Wheelman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Wheelman is in development for PS3, Xbox 360 and PC, currently scheduled for release Feb. 20, 2009

Next PC upgrade: 2022

grebber

Gerbill
De nem fog, mivel a GDC-n sokmindenki panaszkodott rá, és ezért még egy fél évet dolgoznak rajta és utána adják ki, ha minden igaz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

holnap jön ki elvileg a game

JackSparrow88
A 2009 év eleji megjelenés elég érdekes, mivel a pc guru oldalán már egy ideje szept. 26.-a van írva, szal akkor ezt most nem igazán értem...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

bertino
http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200808&id=385

nem néztem meg õket, ha volt már sry.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nekem meg ponthogy elnyerte
szerintem egész élvezhetõ lesz :)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

bertino
http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200808&id=341

sajne nekem nagyon nem nyerte el a tetszésem az egész game :(

Prince23
Az biztos! Ötletes játék... sztem ezek a lassitások a joh woos Stranglehold játékból szedték ki, az nekem elég gáz volt, mikor több embert kellett leszedni 3 sec alatt... itt is vmi hasonlót láttam, mikor megfordul kocsijával...

grebber
Nagyon árkád de 1 végigjátszást mindenképpen megér majd!

Prince23
Prince23
Ja ugyanaz szinte ami a 45. hszben van :D

Prince23
"Bár régóta mutogatják, sõt az E3-on már játszható is volt, mégsem fog idén õsszel megjelenni a Vin Diesel fõszereplésével készülõ The Wheelman.
Tegyük hozzá, rá is férne még a játékra némi polírozás, hiszen a kiállított E3-as változat korántsem volt tökéletes. Érezhette ezt a kiadó Midway is, aki némi haladékot adott a fejlesztõknek, így a The Wheelman a jövõ év elsõ negyedében kerülhet boltokba. A meglehetõsen érdekes koncepciót követõ autós játék egyébként egy azonos címû film kapcsán készül, melyben természetesen szintén Diesel bácsi lesz a fõszereplõ."

grebber
The Wheelman - Csúszik a megjelenés

A Midway bejelentette, hogy a Vin Diesel fõszereplésével készülõ The Wheelman megjelenését elhalasztották.

Az idei E3-as szereplése alatt többen elégedetlenségüket fejezték ki a Wheelmannel kapcsolatban, mert úgy érezték, hogy még nagyon csiszolatlan. A Midway érezhetõen komolyan vette a visszajelzéseket, mert úgy döntöttek, hogy elhalasztják a megjelenést, és alakítgatnak még a játékon. Az eredetileg 2008 végére tervezett megjelenésbõl 2009 elsõ negyedéve lett, de még így is elõbb fog érkezni az azonos címû, vele párhuzamosan készülõ filmnél, bár nem sokkal.

info: Gamestar

Máté94
Nekem tetszik!Akár mennyire is arcadenak tûnik:)
bertino
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

Gerbill
Pont az ugrott be nekem is, ugye ott is "wheelman"-t alakítottunk, csak azért, ott nem voltak ekkora hülyeségek:P. Pénzt biztos nem adnék ki ezért, 6 óra játékidõ és valószínûleg még így is hamar meg lehet majd unni, de ahogy írtad egynek elmegy.

Prince23
Na ja, egynek el fog menni, mint tavaly a driver 4.

Gerbill
Nagy baromság lesz, de kurva jó:D

Prince23
bertino

bertino
legalább driv3r szintû fizika lenne benne
de ez még azt is messze kerüli. :|

Gerbill
Már egy korábbi interjúban is elmondták, hogy egyáltalán nem törekedtek a realisztikusságra. Ha te erre vágysz játsz valamilyen szimulátorral. Ez egy arcade autós lövölde, nem kell tõle sokat várni.

Prince23
Jó lesz ez, max úgy leszek vele, mint a bS area 51-el.

bertino
eh, ez max gameplay és továbbra is rémisztõ :|

grebber

bertino
ez alapján nem csodálom, hogy tesznek a gamera... olyan szinten hihetetlen szar ezen a traileren az autok fizikája, hogy valami borzalom.

Prince23
mustang93
Unreal Engine 3.0 fogja hajtani a játékot.Egyszerûen eszméletlen grafikáju és nagyon kidolgozott játék.Rémelem hogy Szeptemberben vagy oktoberben kijön a PC piacra.

Különben PC-re be van jelentve! <#wave>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

grebber

bertino
zsír.

grebber
The Wheelman - 8-10 óra játékidõ!

A The Wheelman producere, Shaun Himmerick egy interjúban a Vin Diesel nevével fémjelzett akciójáték játékidejérõl is mesélt.

A Vin Diesel nevével fémjelzett adrenalinpumpáló akciójáték, a The Wheelman elõreláthatólag közel 8-10 órányi észveszejtõ rohanást ígér Barcelona utcáin. Shaun Himmerick producer állítása szerint az átvezetõ filmekkel karöltve kialakult játékidõ rengeteg játékélménnyel gazdagítja majd a játékosokat. A Midway égisze alatt készülõ produkció idén októbertõl lesz kapható PS3-ra, X360-ra és PC-re.

info: Gamestar

bertino
be van ez a game jelentve PCre egyáltalán ?
hardwireden csak a két fostalicska konzol neve van ott a platformnál, azért kérdem, mert sokszor õk se tudják mi-mire jön.

szerk.: most nézem hsz-eket, már az oldal látogatói is csodálkoztak, hogy nincs kirakva, asszondják jön PCre is.

bertino

grebber

Prince23
Ja, ok, õsz...

Prince23
Nos akkor mikor is jön ki?

<#eljen>

grebber
Elindult a honlapja
Nagyon jó az új trailer!

Attila8805
Sajnos semmi hír:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

grebber
Most olvasom GC-n kint lesz a game!

Rage47
wow, micsoda trailer, szuper!!:))
matyi08
nemrég jelentették be, máris ingame videókat akarsz? az assassin's creed-bõl még mindíg nincs, bedig jóval elõtte bejelentették.

grebber
Jó game lesz ez csak nagyon utálom az ilyen semmitnemmondo nem ingame trailereket!

FnF? ennek nem sok köze van ahhoz..

Érdekes fizikája van... A FnF-ek után egynek jó, de már iszonyúan lerágták ezt a csontot...

stp4trick
nem semmi, de...

remélem nem egy jól összerakott trailerrel és Vin Diesellel akarnak eladni egy kevésbe jól sikerült game-t

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Qwerty4
na valahogy sikerült megnéznem, király!!!<#eljen><#eljen>

Qwerty4