884
2007 egyik ütős filmje
-
#643 Mi a vetítés második napján néztük este egy 450 férőhelyes moziban ami tele volt.Aggódtam is egy kicsit,hogy zajongani fognak a lámák de ahogy elkezdődött a film síri csend lett és maradt is a végéig... -
#642 ezt Zsigmond Vilmos mondta ám,tőle idézte Blasta -
#641 Én a SinCity-t haverral néztem egyébként üres teremben:D Középen ültünk talán utsó vetítési időpont volt:) Felejthetetlen:)
Senki nem pofázott, senki nem mászkált, senki nem zörgött:) -
ZsirosKenyer #640 az a baj ezekkel a túlságosan beharangozott filmekkel hogy minden szararcú elmegy megnézni, csak divatból. Nameg ha igazán trendy vagy már 'ciki' is ha nem láttad.
Így fordulhatott elő hogy egy mellettem ülő tompa ribanc egész film alatt a mobiljával világított az arcomba egy másik meg unalmában a legmeghatóbb jelenetek közben is zörgött vmi chipses zacskóval. Majndem levertem az arcukat komolyan
A következő ilyen alkotásra csak 3 héttel a premier után fogok elmenni, mikor már minden görény megnézte, mert így csak elcseszik az élményt... -
knightbali #639 "Tegnap láttam a 300-at, de nem értem, miért nézik meg annyian"
azért mert őket érdekli, vagy tetszik nekik, azért mert neked nem jön be másnak még bejöhet. -
#638 Khmmm, nem :)
A Gyalog Galoppból idéztem ;) -
#637 Részlet, a Zsigmond Vilmossal készült interjúból
index
"Nincs túl jó véleménye a nézőkről.
Tegnap láttam a 300-at, de nem értem, miért nézik meg annyian. Az emberek fejét levágják egyszer vagy hatszor, spriccel a vér. Nem tudnék ilyet csinálni, mert ez hülyeség. A 300-at húsz perc után meguntam, csak a kaszkadőrök miatt maradtam ott, mert annyira zseniálisak voltak. A sztori nagyon jó lenne, de ebből semmit nem lehet látni a vásznon, így csak azon röhöghetünk, hogy sikerült a nézőknek eladniuk a filmet"
-
#636 nem olvastam a képregényt (de majd bepótolom) ezért nemtudom h mivel lehetett volna jobb. nekem nagyon bejön a film ezért adtam neki 10est -
knightbali #635 beteg XD -
#634 Még a film előtt elolvastam. Kicsit bebuktad, de mindegy. Hülye vagy és kész. Már a hozzászólásaid többségéből kiderült... -
Kanál #633 Black20 Trailer Park: 300 - PG Version
poén :D -
winnie #632 szegény woody allen, mit érezhetett akkor, amikor a a 2003-as filmje (anything else) "rosszabb" lett, mint a 2003-as house of the dead, vagy amikor a 2005-ös filmje (melinda és melinda) "rosszabb" lett, mint az alone in the dark.
szegény donnie darko vagy equilibrium és még az alig 2 millió bevételt elért bloodrayne-nek sem tarthatna gyertyát... -
#631 én jobban örültem volna neki ha jobban ragaszkodnak a képregényhez, de én így is nagyon élveztem a filmet :) ezért adtam rá 9et :) -
#630 Az hogy valami sikeres attól mnég nem jó hisz a tehénszart is belep millió légy az emberek mégsem zabálják zsákszámra.
Vagy hamburgert is milliárdnyian zabálnak a földön mégsem egészséges ami bizonyított tény.
miről is beszélünk?
Egy film minőségét nem a bevétel adja. Azért készülnek futószallagon a szarabbnál szarabb b és c filmek és az EA kiadóáltal éves periódusban készülő szarabbnál szarabb silányabbnál silányabb játékutánzatok.
MÉgis csúcs játékok cúscs bevétellel.. de 1 hónap múlva mindenki lehúzza.
