884
2007 egyik ütős filmje
-
#683 ezeket én alkottam...
-
#682 szépnek szép, de én sajnáltam rá ezt a pénzt :) az angol példány pedig a gépen "porosodik" :D -
Hoz_Hun #681 Milyen a képregény? Minőségre értem. Érdemes megvenni? -
#680 VótMÁN vóóótttmááánnnnn! -
Prof William #679 Ime a trailer gyerekek számára is nézhető disnei verziója.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=gNqiSkd1M6k&eurl=http%3A%2F%2Fgamestar%2Ehu%2Fkommentek%2Ephp%3Fsid%3D27007 -
knightbali #678 Anyám borogass :) -
#677 -
veri5 #676 loool ez kurva jó:D -
Kanál #675 -
#674 ehh nemá:SS akkor asszem be kell érnem ezzel a verzioval:( -
veri5 #673 ez: 300.WS.NTSC.DVDR
az amazonon olvastam h a dvd release agusztusban jön ki, vagyis akkora adják ki a dvd-t...kicst soká -
#672 melyik a legjobb verzió,ami jelen pillanatban létezik? -
#671 oszt társaim nagyon hangoztatták h nekik megvan szuper dvd minöségben. na mondom persze... akkor megnézzük. aztán csak 300.WS.NTSC.DVDR van. ennyit az igényességröl:S -
#670 Remélem hamarosan, mert én is azt várom. És akkor pezsgőbontás. -
#669 nemtod az kb. mikor jön ki? -
#668 várj egy hivatalos dvd release-t és majd az jó lesz :) -
veri5 #667 hy!
van ez a 300.WS.NTSC.DVDR.
ez a dvd-s, ez a legjobb?mert gépen nekem jobban szemcsésebb mint a dvdsrct. -
#666 ték
-
winnie #665 armani: "Még a film előtt elolvastam. Kicsit bebuktad, de mindegy. Hülye vagy és kész. Már a hozzászólásaid többségéből kiderült..."
:) tök jó ez a "hülye vagy" érvelés. ilyet csak a nagyon egyszerű emberek írniak. hagyjuk a dedót
ha olvastad, akkor meg miért nem figyeltél oda, hogy mennyi minden (amiket leírtam) változott a képregényhez képest. mivel azt írtad, hogy "A képregényhez ragaszkodtak, ember". vagy most blacksahdow is "hülye", mert szerinte is "én jobban örültem volna neki ha jobban ragaszkodnak a képregényhez". meg zack snyder rebdezp is, aki elmondta, hogy miért próbáltak pluszot hozni a comixhoz képest?
szóva vagy figyeletlen vagy, vagy hamarabb utolértek, mint a sánta kutyát. -
knightbali #664 már le lehet tölteni DVD-ben. -
#663 ezek jobbak....
I cant read.... :DDD -
#662 Neeeeee... bevagyok fáradva.. :D és a dataaaas kééép... röhögögögörcs.. nem birom abbahagyni :D -
Prof William #661 Már láttam moziban kétszer és most othon szeretném. Van már belőlle jó verzió kint? -
knightbali #660 a hülye fejüket -
#659 nem én csináltam, mint ahogy EZT sem ésEZT sem :D -
#658 És nagy a kontraszt... -
#657 rossz a kivágás... -
#656 -
#655 -
#654 No retreat, No surrender... ^^ -
knightbali #653 Jó akkor majd következő alkalommal a szívószálat a seggébe felnyomom az ilyennek, hű maradok spártához, és tiszteletben tartom a szokást :) -
#652 :DD
terem másik végében voltak, nem volt kedvem odamenni, túl messze ültek XDD -
#651 Najó az ilyet én reflexből ütöm meg :D -
#650 :DDD
velem ilyen akkor volt, amikor a Karib-tenger kalózai 2-t néztem másodszor, kis kemény legények meg pár plázapicsa ott vihogott,dumáltak,mobiloztak -.- -
#649 Én nem álltam volna m eg ennyinél.
Legyél spártai. :DDD
"Csak 3x os a túlerő. Jók az esélyeink" -
knightbali #648 Na igen hasonló helyzetben volt részem. Pont mellettünk űlt egy kb 10 tagú társaság. Büdösek voltak mint a disznó, folyton pofáztakm, de ami a lejobban felidegesített, hogy amikor a film végénél, Leonidasék a vérüket adják az egyik dagadt jampi gyerek közűlük akkor kezdett el a mobiljával játszani... Ja igen a mellettem űlő gyerek a társaságukbol ott böfögött egyfolytában a fülembe szinte, elég aromásakat mit ne mondjak, mivel a film feléig falta a rágcsát, de kb az 5-6-nál már rászoltam hogy menjen ki ha rosszúl érzi magát. -
#647 Woody Allen filmjei klasszikusan Low budget filmek és a kedvenceim....
Vagy Kevin Smith filmjei is Low budget filmjei és kegyetlenül jónak tartom őket...
Boll nem azért csinál szar filmet, mert kevés pénzt kap rá, hanem mert tehetségtelen.
nincs összefüggés a siker- a film minősége - és a bekerülési költség között. -
#646 Bucser: félreértesz... én nem azt próbálom itt súlykolni, hogy a sikeres filmek azok feltétlen jók is. Én pont hogy amellett érveltem (és a példám is ezt támaszja alá), hogy a gyenge minőségű, szar filmek kevesebb bevételt hoznak. A Bloodrayne hol a francban volt sikeres, mint film? Hol volt nála olyan, hogy minőség? Sehol. És mennyi pénzt hozott?? A cikk szerint a 25 millió dolláros költségből kb. 2 milliót kapart vissza. Ezt próbálom elmagyarázni, amit winnie sem bírt felfogni, hogy ennek a filmnek a kritikán aluli minősége is hatással volt a bevételére. Sok filmnél ez így van.
A 300-ról meg én nem mondtam semmi rosszat. Nekem tetszett -
#645 Két csaj között kell ülni -
#644 nekem nem volt ilyen szerencsém, első napi vetítés, mellettem lévő társaság egyik tagjának olyan lecsó szaga volt majdnem elhánytam magam.. hátul valaki hangosan olvasta a feliratot.. meg egy ideig egy idiota kopasz majom azzal szórakozott a hátsó sorban h a belenyúl a vetítésbe és az árnyékával játszik..