36
-
dvdrw111 #36 nekem tökéletesen megy és most vagyok 50%-éknál és van egy mazda rx7, dodge chalenger r/t,volvagen golf és én azt a csajt ngyon könyen evertem egy rx7-el. -
#35 Ha már lentedd szóba jött a Most Wanted...
oltárira elbaszták azzal, hogy alig vol benne tuning...
meg minden kellett az a sok amúgy is irdatlan gyors sporverda ami alapból szarrá van tuningolva???
Nekem marhára nem jött a MW...
Remélem a Carbon jobb lesz, több tuningal... 5letesebb autókkal és jó pályákkal ! -
Csaba #34 Nem volt az olyan nehéz, csak szinte végig figyelni kellett 1-1 verseny közben a catch up miatt, ami nekem tetszett. Ami viszont nem, hogy az ellenfél legtöbbször sokkal lassabb kocsival volt, mégis a sarkamban lihegett (persze párszor jól lehagytam őket, de ez a ritkábbik eset volt). Lett volna ugyanolyan gyors, vagy gyorsabb kocsival, akkor semmi baj nincs a catch up móddal, mert úgy hihető, de így nem.
Szerintem ez a legnagyobb hibája a most wantednek. Állítólag azt mondták a készítők, hogy érezni lehet a különbséget a Carbonban a kocsik között. Kíváncsi leszek rá. -
KexSkyline #33 Az összes NFS jó volt mindig nem volt ellen fele de MW nagyon gagyi lett de ami jó lett az a grafikája de a tunning inkább akkor ne rakták volna be meg BMW-t nem lehet tunnigolni :S Remélem a Carbon jobb lesz ! -
#32 Az Underground 1 nek volt a legnagyobb játékélménye. A kettőnek sem volt semmi, a MostWanted-et már csak kétszer vittem végig, (trainer-el), mert nagyon nehéz volt, és idegesítők voltak a rendőrök, remélem javítottak a tendencián, mert nagyon lecsúsztak. Legyen könnyebb, és sok a tuning!!! :D -
Csaba #31 Hát az gáz. De ne aggódj, a Carbon tuti tetszeni fog:-)))) -
Indigo #30 Pont egyike vagyok annak a 2-3 emberkének -
Csaba #29 Hát azért a legjobban az hasonlít az összes nfs közül a street rodra...
Amit írtál, az pont azt bizonyítja, hogy a 3-4-ben sem voltak toppon a pályák számával. 8-10 pálya volt, és kész. Az, hogy mirrorozom, meg visszafelé megyek rajta, attól még ugyanannyi a pálya. Ez pont olyan, mint az undergroundban máshol van 1-2 kanyar meg ugrató... Ezzel magadnak mondtál ellent. Ráadásul az aztán nagy kreativitás volt, hogy beletették az összes pályát a 3-ból a 4-be (kivéve a bonus pályát). Ezzel gyakorlatilag feleslegessé tették a 3. részt... A legtöbb pálya meg abszolút nem jött be, mert körpályák voltak szinte mind. Sokkal jobban szeretem a sprint pályákat, az nem olyan unalmas. A 4-ben a karrier mód tetszett nagyon.
Egyébként nem véletlen, hogy más vizekre eveztek az undergroundokkal, mert semmi újdonság nem volt bennük már. Minden részben tengerparti, havas stb. pályák, ferrarik. A hot pursuit 2-vel megkaptál mindenféle csodaszép egzotikus szépségű pályát, meg mindent, csak maga a játék volt rém unalmas. Ezek után nyilvánvaló volt, hogy mást kell kitalálniuk. Vajon miért tartanak még mindig a tuningosdinál? Mert nagyon bejött az egész téma, és sikeres. Lehet, hog 2-3 emberkének nem tetszik, de a többség imádja. Én mondjuk a hangulata miatt.
Egyébként nem kell megvédened a régebbi részeket, szerintem a maga idejében majdnem az össze nfs jó volt (nekem csak a 2. rész és a hot pursuit 2 nem jött be), de az új részekkel sincs baj. -
#28 atlanticat valahogy kétszer írtam le -
#27 Atlantica, Aquatica tuti kihagytad Atlantica, de azért szép. A négy baromi jó volt úristen mit művelt azzal egy voodoo2, de a porsche máig a legjobb. Bár írta valaki, hogy a rendőrök csalnak, hát ez mindíg így volt pu-ban álló helyzetből legyorsultak, de nem idegeskedtem ennyi belefért -
#26 Hát az ug-knek köze sincs a street rod-hoz.
