809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
#129 De remélem nem szinkronos, a felirat az persze jöhet. -
#128 Még pár nap és a magyar is :D -
#127 Tetszeni nekem is tetszik, de ezzel a hanggal és a semmit nem értek dologgal nem jó játszani, reméljük pár nap múlva jön az angol verzió. -
#126 Én is csak azért szedtem le oroszul hogy megnézzem milyen én megvárom a magyar nyelvűt!
Nekem tetszik a game! -
#125 Hát én inkább megvárom az angol verziót, oroszul elég gáz, az egy dolog, hogy egy szót nem értek ,de az orosz szinkron is gáz, azért ettől a magyar Diesel hang nagyságrendekkel jobb. -
#124 hagyd, ugy várta, mint a messiást, had örüljön :) -
peti71 #123 Magaddal beszélgetsz vagy mi? -
#122 Wheelman.exe -language=RUS ezt az exéhez és már megy is cool!!! -
#121 Hát nekem ezzel sem megy :( -
ricsa008 #120 egy normális release mikorra várható? az ilyen orosz cuccokba nem bízok -
#119 Már van hozzá törés :D -
peti71 #118 Jó lesz ez. -
#117 én most tudtam meg, illetve a GS tesztből, hogy ezt Unreal 3 engine hajtja, szal csak nem lesz gond a gépigénnyel:) -
#116 [URL=http://tv.gamestar.hu/video/wheelman-elso-latasra]Gamestar "első látásra" videó[/URL]
Megemlítik itt is hogy a game lesz az első rész a film meg a 2. rész! -
#115 Elég hosszú bemutató video -
#114 "A demó nagyon korrekt volt, ilyen arcade autós lövöldözős versenyzős lopós dologra számítsatok, igazán egyedi hangulattal. Van benne egy kis burnout (zsarukat kilökni, lerázni, szétlőni) vagy benne egy kis GTA (autó lopás, küldetések, bankrablás, versenyek, mászkálás) szóval annak aki ezeket szereti, csak ajánlani tudom!"
Xbox 360-as tulaj!
-
janihunk #113 Hali ez most igaz 27.ére tették a megjelenést? -
rune #112 Ez sandbox játék lesz mint pl: a GTA? -
#111 Jó lesz ez, a grafika is korrektnek tűnik, kérdés mennyire lesz változatos. Egyébként nem igazán értem, hogy miért törik be az üveg és szakadnak ki az ajtók attól, hogy a kocsi leválik a szerelvényről. -
Hellsing47 #110 könnyed esti szórakozásnak szerintem tökéletes lesz :)
de ami biztos hogy az új riddick játék nagyobbat fog ütni (legalábbis szerintem) -
#109 vajon ebben a játékban ismert fogalom lesz az, hogy: nehézség ? -
#108 vonatos, metrós küldetés -
#107 Szevasztok!! Ki lehet szállni az autóból vagy csak vezetni lehet és úgy lőni?:D -
#106 Na most.A lehetőségek.
A kocsival ha megyünk a jobb analóg kart mozgatva lehet öklelni.Egész jó cuccos és hasznos.Ha mellettünk jönnek meghúzzuk a kart és belerántja autómatikusan a kormányt az ellenfélbe/zsarukba.Előre is működik a dolog.Ha driftelünk vagy szépeket csinálunk kapunk nitrót vagy beválthatjuk extra mozdulatokra mint pl:ha előre nyomjuk a gombot(ami nem az analóg de irány)akkor belső nézetre vág a kamera és lehet a szélvédőn keresztül lövöldözni,bárhova lőhetünk de mindíg van az autókon egy kijelölt karika ahova ha 2x vagy 3x beletrafálsz a legjobb állapotban levő verda is megadja magát.Ha a gambot hátrafele nyomjuk akkor kézifékkel megfordul a kocsi és a hátunk mögött levőket intézhetjük el majd a kocsi autómatán visszaáll.A következő dolog az airjack:a B betűvel kinyitjuk az ajtót a kocsiban menet közben és ha vmi járműhöz közel érünk és zöld lessz a nyíl felette akkor átugrik a másik kocsiba és ellopja azt.A városban lehet szabadon mászkálni.Próbáltam csak simán járókelőket lőni de meg sem érezték WTF.
A grafika egész pofás,nem lessz vele gond.Bár elég szines a város mint a vice citiben.Lehet upgradelni a cuccokat.Motort is lehet vezetni.Az irányítás jó lett természetesen nem élethű mert akkor sok móka lehetetlen lenne.Összeségében egész jó game.Vannak sima körverseny küldetések is amik elég akciódúsak.Szabadon leszedhetjük az ellenfeleket és kocsit is válthatunk.De visszatermelődnek így sosem fogynak el.
Remélem tudtam egy kicsit pontosabb képet adni a játékhoz. -
peti71 #105 Érdekel,és persze várom pc-re.. -
#104 Engem érdekelne amúgy. Amúgy sztem nem éri meg berúházni.
Vin Diesel tényleg egy beéíptett ügynököt játszik? -
#103 Most toltam xboxon.Picit just cause felling.Az irányítás jó.Meg van pá jó ötlet.A karaktermozgás olyan mintha vin be lenne szarva.De amúgy egész jó.A garfika hozza a várhatót.Írok róla bővebben ha vki érdekel 1általán. -
Hellsing47 #102 és mégis mért nem? -
#101 Aranylemez :D
nem érdemli meg -
#100 Na már csak 2 hét (+ a netre kerülése) és tolhatjuk a magyar verziót! -
#99 mit minek ? -
#98 Csak azt nem értem minek. -
Hellsing47 #97 aranylemezen a játék -
VLove #96 Szarakodott az install,4x fagyott le,meguntam és letöröltem a fájlokat.Majd ha lesz rendes angol verzió leszedem rapidról...még 12 nap -
#95 Nincsen!
Orosz torrenten linkeltek no cd-t de hibás a rar .Szerintem fake! -
VLove #94 Üdv!
Nincs valami angol patch hozzá vagy nem lehet nyelvet állitani benne? -
#93 Persze, h lesz, a CDP adja ki -
#92 Sziasztok.A virtuális IDE meghajtóba kell betenni a képfájlt.
Amúgy nem lehet angolra átállítani a nyelvet? -
peti71 #91 Mert csak. -
#90 Lol. nem. mért lenne?