809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
BigDaddyJoe #329 1024X768
-
BigDaddyJoe #328 Ez amúgy mitől lehet? -
peti71 #327 Milyen felbontás ez. -
#326 Na megjöttem edzésről.
Felteszek még pár dolgot és linkelem őket hátha azok segítenek! -
#325 Húha, állítsd a felbontást esetleg maxra? -
#324 de akkor meg elmenti a böngészöm és ott lesz míg nem cclínerezem le, én rendpárti vagyok :D -
BigDaddyJoe #323 kockás kép -
#322 pfff :D -
#321 bemásolod a böngésző címsorába esetleg? -
#320 Kép beszúrása funkciót használd vagy a linkest -
BigDaddyJoe #319 megnézted a képet? Ez mitől lehet vagy van valaki akinek hasonló textúra gondok vannak?
-
#318 Hát mert te a cenzúrázott japán verziót szedted le :) -
#317 ajjaj. -
#316 Ez se jó! tedd URL-be
szövegdoboz alatt nyomd be az url beszűrása funkciót -
#315 Mirő beszélsz? nem látszik :D -
BigDaddyJoe #314 http://www.sg.hu/forumkepek/2009_03/kockafej.JPG -
#313 Ez szívás lesz... unreal motor hatsa a kicsikét, azokat nehéz átvinni más "értelembe" -
BigDaddyJoe #312 Na ez lenne az a kép amin látszanak a szélén a kockák -
#311 Megnézettem egy sráccal, nincs HUN kiterjesztésű, nevű file a CookedPC mappában. -
#310 Ja amúgy fegyverem mikor lesz már, mert már megcsináltam jópár küldetést, de semmi. -
#309 1. Maffiózó
2. Modellautók
3. Runes of Magic
4. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
5. Wheelman
6. Ismerd fel a képről az autót
7. Football Manager
8. Tibia
9. Euro Truck Simulator
10. FORMA1
Mi elsz itt ma éccaka -
#308 Az nekem is megy, de mire azzal a szartaligával utolérem és átugrok addigramarad 1x másodpercem és nem érek oda időben. Ja és ez nem a főküldetés mikor a négernek kell vinni a gépeket, hanem melléküldetés. -
#307 Nekem az elsőre sikerült. jobb egérgombot kell nyomni. és gg -
#306 Na ,de hogya játékról is legyen szó. Ti az olyan mellékküldetéseket, mikor egy kocsit kell eltéríteni és leszállítani valahova természetesen időn belül, meg tudtátok csinálni? Én az elsővel próbálkoztam párszor, de mindig lejárt az időm, úgyhogy ott hagytam. A taxis küldetések jobbak, ott csak hajtani kell mint a hülye :) -
#305 Hát én a BiA-t akárhogy machináltam nem sikerült megoldani, hogy magyar felirat angol hang, pedig ide oda másolgattam átneveztem de semmi, attól tartok itt is ez lesz. -
#304 Poénból írtam, na de mindegy, a többiek viszont kapcsoltak :) -
#303 UE 3.0-nak ez a hátránya -
BigDaddyJoe #302 Tehát az a helyzet hogy a játékban a textúrák kockásak megpróbálok belinkelni egy screenshotot -
#301 -
#300 csak az a baj hogy a fileszerkezetileg 1 totális káosz..
-
#299 nem kell...mert a nyelvi cuccok pár mb-ot nyomnak...ellentétben a 8gb-os játékkal. -
Najó a readme.txt file nem kell, egye bassza.. -
peti71 #297 De. -
#296 Tegye fel az egész játékot nem? :) -
peti71 #295 Tegye fel az egész WheelmanGame\Localization\hun\mappát,meg a configst. -
#294 Jó filet szedett dantes, csak ki kell tömöríteni, csomagolni, és máris nem elsz 114 k -
BigDaddyJoe #293 Valaki tapasztalta már ezt? -
#292 nem hibássak nálam.
Lehet egyéni hibák.
VGA esetleg. -
#291 az összes filera amiben a HUN szó szerepel
nem lesz nagy -
#290 vagyis akkor?? mi a gond? :D