Amúgy a 3-4 nem volt annyira árkád mint az UG-k, az MW-ről ne is beszéljünk. 3-4ben nem tudtad szalagkorláton bevenni a kanyarokat, mert beelőztem mint a szél, főleg, hogy volt néhány elég erős fal, amit ha nem kerülsz ki, ottmaradsz :D
8 pálya volt a 4-ben? Na akkor: Celtic Ruins, Landstrasse,Kindiak Park,Dolphin Cove,Route Adonf,Durham Road,Snowy Ridge, Raceway 1,2,3 és a 3ból átvett pályák, Hometown,Redrock Ridge,Rocky Pass,Country Woods,Lost Canyon, és még egy havas pálya aminek a neve most nem megy fejből, és Empire City. Ez ha jól számolom 17 db pálya(és ezeket még lehet mirrorozni, visszafelé játszani nappal, éjszaka, esőben, hóban), ezekből legalább 10 teljesen különböző hangulatban, különböző környezetben.
Ehhez képest, az UG-kben meg az MW-ben is van. 100 verseny 1 féle helyszínen, ugyanolyan hangulatban, ugyanolyan környezetben (a város ami az ug-knél egy gyenge Los Angeles, New York keverék, pedig a 2 város rohadtul különböző), és néha két pálya között tényleg csak egy kanyar a különbség, + mirror, visszafelé.
Ha te nem láttál az éjszakai módban semmit, akkor veled, vagy a gépeddel van a baj, én láttam, monitor fényerő állítás nélkül(na meg az se baj, ha nem teljesen világos napsütötte szobában játszol olyan játékkal amiben sötét van).
Szerintem aki nem játszik az új nfs-ekkel, nem csak a catch up miatt nem játszik, hanem a többi nevetséges dolog miatt. pl mikor az MW-ben manuális váltónál fél percig nem engedett visszaváltani, véletlen időközönként, fórumon csak ennyit írtak: bugos, használj automata váltót. Hát pff fasza, hogy egy manuális váltós lehetőséget se tudnak létrehozni, hiszen 25 évvel ezelőtti játékban már tökéletesen megcsinálták, sőt még élethűbben is... -
#25 Ja bennevoltak, a fejlesztés maradványai, elő lehetett hozni csíttel, de csak sima autók voltak, nem is üldöztek. Amúgy nemis mondtam hogy az 5-ben nem voltak, úgyhogy nemtom hogy jön ez ide. -
Csaba #24 Nekem te ne küldd el a Street Rodokat, mert ezer éve megvan mindkettő, nálam többször senki sem játszotta ki. Imádom! Volt, hogy egy nyarat szinte csak azzal nyomtam végig általános sulis koromban (persze mást is, de legtöbbször ezt). Ezért is tetszik az underground 2, mert tiszta street rod, modernizált formában.:-) Csak a Király hiányzott! (A végén a kopasz krapek nevetséges volt sajnos)
A lotus 3 pedig bármilyen gépen elindul, csak dosbox kell hozzá. Elküldjem? :-)
Mellesleg töltsd be a 3-at vagy a 4-et, meg fogsz lepődni, mennyire gáz mai szemmel. Azok az elbaltázott belső nézetek, meg sem közelítik a legelsőét! Az irányítás pedig ugyanolyan arcade-os, mint az undergroundokban. Hogy több pálya lett volna? Volt vagy 8. Persze ott is csinálták a mirrort meg visszafele módot, ha elkerülte volna a figyelmedet. Annyi pálya az undergroundban is volt...
Nekem pont az éjszakai hangulata jött be ezeknek. A 3-ban is volt anno éjszakai mód, de az nevetséges volt, mert semmit nem láttál, még akkor sem, ha feltetted a monitor fényerejét maxra. Totál gáz volt.
Mondjuk annak idején szerettem velük játszani, de ezek a mostaniak sokkal jobban tetszenek (persze kivéve a legeslegelső részt, az máig etalon).
Catch up miatt nem fogsz játszani? A te bajod, 1 dolog miatt megfosztod magad a játéktól, hát tedd. Nekem aztán mindegy, lesz-e catch up a Carbonban, így is, úgy is élvezni fogom.:-) -
#23 az 5ben is voltak rendőrök!! -
Komolytalan #22 Az UG hangulata f.s, sokkal kevesebb pálya van mint a régiekben. Mekkora baromság már hogy oda-vissza, meg mirror, meg lezárunk benne 1 kanyart - nem jó semmire se, csak hogy összekavarják az embert.
