Frank Miller\'s 300

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
ezeket én alkottam...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BlackShadow
szépnek szép, de én sajnáltam rá ezt a pénzt 😊 az angol példány pedig a gépen "porosodik" 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Milyen a képregény? Minõségre értem. Érdemes megvenni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

AntiHero
VótMÁN vóóótttmááánnnnn!<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ime a trailer gyerekek számára is nézhetõ disnei verziója.. 😊

http://www.youtube.com/watch?v=gNqiSkd1M6k&eurl=http%3A%2F%2Fgamestar%2Ehu%2Fkommentek%2Ephp%3Fsid%3D27007
Anyám borogass 😊

desigo
<#hehe><#hehe>
loool ez kurva jó😄

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

BUDA > miskolc.

Rage47
ehh nemá:SS akkor asszem be kell érnem ezzel a verzioval😞
ez: 300.WS.NTSC.DVDR
az amazonon olvastam h a dvd release agusztusban jön ki, vagyis akkora adják ki a dvd-t...kicst soká

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

BADE
melyik a legjobb verzió,ami jelen pillanatban létezik?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Rage47
oszt társaim nagyon hangoztatták h nekik megvan szuper dvd minöségben. na mondom persze... akkor megnézzük. aztán csak 300.WS.NTSC.DVDR van. ennyit az igényességröl:S
Bokafix2
Remélem hamarosan, mert én is azt várom. És akkor pezsgõbontás.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Rage47
nemtod az kb. mikor jön ki?
BlackShadow
várj egy hivatalos dvd release-t és majd az jó lesz 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hy!
van ez a 300.WS.NTSC.DVDR.
ez a dvd-s, ez a legjobb?mert gépen nekem jobban szemcsésebb mint a dvdsrct.

Armani
ték

Semper Fidelis

armani: "Még a film elõtt elolvastam. Kicsit bebuktad, de mindegy. Hülye vagy és kész. Már a hozzászólásaid többségébõl kiderült..."

😊 tök jó ez a "hülye vagy" érvelés. ilyet csak a nagyon egyszerû emberek írniak. hagyjuk a dedót

ha olvastad, akkor meg miért nem figyeltél oda, hogy mennyi minden (amiket leírtam) változott a képregényhez képest. mivel azt írtad, hogy "A képregényhez ragaszkodtak, ember". vagy most blacksahdow is "hülye", mert szerinte is "én jobban örültem volna neki ha jobban ragaszkodnak a képregényhez". meg zack snyder rebdezp is, aki elmondta, hogy miért próbáltak pluszot hozni a comixhoz képest?

szóva vagy figyeletlen vagy, vagy hamarabb utolértek, mint a sánta kutyát.
már le lehet tölteni DVD-ben.

LasDen
ezek jobbak....
I cant read.... 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kmarha
Neeeeee... bevagyok fáradva.. 😄 és a dataaaas kééép... röhögögögörcs.. nem birom abbahagyni 😄 <#violent> <#nevetes1>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Már láttam moziban kétszer és most othon szeretném. Van már belõlle jó verzió kint?
a hülye fejüket<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Seth
nem én csináltam, mint ahogy EZT sem ésEZT sem 😄

PSN ID.: Beegabor

berlinboy6329
És nagy a kontraszt...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LasDen
rossz a kivágás...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Armani
<#pardon1><#rolleyes><#shakehead>

Semper Fidelis

Seth

Armani
No retreat, No surrender... ^^

Semper Fidelis

Jó akkor majd következõ alkalommal a szívószálat a seggébe felnyomom az ilyennek, hû maradok spártához, és tiszteletben tartom a szokást 😊

toysoldier
😄D

terem másik végében voltak, nem volt kedvem odamenni, túl messze ültek XDD

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Armani
Najó az ilyet én reflexbõl ütöm meg 😄

Semper Fidelis

toysoldier
😄DD

velem ilyen akkor volt, amikor a Karib-tenger kalózai 2-t néztem másodszor, kis kemény legények meg pár plázapicsa ott vihogott,dumáltak,mobiloztak -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Armani
Én nem álltam volna m eg ennyinél.

Legyél spártai. 😄DD

"Csak 3x os a túlerõ. Jók az esélyeink"

Semper Fidelis

Na igen hasonló helyzetben volt részem. Pont mellettünk ûlt egy kb 10 tagú társaság. Büdösek voltak mint a disznó, folyton pofáztakm, de ami a lejobban felidegesített, hogy amikor a film végénél, Leonidasék a vérüket adják az egyik dagadt jampi gyerek közûlük akkor kezdett el a mobiljával játszani... Ja igen a mellettem ûlõ gyerek a társaságukbol ott böfögött egyfolytában a fülembe szinte, elég aromásakat mit ne mondjak, mivel a film feléig falta a rágcsát, de kb az 5-6-nál már rászoltam hogy menjen ki ha rosszúl érzi magát.

