884
2007 egyik ütős filmje
  • Shiwo
    ezeket én alkottam...

• BlackShadow
    szépnek szép, de én sajnáltam rá ezt a pénzt :) az angol példány pedig a gépen "porosodik" :D
  • Hoz_Hun
    Milyen a képregény? Minőségre értem. Érdemes megvenni?
  • AntiHero
    VótMÁN vóóótttmááánnnnn!
  • Prof William
    Ime a trailer gyerekek számára is nézhető disnei verziója.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=gNqiSkd1M6k&eurl=http%3A%2F%2Fgamestar%2Ehu%2Fkommentek%2Ephp%3Fsid%3D27007
  • knightbali
    Anyám borogass :)
  • desigo
  • veri5
    loool ez kurva jó:D
  • Kanál
  • Rage47
    ehh nemá:SS akkor asszem be kell érnem ezzel a verzioval:(
  • veri5
    ez: 300.WS.NTSC.DVDR
    az amazonon olvastam h a dvd release agusztusban jön ki, vagyis akkora adják ki a dvd-t...kicst soká
  • BADE
    melyik a legjobb verzió,ami jelen pillanatban létezik?
  • Rage47
    oszt társaim nagyon hangoztatták h nekik megvan szuper dvd minöségben. na mondom persze... akkor megnézzük. aztán csak 300.WS.NTSC.DVDR van. ennyit az igényességröl:S
  • Bokafix2
    Remélem hamarosan, mert én is azt várom. És akkor pezsgőbontás.
  • Rage47
    nemtod az kb. mikor jön ki?
  • BlackShadow
    várj egy hivatalos dvd release-t és majd az jó lesz :)
  • veri5
    hy!
    van ez a 300.WS.NTSC.DVDR.
    ez a dvd-s, ez a legjobb?mert gépen nekem jobban szemcsésebb mint a dvdsrct.
  • Armani
    ték
  • winnie
    armani: "Még a film előtt elolvastam. Kicsit bebuktad, de mindegy. Hülye vagy és kész. Már a hozzászólásaid többségéből kiderült..."

:) tök jó ez a "hülye vagy" érvelés. ilyet csak a nagyon egyszerű emberek írniak. hagyjuk a dedót

ha olvastad, akkor meg miért nem figyeltél oda, hogy mennyi minden (amiket leírtam) változott a képregényhez képest. mivel azt írtad, hogy "A képregényhez ragaszkodtak, ember". vagy most blacksahdow is "hülye", mert szerinte is "én jobban örültem volna neki ha jobban ragaszkodnak a képregényhez". meg zack snyder rebdezp is, aki elmondta, hogy miért próbáltak pluszot hozni a comixhoz képest?

szóva vagy figyeletlen vagy, vagy hamarabb utolértek, mint a sánta kutyát.
  • knightbali
    már le lehet tölteni DVD-ben.
  • LasDen #663
    ezek jobbak....
    I cant read.... :DDD
  • Kmarha
    Neeeeee... bevagyok fáradva.. :D és a dataaaas kééép... röhögögögörcs.. nem birom abbahagyni :D
  • Prof William
    Már láttam moziban kétszer és most othon szeretném. Van már belőlle jó verzió kint?
  • knightbali
    a hülye fejüket
  • Seth
    nem én csináltam, mint ahogy EZT sem ésEZT sem :D
  • berlinboy6329
    És nagy a kontraszt...
  • LasDen #657
    rossz a kivágás...
  • Armani
  • Seth
  • Armani
    No retreat, No surrender... ^^
  • knightbali
    Jó akkor majd következő alkalommal a szívószálat a seggébe felnyomom az ilyennek, hű maradok spártához, és tiszteletben tartom a szokást :)
  • toysoldier
    :DD

terem másik végében voltak, nem volt kedvem odamenni, túl messze ültek XDD
  • Armani
    Najó az ilyet én reflexből ütöm meg :D
  • toysoldier
    :DDD

velem ilyen akkor volt, amikor a Karib-tenger kalózai 2-t néztem másodszor, kis kemény legények meg pár plázapicsa ott vihogott,dumáltak,mobiloztak -.-
  • Armani
    Én nem álltam volna m eg ennyinél.

Legyél spártai. :DDD

"Csak 3x os a túlerő. Jók az esélyeink"
  • knightbali
    Na igen hasonló helyzetben volt részem. Pont mellettünk űlt egy kb 10 tagú társaság. Büdösek voltak mint a disznó, folyton pofáztakm, de ami a lejobban felidegesített, hogy amikor a film végénél, Leonidasék a vérüket adják az egyik dagadt jampi gyerek közűlük akkor kezdett el a mobiljával játszani... Ja igen a mellettem űlő gyerek a társaságukbol ott böfögött egyfolytában a fülembe szinte, elég aromásakat mit ne mondjak, mivel a film feléig falta a rágcsát, de kb az 5-6-nál már rászoltam hogy menjen ki ha rosszúl érzi magát.
  • Bucser
    Woody Allen filmjei klasszikusan Low budget filmek és a kedvenceim....

Vagy Kevin Smith filmjei is Low budget filmjei és kegyetlenül jónak tartom őket...

Boll nem azért csinál szar filmet, mert kevés pénzt kap rá, hanem mert tehetségtelen.

nincs összefüggés a siker- a film minősége - és a bekerülési költség között.
  • Bokafix2
    Bucser: félreértesz... én nem azt próbálom itt súlykolni, hogy a sikeres filmek azok feltétlen jók is. Én pont hogy amellett érveltem (és a példám is ezt támaszja alá), hogy a gyenge minőségű, szar filmek kevesebb bevételt hoznak. A Bloodrayne hol a francban volt sikeres, mint film? Hol volt nála olyan, hogy minőség? Sehol. És mennyi pénzt hozott?? A cikk szerint a 25 millió dolláros költségből kb. 2 milliót kapart vissza. Ezt próbálom elmagyarázni, amit winnie sem bírt felfogni, hogy ennek a filmnek a kritikán aluli minősége is hatással volt a bevételére. Sok filmnél ez így van.

A 300-ról meg én nem mondtam semmi rosszat. Nekem tetszett
  • desigo
    Két csaj között kell ülni
  • BlackShadow
    nekem nem volt ilyen szerencsém, első napi vetítés, mellettem lévő társaság egyik tagjának olyan lecsó szaga volt majdnem elhánytam magam.. hátul valaki hangosan olvasta a feliratot.. meg egy ideig egy idiota kopasz majom azzal szórakozott a hátsó sorban h a belenyúl a vetítésbe és az árnyékával játszik..