Tuning akkora nagy találmány hogy már Street Road 1/2-ben is volt. Ha kell elküldöm zipben, van kb 1 mega a 2 játék :-) Szóval az, hogy belerakták az NFSbe az nem fejlesztés, hanem egy 1000 éve fennálló igény kielégítése (már NFS 1 után sírtak a népek, hogy valami beállítás, vagy tuning, stb).
A catch-up az egyszerűen láma megoldás, mint azt leírtam. A fizika kb lotus 3 szintű, vagyis mint a 20 évvel ezelőtti, pénzbedobálós, 1 Mhz-s konzolok fizikája volt (gondolom nem volt rá idő, 1 hét alatt megírtak valamit dobozokkal, oszt jóvan). Igazándiból az NFS sorozat az UG-től kezdve azoknak való, akiknek a Lotus 3 nem indul már el a gépén, mert a grafikát kivéve színvonalban kb ugyanott van. -
Komolytalan #21 Figy, azzal ugye tisztában vagy, hogy a catch-up azért került bele a játékba, mert nem voltak képesek egy olyan AI-t írni, ami felveszi a versenyt egy humanoid versenyzővel? Pedig nem olyan nagy ördöngősség a dolog, sok játékban 10-20 éve is volt ilyen AI. Csak egyszerűen piacra kellett dobni, a fejlesztőknek egyszerűbb volt beleírni egy feltételt, hogy ha lemaradtam x yardot, akkor speed*=2, mint pár hónapot görcsölni azon, hogy normális, skálázhato AI-t kapjon a játék. Mert - ahogy azt már mások is megjegyezték - ha egy játék unalmas, általában lehet nehezebb fokozatra kapcsolni, ami annnyiban különbözik a könnyűtől, hogy az ellenfél jobban nyomja. Nem a fizikát definiálja át. Ezért töröltem az UG-t, és ezért nem fogok addig NFS játékkal játszani, amíg a catch-up-ot ki nem takarítják belőle. -
gyuri12 #20 én még a need for spedd 3-at szerettem igazán a mostaniakat már annyira utálom hogy húha!:) és a haverjaim kiakarták tolni...a hülyék! csak még a Most Wantedben is elakadtak:):) -
#19 Hát az ug-k hangulata rossz. Egy ocsmány, mocskos sötét város, hát nem éppen álmaim helye...(ellenben a régiekben szép sivatagos környezet, alpok, szikláshegység, normandia, stb ug-kben egy sötét nagy város és ennyi). És szépen visszafejlődött, hülye ellenfelek, akik csak csalással tudnak a játékos mögött maradni, nincs hot pursuit mód, meg persze a fizika TELJES HIÁNYA(mert ami ezekben van az nem autó). Ezeket nem váltja ki a tuning, márpedig más értelmes újdonsága nincs. UG2 ugyanaz csak már be lehet járni a várost. Nameg az MW a legalja. Nemtom mi tud lekötni abban, hogy mikor végigvitted a játékot(amiben minden verseny ugyanolyan, csak a gép egyre erősebben csal), bármilyen nehézségre állítva minden versenyt lazán megnyersz, és ezek a versenyek is pont ugyanolyanok mint mint a végigjátszásnál.
Nagyon sokan szídják az NFS-eket, régen ez nem volt így, mert nem tipikus EA tömegszar volt. -
Csaba #18 Nem tudom, de nagyon megfáradt a sorozat, és már temetni kezdtem a need for speedeket, amikor váltottak, és behozták az undergroundokat, ami nekem nagyon bejött. Szerinted ratyik, de szerintem meg sokkal jobbak, mint az elődeik. Hangulatban mindent vernek, és asszem, ez a lehető leglényegesebb dolog egy játékban... Egyedül az irányítást butították le, de összességében sokkal fejlettebbek, mint elődeik. A 2 pedig egyáltalán nem ugyanaz, mint az 1.
