253
Minden, ami N80!
  • laci 700
    hi
    azt vettem észre hogy a videóknál a hang néhány másodtpercel le van maradva a képtől!:S miért csinálja ezt? vagy csak nekem ilyen?
    vagy ezt hogy lehet megcsinálni?
    thx
  • gator
    Fiúk !!! Hogyha nem akartok SZÁZEZREKET kidobni GPSekre , akkor forduljatok hozzam ! Atalakitom Nokia okostelefonjat GPS navigacios keszulekre . Nem kell hozza tobb mint egy fejlett operacios rendszer a telefonon ( s60 9.1 ... ) és bovitheto memoris !!!
    Mennyivel kenyelmesebb lenne igy az utazas ? Telefon es egyben GPS ...
    Es az ar ha erdekel , kuldj ide emailt a telefonod tipusaval !!! : [email protected]
  • laci 700
    Hi
    tudna valaki küldeni egy ingyenes avi konvertáló progit?
    (vagy esetleg egy serialt a Smart Movie Converter-hez?)
    thx
  • KILLER2
    Én az ipmart-forum.com-on találtam valami bounce-ot, csak más pályákkal.
  • laci 700
    hi
    a bounce játékot honnan lehet letölteni N80-ra?
    köszi
  • laci 700
    hi
    bizti nincs valami jó mp4 lejátszó N80-ra vagy egy avi tömörítő ami tud mp4-ből is konvertálni?
    thx
  • KILLER2
    Fúúúúú. Van egy pár, de nekem most egy sincs. Én azt javaslom, hogy szedd le a SmartMovie-t és nézz avi-t. Ahoz tömörítő is van (aviba tömörít a telefonnak megfelelően).
  • laci 700
    És videótömörítő van?
    köszi
  • KILLER2
    Sajna én is cask ezeket ismerem. De ezek pont elegek. A sector rendszeresen frissül, ipmarton meg van fasza kereső, így sosincs hiány.
  • laci 700
    köszi
    de olyan nincs ami nem fórumszerű hanem pl mint a nokiaprogramok.hu a 6600 sectoron kívül?
    és tudna valaki köldeni egy videótömörítőt ami mp4-be és 3gp-be tömörít?
    köszönöm
  • KILLER2
    6600 sector
    ipmart-forum
  • laci 700
    Hali
    honnan lehet letölteni 352x416-os játékokat és témákat N80ra?
    Java és Symbian játékok kellenének.
    A többi oldalon vegyesen van és nehéz találni 352x416-os játékokat témákat...
    előre is köszi!
  • rendiboy
    Sziasztok!

