809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
peti71 #409 Na megszaladt a szekér. -
#408 Grebber barátom utólagos engedélyével... átalakítottam egy cseppet az általa feltöltött fájlokat.
ÍME A MAGYAROSÍTÁS, AKINEK EDDIG NEM MENT ANNAK EZ TUTIRA FOG SIKERÜLNI. ÉS POFON EGYSZERŰ ... 2 LÉPÉSBŐL MEGVAN!!!
TXT-BEN MINDEN ÉRTHETŐEN LE VAN ÍRVA!!!
ÉS SIMÁN GOND NÉLKÜL LETÖLTHETŐ A LINKRŐL:
Wheelman magyarosítás....(2 lépésből !).
(nem lenne rossz betenni a banner alá)
-
#407 Nekem warezba van nagyon sok én nem szeretek játékért pénzt kiadni! -
#406 Jól sejted, a megjelenés napján megvettem.:) -
mester1987 #405 ha van Legendary topik akkor rakja már bele akinek megvan (de nem hinném) -
#404 De hogy visszatérjek a játékra, sztetek miért nem indul el? 350. kommentből töltöttem le, és felül írtam minden filet vele!!! és az ikonnál átnevezetm hunra -
#403 Akkor szinte biztosra vehetem, hogy a Mass Effect meg van neked is :D -
#402 Csak egy kérdés megy 64bites Vistán is? -
#401 nekem 42 van egyelőre, de most kezdtem el jobban vásárolgatni, december óta minden hónapban veszek egy 4-5 játékot. -
mester1987 #400 A Legendary lenne a legfontosabb honsoítás mert abba azthiszem vannak feliratok és legaléább megérteném a játékot. Feltéve ha valakinek megvan közülünk és fel is rakja (ha oylan rendes) -
#399 van aki a banner alá be tudna rakni a kérésemre egy linket? -
mester1987 #398 Amúgy egy f*tymaság ez az egyész UT3as motor mert a BlackSite Area 51-nél csak a Colaesced.int kellett és zsííííííír volt a játék. Mondjuk nem volt benne feliratozás, ez is beleszól..... -
fib #397 a langfiles a másik COALESCED.hun
erre a 2-őre gondolok
-
mester1987 #396 Ja mind1 semmi fib. -
mester1987 #395 Melyik 2 fib???? -
fib #394 Vagy csak ez a kettő kell -
mester1987 #393 Szevasztok. Hallod grebber nincs meg neked a Legendary, True Crime: New York City, Turning Point: Fall of Liberty magyar felirattal? Mert kellenének a fájlok -
mester1987 #392 hallod grebber nincs meg neked a Legendary, True Crime: New York City, Turning Point: Fall of Liberty magyar felirattal? Mert kellenének a fájlok -
#391 Hát én azt hittem ettől neked jóval több minden van meg. Ettől az én gyűjteményem is nagyobb. -
fib #390 Valaki mondja már el , mi kell ahoz ,h működjön jól a magyarítás.
Most szedem a langfiles-t ,meg van COALESCED.hun-om.Kell-e még valami ? -
#389 Nekem több eredeti gémem van:D
De ezek közül, csak a Crysis Warhead van meg origibe
Amúgy warezesek írják egy torrentoldalon, hogy lesz magyar DVD5 verzsó. szal én most le törlöma vtlyt
Balee: az is ott van, megnéztem, szerepel a hun file ott is, felül írtam mindent, de csak kilépked. -
#388 Igen "sajnos".De majd még apránként veszegetek.Nem vagyok a mindent vegyünk meg és ne "lopjuk el" híve. -
#387 egyelőre ennyi gyűjteményed? -
#386 nekem is a vitality-s verzsön van meg és nem lépked ki. mindent írj felül és a Coalesced.HUN-t Wheelman\WheelmanGame\Localization\ mappába is másold be.
-
#385 Drágaszágaim (szó szerint) de néha venni kell valamit no.
-
#384 Nagyon nagy az autós üldözés közbeni lövöldözés, mondjuk ez az ami ér valamit a játékban :) -
#383 Nem az a gond, hogy krekkelve van a játékom? -
#382 Én is a 350-es hsz file-ait használom, és ugyanúgy átírtam az ikon exenéla dolgot, de kilép.
mi lehet akkor a gond? -
#381 Akkor az orosz valamiben más ezek szerint mint az angol mert ott nem jó!
De a lényeg megy nektek elértem a célom jó érzéssel térek nyugovóra.
Remélem valaki majd hasonló modon jár az a Dark Sector magyr verziójával is -
#380 igen tökéletesen müxik nekem is, a videókkal lehetett a gond. -
#379 #350-be linkelt fileokat használom, és így indítom a gamet: WheelmanGame-Final.exe -language=hun -
#378 #350-ben lévővel megy rendesen?
Mert nekem ezekkel az orosz az első küldetés végén exe hibával behalt!
És csak akkor lett jó a cookedpc mappát átmásoltam de akkor már lett a csaj szövegelésének is felirata a #350-esben lévővel nekem nem volt az orosznál! -
#377 Hoyg csináltad? nekem az első küldi végénél kilép. -
#376 eddig 3 missziót megcsináltam, nem fagy, és minden magyar. Köszike.
A videók voltak ám a megoldá sztem. Azok hiányoztak. pl ha kitörlöd a company logokat, ugyanez történik. indításnál general protection fault :) -
#375 Igen nem fagy, de a köv küldetést már nem töltötte be :S Marad az angol, úgysem túl bonyolult a szöveg. -
#374 a legelső mission utáni mentést... -
#373 a filefactory-sról -
#372 szerintem ami eddig nem müködött neki.
nálam is ez volt.
a második misszió közepén tartottam.
mikor magyarositottam, már a játék betöltésekor kifagyott. -
#371 na végre
most beengedett. -
#370 Azért bővebben kifejthetnéd hogyan megy meg milyen mentést töltöttél vissza.(Nem miattam) Többiek érdekében !