Volt benne rengeteg újítás: jobb grafika ugyanazzal a motorral, sokkal több tuning, Dyno futószalag (imádtam ott tökölni), pár új versenymód, sokkal jobb város, sokkal hosszabb játékidő. Sokkal több újítást hozott, mint anno a 4. részhez képest az 5. rész... Az U2 máig le tud kötni, az U1 viszont már nem, hiszen végtelenül kezdetlegesnek tűnik a kettőhöz képest. Persze mikor kijött, nagyon ott volt, de a kettő végleg eltüntette. Szóval azért nem ugyanaz a két rész.
Mindegy, kinek a pap, kinek a papné ugye.:-) -
Psyho06 #17 az Mw tényleg elég gagyi,el lehet vele játszani,de nem sokat.Sztem a tunningolos rész az maradthat,de ne legyenek már megint ultragyors kocsik,pl.:ferrari meg porsche.egyszerű mezei kocsikat jobb tunningolni.ja és jó lenne ha visszakerülne a neonfény meg hanszoró stb. tuning is -
#16 Porscheban se versz 50 másodpercet, ha expertre van állítva az ellenfél :) a beginner kicsit könnyű főleg ha jobb kocsival vagy, vagy szarrá vagy tuningolva :) mert a gép is tuningol kicsit, de csak kicsit, soha nem maxra, amire a játékos viszont hajlamos. Főleg nem versz rá annyit Ha autobahnon igaz versenyporschékkel versenyzel (mindenki ugyanolyan kocsi, no tuning). MW-be meg becsukott szemmel is lehet nyerni, csak a catch up-nál kell figyelni, hogy feltartsad az ellenfelet, mert a csítelés csak egy ideig tart, így hogyha nem engeded, hogy megelőzzön, megint le fog maradni a következő catch up-ig (általában következő körig).
UG1-t végigvittem, a végét már szenvedtem, mert idegesített a csalás, meg mert rohadtul unalmas egyhangú volt az a 100valahány verseny. Megnéztem a végén mit kaptam, mondtam aha, ásítottam egyet és uninstall.
UG2-nél félig vittem, aztán mondtam ez megint végig ugyanaz mint az 1, uninstall.
MW-nél először könnyezve röhögtem, amikor megláttam a kocsi szánalmas ultrabéna oldalra csúszó, pár másodpercig lehorgonyzó(hogy mindíg kaparjon)mozgását, az is vicces volt amikor a 15 rendőrt simán kerülgettem(vagy segítettem nekik felkerülni a kamion szélvédőjére) mert mind egy előre megírt manővert próbált csinálni, útlezárásokat is viszonylag egyszerűen, valamelyik rendőrautóba beleszállva át lehetett törni (4-ben ez nem volt ilyen egyszerű), megnyertem pár versenyt, közben figyeltem körröl körre ahogy mindíg lemaradnak, majd 2xszeres sebességre gyorsulva mögém kerülnek az ellenfelek. Na meg néha mikor manuális váltóra kapcsolva mérgelődtem egyet amikor nem volt hajlandó visszaváltani fél percig, mert egy bugos szar is. Aztán úgy 4x körül töröltem is. Az UG-kkel még el lehetett szórakozni, bár azok is jelentős visszalépések az addigiakhoz képest (kivétel a HP2 mert az egy szar), de az MW még az UG-ket is alulmúlja, egy rakás kaki, az NFS-ek szégyene, és gondolom a Carbon csak rosszabb lesz, mint az MW, bár örülnék ha nem lenne igazam. -
Csaba #15 Pont hogy így élvezhető. Így rá vagy kényszerítve, hogy végig figyelj. A Porschésban pl. semmi versenyzés nem volt, a versenyek 90%-ában több, mint 1 percet vertem a másodikra, és ha borultam 3-szor, akkor hú de izgi volt, hogy már csak 50 másodperc az előnyöm...
Mellesleg még a catch up mellett is sikerült az egyik blacklistest (asszem webstert) több, mint 20 másodperccel lehagynom, tehát nem olyan nagy gáz az a catch up. A rendőrök olyanok, amilyenek, menjél 5-ös szinten, akkor nem lesznek hülyék, hanem tényleg izgalmas lesz.
A régieket mai szemmel nézve szétalázza a most wanted és az undergroundok. Töltsétek be. A Porscés részt régen imádtam, de a most wanted után elég béna volt, nem is bírtam sokáig (egyedül az irányítása tetszett, de ott is végig lehetett menni a szalagkorlát segítségével 200-al a kanyarban...).