Én most kaptam egy ilyen telefont, még pedig az Internet Edition változatot. Nagyon megvagyok elégedve vele, minden szuperül müxik rajta. Igaz néha egy kicsit lassú, de hát meglehet bocsájtani neki, hiszen Symbianos.
  • KILLER2
    Az IEben a letevő gomb nem lép ki a böngészőből és alapból rajta van a WLAN varázsló. Enniy az egész.
  • laci 700
    Hali
    Mi a különbség az N80 és az N80IE között?
    köszi
    N80 IE
  • KILLER2
    Kapcsoljon be. Ez is telefon. Mit szoktál kérdezni, ha veszel egy telefont? Kérdezd meg, hogy jól működik-e. Jónak kell rajta lennie mindennek, szóval 2 válazstásod van: Megnézel róla egy leírást és minden végigkérdezel, amit tud vagy kérdezd meg azt, amit a 3. mondatomban leírtam.
  • BECKHAM07
    és mit kérdezzek minek kell jónak lennie rajta?
  • KILLER2
    Szeritnem faszául megéri. Én 130ért vettem, szóval...
  • BECKHAM07
    megkérdeztem tőle h nem karcos/kopott-e, a flip jól működik-e... sztem holnap jön a válasz is...
  • BECKHAM07
    50e de még kérdezgetek az emberkétől...
  • KILLER2
    TErmészetesen mind2 leehtséges. Menniyért vennéd?
  • BECKHAM07
    szerintetek megéri egy angol nyevű voda függő, ilyen telót megvenni? mert találtam egy elég olcsót...lehet függetleníteni?meg magyar symbiant rátenni?
  • laci 700
    Köszi!
  • KILLER2
    Bocs, szar a link, ez a jó: 6600 Sector
  • KILLER2
    6600 Sector
  • laci 700
    Hali
    Honnan lehet hozzá letölteni játékokat, progikat és témákat?
    köszi!
  • KILLER2
    A telefon szoftverét szeretnmém frissíteni. europe.nokia.com-ról leszedtem hozzá a frissítő programot, de eléggé angolnak tűnik. Ez magyar szoftvert telepít a telefonra? Ha nem, akkor honnan tudnégk hozzá magyar szoftvert leszedni?
  • gaalgergely
    en szuperul elvagyok, olyan nekem majdnem mint egy hordozhato pc svajci bicska "meretben" :)
    vaku kikapcs csak akkor szivas ha pontosan kontrollalni akarod a textura egyenletes fenyeloszlasat....mint pl.3d grafikus textura vadaszok...amugy az atlagot tokre nem fogja erdekelni, szep kepet csinal, es ez nekik eleg. :)
  • KILLER2
    Végülis nem fotózásra kell, előző telefonommal sem fotóztam sokat (SE K750i). TE meg vagy vele elégedve? Ja és akkor ez azt jelenti, hogy nem lehet kikapcsolni a vakut? Mer az nagy szívás.
  • gaalgergely
    vaku...hm...nem tudok sok mindent mondani rola, nem vagyok vaku szakerto, de mint felhasznalo 2 problema jelentkezik...a vaku mindig vakuzik, megha ki is kapcsolod, hogy ne vakuzzon....akkor is, de akkor halvanyabban villant...masik...ha kozeli es egyszinu, pl feher targyakat fenykepezel, pl;feher falakrol akartam a rucskos texturat lefenykepezni, a kep sarkaiban szinelvaltozast lehet eszrevenni...amugy
    nincs benne autofocus, egy kallantyuval tudod iranyitani hogy taj vagy macro-fotot akarsz loni...a macro nagyon popec, csak soha nem tudom eltalalni azt a par 10 cm-et, amig meg eles a kep...na jo, 1-2-szer sikerult... :)
    az sem biztos, hogy jo lesz a keped, mert a kis kepernyon tok allatin nez ki a kep, eles meg minden, de a pc-n nezve eredeti meretben mar homalyos....a telon is ki tudod nagyitani eredeti meretre, de ez sokaig tart, kivesz a fotozasos ritmusbol :) ...es a lencse nem carl-zeiss :D
    ennek ellenere, mint mar emlitettem, ha sokaig tudod tartani ugy a telot hogy nem remeg a kezed(3mp min), sok napfeny van(lehet borus is, de legyen a legkorben az az uv-szeru ragyogas) szal nincs sotet, akkor 20-30 szazalekban kurva jo kepeket csinal..
  • KILLER2
    Vaku milyen rajta?
  • gaalgergely
    hja, lehagytam valamit...kicsit lassu a kis aranyos, hagyni kell neki idot mire megtalalja magat es kifigurazza, mit akar...de mivel ehhez hozza vagyok szokva a szamitogepes multam miatt, nem igazan hatranyoltat engem. bar masoknak talan ez gond.
    persze most programok inditasarol beszelek, nem a telefonalasos funkciokrol...
  • gaalgergely
    hi, gondoltam irok par sort a mobilrol, mivel hogy nekem van egy.
    hogy miert is vettem meg, az az internetezo kepessege wi-fin, gprs, meg miegymason keresztul...barhol vagy a vilagon, ha van terero, vagy kodolatlan (wep es wap mentes, vagy ha tudod a kodot, akkor az is :) )
    wi-fi, a kis aranyos ra tudja hekkelni magat. betolti a java-t, kepeket, zenet, teljes formajaban adja vissa a weboldalt, nem kicsinyiti, nem trukkozteti hogy beferjen a kepernyore.
    letolteni is letolt, de maximum 40 mb-ig, nekem annyi a beepitett memoriaja, hiaba van 2gigas karim is benne. volt mar igy sokszor, hogy letoltottem progikat a varosban maszkalva, rahekkeltem magam juliska neni kodolatlan wi-fi hullamaira... :D
    jatek szinten annyit, hogy ez nem jatekgep, megis a 3d-s javat siman nyomja. pdf, es offic-os nezoke is van rajta, a beepitett "log" progival minden adatforgalmat latsz, legyen netes, vagy telefonos, vagy adatforgalmis. merete eleg vastag, de nem nehez, ferfiaknak valo.
    a kep koruli metalboritas folotti sarkokban, ahol muanyagra valt a boritas, nos az lekopik ket het mulva, de mivel srac vagyok, ez tokre nem erdekel. nem szepsegversenyre kell nekem a mobil, bar tudom, sok magyar szeret villogtatni.
    kamera: popec kepeket akkor keszit, amikor nagyon sok napfeny van...20%-ban lesz jo a kep a 100-bol, a lenyeg, hogy ne mozgasd a kamerat, adj par masodpercet a chipnek osszegyujteni az osszes fenyt. 3d grafikus hobbim van, s azert meg kell mondjam, neha eleg kiraly texturakepeket tudtam osszegyujteni ezzel hogy hasznalni tudjam renderelesre.
    video lejatszas allati, a kep kicsisege ami zavaro, bar minden latszik rajta, kicsit csalodas egy psp kepernyojehez kepest. beepitett radio, 20 csatival, egy nagy hiba, hogy nem tudok felvenni vele. mikrofon funkcio 20 mp-ig( bar letezik ra jobb recorder is), java-s progik futtatasa, symbian s60 3rd gen progik futtatasa, van ra gps-es progi, ingyenesen felraktam ra angol-magyar szotart, metro-buszmenetrendeket, mp3-at, ram ot lejatszik alapbol, hangminoseg allati. bluetooth, infra--ezeket soha nem hasznalom. tud ppt-t, ra tudja hekkelni magat nyomtatora, tv-re, hi-fi-re, ha belejuk van epitve az upnc-vagy mi...
    szal a mobilka elegge olyan univerzalis taviranyito, bar ezt a funkciojat meg nem tudtam letesztelni, kinek van ilyen vadi uj tv-je, hogy lehessen? hat nekem nincs....

