253
Minden, ami N80!
-
#213 Szofterfrissítés vagy egy CorePlayer!
-
#212 Nem tudom mi lelte a telefonomat, most nem játszik mp4-et, csak amit én videózok. A többit pedig nem, kiírja, hogy nem lehet lejátszani a média klippet. :O Mi segítene rajta? -
#211 A kiírás alapján gondolom karbantartás :) -
#210 Na, kész az N80am, 6000forint volt valami kis alkatrész cseréje a csúszóka körül.. nokiaprogramokkal mivan? -
#209 A képernyővédőnél kell azt betenni a menüben. Már nem emlékszem, hogy hogyan, de ott kell tuti. Talán asszem animációt kell beállítani és ott lehet kiválasztani az swf-et. -
RobeRtHo #208 Helló!
Leszedtem egy képernyőkímélőt az N80-asomra, és nemtudom hogy kell alkalmazni...:S .swf formátumú.Tudna valaki segíteni? Előre is köszi! -
#207 Helló!
Betört a mobilom kijelzője! Valahol lehet bele kapni külön kijelzőt? vagy szervizbe mennyiért csinálják meg? thx!
-
#206 ha nincs lezárva akkor is!(felnyitáskor):S
Lehet hogy a kijelzővel van gond? -
#205 helló! Miért van az hogyha összecsukom a telefont és kiírja hogy "Lezárja a bill.-t?" előtte 2-3 másodpercig tök fehér a kijelző. ha felnyitom akkor is de csak akkor ha le van zárva a bill.! Eddig nem csinálta ezt és csak ma kezdte el.
Thx! -
#204 Helló!
Tud valaki valami programot amin lehet wlan-on keresztül pl mms://... online videó és rádióadásokat nézni/hallgatni? Amibe én írhatok be url-t mint pl winamp-ba windows alatt.
Thx! -
#203 Igen, az nálam is volt sajna. Szerintem nem bírja memóriával. A nagyonn oldalaknál gyakran kilépegetett. -
#202 Értem, köszi. :) Nem youtubon akartam nézni.
Viszont ide sg-re sem tudok feljönni mert kilép hirtelen. -
#201 N80 böngészője sajnos nem támogatja a falsh videókat, nem elég jó a flash lejátszója.
Youtube-hez vannak lejátszók. Most így kapásból a mobitubia jut eszembe. De ezekkel le is lehet menteni videót és a lementetteket lejátszani meg elég sok mindent, szóval ha youtuben akarsz videókat nézni, akkor még jobb szerintem, mint az böngésző.
Más videókat viszont szerintem nem nagyon tudsz megnézni. -
#200 Videót akarnék nézni interneten, de nem játsza le, azt írja, hogy töltsek le Adobe Flash Playert. :) Most tettem rá flash lite 2.1-et, semmivel nem jobb. Van valami böngésző vagy videó lejátszó program amivel meg tudom nézni neten a videókat? -
#199 Nem kell valakinek eladó N80 dobozban mindenestül +1GBs memkártyával? -
#198 Bármit csinálsz ott mindig egyben lesz! (Ott felsorolja az összes számot!) -
RobeRtHo #197 Nem a zenelejátszóba hanem a Galéria/Számokba -
#196 Azaz a zenelejátszóban vannak egybeömlesztve?
Ha igen, azért, mert a .mp3 fájlból olvassa ki az adatokat, és ott kell megadnod jobb gomb tulajdonságok alatt, hogy előadó, stb... És akkor tudja szortírozni előadó szerint. -
RobeRtHo #195 Hmm.. Csak nem akarja az igazságot :) A gépen csináltam mappát a teló memóriajába, és oda másoltam a mappába a zenét, de a telefonon egybe ömlesztette mindet -
RobeRtHo #194 köszi! sikerült! -
#193 Ha gépről átmásoltad a telóra, azon belül vagy a saját filekezelőjével másolsz, vagy összekötöd a gépel, és az intézőn keresztül. -
RobeRtHo #192 gépről másoltam a telefonra... -
#191 Zenét a gépről másolnád a mappába, vagy a telefonodról? -
RobeRtHo #190 Ismét lenne egy problémám...:) Most pedig az hogy csináltam mappát a telefonba és nem tudok belemásolni semmit... zenét szeretnék bele másolni de nemtudom hogy kell :) Valaki tudna segíteni? :) -
#189 Ha le vannak mentve valahol, akkor igen. Amit teljesen kitöröltél, azt már nem lehet tudtommal visszahozni. -
dsg #188 Sziasztok! Nokia E65-on szeretnem visszaallitani a kitorolt szamaimat, lehetseges? Aki tud, irjon vmi okosat, kerem! -
RobeRtHo #187 Sajnos a vateráról rendeltem, nemsok esély van rá h kipróbáljam :S -
#186 Én a haverom kártyájával próbáltam és működött! De azért jobb kipróbálni:D -
#185 Hátőőő, fogalmam sincs, de szerintem menne. De célszerű lenne előbb kipróbálni és utána megvenni, ha van erre lehetőség. -
RobeRtHo #184 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy: Nokia N80-as telómba bele megy a Micro SD kártya Mini SD adapterrel? Vagy csak a sima Mini SD kártya? Válaszotokat előre is köszönöm! -
#183 Kerestem egyet, Best Alarms v1.04.S60v3. Feltettem, signozni nem, csak regisztrálni kellett.
Köszi a segítséget! :) -
#182 Hát, szignózást nem nagyon ajánlom, szerintem jobban jársz, ha kerítesz egy másik programot vagy ha mindenképp ez kell, akkor hackeled a telefont, hogy ne kelljen szignózni, mert ha jól tudom, a symbiansigned.comról most nem nagyon lehet hozzávalókat szerezni (innen szerzed többek közt a .cer fájlokat is). -
#181 Köszi!
Találtam egy ilyet , signozni kell, de nem tudom, hogy kell. Ír valami .cer file-t, nem találom, anélkül meg nem tudom signozni. Segítség? -
#180 Véletlenül rábukkantam erre, szerintem ez is jó lenne neked: Very-Soft NiceAlarm -
#179 Most jgy hirtelen a Handy Clock-ot tudom név szerint, abban van ébresztő. De azt tudom, hogy van sok, elég sokat tudó ébresztő program. -
#178 Kerestem olyan programot amin az ébresztőt lehet beállítani, hogy ne kelljen minden nap újra és újra beállítani. Nem találtam googleval sem.
Valaki esetleg tud? -
#177 köszi a gyors választ (Y) -
#176 Bluetoothos GPS vevővel lehet GPSként használni. -
#175 Most jutottam 30 ezerért egy ilyen telóhoz,garanciáért,stb.. :)
Érdekelne,hogy GPS megoldható e rá?
GPS vevőantennával(bluetooth) lehet-e GPS vevőként működtetni??
-
#174 Hát ezen itt biztos, hogy senki nem tud segíteni. Vidd el szervizbe azt gondolom megcsinálják.