A 300 nem görög eposz nem hexameterben írodott aszövege. Ez egy zúzda. semmi más. De annak jó. Egyszer nézhető. De az biztos, hogy egy COllateralt többször nézek meg vagy egy Forrest Gumpot mint ezt. Azok JÓ és SIKERES filmek. EZ egyszer nézhető audiovizuális élményt ad és kész. HOgy SIKERES?? nem kérdés. HOgy Jó?? az már igencsak megoszlik. attól függ ki milyen kategóriába osztja be. -
#629 Ha téged az élő példa sem győz meg, akkor kár is vitatkozni...
Mikor érted már meg végre, hogy a silány minőségű filmek sosem lesznek blockbusterek?!?
-
winnie #628 "A bevétel és a minőség tehát erősen összefügg."
még mindig azzal nyugtatom magam, hogy csak poénkodsz, hogy te sem gondolod komolyan. ha ilyen állításokat hozol, akkor meg sem próbálok vitatkozni. -
#627 Mit értek félre? Én nem állítottam hogy ez a film "univerzálisan jó". Én csak annyit mondtam, hogyha az emberek nagy részének tetszeni fog, akkor jó filmnek lehet nevezni.
A bevételnek mi köze a minőséghez? Tekintsd meg Dr. Uwe Boll "minőségi" filmes eposzait...
Mert a filmek amiket rendez: bevételek-filmköltség = bukta
A filmjei sokszor még a marketing költség nagyságát sem képesek visszatermelni. Az emberek ugyanis amint megtudják ki rendezi az adott filmet - főleg ha ismertebb rendező - máris tudnak következtetni belőle a film minőségére. A bevétel és a minőség tehát erősen összefügg. Ennek tökéletes iskolapéldája Mr. Boll. A kutya se kívácsi rá... se a filmjeiben hozott minőségre. -
#626 már mondták mások is, de nem azzal van gond hogy nem egyezik a véleménye. El lehet mondania hogy miért nem tetszett.. de amikor abba köt bele, amibe nem szabadna, méghozzá abba hogy mennyire hasonlít egy képregényre (festett, számítógépes tájak és színek, harcosok és szörnyek stb..)
Most képzeld el, hogy bemegy valaki a Fast Fourius vagy minek a topicjába, és elkezd flamelni, hogy szerinte túl sok kocsi volt benne, meg tele volt versennyel, pedig ő azt nem szereti, ezért szar volt a film. Röhejes lenne az is nem? Röhejes az is amit itt egyesek "kritika" vagy vélemény címszó alatt írnak.
A magam részéről megvagdosom kicsikét a filmet, és kiszedem a királynéval való politikai, ármánykodásos részeket, mert az én szememben az rontja kicsit az összképet. Túl sablonos és nem oda illő az egész. :P Aztán jöhet a kolesz projectora meg hangrendszere és lesz egy újabb jó, bár már csak 1,5 órám a filmmel :P
-
winnie #625 armani: olvasd el a képregényt:) (most komolyan, miért írsz olyat, amiről nem tudod, hogy igaz?:( jópár plusz dolgot, egy mellékszálat beleírtak, plusz a fantasy óriások, stb. - és nem biztos, hogy mind kellett volna. (jó, nekem bejöttek a lények:) ha full gyakás lett volna, mint a comic, akkor talán még erősebb a film.
(mondjuk, ha meztelenül harcoltak volna, mint a képregényben, attól nem lett volna jobb:) -
winnie #624 bokafix2:
"Mármint hogy jó-e a film vagy nem."
szerintem te félreérted a dolgot. vagy létezne olyan, hogy univerzálisan jó film? meglepne. mindenesetre a titanic a legjobb, ha így nézném.
"...igen, és amit megnéznek, azért fizetnek is!"
és? mi köze a bevételnek a minőséghez. ráadásul ott a warez is.
