809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
#89 hát ha nem lesz, max nem játszik vele, mivel annál alább nem adja :) -
peti71 #88 Mért lesz magyar feliratos? -
#87 a gépem az aláírásomban. 1680-ban kb 60fps. bár meg kéne néznem megint, h pontos adatot mondjak. -
#86 Én a magyar feliratos verziónál alább nem adom! -
#85 Mindegy én várok a crackre, vagy az angol verzióra. -
#84 mennyire van optimalizálva a játék???
milyen gépen nyomod?: -
#83 nekem elindul úgy ahogy írod... most próbáltam. így elsőre jó lesz ez szerintem, csak érteném mit kell csinálni :D -
#82 11 új kép -
#81 Sikerült valakinek működésre bírni, mert én hiába csinálom ami írva vagyon, csak nem működik, pedig démon4 pro + SF meghajót minden játszik, elrejtettem a DTE.exe-vel, de semmi, pedig eddig minden ilyen ruszki SF-os játék ment. -
ricsa008 #80 ezek szerint működik ? -
-
#78 Ubival közösen adják ki. -
#77 ezzel a gamel szerintem a midway kezdheti ásni a sírját, kifogom próbálni, de így vidók alapján iszonyat bugyuta arcadenak tűnik. -
ricsa008 #76 és ez a brutál vasigyény valós mer ahogy a vidiket nézem ennyire nem tűnik brutálnak -
peti71 #75 pff. -
ricsa008 #74 de ha jól sejtem ez az orsz nem indul. Vagy igen ? -
#73 Elnézést DE, miért lennne ez GTA KLÓN??????
Csak a Rockstar Games csinálhat mászkálós/autós játékot?????
ezt utálom NFS klón stb..... -
zso23 #72 Már magyar torrentről is lehet tötikézni....... :p
-
#71 Fazsa lett a banner. -
#70 Kint van a clone dvd orosz barátainknál!
pb
info -
#69 3 új kép + 1 Trailer -
#68 március 27-ig nincs is sok idő -
#67 gta klón.
aha. -
#66 The Wheelman - Eldőlt, betársul a Ubisoft!
Az amerikai Midway kiadóvállalat az utolsókat rúgja, így minden fűszálba belekapaszkodik, legyen az francia, vagy más.
A kezdetben lineáris autós, lövöldözős akciójátékként tervezett The Wheelman időközben GTA klónná avanzsált, ami lehet jó is, meg rossz is, a lényeg, hogy Barcelona azért más, mint New York.
A megjelenés hónapról hónapra csúszott, mígnem a 100.000 dollárért eladott Midway olyan helyzetbe nem került, ahonnan egymaga látszólag képtelen kikecmeregni. Már ahhoz sincs ereje, hogy egyedül dobja piacra Vin Diesel nevével fémjelzett sikervárományosát.
A korábbi pletykákkal ellentétben nem adta el a Ubisoftnak a kiadás jogát, inkább stratégiai partnerséget kötöttek és örök barátságot fogadtak. A vérszerződés következményeként a Ubisoft besegít a kiadásba és a forgalmazásba. Észak-Amerika, Dél-Amerika, Ausztrália, Új-Zéland, Franciaország, Németország, Nagy Britannia, Írország a franciáké, míg a fennmaradó területekkel az amerikaik foglalkoznak.
A megjelenés tervezett időpontja március 27. Európában és három nappal korábban az Atlanti-óceán túlfelén. A premier előtt konzolos demók garantáltan érkeznek, ellenben a PC-s változat ízelítőjét sűrű homály övezi.
info: Gamestar -
#65 Wheelman az Ubisoftnál?
Úgy látszik, ma ilyen pletykás nap van. Legújabb információk szerint a Wheelmanre csapott le az Ubisfot.