Bucser
Woody Allen filmjei klasszikusan Low budget filmek és a kedvenceim....

Vagy Kevin Smith filmjei is Low budget filmjei és kegyetlenül jónak tartom õket...

Boll nem azért csinál szar filmet, mert kevés pénzt kap rá, hanem mert tehetségtelen.

nincs összefüggés a siker- a film minõsége - és a bekerülési költség között.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bokafix2
Bucser: félreértesz... én nem azt próbálom itt súlykolni, hogy a sikeres filmek azok feltétlen jók is. Én pont hogy amellett érveltem (és a példám is ezt támaszja alá), hogy a gyenge minõségû, szar filmek kevesebb bevételt hoznak. A Bloodrayne hol a francban volt sikeres, mint film? Hol volt nála olyan, hogy minõség? Sehol. És mennyi pénzt hozott?? A cikk szerint a 25 millió dolláros költségbõl kb. 2 milliót kapart vissza. Ezt próbálom elmagyarázni, amit winnie sem bírt felfogni, hogy ennek a filmnek a kritikán aluli minõsége is hatással volt a bevételére. Sok filmnél ez így van.

A 300-ról meg én nem mondtam semmi rosszat. Nekem tetszett

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

desigo
Két csaj között kell ülni <#nyes>
BlackShadow
nekem nem volt ilyen szerencsém, elsõ napi vetítés, mellettem lévõ társaság egyik tagjának olyan lecsó szaga volt majdnem elhánytam magam.. hátul valaki hangosan olvasta a feliratot.. meg egy ideig egy idiota kopasz majom azzal szórakozott a hátsó sorban h a belenyúl a vetítésbe és az árnyékával játszik..

desigo
Mi a vetítés második napján néztük este egy 450 férõhelyes moziban ami tele volt.Aggódtam is egy kicsit,hogy zajongani fognak a lámák de ahogy elkezdõdött a film síri csend lett és maradt is a végéig...
Seth
ezt Zsigmond Vilmos mondta ám,tõle idézte Blasta

Bucser
Én a SinCity-t haverral néztem egyébként üres teremben😄 Középen ültünk talán utsó vetítési idõpont volt😊 Felejthetetlen😊

Senki nem pofázott, senki nem mászkált, senki nem zörgött😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

az a baj ezekkel a túlságosan beharangozott filmekkel hogy minden szararcú elmegy megnézni, csak divatból. Nameg ha igazán trendy vagy már 'ciki' is ha nem láttad.

Így fordulhatott elõ hogy egy mellettem ülõ tompa ribanc egész film alatt a mobiljával világított az arcomba egy másik meg unalmában a legmeghatóbb jelenetek közben is zörgött vmi chipses zacskóval. Majndem levertem az arcukat komolyan <#violent>

A következõ ilyen alkotásra csak 3 héttel a premier után fogok elmenni, mikor már minden görény megnézte, mert így csak elcseszik az élményt...

"Tegnap láttam a 300-at, de nem értem, miért nézik meg annyian"
azért mert õket érdekli, vagy tetszik nekik, azért mert neked nem jön be másnak még bejöhet.

Blasta
Khmmm, nem 😊
A Gyalog Galoppból idéztem 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Részlet, a Zsigmond Vilmossal készült interjúból
index

"Nincs túl jó véleménye a nézõkrõl.

Tegnap láttam a 300-at, de nem értem, miért nézik meg annyian. Az emberek fejét levágják egyszer vagy hatszor, spriccel a vér. Nem tudnék ilyet csinálni, mert ez hülyeség. A 300-at húsz perc után meguntam, csak a kaszkadõrök miatt maradtam ott, mert annyira zseniálisak voltak. A sztori nagyon jó lenne, de ebbõl semmit nem lehet látni a vásznon, így csak azon röhöghetünk, hogy sikerült a nézõknek eladniuk a filmet"

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

toysoldier
nem olvastam a képregényt (de majd bepótolom) ezért nemtudom h mivel lehetett volna jobb. nekem nagyon bejön a film ezért adtam neki 10est

beteg XD

Armani
Még a film elõtt elolvastam. Kicsit bebuktad, de mindegy. Hülye vagy és kész. Már a hozzászólásaid többségébõl kiderült...

Semper Fidelis