809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
#369 llllooooolllll
régebben a crysis is képes volt ilyeneket művelni.
pedig ott a menüben állítottam. -
#368 szuper és melyik linkröl töltötted le ilyen hamar?
-
m0na #367 köszi a segítséget ;) -
#366 Müxik a hun. Vissza töltöttem az állást és nem fagy. Köszi még1x grebber. -
#365 tényleg csak felbontást lehet állitani benne? -
#364 Simán fog menni szerintem! -
#363 fog futni.
gta 4-nek a maxhoz mindenképpen 1 gb ram kell....
Saint Row-on nem tudok semmit, de hallottam ezt-azt, hogy hardverigényes.
de nekem megy 1680x1050-ben
Max beállitások meg nincsenek, mivel CSAK felbontást enged állítani. -
m0na #362 szisztok, tervezem a game megvételét de mivel nem volt demo nem tudom hogy nálam futni fog-e.
Konfigom az aláírásomban. Természetesen fullHD max beállításokal szeretnék játszani. (Saints Row, GTA4 után már semmi sem biztos ugye)
előre is köszi. -
fib #361 Nem lehetne azt a 5 gigát valahogy összetömőríteni -
#360 halli nem szeretnék panaszkodi.
rendes töled, hogy segétkezel, de ha nem rapidra töltesz fel, aminek szerintem pofonegyszerű a kezelés, le illetve feltöltésben, akkor problémák adódhatnak.
az első link alapon slot limites, ahol szinte lehetetlen sorra kerülni.
a második linknél, meg már másodszorra inditja el az 500másodperces várakozási időt.
ha nem jelent túlságossan nagy gondot, akkor pls ide tedd.
THX
RapidShare.... egyszerű fel-letöltés. -
#359 Nem szinkron hanem az emberek "karonjainak leírása"
-
#358 Akkor ne is töltsűk, amit msot linkeltél?
amúgy az a link, teljes magyarítás? -
#357 ez szinkron?! -
#356 Na sikeült az orosz verziót teljesen magyarrá varázsolnom még amit a csaj magyaráz elején merre menjünk már az is feliratozva lett.És a küldetés végén nem lépked ki.
Ezzen csak egy baj van ezt úgy értem el hogy az 5,3GB-os CookedPC mappát felülírattam vele. (meg hát ugye az eddigi magyarítás dolgok amiket már linkeltem)
Ezen már csak az segít ha felteszik majd a teljes magyar nyelvűt.Feltenném de 100kval ezer éve lenne! -
#355 tess:
-
#354 Lehet az AA nem fog müxeni
mondjuk annyira nem feltűnő
BigDaddyJoe: persze, 1 pill. -
BigDaddyJoe #353 hallod maxtreme belinkelnél nekem a játékból egy képet amiben épp az ég felé nézel Diesellel? -
#352 Pedig müxött az. Sőőt a BIA3-nál is.
Mindjárt próba.
Grebber köszi újra. -
BigDaddyJoe #351 jól van amúgy az összes felbontáson ilyen a kép mint amit belinkeltem -
#350 Magyar Nyelvi fájlok (Filefactory)
Easy-Share
Van benne OLVASSEL.txt azt nézzétek meg oda kell másolni a dolgokat.
Sajnos az oroszra ezeket felülírva a legelső feladat végén elszáll nekem is.Lövésem sincs mi kéne még.
De próbálkozzatok. -
#349 nem hiszem
régen próbáltam bioshock-nál, de nem volt eredmény. -
#348 az nem textúra hiba...
nem vágod??? egyszerűen nincs élsimítás. LOL
a játéknak semmi baja. Vagy te használod kis felbontáson, vagy a videókártyáddal van gond. -
#347 Vajon forceolva az AA müxik? :)
Kéne rá minimum 2x-es... -
#346 Nálam ilyen:
-
#345 szélei kockásak???
a füled kockás.
egészen annyi a gond, hogy az unreal motor nem nagyon támogatja az élsimítást.
Ez van. Nézd meg a többi unrealos cuccot. Mindegyikben recésen fogod látni az éleket. -
BigDaddyJoe #344 :D ja -
#343 160 felett fel sem fog tűnni -
BigDaddyJoe #342 köszi a segítséget tolom azt kész úgyse gyalogolok sokat a játékba kocsiba meg nem látom a textúra hibákat :D
-
BigDaddyJoe #341 nemszótam :D -
#340 az h olvasni kőne -
#339 ezt még anno én csináltam :)) -
#338 mi ezzel a gond? -
BigDaddyJoe #337 halljátok ezt most egy másik oldalról szedtem le ezt a screenshotot na nálam is ilyen a textúra kockás kép2 -
BigDaddyJoe #336 azért köszi a segítséget -
BigDaddyJoe #335 de mindegy amúgy játszható meg minden csak egykét helyen ilyenek az árnyékok -
BigDaddyJoe #334 Ati és ma raktam föl a legújabb drivert
-
#333 ATi?
Driver frissítés.. -
BigDaddyJoe #332 full maxra tettem a felbontást de talán egy hajszállal lett jobb amúgy még a textúrák szélei még mindig kockásak :D
-
#331 Tedd maxra -
BigDaddyJoe #330 de mivel nem lehet a játékban állítani semmit csak felbontást ezért gondolom ezen nem lehet javítani