Egyedül a legelső rész az, ami kurva jó még ma is. Grafikája ugyan már nagyon ratyinak mondható, de olyan élvezetes még mindig, hogy ma is nyomok néha vele. Mellesleg a műszerfalak olyan jól sikerültek, hogy azóta sem közelítette meg autós játék...
Szóval nálam az etalon A 95-ös első rész, és az utolsó kettő. Ezeknek kurvajó a hangulata, imádom őket, a többi hosszú távon felejthető.
Amit változtatnék a Carbonban, az irányítást (csak annyit, hogy kanyar előtt fékezni kelljen, mert felborulsz. Aki nyomta a legelső részt, az tudja, miről beszélek, kb. olyan irányítás kéne.), és hogy ne lehessen lehagyni egy csúcskategóriás autót egy Golf-fal. Törés? Őszintén szólva megvagyok nélküle, nem lényeg. -
Komolytalan #14 "Amúgy rendőrök nekem se tetszenek mw-ben, meg az ellenfelek tényleg csalnak" - Ez a kettő már pont elég ahhoz, hogy a játék élvezhetetlen legyen. -
#13 De meg lehet számolni a pixeleket, ha megállsz. Amúgy ronda, irreális grafikája van. Az egész olyan sárga, és olyan furán néz ki ezektől a hülye effektektől, a motion blur is el van túlozva. Amúgy radeon9600pro-m van (seder 2.0-ás szóval mindent tud amit az mw). Na meg ugye a sebességet sem érezni egyáltalán. Persze rohadt jó, hogy fizikája nincsen, végülis ha játszom vele, kicsit se olyan érzés mintha autót vezetnék... na meg csak nyomni kell a gázt, a szalagkorlát segít fordulni, átgázolni a rendőrautókon, és már úgy meg lehet nyerni minden versenyt. -
axel88 #12 Nálam 1280-ban, minden fullra téve, nem lehet megszámolni a pixeleket. Amúgy 100% hogy menet közben te se tudod megszámolni, csak ha megállsz figyeled, de szólj ha tévedek. A régi nfs-ek grafja meg nevetséges ezekhez képest. Amúgy rendőrök nekem se tetszenek mw-ben, meg az ellenfelek tényleg csalnak, hogy neked is igazad adjak :) Ja és érdekelne hogy milyen videókártyád van. -
axel88 #11 Hát sztem nagyon jó kis játék lesz. Forgalom azért nincs mert egy kanyonban játszodik ez a videó és itt kell majd legyőzni a górékat, ja és le lehet esni :) Nekem megvan az összes NFS, mindegyiket végigjátszottam és mindegyik tetszett. Amúgy meg ebben pont az a jó hogy nem szimulátor, nincs törés, hanem önfeledten lehet szórakozni és nem kell állandóan mérgelődni hogy már megint széttört, sztem. Játékmenet sokat fog változni, pálya 1.5x akkora mint most wanted-ban, graf is más, már Shader Model 3.0-ás lesz(olvastam interjút). Mindenesetre én várom. Aki szereti az játszon vele, aki nem, az meg ne fikázza. Ennyi :) -
#10 Ha az mw-ről beszélsz, akkor az a leggagyibb.
-szánalmas, nevetséges fizika
-tök hülyék a rendőrök, de csalnak ugye, mert bármelyik rendőrautó bármelyik kocsit lehagyja.
-csalnak az gépi versenyzők is (pálya másik végéből mögéd teleportál, vagy hirtelen dupla sebességre gyorsul ha kicsit lemaradna), bár ez már az UG1 óta van.
4-ben volt a legjobb a rendőrség(meg amúgy az egész). Ha hasonló erejű kocsival voltál mint a rendőrök, akkor csak egy profi játékos tudta bármikor lerázni a zsarukat. A zsaruk ha utólértek, megpróbáltak megpördíteni, lökdösni, leszorítani, sőt olyat is csináltak, hogy egy beállt eléd, egy másik hátulról nekedment, és neki szorított az elöl lévőnek, aki egyből elkezdett fullosan fékezni, közben, egy 3. is oldalról elkezdett nyomni a fal felé, és ott ahogy megállítanak, és ott van a közelben egy rendőr, akkor el vagy kapva(nincs türelmi idő, mint a HP2-bem vagy az MW-ben)... nameg mikor betontömböket raknak az útra, vagy szögesláncot(mind2 mellett kereszben egy rendőrautó is), és így az utat teljes szélességben lezárják. Nameg volt versenynél olyan nehézség állítás is, ahol ha véletlenül lecsúszol az ideális ívről, már le is maradtál.
