Frank Miller\'s 300
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
szegény csajt sajnálom 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Hogy tud v.ki legelni egy birkát?

Te inkább mennyél legközelebb a birkámat legelni, mert oda való vagy, nem a moziba!
én a Commander vagyok én
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nem a dárdák hegyét nézted egérnek? Mert ahogy a katonák hátraesnek, a mögöttük lévõ nap fénye szinte eltünteti a dárda nyelét.
(én végignéztem a jelenetet képkockáként, és bár nem egy mozi vagy igazán jó DVD minõség, azért feltünne egy egérkurzor 😄)
De az is lehet, hogy csak halucináltál 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Az eredeti hangot sztem lehetetlen lesz utánozni. Pláne amilyen a mostani filmek szinkronjai. Félévente akad köztük 1 normális.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
DE! Jópár "bakiféleséget" láttam. Mikor lerugdosták õket a hegyrõl a tengerbe akkor a spearek mozgása kicsit korrigálva volt géppel, meg egy-két képkockában láttam az egeret, magam sem tudom hogy vettem észre senki nem látta eddig pedig vagy 20 ember körbekérdeztem.
Összesítésben nálam 5/5
By the way magyar szinkron nem is lesz ? Néhol olvashatatlan volt a felirat de nem vészes.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Szarfejû, kommunista seggtetû, húzzál el a voodoo-nyanya cigány anyádba"
Stílus.
Asszem ezek után nem kéne komolyan venni téged. Így én sem teszem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Choke off
Choke off
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.