884
2007 egyik ütős filmje
-
#724 a 300 mellékhatásai...avagy miért ne engedjük, hogy barátnőnk megnézze a filmet... -
#723 -
-
Prof William #721 Igazi spártai Birkát! Csakis hóhérbárdal lehet nyírni és ha megtámadja a farkas annak átharapja a torkát! -
AC2 #720 Ezt én se értem nagyon -
#719 A birkádat legelni??
Hogy tud v.ki legelni egy birkát?
-
Cmdr #718 "meg egy-két képkockában láttam az egeret"
Te inkább mennyél legközelebb a birkámat legelni, mert oda való vagy, nem a moziba! -
#717 hogy lehetne egérkurzor egy jelenetben?szerinted úgy teszik bele a cgi-t a filmekbe,hogy lejátszák egy gépen és felveszik kamerával a monitort vagy mi?csak akkor kerülhet kurzor a renderelt anyagba ha valaki szándékosan beletesz egyet... -
#716 hja azt hittem hogy erről a jelenetről beszéltél az egér kapcsán is :D Várjuk a bakit, ha megvan jöhet a kép! -
eLiXir #715 Nem, sőt nem is ebben a jelenetben, de már nem emlékszem, vhonnan lekapom hétfőn és megnézem. -
#714 Öööö... nem akarlak hülyének nézni, csak azért kérdezem mert akár tényleg félre lehet nézni a nagy izgalmak közepette:
nem a dárdák hegyét nézted egérnek? Mert ahogy a katonák hátraesnek, a mögöttük lévő nap fénye szinte eltünteti a dárda nyelét.
(én végignéztem a jelenetet képkockáként, és bár nem egy mozi vagy igazán jó DVD minőség, azért feltünne egy egérkurzor :D)
De az is lehet, hogy csak halucináltál :) -
#713 ahoz h mo-n dvd-n kiadhassák, ahoz kell magyar szinkron:) szal biztos lesz -
#712 én azért belenéznék a szinkronosba, ami valószínű egyszer úgyis lesz :D -
eLiXir #711 igaz -
#710 Szinkron ehhez?
Az eredeti hangot sztem lehetetlen lesz utánozni. Pláne amilyen a mostani filmek szinkronjai. Félévente akad köztük 1 normális. -
eLiXir #709 Tegnap este néztük meg haverokkal plázában. Iszonyat jó volt a film. A zene egyszerűen isteni le is szedtem az egészet.
DE! Jópár "bakiféleséget" láttam. Mikor lerugdosták őket a hegyről a tengerbe akkor a spearek mozgása kicsit korrigálva volt géppel, meg egy-két képkockában láttam az egeret, magam sem tudom hogy vettem észre senki nem látta eddig pedig vagy 20 ember körbekérdeztem.
Összesítésben nálam 5/5
By the way magyar szinkron nem is lesz ? Néhol olvashatatlan volt a felirat de nem vészes. -
AC2 #708 Bocsássa meg az aki ezt a remekművet megalkotta, de ki az a pihentagyú aki ilyet csinál:)? -
AC2 #707 Nekem is tetszik :) -
#706 Úristen ez nagyon jóóóóó! -
knightbali #705 faja :) -
#704 300 és a WoW :) -
#703 Dátum: 2007.04.11. 23:01 Adta: Mortimer
"Szarfejű, kommunista seggtetű, húzzál el a voodoo-nyanya cigány anyádba"
Stílus.
Asszem ezek után nem kéne komolyan venni téged. Így én sem teszem. -
#701 Igazad van... a történelem nem való egyes embereknek -
#700 semmi bajom ha filmröl irnak rossz véleményt,azt ir amit akar.de ne jöjön a történelemel! -
#699 Még jó, hogy ez egy fórum, és mindenki véleményt nyílváníthat. Nah mind1. Inkább nem mondok többet. -
#698 jo a kép -
#697 2-szer láttam moziban,itthon is bele nézek majdnem mindennap.szerintem kurva jo film.de evvel nem mondok ujat.akinek. történelmi véleménye van és ocsárolja az kapja be!!!!!!!! -
#696 LOL -
#695 ismét ihletet kaptam az alkotáshoz...
-
-
#693 Spartaaaaaaaa!!!! -
kék #692 Szerintem vedd meg. Nekem tegnap hozta a Párom, fantasztikus kiadvány. :-) -
#691 Miért? Biztos volt valaki aki ezeket összeszedte... -
#690 -
#689 -
knightbali #688 Ma megvettem, és végre végig el tudtam olvasni, szerintem nagyon megérte megvenni -
#687 -
#686 Abban az időben voltak cigányok? Annak a sok vas nyílhegynek meg BRONZ pajzsnak, ami ottmaradt egy csata után, biztos örülnének, vitték volna a ladával mint mostXD -
#685 Luuuukeeee, ugorjjjjjj....... -
#684 jók