Frank Miller\'s 300

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Arra várhatsz... 😛

Asszem maradok majd az angol dts-nél...<#hehe>

Ezen mekkorát röhögtem XDDDD

Lacee
igen, ha a többi szöveget nem rontották el akkor jó ez.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LasDen
Azt hozzátenném, hogy a szöveg ellenére Gerard Butlernek egész jó lett a magyar hangja......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
lál 😄DDDDDD

Nem, cask spártaiiiiiiii... 😄
Besz@rok ezen... 😄

toysoldier
jézusom 😄DD

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Én is, egyelõre belenéztem a sample-ba, az a rész van, mikor a szorosnál összecsapnak... Érdekes volt magyarul hallgatni... 😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

- Nomális vagy?
- Normális? Mi spárááában vagyuunk!

Ehez hasonló elmés fordítási szépségekre számítok...
😄

zaki
1ik torrent oldalról már lehet tölteni a szinkronos DVD-t... ($0l@r!on)
Én megveszem eredetibe is, de nem bírom ki, hogy ne hallgassam meg milyen a szinkron... 😄

Vazz, de messze van még az az augusztus 21

jAsOn VoOrHeEs
HDTV nekem sincs, a 720p-s filmeket meg még épp, hogy viszi a gép akadozás nélkül. 😊 1080p esetén pedig már nézhetetlenül szaggatnak. 😞

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LasDen
hát az enyém a 480p-t viszi, de eléggé nehezen (kicsit akadozik)... 😞

ProGabe
fáj a szívem,mert sajnos a gépem nem viszi a hd-t,gyenge szegény,pedig ha elég lenne hozzá,már csak egy tv-t kéne vennem <#idiota>
maradok a DVD-nél,NTSC már meg is van 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jAsOn VoOrHeEs
300.720p.HDDVD.x264-SEPTiC

Már közelítünk, de még nem az igazi.

jAsOn VoOrHeEs
HD DVD 300 HD DVD 1080p VC-1 TrueHD CtrlHD 26.05 GB <#eljen>

Várok szépen egy ESiR 720p DTS rilizt.

Vagy csak egy sima *szameg! Vagy - Velem te ne szórakozz köcs!
Lacee
"q-va anyááááád" 😊
(bocs)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Komoly. 😊

Mi lett volna még megfelelõ...

- Ez itt Spárta! - ez nem is lenne rossz.

- Menj a jó búsbaa!

Lacee
😄D

Akkor is az Japánból angolra szinkrnizált animék viszik a prímet ahol Japánban csak a srác nevét sikotja a csaj de az angol szoinkronban még három mondatot is tesz hozzá .😊
LasDen
akkor Ez itt spárta és megvan oldva....

Lacee
igen, de figyelni kell hogy az eredeti hány szótagot mond - ugye "disz...iz....spartaaaaa"-ra nem stimmelne amit mondasz. persze írott szövegben (feliratban) jobban hangzik, ez tény, de a szinkron az bonyolultabb dolog, ezért is nem sikerül sokszor túl jól.

Képzelem...

NEM CSAAAAK SPÁÁÁRTAIIII!

Valahogy nem hiszem hogy ezt meggyõzõen lehet üvölteni....

Ez Spárta! - Ez jobban hangzana...
zaki
Kíváncsi leszek...

ProGabe
dvdextra.hu teszt!!!

- Eszelõs vagy!
- Eszelõs..? Nem, csak spártai!

valaki rúgja már fejbe a fordítókat,könyörgöm!

"fõleg Leonidász hangja (Kõszegi Ákos) van jól eltalálva. Általa az amúgy rendkívüli karizmával bíró Gerard Butler fénye magyarul sem homályosul."

a szinkronkedvelõk felsóhajthatnak...

Még nincs fent sehol! De július végére szerintem már fent lesz magyarul is amikor megjelenik amcsiban.

Nemvagy egyedül😊
Nekem szüleim mindig azért csesztetnek,hogy a pénzembõl mért dvd-t veszek.Én meg mindig azt kérdezem,hogy jobb lenne-e ha drogra meg piára költeném😄 Ezután egy ideig csönd van😊

LasDen
nem bírtam ki.....megrendeltem a DVD-t.....már elõre látom, hogy mikor megjön, anyám megin reklamálni fog hogy mé rendelek....

ProGabe
NTSC dvd-bõl már van warez.angol 5.1,angol,spanyol,portugál felirat
a pick-bõl azért van szinkronos verzió,mert más országban már megjelent az,ami nálunk csak jövõ héten jelenik meg,így volt ez a fountain,children of men,king kong,stb esetében is

Lacee
valamilyen "okos" honlapon nem lehet már letölteni? 😊
csak azért kérdem, mer pl. a Pick of Destiny c. film elvileg jövõ héten jelenik meg, de a szinkronos verzió is hetek óta elérhetõ az egyik trackeren

Ha ilyen messze van még, akkor meg ki nem szarja le az egészet? 😄

zaki
Augusztus 21, de ott van az Xpress link is... <#nezze>

És mikor fog megjelenni(hivatalosan) vagy már megjelent?

zaki
Na, már az Xpressen is fent van... "Csak" 3k lesz... <#eljen>

zaki
Azért ez sem rossz...

Remélem most már 2 oldalas borító is lesz + egy szép Slipcase (kartontok) is jár majd a filmhez...

A másik tényleg jobb. 😞 Az azokra a poénképekre emlékeztet ahol mindenhova berakják az üvöltõ Leonidast...
ProGabe
a hivatalos magyar DVD artwork:

a másik jobb lenne #751

ESetleg megcsinálhatnák a God of Wart hasonló stílusban... Menõ lenne...
ProGabe

Elöbb lesz Titanic 2 mint 300 2...

Csacsi
Szerintem értelmetlen lenne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

vicces lenne
Csacsi
Ugyan miért lenne?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

lesz 300 2?
Bokafix2
...this is Spartaaaaaa!!!! <#eplus2>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

this is madness!