• KILLER2
    Ezt mindenhova beírod?
  • maddog
    Maddogmobile
  • KILLER2
    Hol lehet most a legolcsóbban ilyen telefont venni újonnan, kártyafüggetlneül és mindennel aminek járnia kell hozzá?
  • Cvd
    Gondoltam abból a mondatból hogy "Feltéve ha a gyerek megelégszik vele.", elég nyilvánvaló lesz hogy tisztában vagyok azzal hogy pl. a PSP csúnyán elveri a játékok szintjét tekintve, és nem jön senki ecsetelni hogy mennyivel jobb a PSP mint az nGage. Tévedtem. Ettől függetlenül esetünkben mégiscsak igazam lehet, elvégre ha a gyereknek lenne PSP-je akkor biztosan azzal játszott volna és nem nGage-dzsel, meg valszeg nem cipelné a debella nGage-t hanem valami jóval kisebb sima telefonja lenne. Hacsak a PSP nem éppen rossz/elhagyta/lemerült/akármi, erre is van némi halvány esély. Ugyanaz a helyzet mint a konzoloknál, ha már megemlítetted. Attól hogy épp itt az új generáció nem válik automatikusan használhatatlan szemétté az összes régebbi.
    Mindenesetre te sem nagyon ismerheted az nGage-t ha azzal le van rendezve hogy a C65-ödnek 65k-s kijelzője van. Ettől függetlenül az nGage-re jópár többtíz megás játék van, míg te C65-ön molyolhatsz a párszáz kilós (a fentiekhez képest) gagyi Java-s cuccokkal. 10-15 perc játék után meg maszírozhatod az ujjaidat a játékra iszonyatosan kényelmetlen billentyűzetnyomkodás után, míg az nGage handheld kialakítása ezerszer kényelmesebb.
  • G_ArchAngel #16
    OFF

"de a PSP kb olyan szinten nyomja le, mint a commodere64-et a PlayStation 3"

1., a C-64-nek iszonyatos feelingje volt, amit szerintem máig semmilyen szórakoztatótechnikai eszköz nem tud megközelíteni (csak erre volt egy játék, ami 101%-ot kapott az akkor egyik legmérvadóbb 576KByte tesztjén: last Ninja III) - bár mivel max 18 éves vagy, azaz kb 8 éve ülsz gép előtt nem nagyon ismerhetted a "load/run"-érzést:)
    2., a Pléhsztésön 3-ra nem lennék büszke a Szotyi markekingesei helyében, mert nagyon "elgyurcsányozták"...

ON

Én most vettem egy Nokia N73-at, 120e volt függetlenül, 1 GByte, Nokia Hungary garanciával, 2 okból választottam:
    - utálom a csúszós, széthajthatós telefonokat (plázacicás, szvsz)
    - N73 kamerája a legjobb jelenleg a magyar piacon, nekem pedig kell egy zsebgép az EOS 5D mellé...
  • scorpeeon
    120k ez a teló (vagy 115), szóval közel 100k marad PDA-ra, ha veszel egy jó kis 25k-s telót. (nem mondom h 100k-ból csúcs PDA-t kapsz, de jobbat jócskán, mint ez a teló PDA tudása...) Mercit, Audit azért vesznek, mert egyrészt jobban mennek, mint a Renault, Opel, másrészt jobban néznek ki, harmadrészt jobb a minőségük, negyedrészt felvágásból :) Egy n80 viszont hol gyorsabb, hol jobb a minősége, hol néz ki jobban, mint egy vele egy árkategóriás PDA? :)
  • autoszimulator
    "életemben nem költenék ennyit telefonra összesen, mint amennyibe ez kerül, és a mérete sem semmi. Inkább veszek egy átlagos jó (nem nokia, hanem pl SE) telefont 25k-ért, és veszek mellé egy PDA-t, vagy laptopot, igény szerint. Árban hasonlóan jössz ki, és nem olyan cuccot kapsz ami kicsit PDA és telefon is de igazából egyik sem, mind2nek gyenge, hanem egy rendes PDA-t és egy rendes telefont."

hát ha veszel 25ért telót, meg mellé 75ből pda vagy laptop akkor az olyan minőség is... Persze hogy többet fog tudni, de ha már itt tartunk a PDA joval nagyobb mint egy telefon, laptopról nem is beszélve. Ára tényleg nem gyenge a telefonnak, melyért cserébe telefon szinten csúcsminőséget, PDA szinten belefér kategóriát kapsz csak. Ez egy örök vita, hogy ki miért vesz vmit drágán, mikor van olcsobb is.. Akkor miért vesznek emberek mercit, audit, mikor van opel meg renault is?