szeritenm a legszebb N telefon. -
SpiritWalker #111 Köszi! így tényleg müködnek! Az N-gage-ekkel meg hát látom nem fogok játszani egy darabig. Butább telefont kellett volna vegyek. :D -
#110 Ngage játékokat tudtommal nem lehetséges elindítani, mivel azok nem symbian 9.1esek. A lejárt tanúsítvány régebbi progiknál lehet. Nem anagy szám, egyszerűen csak visszaállítod a dátumot. -
SpiritWalker #109 Üdv mindenkinek! Két kérdésem lenne: Hogyan lehet Ngage játékokat telepíteni/elindítani n80-on? Egyáltalán lehetséges ez?
A másik pedig: Vannak olyan symbian cuccok, amiknek a telepítésénél azt írja ki, hogy "Lejárt tanúsítvány!" és nem engedi a telepítést. Mit jelent ez? Hogyan lehet kiküszöbölni? :S
Ezzel baszkódom már két napja! Vki segítsen! THX :) -
#108 Én még március környékén frissítettem, akkor nekem a 4.0707.0.7-et rakta fel, ami szinte megegyezett az akkori IE-vel, pedig nekem is csak sime N80-asom van.
----UPDATE----
Most néztem az angol honlapot, és a magyarhoz tényleg kiadták a frissítést. -
#107 Nem tudom. -
#106 ezt írja ki a software updater:
-
#105 akkor neked hogy hogy újabbat tett rá?:S -
#104 Nekem sima N80am van. -
#103 neked is sima n80 ad van vagy IE? tegnap töltöttem le a szofrware updatert tehát ezzel sztem nincs baj. -
#102 Nem azért, de öszevonták az IEt a sima N80al, hogy ne kelljen 2 SWt írni. Legalábbis én így tudom. Szedd le az új software updatert, azt próbáld meg azzal frissíteni. Nekem 5.0719.0.2-t tett rá. -
#101 és ha mondjuk átírom és mielőtt mondjuk szervízbe viszem visszaírom és újratelepítem akkor észreveszik? -
#100 Meg, de ahhoz át kell írni a Product kódot, ami kapásból garanciavesztéssel jár. -
#99 ez enyém gyárilag ie, és 4.0632.0.038 van rajta -
#98 én tegnap frissítettem és így most 4.0623.0.42 (2006 09 20)verzió van rajta
de ez csak sima n80... meglehet oldani hogy n80 ie-t tudjak rátenni?
thx! -
#97 Milyen verzió van rajta? 5.0719.0.2 a legfrissebb. -
#96 Hello!
Régebben írta hogy IE-t tesz rá a telepító a mobilra ha újratelepítem. Le is formáztam de ugyanúgy csak sima verziót teszi rá! miért van ez?
-
#95 aki szereti a nokiát mindenképpen nézze meg ezt!!! -
#94 Formázd le, ha eddig nem tetted volna meg.