"Igen, ott koldulnak az aluljárókban meg a vasútállomásokon,"
EGY rendezője volt a filmnek. és szerintem nem koldul. megkapta a napidíját és kész. egy rendező nem lát semmit a jegyárakból. ő rendez.
hogy össze tudjanak szedni egy szendvicsre valót... 2 hét alatt. -
#623 A képregényhez ragaszkodtak ember... -
winnie #622 wittgen: "jó, jó nem tetszhet mindenkinek, de nem azt kellene ilyenkor írni, hogy: mindenki köcsög, akinek tetszik a film, meg tudatlan barom
meg ilyet"
ez azért fordítva szuokott lenni. egy fantopikban az van leugatva, hogy nem ért hozzá, akinek nem tetszik:) -
winnie #621 "én 10est adtam neki "
10-es skálán?:) ez azért szerintem fura, mert azt mondod nem lehetett volna jobban megcsinálni? nem lett volna jobb, ha jobban ragaszkodnak a képregényhez? (én már ebből kiindulva sem mernél rá, de ízlések és pofonok.) -
#620 én 10est adtam neki -
#619 Igen IMDB-n is full láma az a 67,434 db szavazó aki 8.1-re szavazta 10 ből -
Seten #618
Nem vagyunk egyformák!
Nekem pl ha nem tetszett egy film, nem szokásom bemenni annak a topicjába és leszarozni.
Ha nem tetszett akkor nem is foglalkozom tovább vele! Ilyen egyszerű. : )
-
Wittgen #617
Látom zajlik az élet.
Bírom, hogy mindig akadnak okosok, akik meg akarják magyarázni, hogy miért gáz egy adott film.
jó, jó nem tetszhet mindenkinek, de nem azt kellene ilyenkor írni, hogy: mindenki köcsög, akinek tetszik a film, meg tudatlan barom
meg ilyet
akinek nem tetszik, nyasgem, stb...
-
#616 "mármint?"
Mármint hogy jó-e a film vagy nem.
"ez nyilván semmit sem jelent csak azt, hogy sokan megnézik..."
...igen, és amit megnéznek, azért fizetnek is!
"...mert ha valaki, akkor a rendező a sikeren nem keres..."
Igen, ott koldulnak az aluljárókban meg a vasútállomásokon, hogy össze tudjanak szedni egy szendvicsre valót... 2 hét alatt.
-
#615 nem szoktam nyomogatni a gépet, max a billentyűzetet...amúgy kiváncsi lennék a te "fantáziadús" verziódra... -
#614 Bocs, idézlek: "az a 7000 az 700" -
winnie #613 "A Bookline oldalán jelentős kedvezménnyel megveheted."
mindig csodálkozom, amikor valaki más forrást ajánl. az alexandra.hu-n MINDEN könyv min. 25 százalék kedvezménnyel kapható és 10e forint felett ingyenes a szállítás is.
naná, 4000 is soknak tűnik érte, de ha egyszer ez az ára. hozzá kell szokni. ez nem 22 oldalas pókember füzet. -
#612 Ha egy igen kreatív Piroska és a Farkas feldolgozást akarsz látni akkor "Jin-Roh: Wolf Brigade" a te filmed.
BTW: látom egyébként fantáziának eléggé híjján vagy... Többet kéne olvasni nem csak nyomogatni a gépet meg tologatni az egeret... -
#611 Látom olvasni neked sem sikerült... próbáld meg mégegyszer azt a linket... -
Seten #610
Már miért lenne elfogult? Vagy ő Zack Snyder unokaöccse? Vagy mi?
Egyszerűen tetszett neki a film! Ezt írta le. :)
-
#609 Nemcsak a netről kell törit tanulni :)
A törikönyvben is a 7000-es szám szerepel....de tudom ez fantasy, itt nem számítanak a számok
-
#608 Öreg...: #571
(és itt egy Tolkien-mese szereplőt sem említettem:)...öreg...:D -
#607 Kicsit elfogult írás. -
Böjtös #606 http://fangoria.hu/kritika/film/36.html
Egy csepp a tengerben. -
#605 én nem szeretem a magyarosított neveket olvasni, illetve az olyan fordításokat, amik nem azt jelentik amit írtak eredetileg.. (nem szó szerinti fordításra gondolok) -
#604 A Bookline oldalán jelentős kedvezménnyel megveheted.
A fordítással meg nem tudom mi bajod, szerintem nem rossz.