Frank Miller\'s 300

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szopacs<#nevetes2>

LasDen
XD.......ez nagy.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kicsit cinkes <#vigyor2>

Krezga
óó anyám...
Mincsi
áuu 😄

Rush!

LasDen
hát ez nagyon égõ.... 😄DDDD
szegény csajt sajnálom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kmarha
meghalok!! 😄 Ez nagyon kemény! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

BlackShadow
<#taps><#idiota>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bokafix2

Igazi spártai Birkát! Csakis hóhérbárdal lehet nyírni és ha megtámadja a farkas annak átharapja a torkát!
Ezt én se értem nagyon <#fejvakaras>

Bokafix2
A birkádat legelni??
Hogy tud v.ki legelni egy birkát?

"meg egy-két képkockában láttam az egeret"

Te inkább mennyél legközelebb a birkámat legelni, mert oda való vagy, nem a moziba!

én a Commander vagyok én

ProGabe
hogy lehetne egérkurzor egy jelenetben?szerinted úgy teszik bele a cgi-t a filmekbe,hogy lejátszák egy gépen és felveszik kamerával a monitort vagy mi?csak akkor kerülhet kurzor a renderelt anyagba ha valaki szándékosan beletesz egyet...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kmarha
hja azt hittem hogy errõl a jelenetrõl beszéltél az egér kapcsán is 😄 Várjuk a bakit, ha megvan jöhet a kép!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nem, sõt nem is ebben a jelenetben, de már nem emlékszem, vhonnan lekapom hétfõn és megnézem.

Kmarha
Öööö... nem akarlak hülyének nézni, csak azért kérdezem mert akár tényleg félre lehet nézni a nagy izgalmak közepette:

nem a dárdák hegyét nézted egérnek? Mert ahogy a katonák hátraesnek, a mögöttük lévõ nap fénye szinte eltünteti a dárda nyelét.

(én végignéztem a jelenetet képkockáként, és bár nem egy mozi vagy igazán jó DVD minõség, azért feltünne egy egérkurzor 😄)

De az is lehet, hogy csak halucináltál 😊

BlackShadow
ahoz h mo-n dvd-n kiadhassák, ahoz kell magyar szinkron😊 szal biztos lesz

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

LasDen
én azért belenéznék a szinkronosba, ami valószínû egyszer úgyis lesz 😄

igaz

hellnight
Szinkron ehhez? <#merges2><#wow3>
Az eredeti hangot sztem lehetetlen lesz utánozni. Pláne amilyen a mostani filmek szinkronjai. Félévente akad köztük 1 normális.

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Tegnap este néztük meg haverokkal plázában. Iszonyat jó volt a film. A zene egyszerûen isteni le is szedtem az egészet.
DE! Jópár "bakiféleséget" láttam. Mikor lerugdosták õket a hegyrõl a tengerbe akkor a spearek mozgása kicsit korrigálva volt géppel, meg egy-két képkockában láttam az egeret, magam sem tudom hogy vettem észre senki nem látta eddig pedig vagy 20 ember körbekérdeztem.
Összesítésben nálam 5/5

By the way magyar szinkron nem is lesz ? Néhol olvashatatlan volt a felirat de nem vészes.

Bocsássa meg az aki ezt a remekmûvet megalkotta, de ki az a pihentagyú aki ilyet csinál😊?

Nekem is tetszik 😊

AntiHero
Úristen ez nagyon jóóóóó!<#worship><#taps>

faja 😊

BlackShadow

Csacsi
Dátum: 2007.04.11. 23:01 Adta: Mortimer
"Szarfejû, kommunista seggtetû, húzzál el a voodoo-nyanya cigány anyádba"

Stílus.

Asszem ezek után nem kéne komolyan venni téged. Így én sem teszem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Igazad van... a történelem nem való egyes embereknek<#nevetes2>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mark oh
semmi bajom ha filmröl irnak rossz véleményt,azt ir amit akar.de ne jöjön a történelemel!<#ejnye1>

Choke off

Csacsi
Még jó, hogy ez egy fórum, és mindenki véleményt nyílváníthat. Nah mind1. Inkább nem mondok többet.

mark oh
jo a kép<#eljen>

Choke off

mark oh
2-szer láttam moziban,itthon is bele nézek majdnem mindennap.szerintem kurva jo film.de evvel nem mondok ujat.akinek. történelmi véleménye van és ocsárolja az kapja be!!!!!!!!

Choke off

AntiHero
LOL<#vigyor2><#idiota>

Shiwo
ismét ihletet kaptam az alkotáshoz...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bokafix2

Voltan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szerintem vedd meg. Nekem tegnap hozta a Párom, fantasztikus kiadvány. :-)
DaemoonHunter
Miért? Biztos volt valaki aki ezeket összeszedte...<#idiota>

AntiHero
<#idiota><#vigyor2><#banplz>

toysoldier
<#banplz><#banplz><#banplz>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Ma megvettem, és végre végig el tudtam olvasni, szerintem nagyon megérte megvenni <#vigyor2>

Mincsi
<#idiota><#idiota>

Rush!

DaemoonHunter
Abban az idõben voltak cigányok? Annak a sok vas nyílhegynek meg BRONZ pajzsnak, ami ottmaradt egy csata után, biztos örülnének, vitték volna a ladával mint mostXD

Bokafix2
Luuuukeeee, ugorjjjjjj....... <#hehe><#hehe><#hehe>

toysoldier
jók <#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.