És még ott volt az 5 is, amiben bár nem voltak rendőrök, megint csak nagyon hangulatos, szép pályák voltak, és viszonylag élethűbb fizika is.
Én akit ismerek, mindenki azt mondja, hogy az újabb nfs-ek, szarok, még az is aki a régiekkel nem játszott, aki meg igen, az meg főleg szarnak tartja. Egy leegyszerüsített fos lett az nfs-ekből, és ráadásul még rondák is, főleg az mw, a cukormázas undorító grafikájával, ahol azért helyenként, (mint az ug-kben) meg lehet számolni a pixeleket az úttextúrán, annyira alacsony felbontású (bár ez valószínűleg amiatt, van hogy egyszerre írják minden platformra(persze, ha nextgen konzolokra, meg pc-re írnák, és régi konzolokra nem, akkor talán ez a butítás se kéne), és nem úgy mint régen, elsődlegesen pc-re. -
Csaba #9 Hmm. Szerinted egy autóversenynek miről kéne szólnia??? Űrsiklók versenyéről? Vagy tengeralattjárós küldetésekről?
Pont hogy kicsit felkavarták az állóvizet a tuningolósdival. A Carbonnal megint igyekeznek valami újat kitalálni. Nekem az infók alapján tetszeni fog, aki meg csak fanyalogni tud, az menjen, és carmageddonozzon egyet... -
Csaba #8 Miért lenne unalmas? Egyre jobb részek jönnek ki. Nézd meg pl. a Hot pursuit 2-őt. Hát, annál unalmasabb részt nem láttam, a felénél kénytelen voltam abbahagyni. Itt legalább van egy pár versenytípus, és a rendőrösdi is mérföldeket ver érdekességében a többi rész hasonló próbálkozásaira...
Azt mondom, össze kéne gyúrni az utolsó kettő részt a legelső rész (95-ös) irányításával, pár új ötletet bele rakni (ami azért az infókat elnézve lesz is a Carbonban), esetleg törést, hogy aki Destruction Derbyzni akar, kiélhesse vágyait, és százfele törhesse a verdát, és akkor még a legkritikusabbaknak sem lenne nagy bajuk. Bár szerintem akkor is kitalálnának valamit, mert vannak, akiknek semmi sem jó. -
#7 únták, ja... -
#6 NFS: Porsche ez volt a jó kis NFS játék, és az volt a jó/rossz benne hogy gondolkodni kellett, mert nem abból állt a tuningolás hogy az utolsó a menüben a legjobb, hanem ott kombinálni kellett, felfüggesztés, kerekek, fékek, kormánymű, meg ilyenek. Ott nem úgy volt hogy az utolsó és ment, ha úgy csináltad, lehet hogy végig utolsó voltál... -
#5 Az a baj, hogy szar unalmas nfs-részeket szórnak ki, nem olyanokat mint régen. Biztos nem akarják elvenni a sok 10 éves vérpistike életkedvét, akik habzó szájjal örjöngenek, ha véletlenül megcsúszik a kocsi, és nem mindíg azt csinálja amit ő akar, vagy mert a rendőr megpörtíti, beleszorítja a falba, és már el is kapta ahogy 0 a sebessége :). -
Akuma #4 Az a fő baj, hogy félévente szórták ki az új NFS részeket... mindenki halálra játszotta, illetve únta őket! Igazán várhattak volna ezzel a most megjelenő résszel is vagy 2 évet... -
#3 unalmas szerintem, minden NFS ugyanarról szól... -
#2 PU jó játék volt, ug és még talán az ug2 is tűrhető volt a tuning miatt, erre az mw-ben ezt lebutították teljesen, 2óra játék után a zsernyákok már halál idegesítőek, van 3 fajta pálya, azon kell egyszer az egyik irányba, másik küldiben meg ellenkező irányba menni...szvsz egyetlen jó dolog az mw-ben az josie maran vót :]
grafika semmiben nem változik és megkockáztatom hogy a játékmenet sem fog...
ea rúlz -.- -
Akuma #1 A video méretet igazán hagyhatták volna valós méreten... ha már ennyi MB-ot elfoglal, na mind1
A fizika javult, de az autók továbbá se fognak tőrni
Ja és mintha kicsit gyorsabb lenne a játékmenet...