Azt már tudtuk, hogy a Mmidway gondban van, viszont arra számoltunk - és ők is - hogy majd a Wheelman kirántja őket a slamasztikából. A legutóbbi hír a játékról egy kis kését jelentett be, a demó mellé, most viszont olyan hírek keringenek, miszerint a Wheelman tovább csúszik, átvariálódik, és végül az Ubisoft gondozásában jelenik meg - egyszer csak. A játékot már leírták, aztán felkapták számtalanszor, a sima autós üldözésből, GTA szerű sandbox játék lett, de hogy most éppen hogyan is áll a fejlesztés, és ki lesz a kiadó, nem tudni. A ködös információk ellenére a Wheelman nagy érdeklődést keltett a játékosok között, hiszen rengeteg előrendelést vettek fel az áruházak, azonban most ez a lehetőség is megszűnt, hiszen az új koncepció nem biztos, hogy mindenkinek tetszik majd. Arról sem szól a fáma, hogy akik már megrendelték - és kicsengették a zsozsót - milyen választási lehetőséget kapnak. Várnak türelmesen, amíg csak lesz a játéból valami, vagy visszakapják a pénzüket. A kálvária viszont nem tesz jót egy játéknak sem, és reméljük a Wheelman is sikeres lesz ha egyszer - akárhogyan is - megjelenik majd. Hajrá Vin!
ricsa008 #64 szopjanak le
de már megszokhattuk -
#63 Csúszik a megjelenés március 20-ra. -
#62 Cinematic Trailer -
#61 pff -
#60 The Wheelman - Követi a trendet!
A Wheelman fejlesztői követik az éppen divatos trendet, és GTA klónt faragnak játékukból.
A Vin Diesel nevével fémjelzett játékot már erősen tesztelik - egyelőre zárt körben. Megvallom őszintén, nem vagyok a gammától hanyatt esve, és úgy látszik a tesztelők sem. A visszajelzések ugyanis arra késztették a készítőket, hogy átgondolják kicsit a játékmenetet. Nyilatkozatuk szerint a GTA olyan hatalmas befolyással rendelkezik, hogy bár az ő játékuk úgy lett volna imba, ahogyan azt ők eredetileg elképzelték, mégis, a GTA miatt megváltoztak az emberek elvárásai. Ők pedig, lükék lennének széllel szemben vizelni ugye, ha tehát a nép GTA-t akar, hát tessék, ne! Ezzel a felkiáltással nekifognak, és átvariálják az alapvetően autós üldözős, mindent lerombolós, szétlövős játszást. Dicséretesnek mondható ez a hozzáállás, bár tény, hogy a kreativitást nem fokozza majd a csapatban. A divatot nem követni kell, hanem csinálni. Próbáljanak meg inkább egy olyan játékot készíteni ami miatt az emberek sutba vágják a GTA-t, és ne leutánozzák azt - ez persze csak magánvélemény. Sajnos azonban a mai farkastörvények uralta világban, a pénz beszél, a fejlesztő meg kussol. Az is igaz, hogy a GTA szerű játékok még egy ideig biztosan tuti befutók lesznek, akkor is, ha az összehasonlítások során mind elvéreznek majd, hiszen az eredetit nehéz lesz túlszárnyalni. Ennek a játéknak pedig tulajdonképpen jót is tehet a váltás, hiszen valljuk be, az eredeti koncepció nem volt túl ütős - így talán nagyobb sikerre számíthat. Meglátjuk februárban - elméletileg. Hacsak a nagy változások miatt nem csúsztatják tovább a megjelenést.
#59 Wheelman is in development for PS3, Xbox 360 and PC, currently scheduled for release Feb. 20, 2009 -
#58 5 új kép + trailer -
#57 De nem fog, mivel a GDC-n sokmindenki panaszkodott rá, és ezért még egy fél évet dolgoznak rajta és utána adják ki, ha minden igaz. -
Djemba #56 holnap jön ki elvileg a game -
#55 A 2009 év eleji megjelenés elég érdekes, mivel a pc guru oldalán már egy ideje szept. 26.-a van írva, szal akkor ezt most nem igazán értem... -
#54 http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200808&id=385
nem néztem meg őket, ha volt már sry. -
Hellsing47 #53 nekem meg ponthogy elnyerte
szerintem egész élvezhető lesz :) -
#52 http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200808&id=341
sajne nekem nagyon nem nyerte el a tetszésem az egész game :( -
#51 Az biztos! Ötletes játék... sztem ezek a lassitások a joh woos Stranglehold játékból szedték ki, az nekem elég gáz volt, mikor több embert kellett leszedni 3 sec alatt... itt is vmi hasonlót láttam, mikor megfordul kocsijával... -
#50 Tiszta halálos fegyver 4