763
  • Gerbill
    A moderátor topikban kérd, hogy rakják be, jól meg van csinálva
  • Malakai
    Jó lenne, csak csúnya az ilyen erős fehérség Earl és a logó körül.
  • ikegami
    Itt van a nagy banner, bocs az előzőért!
  • ikegami
    Earl banner .
  • Miguel125
    Április 12.-én adják a következő részt, tehát 13.-án már megtalálható lesz a megszokott helyeken...
  • fsgh
    köszi. 3.évadrol tudsz valamit? (lesz? nem lesz?)
  • winnie
    mivel már csak 4 rész van, így áprilisban vagy május elején.
  • fsgh
    a 18.-ik rész már elég régen volt és azóta nem jött uj:(((valaki nem tud valamit hogy mikor folytatják?
  • Gerbill
    Azt hiszem, hogy amerikában csütörtökönként megy, ami azt jelenti, hogy péntek reggel, vagy délután, már fent van torrenten a következő rész.
  • fsgh
    imádom ezt a sorozatot:DDD még csak az első évad nyolcadik részénél tartok...amúgy hogy megy ez most??hetente melyik nap?
  • ikegami
    Jolvan köszi. Én is gondoltam, csak megkérdeztem, hogy ez másnak is feltűnt-é.
  • Malakai
    Nem, véletlen azt mondta, megszokásból... Ilyenek elég gyakoriak sorozatokban, igen, direkt. :)
  • ikegami
    Nem emlékszem pontosan, hogy melyik részben mert többet néztem egymás után, de az 1.évad tizen- valahanyadik részében, megjelenik az Earl apja, aki a Csillagkapuba a Gen. Hank Landry, és a megemlíti közben a feleségének, hogy Earl kifizette az összetört ablakját John Shepperdnek (aki ugye az Atlantisban játszik). Ez direkt csinálták?
    És benne volt Dj.Dave is !Ő a legnagyobb arc!
  • petee
    ja,ez a szülinapos rész mindent visz...nekem az tetszett mikor earl fölbérlte azt a csákót hogy kukkoljon helyette:DDDD
  • ZiP90
    Most néztem meg a 2x17et... hát sztem nem a legjobb rész :S Bár a visszaemlékezések között van 1-2 jó (Randy és Joy szivatásai naon jók :D), de nem röhögtem most annyit mint pl. a Copsos részen :D Azért remélem a köv. már jobb lesz :) Csak megvárom még a feliratot...
  • saw123
    háj Krebmen! háj Örl!
    zsír ez a sorozat csak kár hogy nemláttam még a 2. évadból 1 szemet sem.
    nekem az tetszett az 1.évadból amikor Earl összejött a rokbulin a kis fiatal szöszi csajjal és eljátszotta hogy meghal
    muhahahahaah jó poénok voltak benne
  • Doktor Lucsok
  • kis kocka
    ez az én kedvencem is még telefonon is megvan:D:D:D:D
  • Doktor Lucsok
    Hétvégén megnéztem a 2. évad első 12 részét. Nagyon tetszettek. Jópofa, h mostmár ilyen "komolyabb folytatásos" jellege van a sorozatnak. Rengeteg jó poén volt, sok marháskodás, de ami igazán bejött és az utóbbi napokban iszonyatosan sokszor megnéztem, az az 5. rész vége... Mr. Roboto áááááááááááááááááá, ez hihetetlenülőkurvajó ááááááááááááá
  • kis kocka
    mind1ik képen így néz ki :D:D:D
  • Doktor Lucsok
    (jóóó, mondjuk itt részeg is volt...)
  • Doktor Lucsok
  • kis kocka
    megérkezett a felirat
  • ZiP90
    14. részhez még mindig nem jött ki magyar felirat, vagy csak én nem találom? Ha vkinek megvan, dobjon már meg 1 linkkel plz!
  • kis kocka
    jelen állás szerinte a 2. évadból 14 rész elérhető, de felirat még nincs
  • winnie
    ??

miden ősszel indul a következő évad. az 1. 2005. ősz. a 2. 2006. ősz, majd a harmadik 2007. őszén
  • saw123
    mikor lesz új sorozat? nekem csak az 1. széria van meg és marha klassz!teccik
  • kis kocka
    nekem az egész tetszik eddig minden rész nagyon jó volt és én egyszerűen alig bírom kivárni a részeket
  • Gerbill
    Nekem még az tetszik, hogy vissza-vissza térnek szereplők. Például Dony Jones, Keny, Patthy, Ralf a rendőrök is mindig ugyan azok, meg hasnlók.
  • Doktor Lucsok
    [repeated line]
    Darnell Turner: Hey, Earl!
    Earl: Hey, Crabman!
  • Doktor Lucsok
    Nagyon tetszik a sorozatban, hogy vannak, minek is nevezem őket, képek és helyzetek illtve mondatok, amik vissza-visszatérnek egyes részekben, egy példával meg tudom világítani azt, hogy mit is akartam mondani, így lesz a legegyszerűbb, tehát a fényképeken Earlnek mindig csukva van a szeme és idétlen pofát vág, ezen mindig hatalmasat röhögök, félelmetes, ez (is) nagyon jó ki lett találva benne!
  • Doktor Lucsok
    Máj ném iz Örl.
  • kis kocka
    ne is mond fél órája néztem meg és sokkot kaptam
  • mukika
    2x12 áááááááááá
  • Sephi
    De neten sem talalom sehol... meg a S-UG -en sem.
  • Malakai
    Holnap.
  • kis kocka
    nem tudja valaki hogy mikor lesz a 12. rész?
  • kis kocka
    hát jó lenne
  • Malakai
    Igen, volt ilyen, Jay és Silent Bob saját magát játszotta volna, szóval drog dillereket, de nem vetítették le a túlzott drog téma miatt (amúgy Earl nem fizetett nekik vmikor és ez is a listáján van).
    Remélem vmi dvd kiadásra majd rákerül. :)